2,7

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Onmogelijk contact op te nemen

Al meer dan een week tracht ik contact op te nemen via alle email-adressen die ik kon vinden: 0 reactie. Ik heb de goederen ontvangen maar wil ze retourneren (gewoon omwisselen van L naar XL). Maar omdat ik bij het bestellen een foutief emailadres heb ingegeven (mijn fout) kan ik geen retourlabel ontvangen. Frustrerend.
AANPASSING: Dank voor jullie reactie, ik heb de emailadressen van support, verkoop en klant al meerdere malen aangeschreven zonder resultaat. Hoe stelt u voor dat ik de klantenservice contacteer?

11 februari 2026

Antwoord van Ntextil

Beste Rob, wat vervelend om te horen. We helpen je natuurlijk graag met de omruiling. We raden je aan om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens en het correcte e-mailadres, zodat we je retourlabel opnieuw kunnen toesturen en dit snel voor je kunnen regelen.

Zeer teleurstellende ervaring!

Er is een verkeerd afleveradres ingevoerd bij mijn bestelling. Terwijl de bestelling meer dan een week 'in verwerking' stond, heb ik drie keer contact opgenomen met de klantenservice om dit te laten corrigeren, maar ik heb nooit een reactie ontvangen. Vandaag zie ik ineens dat het pakket is verzonden… naar het verkeerde adres! En nu kan er niets meer aan gedaan worden. Het gaat om een grote bestelling en ik voel me totaal genegeerd. De klantenservice is onbereikbaar en totaal niet behulpzaam. Echt een slechte ervaring.

29 april 2025

Beste Julie,

Het spijt ons te horen over uw ervaring en dat u geen contact met ons heeft kunnen krijgen.

Helaas kunnen we uw gegevens niet terugvinden in ons systeem. Kunt u ons meer informatie geven, zodat we dit kunnen onderzoeken en u zo snel mogelijk kunnen helpen?

We zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten!

Team Ntextil

Op 15/03 bestelling Order #T101339…

Op 15/03 bestelling Order #T101339 gedaan en geleverd op 1 tot 3 werkdagen, zelfs hiervoor nog bijbetaald. Vandaag 01/04 nog steeds geen bestelling ontvangen, in mijn account staat nog steeds "in verwerking"! Zowel via telefoon, mail als social media en al meerdere keren proberen te contacteren, ook via hun verschillende bedrijven (Ntextil, Wordans, Netenders, ...., maar totaal geen reactie! Dit is een bestelling die we dringend nodig hadden voor ons bedrijf. Dus geen service en komen al helemaal hun beloftes niet na. Aangifte bij politie is gebeurd alsook melding via de bank voor fraude en de consumentendienst van België wordt op de hoogte gebracht. Deze review wordt vanaf nu ook op alle sociale mediakanalen gepost zodat iedereen kan zien hoe jullie met klanten omgaan. IK WIL MIJN GELD TERUG EN ZO SNEL MOGELIJK

15 maart 2025

T100310

Betreft ordernummer : T100310

Bestelling geplaatst met extra betaling voor levering binnen de 1 a 3 werkdagen. Na één week nog steeds niets ontvangen. Trackercode blijft steeds " in behandeling". Telefonisch niet meer bereikbaar. Afwachtend op spoedig antwoord en snelle levering!!

20 februari 2025

Ondanks vertragingen van twee…

Ondanks vertragingen van twee bestellingen door problemen in een van de magazijnen, goede service en flexibiliteit van klantendienst (Anouk).
Vertragingen kunnen gebeuren, door de goede service is dat verwaarloosbaar! :)

Bedankt!

26 november 2024

Antwoord van Ntextil

Goedemorgen, bedankt voor uw beoordeling 😊 Onze klantenservice zet alles op alles om u de beste service te bieden!

Excelente Klantenservice

Ik maakte een foutje tijdens de bestelling en Anouk hielp me proactief op weg! Super klantenservice!

17 september 2024

Antwoord van Ntextil

Hi Annelies, bedankt voor uw review! 😊 Onze klantenservice zet alles op alles om u de beste service te bieden.

Frank

Super bedankt bij het helpen van mijn verloren pakketje

6 juni 2024

Beste Geert,
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service 😊.

Geannuleerde en terugbetaalde bestelling

Ik annuleerde mijn bestelling en binnen de 3 dagen kreeg ik een mail om te laten weten dat de terugbetaling onderweg was. Anouk heeft mij snel en goed geholpen.

8 februari 2024

Hallo!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service 😊

Zeer goede service algemeen en…

Zeer goede service algemeen en opvolging bij problemen.
Het product was ook exact wat ik ervan verwachtte.
De communicatie met de klantenservice was ook top, nogmaals bedankt aan Frank voor de hulp!

28 juli 2023

Bestelling geplaatst 10 dagen geleden

Bestelling geplaatst 10 dagen geleden, nog steeds niets ontvangen, geen reactie op mail en telefonisch niet bereikbaar, heb ondertussen al een bevriend raadsman ingeschakeld. Zojuist telefonisch contact gekregen van Frank van Ntextil met verontschuldigingen en inderdaad ligt de fout niet bij hen maar wel bij het koerierbedrijf, ondertussen werd het pakket geleverd 12 dagen na bestelling.

17 juli 2023

Klantenservice niet te bereiken

Had een bestelling geplaatst - werd in 3 aparte dozen verzonden. Twee van de drie dozen zijn goed & snel aangekomen, de derde doos heb ik na de bestelbevestiging niets meer van ontvangen. Klantenservice telefonisch niet te bereiken en op mail antwoorden ze niet.

11 juli 2023

Top service!

Ik had een probleempje met een tegoedbon die niet volledig aftrok, maar dit werd snel opgelost door Anderson Bueno. Top service!

7 februari 2023

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons 😊

Bestelling was fout gelopen en…

Bestelling was fout gelopen en onverwacht teruggestuurd naar het bedrijf. Daarna goed opgelost door een waardebon te geven waardoor ik opnieuw een bestelling kon plaatsen

10 november 2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons 😊

Toon reviews in alle talen. (19 reviews)