NIET BESTELLEN !!! Zijn grootse oplichters. Bij ontvangst van de bestelling, waarbij de vervoerder het pakket zo aanbood dat ik pas later constateerde dat de verpakking was gescheurd, stelde... Toon meer
Product besteld en nog steeds niks binnen gehad binnen de gestelde termijn. Geprobeerd contact op te nemen via mail en messenger, maar tot op heden nog geen reacties mogen ontvangen. Het lijkt erop da... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen, en ook geen enkele reactie van het bedrijf. BEDROG
Wel betalen, niks ontvangen, geen recatie
Half juli een bestelling gedaan voor een doek, kwasten in de uitverkoop en een frame. Netjes betaald en een bestelbevestiging gedaan... Nu ruim een maand later en nog steeds geen bestelling binnen. KVK nummer geeft niet dezelfde naam aan als de website. Lijken dus oplichters te zijn. reageren niet op e-mails. Achteraf blijken ook veel delen van de website om te leiden naar een error-pagina. Facebook- en instagrampagina bestaan niet meer. NIET BESTELLEN!, je wordt alleen maar opgelicht en je kunt fluiten naar je geld.
Niks ontvangen en geen contact
Heb eind April '24 een bestelling gedaan. Mail met track en tracé gekregen maar blijkbaar ligt mijn pakket nu nog voor het ophalen daar in China.
Meerdere malen via site en mail contact proberen op te nemen, maar je krijgt hier geen antwoord op.
en het grappige is dat ik in Juli een mail krijg met 'Het is even geleden sinds wij een je van een mooi schilderij hebben mogen voorzien bij Nummer Schilder Store. Je aankoop betekende veel voor ons en we helpen je graag weer verder'
Fluiten naar je geld!
Waardeloos bedrijf
Na ruim 4 weken (en 3 e-mails waar ik geen antwoord op heb gekregen) heb ik een pakket ontvangen. Helaas ontbrak een groot deel van mijn bestelling. Ik had 2 doeken, 2 frames en penselen besteld. Het pakket bevatte alleen 2 frames, de penselen en één doek, maar niet de juiste. En er zat geen verf in het pakket. Wat een prutsers! Er zal niemand rouwig om zijn dat ze ermee stoppen…
Ook na ruim 4 weken alleen een doek…
Ook na ruim 4 weken alleen een doek gekregen zonder frame.
Geen contact met verkopers te krijgen. Oplichting dus.
Niks ontvangen
Ruim 4 weken geleden een schilderij besteld, maar tot op heden nog niks ontvangen. Er word ook niet gereageerd op mijn mails. Had hier weer besteld omdat ik 3 jaar geleden hier ook had besteld en de aankoop helemaal in orde was. Erg jammer dat het nu lijkt op oplichting!
Oplichters
Kleine maand geleden besteld. Naar aanleiding van hun mail met 'uitverkoop'. Tot op heden geen verzendbevestiging of reactie van hen ontvangen. Reageren niet op mails en sociale media. Gelukkig gekozen voor betalen met Klarna, want deze bestelling ga ik niet meer ontvangen.
Mijn eerste ervaring met een foto van…
Mijn eerste ervaring met een foto van onze Jack Russel op nummer was heel goed. Dat was ook de rede voor een nieuwe bestelling. Krijg geen track&trace code om het pakje te volgen. Geen reactie op e -mail of via het formulier die je kan invullen.
Jammer .
Mijn bestelling ontvangen zonder frame…
Mijn bestelling ontvangen zonder frame die ik ook besteld had en betaald. Er is geen contact met ze te krijgen. Mail komt terug ook als ik het contactformulier gebruik. Echt balen
Bestelling gedaan van 3 doeken
Bestelling gedaan van 3 doeken, tot op heden nog niets ontvangen. Ook al 3 x een melding gemaakt via hun platform, nog geen reactie ontvangen. Zelfs niet dat ze mijn bericht hebben ontvangen, of waar mijn bestelling blijft, niets, nul. Weg 50€, oplichters!!!
5 weken later 2 van 3 bestelde schilderijen ontvangen zonder leverbon, geen vermelding van wie het pakket was. Geen communicatie mogelijk met deze verkopers.
Van mijn zoon als cadeau een prachtig…
Van mijn zoon als cadeau een prachtig schilder op nr gekregen
Enthousiast begonnen, echter mis ik
1 kleur en 1 kleur was helemaal uitgehard, emails gestuurd , geen reactie, dat wil dus zeggen dat ik het schilderij niet af kan maken, waardeloos!!!
Moest 1 ster geven, maar het is de ster niet waard, jammer miss eerst de reviews moeten kijken....
Bestelling gedeeltelijk ontvangen
Bestelling gedeeltelijk ontvangen. Wel doek, geen frame en penselen. Vele malen een mail gestuurd, tot op heden géén reactie.....
Onbetrouwbaar
Bij ontvangst bestelling was een kleur van de verf volledig uitgehard. Onmiddellijk mail gestuurd, nooit reactie ontvangen
Hier ook bestelling niet ontvangen.
Hier ook bestelling niet ontvangen.
Al verschillende mails gestuurd en ook niets van reactie erop.
Is van 8/3/2023 dat ik besteld heb voor een bedrag van 66,95 €
Destijds ook nog bestel en toen geen problemen gehad .
Dit vind ik echt niet kunnen dat ze op niets reageren !!!
Er kan idd. iets fout gelopen zijn met de verzending maar dat kunnen ze toch laten weten.
Had nochthans mail gekregen met bestelling klaar voor verzending.
Awel, die is dan heel heel lang onderweg!
Een ontevreden klant.
Ik heb in mei 2023 een schilderij op…
Ik heb in mei 2023 een schilderij op nummer naar eigen foto laten maken. Het werd geleverd met veel kreukels .
3 x een mail gestuurd en gevraagd naar een oplossing.
Tot op de dag van vandaag Totaal geen reactie gekregen.
Zeer slecht bedrijf!!!!!!!!!
G.Wolfgram
Absoluut oplichterij, NIETS KOPEN
Ik heb meerdere mails gestuurd, er is nooit op gereageerd. Ik heb voor 80 euro aan spullen gekocht en voor 20 gekregen. Dat is nu ruim 3 a 4 maanden geleden. Dit is het slechtste bedrijf waar ik heb gekocht en ik ontving het nog van een of ander Japans of Chinees bedrijf ook. Heb het idee dat ik een deel van mn bestelling heb gekregen zodat ik niet zoveel mails meer zou blijven sturen. Als je niet zo onverstandig bent als mij en dit leest: koop bij een ander die wel betrouwbaar is.
Verschrikkelijke service!!
Verschrikkelijke service!!! Bestelling was onvolledig, antwoorden gewoon niet op mails. Weggegooid geld! Oplichters zijn het! Kwaliteit van de tekening is ook vreselijk slecht! Erg jammer, want een persoonlijk cadeau dat nergens op lijkt. Verschrikkelijk dat zoiets mag blijven bestaan.
Wel betalen niets ontvangen
Na bestelling en betaling niets meer vernomen van Schilder Store. Mails blijven onbeantwoord. Nooit meer iets bestellen.
17-05-2023 Tot mijn verbazing werd het pakket vandaag afgeleverd. Blij natuurlijk maar niet reageren op mail blijft zeer slechte service.
Toch tevreden
Eigen (heel speciale)foto met penseeltjes besteld 25 maart
Ongeduld, geen reactie op mail en de negatieve reviews brachten mij wantrouwen. Ik ben het nogmaals bij andere bedrijf gaan kopen. Wat schept de verbazing, het 1e pakketje kwam aan. Netjes verpakt, alles compleet. En nu dus schilderen!
Ik ben tevreden ondanks de kleinere missers.
Slechte kwaliteit, geen reactie van verkoper
Het doek is gevouwen gedurende het transport en hiermee onherstelbaar beschadigd. Beklag gedaan, zowel per mail als per contactformulier op hun website. Geen reactie. 70 euro kwijt.
Koop hier niets!!!