Jag vill vara helt ärlig
Jag vill vara helt ärlig – även om jag idag ger företaget 1 stjärna, så var vår upplevelse i början värd 5.
Vi hade en stark start med Nyehandel. Det som utlovades vid onboarding lät lovande, smidiga integrationer mm. Vi valde att gå vidare och signa upp oss. Men efter hand visade det sig att flera av de viktigaste funktionerna inte fanns på plats, trots att de kommunicerats – och de blev heller aldrig verklighet under hela vår tid som kund.
Integrationerna vi behövde fungerade ofta inte som de skulle, och API-anslutningar bröts regelbundet. När vi kontaktade supporten fick vi ofta samma svar: “vi kan inte återskapa problemet”, vilket blev frustrerande i längden. Vid ett tillfälle var problemet hos Klarna enligt supporten, men Klaran lyckades bevisa motsatsen. Vid ett annat tillfälle återställdes hela shoppen av misstag av Nyehandel, vilket kostade både tid, kunder och förtroende.
Det är tydligt att företaget är duktigt på försäljning, men när det gäller teknisk stabilitet och kundsupport brister det tyvärr rejält. I efterhand ångrar vi att vi inte valde Shopify direkt – där fungerar allt som det ska, vi sparar både tid och pengar, och deras support (inklusive AI-chatten) fungerar utan problem.
Tidigare har jag rekommenderat Nyehandel till vänner inom e-handeln, men efter min senaste upplevelse – inklusive ett direkt samtal med grundaren – kommer jag tyvärr inte göra det igen.
Slutligen - vill du ha en basic shop välj Quickbutik, vill du ha en välbyggd shop med alla funktioner inklusive dom som behövs för en global publik välj Shopify.
13 augustus 2024
Review zonder uitnodiging