Jeg afgav ordre den 26. januar omkring kl. 11.30 til gratis levering i pakkeshop. Kl. 13.20 samme dag modtog jeg en e-mail fra Odense Isenkram om at to af de ønskede varer var udsolgt. Hv... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Overvejer man at købe Royal Copenhagen produkter hos dem. Så bør man være opmærksom på, at de ikke figurerer på RC’s liste over godkendte forhandlere. Dvs. den udvidet brudgaranti, som Royal Copenhage... Toon meer
Hold kæft en dårlig oplevelse og skide dårlig service! En lysthåret kvinde der står og betjener, har aldrig oplevet noget lignede! Fuldstændig ubehøvlet og burde jo ikke stå bag en disk i en butik med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig dårlig kundeservice og ubehøvlet medarbejder. Rodet butik som ikke har styr på sine priser. Finder en panini maskine på hylden, der står 150 kr på pakken. Kommer op til kassen og så forl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi driver 2 fysiske butikker i odense
Contactgegevens
ørbækvej 75, 5220 , odense sø, Denemarken
- jan@rkram.dk
- odense-isenkram.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bestilte i juni måned to affaldsspande
Bestilte i juni måned to affaldsspande. D. 6. juni var der stadig intet sket. Skrev og rykkede. De lovede de ville blive sendt indenfor en uge. 25. august er der stadig ikke sket noget. Skriver igen men hører intet. Det samme sker 9. september. Har stadig intet hørt og regner ikke med at få mine varer. Jeg vil bestemt ikke anbefale at handle her.
Min pakke kom ikke,så skrev til dem fredag aften,fik svar med det samme,at de ville se på det lørdag morgen👍🏻De skrev så lørdag,at de havde fået fat i gls.Tirsdag var pakken så kommet til mig😀
Fantastisk service
Bestilte i webshoppen nogle…
Bestilte i webshoppen nogle isterningebakker. Det tog lige knap 1 måned før de kom! Jeg har både haft skrevet 2 mail og ringet.
Ikke et sted jeg ønsker at handle igen.
Super service!
Prompte svar ved henvendelse til deres Kundeservice. God kundeservice - ser frem til en fremtidig handel. Kan varmt anbefales.
dårlig service
bestilte et rivejern med bestillingsnr som kom efter en uge som så viste sig at være forkert dog det rigtige nr. kontaktede firmaet fik besked på at sende det tilbage som jeg gjorde dagen efter.
Fik besked på at den næste pakke ville blive afsendt til mig direkte med GLS men der skete ikke noget i 10 dage da jeg så sendte en mail dukkede pakken op dagen efter (sjov nok og det var den rigtige.
men en masse bøvl for at få en pakke leveret til 140 kr. og betale 40 kr i porto + bilkørsel først 7 km for at hente 1. pakke så 7 km for at retunere pakken og derefter igen 7 km for at hente pakke 2 som blev lovet sendt direkte
sidste gang jeg handler der
hilsen
Nis Peter Christiansen

Antwoord van Odense Isenkram
Trods juletravlheden fik jeg en rigtig…
Trods juletravlheden fik jeg en rigtig god service hos jer, tusind tak.

Antwoord van Odense Isenkram
Hurtig levering kun ++++++ herfra
I er super hurtige
Hurtig levering og fine priser
Hurtig og perfekt levering
Hurtig levering og forsvarligt pakket…
Hurtig levering og forsvarligt pakket ind.
Vil helt klart bestille igen
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos jer, og der var hurtig levering, helt fantastisk service.
Jeg har ikke fået min bestilling.
Jeg har bestilt 2 kagefad i december 18, til afhentning i butikken i Rosengårdcentret i Odense, og fandt så snart ud af, at jeg for det første ikke kan få mine produkter hentet fra butikken få dage efter bestillingen, selv om ved bestillingen stod det, at produktet var tilgængelig i butikken; og for den anden fik jeg at vide via en e-mail fra en ellers høflig medarbejder, at jeg kan heller ikke få begge bestilte kagefad, men kun den ene, for der tilsyndeladende ikke var nok af dem på lagret alligevel. Fint nok. Jeg svarede at ja, jeg var interesseret i at få den ene alene, og så bleb pengene trukket fra min konto samme dag (december). Men så skrev jeg til vedkommende, at jeg først vil kunne hente mine produkter efter d. 8. januar, da jeg ikke var hjemme inden da. Medarbejderen svarede at det var ok, uden at præcisere, om der skulle være noget tidsfrist for afhentning. Og så skete der det, at da jeg kommer for at hente kagefaden i lørdags d. 19/1, så kunne den ikke findes i butikken. En mandlig medarbejder har forslået, at han vil kigge efter min bestilling og ringe mig op på min mobiltelefon i løbet at de kommende dage. Nu er der snart gået en uge, og har ikke hørt fra dem. Jeg synes det er uacceptabel.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.