One & Only Musicals Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi skulle have set “Den eneste ene” d. 1/4-26, men den blev aflyst grundet sygdom i castet. Vi købte så nye billetter til d. 4/4. Alt i alt en god forestilling, der var meget tro mod filmen med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Went to see Den eneste ene in Tivoli this past weekend, and it was a blast. The cast was spot on and all the iconic catch phrases made an appearance. Stage setting was minimal and ingenious, the overa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God enkel kulisse! Vi kendte handlingen , så det var let at følge med for min datter. Gode skuespilpræstationer , der havde mange af de kendte gode replikker . Super gode dansere , især mændende .... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god forestilling. Dygtige skuespillere og dansere. Eugen Miu er ikke kun god danser men også en god abortlæge. Dejlig forestilling- tak til alle medvirkende. Skøn Sus, skøn Stella, skøn niller,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Theater
  2. Theaterproductie

Geschreven door het bedrijf

One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

297 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

En helt fantastisk musical

En helt fantastisk musical. Super dygtige skuespillere, dansere og sangere, der var helt vildt gode og sjove.
Kan kun anbefales.

Kære Pia.
Tusinde tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Total overraskelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi kom med ingenting og gik med alting ✔️
Fuldstændig fantastisk oplevelse og virkelig professionelt.
Var alle pengene værd og værd at rejse efter.
Vi kommer gerne igen fra det sønderjyske muld 🤗💪

4 maart 2026

Kære Winnie,
Mange tak! Vi sætter stor pris på at du har skrevet en anmeldelse af Den Eneste Ene. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse, der var både sjov og rørende.
Fantastisk gode skuespillere. En virkelig fantastisk forestilling.

4 maart 2026

Kære Judith,
Mange tak. Vi er glade for at du havde en god oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den var super god fantastisk god…

Den var super god fantastisk god oplevelse
De unge to personer som sange det meste af sange de var fantastisk sikke en stemme
Kan varmt anbefale andre st se den

Kære Kate,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Fantastisk forestilling

Fantastisk forestilling. Suveræne skuespillere, sangere og dansere. Meget høj musik som kunne gøre det svært at høre sangene. Dansene virkede ret ‘voldsomme’/hektiske/urolige, men på trods, flotte. Blev grebet mere efter pausen. Fin anbefaling

Kære Sanne,
Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den eneste ene var helt fantastisk

Den eneste ene var helt fantastisk. Sikke en masse dygtige skuespillere danser og sanger. Det var en magisk aften tak for det 🤗🙏😘

Kære Dorthe,
Tusinde tak.

Premiere på "Den eneste ene":

Premiere på "Den eneste ene":
Super god forestilling, jeg nød hvert et sekund og giver min anbefaling videre til andre i min omgangskreds, vittig performance med alle skuespillere og dansere, sangere som ydede alt det bedste de kunne og især kunne jeg godt lide anden akt.

nb. eneste feedback til forbedring er at musikken skulle dæmpes en smule for at sang stemmerne kan høres bedre.

men alt i alt en rigtig dejlig oplevelse

26 februari 2026

Kære Inge Lise,
Tusinde tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Sjov og hyggelig forestilling

Sjov og hyggelig forestilling, med alle de gode replikker fra filmen, krydret med gode sange.

Kære Dorthe,
Mange tak. Vi er glade for du havde en god oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk opsætning som lever godt…

En fantastisk opsætning som lever godt op til filmen.
De medvirkende gjorde det fremravende så kan anbefales at se.

Kære Alice,
Mange tak. Vi sætter pris på din anmeldelse og gode feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot oplevelse 👍 sad dog ikke et godt…

Flot oplevelse 👍 sad dog ikke et godt sted og glassalen trænger til en opgradering med hensyn til udsyn og sæder og meget trængt mellem rækkerne. Men selve forestillingen var rigtig fin og flot🥳

Kære Merete,
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for du nød forestillingen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så fantastisk en oplevelse at se Den…

Så fantastisk en oplevelse at se Den Eneste Ene. Opsætningen var smuk, dansen imponerende, og sangene helt igennem dejlige. Jeg morede mig og blev helt opslugt – en virkelig gennemført og sjov musicaloplevelse

Kære Claus,
Mange tak. Vi er utrolig glade for, at du havde en skøn oplevelse.

Alt var simpelthen fantastisk

Alt var simpelthen fantastisk. Jeg har set filmen mange gange og alt var med i musicalen. Det var en pragtfuld oplevelse. 10 stjerner herfra. Alle skuespillerne var castet så godt og lignede til perfektion.

Kære Jeanette,
Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

1000 tak for en dejlig…

1000 tak for en dejlig oplevelse.Skuespillerne gjorde et stort arbejde.Kommer gerne igen

Kære Kirsten,
Tusinde tak. Vi er glade for at du har lyst til at besøge os igen.

Den eneste ene

Den eneste ene - koncertsalen Tivoli
Forestillingen var super sjov og god, med alle de rigtige punchlines.
Koncertsalen havde tilgængæld de mest elendige stole og lang ventetid ved baren.

Kære Sebrina,
Vi er glade for du havde en god oplevelse med forestillingen.

Fantastiske stemmer

Fantastiske stemmer, god stemning på scenen, troværdig skuespil og meget tro filmen dog med flere nye skønne sange. Anbefales på det varmeste, især til den generation, der var alderssvarende da den oprindelige film kom ud ♥️♥️♥️♥️♥️

Kære Anita,
Tusinde tak for din fine anmeldelse.

En super oplevelse.

En super dejlig aften med en god oplevelse.
et sceneshow i 1 klasse med utrolige kompetente medvirkende der gav alt for at Den eneste Ene vil blive husket.

26 februari 2026

Kære Mogens,
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et godt og morsomt stykke

Et godt og morsomt stykke. Lige efter filmen.

Kære KP,
Vi er glade for du kunne lide Den Eneste Ene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som at se miin absolutte yndlingsfilm IRL

Min absolutte yndlingsfilm – og det her var som at opleve den live, lige foran mig.
Castingen sad lige i skabet. Hver eneste rolle føltes rigtigt ramt, som om karaktererne havde ventet på netop de skuespillere.
Scenografien var anderledes og mere minimalistisk end forventet, men det fungerede overraskende godt og gav plads til historien og relationerne.

Lyden var skarp, musikken løftede stemningen, og sangene ramte både grin og følelser.
Alt i alt en fuldstændig fænomenal musicaloplevelse.

Men:
Det trækker ned, at der ikke var åben bar på 1. sal i koncertsalen. Så man skulle stå længe i kø i foyeren og derefter balancere fyldte øl- og sodavandsglas hele vejen op til balkonen.
Når billetpriserne er så høje, bør serviceniveauet også følge med!

Derudover kunne man ikke se nr. på sæderne mm man stod på hovedet ind over sæderne. Det kunne laves mere overskueligt.

Kære Katja,
Vi er utrolig glade for din anmeldelse og din oplevelse med Den Eneste Ene. Vi håber på at se dig igen en anden gang.

Dit is Trustpilot