Duidelijk omschreven hoe het pakket opgestuurd moest worden. Hele snelle taxatie en een mooi bedrag snel overgemaakt. Ze maken waar wat ze zeggen.
Prettig contact zowel telefonisch als via e-mail. Taxatiepakket de volgende dag al binnen en na verzenden ook snel de waarde van de taxatie doorgekregen. Dezelfde dag bedrag al op de rekening! Ben... Toon meer
Ik heb munten verkocht via online goudinkoop eerst gebeld vriendelijk en duidelijk geholpen wilde eerst de ongeveer de waarde weten. Nadat ik de waarde wist lag de volgende dag het verzendpakket in d... Toon meer
Een fijn en dynamisch bedrijf die naar je luistert. Niet opzoek naar korte termijn winsten, maar bezig met duurzame lange termijn relatie opbouw. Dit is in mijn vak als ambachtsman ook een van d... Toon meer
Voor het inkopen van al uw oude sieraden, ringen, edelmetalen en vergelijkbare objecten.
Oosterveldsingel 5d, 7558 PJ, Hengelo, Nederland
- +31 74 700 2300
- Info@onlinegoudinkoop.nl
- onlinegoudinkoop.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Online Goudinkoop BV
Hoogste bod en zeer snelle afhandeling!
Hoogste bod en zeer snelle afhandeling!

Snel en goede service
Snel en goede service, goede prijs en zeer snel betaald

Antwoord van Online Goudinkoop BV
Goeie klantenservice en snelle betaling.
Bedrijf neemt netjes telefonisch contact op bij vragen wanneer je dit wenst. Geeft vervolgens goeie uitleg. Snelle uitbetaling na akkoord (binnen 2 minuten had ik het geld op mijn rekening).

Zeer tevreden klant!
Eerlijk gezegd was ik een beetje zenuwachtig om mijn edelmetalen per post te versturen. Maar Ik heb een fantastische ervaring gehad met Online Goud Inkoop! Uiitstekende klantenservice! Ik kreeg gelijk een offerte zodra ze mijn zending had binnengekregen. Het proces verliep soepel en ik kreeg een eerlijke prijs voor mijn artikelen. Ik waardeer hun professionaliteit en zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn edelmetalen wil verkopen. Hartelijk bedankt en tot een volgende keer!

Zeer vakkundig
Ik ontving een kartonnen verpakking inclusief verzendlabel om de materialen naar Online Goudinkoop te versturen. Adres: discreet. Zeer professioneel.
Oprechte taxatie van de door mij toegezonden materialen.
Vakkundige organisatie.

Verkoop gouden munt
Via e-mail contact een prijsopgave ontvangen voor het verkopen van een gouden munt. Vanwege goed bod dezelfde dag nog een afspraak gemaakt. Prima gesprek en een snelle afhandeling! Al met al zeer positief.

Zeer snel
Zeer snel! Hele aardige klantenservice! Binnen 2 dagen geld op mijn rekening.

Helemaal top.
Helemaal top.
Aanvraag taxatiepakket kwam snel.
Binnen 24 uur reactie met de waarde die zou worden uitbetaald.
Binnen 1 uur bedrag op rekening.

Snel en effectiefe firma
Met de post kwam het taxatie pakket wat duidelijke instructies bevatte. Ik heb deze gevolgd en het formulier samen met de betreffende stukken voor de verkoop op de post gedaan. Gelijk kreeg ik de volgende dag bericht. Super snel en alles heel correct. Online Goudinkoop is zeker een aanrader! Snel en effectief, ook het contact via de whatsapp verliep uiterst prettig. Dikke 5 sterren!

Prima service
Prima service; met het bestellen van een retourenveloppe bouw je al vertrouwen op.
Pakketje direct ontvangen en - zoals aangegeven - de dag na verzending direct een (goed) bod ontvangen.
Bod geaccepteerd en er is heel snel geld overgemaakt.

Zeer snelle afwikkeling
Zeer snelle afwikkeling! Bij 3 partijen vergeleken en hier het hoogste bod gekregen voor mijn sieraden.

Antwoord van Online Goudinkoop BV
De uitbetaling is heel snel, maar duidelijk minder
De uitbetaling is heel snel, alleen word er iets anders gezegd dan gedaan. Zou de actuele prijs krijgen -5% sloopgoud kosten. Er is uiteindelijk wel 17% ingehouden!
Jammer dat ze niet nakomen wat ze beloven

Gisteren verstuurd, vandaag overgemaakt
Gisteren de enveloppe opgestuurd, vandaag het afgesproken bedrag direct bijgeschreven. Ik zou zonder meer vol vertrouwen weer met dit OGI in zee gaan. Top!

Antwoord van Online Goudinkoop BV
Op de website geven ze aan dat ze edelstenen inkopen maar doen ze niet
Op de website geven ze aan dat ze edelstenen inkopen zoals saffieren. Maar dit doen ze helemaal niet. Ze sturen een korte mail dat ze geen interesse hebben. Dat mag wel aangepast worden op de website, want dit is verkeerde informatie en reclame.

Prima deal, net bedrijf
Goede ervaring, we zijn professioneel en goed geholpen. Een prima deal gemaakt. Aan te raden.

Antwoord van Online Goudinkoop BV
Binnen 2 dagen alles geregeld super…
Binnen 2 dagen alles geregeld super snelle afhandeling en tevreden met het aangeboden bedrag

Antwoord van Online Goudinkoop BV
Zeer vriendelijk ontvangen en geholpen!
Stond voor de deur zonder afspraak. Maar dit was geen probleem en werd netjes ontvangen.
Vervolgens zeer professioneel geholpen en een goede inruilwaarde ontvangen.
Het bedrag werd per direct overgemaakt. Kortom alles was perect.