Online Goudinkoop BV Reviews

4,7

Duidelijk omschreven hoe het pakket opgestuurd moest worden. Hele snelle taxatie en een mooi bedrag snel overgemaakt. Ze maken waar wat ze zeggen.

Prettig contact zowel telefonisch als via e-mail. Taxatiepakket de volgende dag al binnen en na verzenden ook snel de waarde van de taxatie doorgekregen. Dezelfde dag bedrag al op de rekening! Ben... Toon meer

Een fijn en dynamisch bedrijf die naar je luistert. Niet opzoek naar korte termijn winsten, maar bezig met duurzame lange termijn relatie opbouw. Dit is in mijn vak als ambachtsman ook een van d... Toon meer

1. Goud- en zilverhandelaar
  2. Sieraden reparatieservice
  3. Metaalwerkplaats
  4. Horlogereparatieservice

Voor het inkopen van al uw oude sieraden, ringen, edelmetalen en vergelijkbare objecten.

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb munten verkocht via online…

Ik heb munten verkocht via online goudinkoop eerst gebeld vriendelijk en duidelijk geholpen wilde eerst de ongeveer de waarde weten. Nadat ik de waarde wist lag de volgende dag het verzendpakket in de bus. Mooi stevig veilig verzekerd pakket via post nl gratis verzonden. De volgende dag belde ze voor de juiste waarde. Na acceptatie stond het geld dezelfde dag op mijn rekening. Door vriendelijke, snelle en de goede verkoop geef ik de 5 sterren

8 juni 2023

Beste Ruud,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Online Goudinkoop.

Het is fijn om te weten dat u vriendelijk en duidelijk geholpen bent en dat u snel een verzendpakket heeft ontvangen.
Het is ons doel om klanten een vlotte en transparante verkoopervaring te bieden, en we zijn verheugd dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Als u in de toekomst weer behoefte heeft aan onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf en uw positieve beoordeling. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

fijn contact

fijn contact, goed geholpen en heel blij met het resultaat!

10 mei 2023

Beste Florentine,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met het contact en de hulp die u heeft ontvangen, en dat u blij bent met het uiteindelijke resultaat. We waarderen het dat u de tijd neemt om een review te schrijven en uw ervaring te delen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Nogmaals bedankt en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Team Online Goudinkoop

Een bedrijf met een handige en transparante procedure om je zilver(bestek) te verkopen.

Dit bedrijf reageert netjes en adequaat op je vragen per e-mail, heeft een transparante en handige (opsturen per post!) procedure en doet wat het belooft: ik heb 2e gehalte verzilverd bestek plus verzilverd bestek opgestuurd, binnen 2 dagen kreeg ik een telefoontje met de taxatie en een bod. Alexander legde mij keurig uit hoe dit bod was opgebouwd. Ik denk dat het een prima prijs conform de markt is. Na akkoord had ik het geld metéén op mijn rekening.

10 mei 2023

Beste Maria,

Hartelijk dank voor het achterlaten van zo'n mooie review over jouw ervaring. Het doet ons deugd te horen dat je tevreden bent met onze transparante en handige opstuurprocedure, evenals onze klantenservice.

We zijn blij dat we jouw 2e gehalte zilverbestek en verzilverde bestek konden inkopen tegen een prijs die conform de markt was. Onze deskundige taxateurs doen hun uiterste best om de beste prijs voor jouw goud en zilver te bieden en we zijn blij dat we jouw verwachtingen hebben kunnen overtreffen.

Het is fantastisch om te horen dat onze taxateur Alexander keurig heeft uitgelegd hoe het bod was opgebouwd en dat je direct na akkoord het geld op je rekening had staan. Dit is precies het soort dienstverlening waar we voor staan en we zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Nogmaals bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ons opnieuw nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Top service

Top service! Zeer vriendelijk en behulpzaam, aanrader!

12 april 2023

Beste meneer/mevrouw Oygur,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze service! Het doet ons erg goed om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat u ons aanraadt aan anderen. We vinden het belangrijk om onze klanten op een vriendelijke en behulpzame manier te helpen en het is fijn om te horen dat dit bij u goed is overgekomen.

Mocht u in de toekomst weer behoefte hebben aan onze dienstverlening, dan staan we graag voor u klaar.

Het team van Online Goudinkoop

Goud wat ik heb opgestuurd heb ik…

Goud wat ik heb opgestuurd heb ik meteen antwoord op gekregen en ik ben zeer tevreden over de prijzen

11 april 2023

Beste Ryan,

Hartelijk dank voor uw positieve review over onze dienstverlening! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid en transparantie van onze service en dat u een goede prijs heeft ontvangen voor het goud dat u heeft opgestuurd.

Bij Online Goudinkoop vinden we het belangrijk om onze klanten op een snelle en professionele manier van dienst te zijn en het is fijn om te horen dat dit bij u goed is overgekomen.

Als u in de toekomst weer goud of andere waardevolle voorwerpen wilt verkopen, dan staan we graag weer voor u klaar.

Het team van Online Goudinkoop

Ik ben zeer tevreden over de service en…

Ik ben zeer tevreden over de service en het personeel

11 april 2023

Beste Ivan,

Hartelijk dank voor uw positieve review over onze dienstverlening en ons personeel. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de service die u heeft ontvangen en dat u een goede ervaring heeft gehad met ons personeel.

Bij Online Goudinkoop vinden we het belangrijk om onze klanten op een vriendelijke en professionele manier te helpen bij het verkopen van hun goud en andere waardevolle voorwerpen. We zijn dan ook erg blij dat u tevreden bent over de service die we hebben verleend.

Mocht u in de toekomst weer waardevolle voorwerpen willen verkopen, dan staan we graag weer voor u klaar.

Erg goede service

Erg goede service, top

9 april 2023

Beste reviewer,

Dank u wel voor uw positieve review over onze service! We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de dienstverlening die we bieden.

Bij Online Goudinkoop streven we er altijd naar om onze klanten een goede ervaring te bieden en te zorgen voor een soepel verloop van het verkoopproces. Het is dan ook fantastisch om te horen dat we hierin geslaagd zijn en dat u onze service als 'erg goed' heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog eens waardevolle voorwerpen willen verkopen, dan staan we graag weer voor u klaar om u van dienst te zijn.

Het team van Online Goudinkoop

Top service en kwalitatief goede…

Top service en kwalitatief goede producten. Ik kom er regelmatig.

20 februari 2023

Beste Mathijs,

Hartelijk dank voor uw positieve review over onze service en producten. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat u regelmatig bij ons langskomt.

Bij Online Goudinkoop streven we er altijd naar om onze klanten een goede ervaring te bieden en hoogwaardige producten te leveren. Het is dan ook fantastisch om te horen dat we hierin geslaagd zijn en dat u onze service en producten als 'top' en 'kwalitatief goed' waardeert.

We kijken er naar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en hopen dat u net zo tevreden zult zijn als voorheen.

Great service👌🏻

3 april 2023

Beste Fadi,

Alles was top

5 april 2023

Beste Christiaan,

Bedankt voor je positieve review, we zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt of op zoek bent naar onze diensten, staan we altijd voor je klaar.

Echte aanrader!

5 april 2023

Beste MJ,

Dank je wel voor je positieve review en aanbeveling! We zijn erg blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben bij het inkoop van goud, dan staan we graag weer voor je klaar.

Het team van Online Goudinkoop

Ze bieden een uitstekende service…

Ze bieden een uitstekende service en ik ben van plan om in de toekomst weer gebruik te maken van hun diensten.

30 maart 2023

Beste Raznor,

Bedankt voor je positieve review en het delen van je ervaringen met onze service. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze diensten en dat je van plan bent om in de toekomst weer bij ons terug te komen.

We doen ons best om een uitstekende service te bieden aan al onze klanten en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar om je te helpen.

Bedankt voor je vertrouwen in onze diensten en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

1 april 2023

Beste Morin,

Prima afhandeling

De weging en berekening werd stap voor stap toegelicht. En tot het laatst toe vrijblijvend, de beslissing ligt echt bij de klant. Contact ervaren als zeer prettig en leerzaam. Al met al een prima afhandeling.

8 maart 2023

Beste Robert,

Hartelijk dank voor uw positieve review en feedback! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd zijn en begrijpen hoe de weging en berekening van hun goud of zilver in zijn werk gaat. Fijn om te horen dat u onze toelichting als prettig en leerzaam heeft ervaren.

Bij Online Goudinkoop vinden wij het belangrijk dat onze klanten volledig vrijblijvend kunnen beslissen of zij akkoord gaan met ons bod of niet. Daarom leggen wij graag stap voor stap uit hoe ons bod is opgebouwd en waarom het eventueel kan afwijken van andere biedingen.

Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Top service

Top service. Professioneel en deskundig advies.

31 maart 2023

Beste reviewer,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u ons als professioneel en deskundig heeft ervaren. Het is ons streven om onze klanten altijd zo goed mogelijk te adviseren en te helpen bij het verkopen of verpanden van hun goud. Als u in de toekomst weer onze hulp nodig heeft, dan staan wij u graag weer ter beschikking.

Hele goede service!

27 maart 2023

Beste reviewer,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Het is ons streven om onze klanten altijd zo goed mogelijk te adviseren en te helpen bij het verkopen van hun goud. Als u in de toekomst weer onze hulp nodig heeft, dan staan wij u graag weer ter beschikking.

Team Online goudinkoop

Maandag taxatie pakket aangevraagd

Maandag taxatie pakket aangevraagd, dinsdag ontvangen, ingepakt en retour gestuurd. Woensdag bod ontvangen en zelfde dag nog geld op mijn rekening ontvangen! Waanzinnig snel en hoogste prijzen van Nederland! Kortom: Geweldige Bedrijf!

30 maart 2023

Beste Ruben,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het kiezen van onze diensten. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze service en de hoogte van ons bod. Het is ons doel om onze klanten een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier te bieden om hun goud en zilver te verkopen, dus we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, staan wij altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in onze diensten en wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.

Team Online Goudinkoop

We kwamen zonder afspraak binnen wat…

We kwamen zonder afspraak binnen wat wel gebruikelijk was, en we werden toch heel netjes geholpen!

17 januari 2023

Beste Kor,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij onze winkel! We vinden het geweldig om te horen dat we u goed van dienst konden zijn, zelfs zonder afspraak. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en hun bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel!

Team Online Goudinkoop

Heel goed bereikbaar voor al je vragen

Heel goed bereikbaar voor al je vragen, open, eerlijk, en snelle afhandeling. Ik ben erg tevreden! Zou zo weer met hen 'in zee gaan'

12 januari 2023

Beste Els,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring bij Online Goudinkoop. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Het doet ons goed te horen dat je onze communicatie als open en eerlijk hebt ervaren en dat we jouw vragen goed hebben kunnen beantwoorden.

We hechten veel waarde aan transparantie en een snelle afhandeling, dus het is geweldig om te horen dat je tevreden bent over de manier waarop we met jouw verzoek zijn omgegaan. We kijken er naar uit om in de toekomst weer voor je klaar te staan mocht je weer behoefte hebben aan onze diensten.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Professionaliteit

Beste Alexander,
De procedure bij Online Goudinkoop is zeer professioneel.
Inhoudelijk verschillen wij van mening, omdat in mijn ogen de transparantie incorrect is, derhalve ontbreekt er juridisch iets aan.
Veel succes met de verdere uitwerking.
Groet,
Jan van Leijenhorst

4 januari 2023

Beste Jan,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het fijn om te horen dat u de procedure bij Online Goudinkoop als professioneel heeft ervaren. Het spijt ons dat u van mening verschilt over de transparantie van onze dienstverlening. Wij streven naar een zo helder en duidelijk mogelijke werkwijze en vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat uiteraard graag.