OnlinekidsReviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Adventskalenderen vi kjøpte er helt nydelig, kan brukes som juledekorasjon hele julen. Det eneste minus er størrelsen på skuffene, de var svært små. Men det er mange løsninger på det, så jeg anbefaler... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For det første; jeg spurte når en utsolgt vare kom inn igjen, fikk svar at varmen kom iløpet av en uke, men så fikk jeg en ny Mail litt senere om at baren var forsinket til dere! Og bare her så jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveringen av varen jeg hadde bestilt var helt strålende. Leveranse helt frem til døren hjemme er jo rene luksusen. Så tusen takk for fantastisk service. Ønsker dere alle en Geldelig Jul og et God... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bredt sortiment, og god kvalitet kjennetegner produktene! Jeg bestilte lekedyr, og de er veldig naturtro og fine. I tillegg var det superrask levering direkte til huset - uten ekstra kostnader en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel
  2. Babykledingwinkel
  3. Kinderkleding
  4. Kinderwinkel
  5. Kinderspeelgoedwinkel
  6. Speelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Onlinekids er en dansk barneutstyrsforretning. Vi selger barne- og babyutstyr samt leker, møbler og tøy til barn mellom 0 og 8 år.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tommel opp

Tommel opp! Rask levering, enkel bestilling, koselig hilsen i pakken.

18 april 2022

Hej Arnela 🌸

Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss 😊 og tak for de fine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg ønsker deg en fantastisk sommer og håper å se deg igjen☀️☀️

Med vennlig hilsen
Mette 💕 Onlinekids

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter til en god pris

Fantastiske produkter til en god pris. Rask levering.

30 maart 2022

Hej Ana Maria 🌺

Ih tusen takk for det hele. Bra du liker produktene vi har og deler det her inne. Jeg er også glad for at du opplevde rask levering, det er veldig fin tilbakemelding for oss, og noe vi bestreber oss på 😊
Vi elsker fornøyde kunder og tak for de fine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg ønsker deg en fantastisk sommer og håper å se deg igjen☀️☀️

Mette 🤗 Onlinekids

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varene fortsatt ikke kommet

Varene fortsatt ikke kommet, over en uke etter bestilling. På tross av at levering stod som 0-3 dager. Ble sendt samme dag, så feilen ligger nok i at de bruker UPS

Edit: Varene kom over en måned senere, oppfølgingen fra onlinekids var god, men UPS et mareritt

29 maart 2022

Hei Trygve

Jeg går gjennom trustpilot-anmeldelser og legger merke til at du aldri har fått svar på anmeldelsen din.
Det beklager jeg veldig 🙏, da vi alltid prøver å yte god kundeservice.
Jeg kan se i vårt arkiv at du bestilte 20. mars kl 21.44 og at UPS skulle ha levert dine bestilte varer 22. mars kl 15.24. Men det må tydeligvis ha skjedd noe underveis som jeg ikke vet om 😉

Vi håper du er fornøyd med klærne du har fått.

Mette 🤗 Onlinekids

Bredt sortiment

Bredt sortiment, og god kvalitet kjennetegner produktene!
Jeg bestilte lekedyr, og de er veldig naturtro og fine.
I tillegg var det superrask levering direkte til huset - uten ekstra kostnader enn vanlig frakt.
Jeg er veldig fornøyd:)

7 februari 2022

Hei Marit

Så hyggelig å lese din anmeldelse 😊 Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss, både om produktene og leveringen 🙏

Ønsker deg en fin dag og håper vi ses igjen 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fine frukt og grønnsaker laga i…

Veldig fine frukt og grønnsaker laga i tre, lagt i fine trekasser, og nydelig kjelesett i rosa:-) Ser ut som god kvalitet før barnebarnet har begynt å kokkelere:-)

1 februari 2022

Hei Line

Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss 😊 Veldig glad for din produktanmeldelse og håper også ditt barnebarn er fornøyd 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveringen av varen jeg hadde bestilt…

Ønsker dere alle en Geldelig Jul og et Godt Nytt År.

Solfrid

9 december 2021

Hei Solfrid

Tusen takk for din fine omtale og alle ⭐⭐⭐⭐⭐

Bra du liker produktene vi har og deler det her inne. Jeg er også glad for at du opplevde rask levering, det er veldig fin tilbakemelding for oss og noe vi bestreber oss på 😊

Var litt skeptisk

Var litt skeptisk, men ble positivt overrasket over jule pyramiden jeg kjøpte. Litt klønete leveranse fra DHL, men det er jo DHL sin skyld.

Alt i alt veldig bra!

7 december 2021

Hei Elias

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ Det er vi kjempeglade for. Bra du likte produktene!

Vi beklager den litt klønete leveranse fra UPS - kontakt oss endelig en annen gang om der er noe vi kan hjelpe med. 🚚

Rask levering

Rask levering. Veldig fornøyd med varene jeg bestilte.

Hei Sofia

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ Det er vi kjempeglade for. Bra du likte produktene, og fikk levert raskt

Vi bestreber oss nemlig på å sende varene samme dag, derfor kan vi leve opp til 1-2 dagers leveringstid 🚚

Rask levering.

Jeg fikk pakken raskt. Den er pakket inn og er julegave,derfor har jeg ikke sett varen.

Hei Edle

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ Det er vi kjempeglade for. Bra du fikk levert raskt!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kundebehandling

Varene var pakket for dårlig og kom delvis skadet. Dette ble ryddet opp i etter kontakt med kundeservice, og varene ble erstattet. God kundebehandling.
Rask levering. Anbefales.

Hei Anita.

Takk for 4 stjerner for kundebehandling. Det er vi veldig glade for, vi setter alltid kunden i sentrum 😊

Vi har tatt din tilbakemelding alvorlig, og vi passer selvfølgelig på å pakke produktene våre forsvarlig inn. Jeg beklager opplevelsen din med dette og det var bra vi fikk ordnet opp.

rask levering

18 november 2021

Hei Jonny

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og fin innpakning

Rask levering selv til Norge! Pakken var fint innpakket i gavepapir som bestilt, klar til jul <3

8 november 2021

Hei Silje

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ Det er vi kjempeglade for. Bra du likte produktene, og fikk levert klar til jul.

Veldig fine lekebokser

Veldig fine lekebokser, rask levering.

25 augustus 2021

Hei Ida,

Tusen takk for den fine produktanmeldelse 😊 Så bra det var rask levering!

Håper vi ses igjen.

god kunderservice og leveranse

Svarte godt på kunderservice. Kjapp leveranse.

18 augustus 2021

Hei 😊

Så bra! Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Hei Tonje

Veldig god service !!

Veldig god service !!! Veldig fornøyd !!!

11 augustus 2021

Hei Dagmara

Tusen takk for den fine anmeldelse 😊 Bra servicen var på topp. Det er ingenting som gjør oss mer glad enn fornøyde kunder!

Håper vi ses igjen.

Fine produkter

Fine produkter, så bra som forventet.
Rask levering!

5 augustus 2021

Hei Hanne

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ Bra du likte produktene.

Vi bestreber oss på å sende varene samme dag, derfor kan vi leve opp til 1-2 dagers leveringstid 🚚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med første handleopplevelse

Første gang jeg har handlet her. Varen er som forespeilet og vi ble overrasket over hvor raskt den ble levert. Veldig fornøyd 😊

16 juli 2021

Hei Kirsti

Tusen takk for den fine anmeldelse. Hva mer kan vi ønske oss enn at varen var bra og at den ble levert fort.

Og kanskje første gang, men forhåpentlig ikke den siste 😊

God sommer 🌼

Rask levering

6 juli 2021

Hei Astrid

Tusen takk for at du deler med oss 😊 Vi er veldig stolte av og kunne tilby så rask levering, det gjør shoppingen litt bedre å vite at man ikke skal vente så lenge!

Vi setter stor pris på alle de fine ⭐⭐⭐⭐⭐
God sommer 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kjøpt noen flotte…

Jeg har kjøpt noen flotte oppbevaringsbokser. De ble sendt til meg veldig raskt, så jeg er glad. Jeg skal kjøpe igjen!

2 juli 2021

Hei Yenny,

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg er så glad du synes oppbevaringsboksene fra 3 Sprouts er fine, de er veldig populære og takk fordi du deler det med oss!

Håper vi ses igjen snart 😊

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.