Ontstoppingsvrij Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,1

Zelfde hier, dure rekening zonder oplossing. Heb wel een kvk nummer op mijn factuur staan 89005937. Sluit me graag aan bij een eventuele aanklacht. Mail me eventueel mhiemstra81 @hotmail.com

Bij mij hetzelfde als bij iedereen. Kreeg peperdure rekening voorgeschoteld voor werkzaamheden van minder dan een uur. Zogenaamd per meter betalen. Ik dacht in eerste instantie ook dat ik met RRS beld... Toon meer

Ze hebben een zooi achter gelaten en na 40 minuten werken een handtekening afgedwongen en 1000 euro geëist. Angst!!! Omdat de betaling blijkbaar niet lukte nogmaals moeten betalen met een ander... Toon meer

De kosten voor het ontstoppen van een wastafel in een douche kunnen gigantisch hoog oplopen als de prop wat dieper in de leiding zit. Prijs loopt op per m1. Als je dan mogelijke een tweede wast... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat heb ik in hemelsnaam misdaan

Wat heb ik in hemelsnaam misdaan? Ik heb niet gegoogled op ervaring. Mijn man zegt altijd “als ze gelijk tijd hebben, is er iets niet goed. Had ik daar maar naar geluisterd. Ons fijne huis is in chaos achtergelaten met een rekening van 1039,00 voor half uurtje ‘werk’. Ik schaam me diep. Ben in contact met de bank en politie.

22 september 2022

Extreem duur geholpen

Ja, en dan heb je plotseling een verstopping in de keuken en zoek je snel een oplossing voor het probleem. Direct een afspraak voor dezelfde dag kunnen maken. Helaas niet gevraagd naar de kosten…. Had ik dat maar gedaan….. probleem verholpen en met een gelikte uitleg vooraf akkoord gegaan met de basis kosten… van ca. 400, maar dan begint het…. Want de geschoonde meters zijn natuurlijk meer…. A 80 per meter…. Oh ja, er worden ex BTW bedragen getoond (onder aan de btw) wat richting consumenten niet mag. Mijn rekening was uiteindelijk 950 en bij vertrek voelde ik me aan alle kanten opgelicht. Wat baal ik dat ik niet de bekende partijen heb benaderd….. dure les, want juridisch sta ik zeer slecht. Pijn en schaamte (en een schone afvoer) blijven achter. Had ik maar even naar deze site gekeken…. Geen reviews op Google had me ook al een signaal moeten geven. Bedrijf heet formeel Fort Marketing BV….

20 september 2022

Oplichters rekening van €1310.- voor een simpel klusje van een half uur.

Afvoer van mijn garage ontstopt; een klein karweitje dat met de spiraalontstopper in een half uur was geklaard.
Van tevoren moest ik aangeven of ik accoord ging met de werkzaamheden maar er werd mij niet verteld dat ik daarna een idioot hoge rekening zou krijgen. Die bedroeg evenwel €1310,- die ik meteen moest voldoen. Ik kreeg via de mail daarna een vage factuur, afkomstig, niet van "Ontstoppingsvrij" maar van "Fort Marketing BV", een naam die op de website helemaal niet voorkomt; dat bedrijf heb ik ook nog niet kunnen terugvinden. Ik heb dezelfde dag naar "Ontstoppingsvrij" (het tel. nummer op hun website) gebeld om mijn beklag over deze zwendel te doen en zou worden terug gebeld hetgeen, na nogmaals gebeld te hebben, uiteindelijk de volgende dag werd gedaan. De "dame" die ik aan de telefoon kreeg was evenwel totaal redeloos; het enige dat ze kon zeggen was dat ik tevoren met het werk accoord was gegaan (NIET met het bedrag!!) en dat ze verder niets wilde doen. Ik ga morgen naar de politie en zal ook elders deze oplichting melden - we zullen zien. Maar in ieder geval, GA NIET MET "ONTSTOPPINGSVRIJ" IN ZEE - HET ZIJN OPLICHTERS (zoals ook uit een groot aantal ervaringen van anderen hier kan worden opgemaakt).

19 september 2022

Vrouw (weduwe). Makkelijke prooi !!

En ik ben er als vrouw (weduwe, makkelijke prooi !!) weer ingestonken door een louche bedrijf met een snel babbelende telefonist en monteur. € 39,00 voorrijkosten ! Ja, dat wist ik al. Door de telefonist "keurig" doorgegeven. Daarna werden er opstartkosten, kosten per meter, enz. sneller dan het geluid uitgespuugd. Of ik daarmee maar heel snel akkoord wilde gaan. De kosten zouden allemaal wel meevallen !!!! Wat schetste mijn verbazing dat ik na krap een half uur maar liefst meer als € 1200,00 moest afrekenen en het probleem niet was opgelost. OPLICHTERS !! Met hoofdletters en uitroeptekens. Zaakje voor TV-programma "OPGELICHT". Maar ja, vrouw alleen hè. Normaal trap ik er niet zo snel in, maar dit ging zo snel. Ben heel verdrietig en heel erg boos op mezelf dat ik niet eerst alle reviews over dit bedrijf heb gelezen.

9 september 2022

Oplichters

Slecht werk, hoge bedragen, oplichters
Telefonisch wordt alleen gesproken over voorrijkosten van 35 euro.
De heren ter plaatse gekomen melden dat er een starttarief van 99 euro plus een 79 euro per meter dat ze de verstopping in de leiding vinden. Stom dat ik daar wel voor getekend heb. Al snel was er een verstopping gevonden, maar bij het nacontroleren heeft hij er zogenaamd nog 2 gevonden. Men bleef bezig, uiteindelijk liep het water nog niet door en staakte men de werkzaamheden. Er zou dezelfde dag wel nog iemand langskomen voor een camera inspectie van de leiding.
Ik moest wel per direct (om en nabij) 800 euro betalen. Na aarzeling van onze kant gelijk dreiging met incasso, deurwaarder. Zo stom geweest om te betalen. Naderhand pas de vele slechte reviews op deze site en klachtenkompas gezien.

7 september 2022

Portemonnee leeggeschut op toilet

De monteur was er op de afgetijd.
Na inspectie een onduidelijk verhaal over de kosten.
Na een HALF UUR gewerkt te hebben was de toilet weer bruikbaar , MAAAR de rekening is ruim €800.
Dit grenst aan oplichting.

1 september 2022

Oplichters

Oplichters. Had gebeld om afgebroken kraan af te sluiten.kreeg hij niet voor elkaar. Na kwartier vruchteloos proberen moest ik €60 voorrij kosten en een starttarief van €290 betalen. En omdat het zondag was was het dubbeltarief. Dus totaal €660 voor niets.
Heb gezegd dat ik dat niet betaal en hem de deur uitgezet. Niets meer van gehoord.
Daarna heb ik de kraan zelf afgedopt.

31 augustus 2022

Oplichters.
Ontstoppingsvrij.nl

Ik neem nooit de moeite om te klagen, maar na deze stunt

Website ziet er keurig uit, 20+ jaar ervaring etc. Aan de telefoon een vriendelijke jongeman en ook de monteur had een vriendelijke en vlotte babbel.

Er kon vooraf geen duidelijke prijs gegeven worden, maar hij liet vluchtig een lijst met prijzen zien en vertelde het e.e.a.

Ik heb er totaal geen verstand van en dat is het precies hoe ze dit flikken.
Zij zijn de "expert" en wij hebben een probleem dat opgelost moet worden. Ideaal dus. Ik geloofe hem, want er was immers ook geen reden tot wantrouwen.

Uiteindelijk 3 tot 4 keer zoveel betaald als bij andere bedrijven, voor slechts 1,5uur werk.
Hij begon met afzuigen van de leiding,toen met een pomp geprobeerd
Hij kwam tot de conclusie dat mijn leidingen verkeerd lagen,maar laten die er nu al 35 jaar in liggen
En als hij dat zou repareren kwamen we zeker wel op een bedrag van dik €1000
Nadat aangehoord te hebben ,hebben wij vriendelijk gevraagd te stoppen met zijn werkzaamheden
Uiteraard was dat tegen dovemansoren gezegd want hij ging nog 1 keer pompen

Toen meneer klaar was zei hij: hier zit geen garantie op
Dat klopte ook want toen we eindelijk de rekening kregen ,stond daaronder dat als je garantie wil je nog € 150 extra moet betalen

Weer met het bedrijf gebeld voor de rekening, deze hebben wij gekregen en daar stonden hele vreemde bedragen op
O.A extra werkzaamheden, geen idee wat daar mee bedoeld werd
na 5 keer bellen (en steeds kregen we te horen, U wordt terug gebeld )niet dus!!!

Na ruim 1,5 week werden we terug gebeld
Hè hè eindelijk zouden we uitleg krijgen over de rekening, maar dat was verkeerd gedacht, de Dame kon geen antwoord geven op onze vragen,we kwamen amper aan het woord,en deed steeds of ze onze vraag niet gehoord had.
Haar oplossing was om weer een loodgieter te sturen om het probleem op te lossen,maar een ezel stoot zich……….
Dus dat was trekken aan een dood paard
Uiteindelijk is ons probleem nog steeds niet opgelost, en zijn een groot bedrag armer

Natuurlijk is het mijn fout om niet naar de reviews te kijken,dan had ik uiteraard nooit met dit bedrijf in zee gegaan,want wat je daar leest ,ONGELOOFLIJK
Ik vertel dit verhaal om iedereen te waarschuwen
Ga nooit met dit bedrijf in zee, je bent een hoop geld kwijt en het probleem waarvoor je belden is niet opgelost

16 augustus 2022

Pas op met deze dienst

Pas op met deze dienst. Nóóit gebruik van maken. Ze beginnen met 35euro, wat normaal is, maar daarna woekerprijzen. Meer dan duizend euro voor een lichte verstopping bij een vrouw van 90 jaar. STOP DIT.

10 augustus 2022

Oplichters

In het weekend lekkage dus een spoed nr gebeld. Binnen anderhalf uur zou er een monteur ter plaatse zijn. 4 uur later kwam er een monteur. Na nog geen uur werk ruim €800 betaald. Factuur zou via email komen, maar nog niets ontvangen. Verzekering gaat niet akkoord met alleen een afschrift. Nummer waarop ze te bereiken zijn kost x per gesprek en wordt je herhaaldelijk uitgegooid. Niet te bereiken

10 augustus 2022

OPLICHTERS

OPLICHTERS

10 minuten, €100 lichter. Onprofessioneel. Geen woorden voor. Erg zielige mensen die dit 'bedrijf' runnen. Komt binnenkort wel een einde aan zo.

2 augustus 2022

Aller slechtste bedrijf ooit!

Aller slechtste bedrijf ooit!! Je betaald dubbel: zowel per meter als uurloon los van alle apparatuur- en voorrijkosten. Wij zijn ruim 2.000 euro lichter voor niks. Ik belde gelijk erna omdat het probleem niet was opgelost om gebruik te maken van de garantie. Drie keer achter elkaar kwamen ze niet opdagen. Toen ik daarna weer belde bleek opeens deze hele afspraak plus de afspraken daarna voor de garantie niet in het systeem te staan. Wat een afschuwelijke ervaring met dit bedrijf. Bespaar jezelf, bel hen nooit en waarschuw je omgeving!

2 augustus 2022

Ontstoppingsvrij belazert de boel, veel te duur.

Ontstoppingsvrij heeft een bedriegelijke website.
Niet in zee gaan met deze mensen! Ze rekenen zo 1000 Euro voor een half uur werk. De tarieven zijn excessief, trap niet in die 35 Euro voorrijkosten. Ze vragen 80 Euro per meter, en als je een rioolpijp van boven naar beneden laat schoonmaken, reken maar uit, plus btw...21 %. Ze laten geen kvk nummer zien.

Je kunt dus niet zomaar achterhalen wie je een poot uitdraait. Ik heb het uitgezocht: Fort Marketing B.V. staat op naam van Armand Gustaaf Dankfort, geboren op 11 augustus 1973. Pruimendijk 8b Ridderkerk. Het is schimmige boel daar, er staan nog 20 andere bedrijven ingeschreven op dat adres. Dhr Dankfort lijkt mij iemand die je beter geen hand kunt geven! Geen idee met wie hij verder nog zaken doet. Het bedrijf bestaat sinds april 2022 Wedden dat dat over een paar maanden is verdwenen?

Het gaat zo: je hebt een heftige verstopping in een afvoer die je niet zelf kunt oplossen. Je belt een 085 etc nummer. Ze komen snel. Dan krijg je in een onvoorstelbaar en onbegrijpelijk tempo de tarieven uitgelegd, die overigens ook nog onbegrijpelijk zijn. Hier tekenen ajb. Dan doet ie met een machine in een half uur je leiding. Claimt ie 17 meter. X 80 Euro. Daar moet ik minstens een week voor werken! Na heftige discussie brengt ie 10 meter in rekening. Hier tekenen. Teveel zei ik. Eindeloos gezeik. Ik laat het je met een camera zien zegt ie. Zeg ik, dan breng je me dat ook in rekening. Ja zei hij.

Sodemieter op. Hoe krijg ik mijn geld terug?

28 juli 2022

Criminelen!

Dit bedrijf ingeschakeld via spoedloodgieter-snel.nl. Ik wist pas dat het om dit bedrijf ging door de banktransactie maar goed. Wij hebben een lekkage veroorzaakt bij een klant tijdens onze werkzaamheden. Dit bedrijf kwam ons even helpen door een stukje tape om een leiding te wikkelen. Ze zijn 5 minuten bezig geweest. Kosten 860 euro. Daarna ging het door het gepruts weer lekken uiteraard en waren ze niet meer te bereiken. Ik krijg jullie nog wel te pakken.

26 juli 2022

Ontstoppingsvrij.nl niet bellen

Spijt dat ik niet eerst op deze website gekeken heb. Eerdere ontstoppingsdienst die bij ons waren geweest, rekende 125 euro, helaas waren die op vakantie. Vandaag een afspraak gemaakt bij ontstoppingvrij.nl. Vooraf kan er geen prijsindicatie gegeven worden, dus 35 euro voorrijkosten ben je al kwijt. Uiteindelijk moesten we 995 euro afrekenen. Want uiteraard zat de verstopping helemaal op 7 meter en je betaalt per meter. Deze niet bellen dus!

25 juli 2022

BEL NOOIT DIT BEDRIJF - OPLICHTERS

BEL NOOIT EN TE NIMMER DIT BEDRIJF. Opgelichter!!!
ze lichten mensen op door te laten betalen per meter. met belachelijke prijzen. VOOR DUIDENDEN EUROS OPGELICHT.

1467 euro voor 30 minuten werk

Deze partij niet bellen. In het begin dacht ik nog dat ik fout zat, en zo geniepig zijn ze. Het is pure oplichterij en maken gebruik van de goedheid van de mens. Er zijn ongetwijfeld super fijne lokale vakmensen die dit werk graag naar eer en geweten uitvoeren.

Zojuist 1467 euro afgerekend voor 30 minuten werk. Het zijn afzetters want de verstopping van mijn wasmachine is niet eens opgelost. PAS OP!

Ze gaan heel juist te werk want voordat ze beginnen krijg je alle kosten op een iPad te zien, dus technisch gezien kun je het weten wat het gaat kosten. Ik viel zelf ontzettend over de opstartkosten van 129 euro die expliciet vernoemd werd, zo erg dat de 35 euro voorrijdkosten nog mee vielen. Terwijl mijn hoofd dit aan het verwerken was werd vernoemd dat de spiraal per 10 meter was en daarna 5. Ik zie een bedrag van 69 euro staan en geloof het verder wel. Daarna moest ik tekenen voor de prijslijst, dat ik akkoord ben. Uiteraard was er zelfs toen al twijfel over de prijs en aanpak, maar het voelde niet alsof ik veel opties had.

Uiteindelijk zag ik bij het afrekenen een bedrag van 1467 euro en schrok ik enorm. Ik wist dat ik heb getekend voor de prijslijst en dat het kwaad al was geschied. Ik ben beter gaan kijken en zag dat de 69 euro niet voor de eerste 10 meter was, maar per meter. Dus 15 meter keer 69 euro is 1035 euro voor een oude spiraal die ze toch al in de bus hebben liggen. Niet te bevatten hoe brutaal dit bedrijf is. Ik ben nog aan het bijkomen van de shock en hoop met dit bericht anderen te helpen.

12 juli 2022

Mensen wees gewaarschuwd voor deze…

Mensen wees gewaarschuwd voor deze oplichters! Onbetrouwbaar firma. Er kwam een jongen bij mij aan de deur nadat ik gebeld had, hij kwam stoned binnen. Ik was bang want ben een alleenstaande vrouw met een kleine kind. Hij probeerde de ontstopping te verhelpen. Liet me na een half uur een som van €240 overmaken en zei dat ik 3 maanden garantie had. De volgende ochtend was alles weer verstopt. Ik belde met deze firma en kreeg te horen dat ik absoluut geen garantie had. De beste man had niets gedaan, deed alsof hij iets ontstopte. Diverse mensen die ik aan de lijn heb gehad, niemand liet me uitpraten. Ik vertelde dat de jongen in kwestie niets heeft gedaan om de verstopping op te lossen. Niets hielp. Ik ben opgelicht door deze mensen. En dan te bedenken dat ik het al niet ruim heb. Schandalig dat dit soort dingen gebeuren. Absoluut geen dienst afnemen van deze firma. Wees ajb gewaarschuwd!

12 juli 2022

Onstoppingsvrij website pas op ze…

Ontstoppingsvrij website pas op ze proberen je een hoge reparatie in rekening te brengen. De overloopreservoir van de afwasbak was verstopt en de reparateur berekent ons sowieso € 35 voorrijkosten plus een vage beschrijving van diverse reparaties en vervanging van materialen plus een uurloon van totaal € 135 excl. BTW in rekening te brengen. We hebben dat geweigerd omdat alleen de overloopreservoir verstopt was en die is uiteindelijk leeggezogen. Hij wilde ons ook annuleringskosten in rekening brengen a € 40 excl BTW als we reparatie zouden afzeggen. We hebben de reparateur gedwongen om de klus af te maken en wij stelde voor om dat voor € 75 ex BTW te doen. Dat heeft hij dus uiteindelijk gedaan.
Pas op bij hun website klopt het e-mailadres niet en het alternatieve e-mail adres klopt ook niet! Bovendien hebben ze geen KvK nummer op de website.
Doe geen zaken met hun, ze zijn niet betrouwbaar, maar gelukkig hebben wij de schade kunnen beperken.

7 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?