Ontstoppingsvrij Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,1

Zelfde hier, dure rekening zonder oplossing. Heb wel een kvk nummer op mijn factuur staan 89005937. Sluit me graag aan bij een eventuele aanklacht. Mail me eventueel mhiemstra81 @hotmail.com

Bij mij hetzelfde als bij iedereen. Kreeg peperdure rekening voorgeschoteld voor werkzaamheden van minder dan een uur. Zogenaamd per meter betalen. Ik dacht in eerste instantie ook dat ik met RRS beld... Toon meer

Ze hebben een zooi achter gelaten en na 40 minuten werken een handtekening afgedwongen en 1000 euro geëist. Angst!!! Omdat de betaling blijkbaar niet lukte nogmaals moeten betalen met een ander... Toon meer

De kosten voor het ontstoppen van een wastafel in een douche kunnen gigantisch hoog oplopen als de prop wat dieper in de leiding zit. Prijs loopt op per m1. Als je dan mogelijke een tweede wast... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Minder sterren kun je helaas niet…

Minder sterren kun je helaas niet geven, ik vraag om een indicatie van de prijs door de telefoon. Nee die kunnen wij niet geven dat doet de monteur ter plaatse….. Nou dat heb ik geweten hij komt, veel te laat nadat ik er al achteraan heb gebeld, vraagt hij naast de voorrijkosten nog opstart kosten 120€…. Om uiteindelijk doodleuk 360€ te vragen voor 10 min werk. Heb ik even vriendelijk bedankt.

Kortom niet bellen oplichters!!!

6 juli 2022

Diep genaaid door deze gasten en het…

Diep genaaid door deze gasten en het was niet lekker. 3,5 rug lichter en prutswerk afgeleverd. Via een loodgieters forum via een wel betrouwbare loodgieter overigens met hun in contact gekomen. Inbouwresevroir scheen kapot te zijn en moest eruit. Hele betegeling wc eruit gesloopt alles nieuw geplaatst maar jammer dat ik geen foto’s kan uploaden pruts tegelwerk 1e klas. Contact gezocht met deze laaien lichters maar wimpelen alles af. Factuur overigens van een eenmanszaak waarvan ik de persoon niet te pakken krijg. Dus aan deze koekenbakkers heb je niets aan.

24 juni 2022

Niet mee in zee gaan!

Zouden als ze er niet om 16.00 uur waren even bellen, want ik moest weg. Gevraagd naar voorrijkosten, zou €31 zijn. Om 17.00 uur weer gebeld, loodgieter was onderweg, zou er binnen 10 minuten zijn. Om 17.30 nog niemand. Afspraak gemaakt voor volgende dag tussen 10.00 en 12.00 uur. Volgende dag is man er om 09.00 uur. Rekent even voor wat het zou gaan kosten, zeker € 450 voor 2 verstopte wasbakken. Weggestuurd maar onder dwang € 95 voorrijkosten betaald. Niet mee in zee gaan!!

22 juni 2022

Oplichters! NOOIT BELLEN!

NIET bellen bij verstopping! Oplichters met ondoorzichtige tarieven. €25 voorrijdkosten maar daarna volkomen ondoorzichtig. Annuleren kost je €90 dat melden ze dan weer wel heel vriendelijk bij aankomst.
Ik wacht nog steeds op een factuur maar hun email werkt zeer traag.

9 juni 2022

Belachelijk duur.

Snel ter plaatse maar absolute oplichters! Niet mee in zee gaan!
35 euro voorrijkosten, 139,90 starttarief en dan nog ruim 50 euro afrekenen per meter trekveer die gebruikt is. Niet te controleren. Ik moest voor een kwartier werk 355 euro betalen.

7 juni 2022

Helaas wij zijn er ook ingetrapt!

Helaas wij zijn er ook ingetrapt!
Een clubje mensen die snel geld willen verdienen.
Het probleem niet oplossen voor de vooraf afgesproken prijs. "Mijn collega komt nog om het af te ronden." wordt dan gezegd.
Die collega (een andere ZZPer) komt wel maar doet niets zonder weer opnieuw te betalen.

7 juni 2022

Oplichters

Oplichters. Via ontstoppingsvrij kwam SRS bij mij thuis. Uiteindelijk 1300 euro betaald voor een simpele verstopping in de gootsteen. Stom maar je staat wel onder druk om ter plekke te betalen. Kosten waren wel voorgerekend, maar geen totaal. Als leek kan je de prijs per meter voor zo'n spiraal of veer moeilijk beoordelen. Was 69,90, belachelijk hoog dus. Het loopt nu door, hopelijk blijft dat wel zo. Een tip: even online verder zoeken naar een echte loodgieter die vooraf een redelijke prijsopgave geeft.

27 mei 2022

Misleiding en extreem hoge prijs voor werkzaamheden

Ontstoppingsvrij adverteert als RSS en neemt ook de telefoon vaak op onder die naam, vermoedelijk bewuste misleiding voor oude klanten van RRS (Riool Reinigings Service), zoals wij. De loodgieter gaf een vaag antwoord op de vraag of hij voor RRS werkte. Geen werkkleding van hen en een wit busje, precies zoals RRS waarschuwt op hun site (maar dat zagen we pas toen het leed al geschied was). Hij schatte de totale kosten op 300 tot 400 euro. Hij rekende vervolgens ruim 1200 euro voor een klein uurtje werk met 79,90 euro per meter dat de spiraal de regenwaterafvoer in ging. De rekening stond op naam van 24/7 service-loodgieter. Die is wel te vinden bij de Kamer van Koophandel. Ontstoppingsvrij niet. Zie ook alle klachten over deze bedrijven bij de Consumentenbond onder hun klachtenkompas. Daar staat ook wat je kan proberen te doen. Waaronder een klacht indienen bij De Consument Autoriteit en Markt. Ik geef nu 1 ster, omdat minder niet kan, maar dat is er al 1 teveel

23 mei 2022

Uitermate slecht bedrijf

De eerste indruk die we kregen was erg positief. Vriendelijk in omgang, het geven van uitleg waar kan het aan liggen dat onze keukenafvoer verstopt kon zijn. Ondanks absurd hoge prijs voor een uur werk waren we blij dat het water weer doorstroomde. Een week later was alles weer verstopt en hebben we ons beroepen op de garantie. Dat werd een kastje-muur verhaal. Verkeerde planning, veel regenval als excuus voor het niet inplannen van de afspraak. Dienstverlening is ineens het tegenovergestelde van wat we in de eerste instantie hebben ervaren. We werden continu bij de neus genomen door de klantenservice met excuses die nergens op sloegen, geplande afspraken die niet nagekomen werden.
Zeer onprofessioneel, onkundig en verschrikkelijk duur!

22 mei 2022

Opgelicht voor duizenden euros door dit malafide nepbedrijf

Ontzettend erge ervaring met dit 'bedrijf'. Ze zijn geen echte bedrijf (staan ook niet in het kvk register) maar een dekmantel voor een aantal eenmanszaken die je oplichten voor duizenden euros. Ik heb ze gebeld om mijn wc te ontstoppen, ze sturen vervolgens een mannetje van 'Red One & Installation' die door allemaal leugens over hele hoge 'materiaalkosten' en 'bouwafval in mijn riolering' uiteindelijk een factuur van 2.800 euro presenteert die ik onder dwang word verzocht te pinnen. Stelletje vieze oplichters dit!

19 mei 2022

Ik had eerder moeten klijken op de…

Ik had eerder moeten klijken op de reviews op deze site. Douche verstopt, monteur erbij op zondag. Kwartiertje werk, nota 541€.
Met de toeslag voor de zondag en het voorrij tarief heb ik geen moeite. Maar 3 meter de slang er in voor € 216 dan word je toch echt belazerd.

15 mei 2022

Ontstoppingsvrij.nl zijn oplichters!!

OPLICHTERS! Ben 1300 euro lichter, na een klein uurtje werk en het ergste is dat de verstopping niet is verholpen! Hanteren een vreemd model: 35 euro voorrijkosten (op zich normaal), 169 euro voor het eerste half uur en nu komt het; voor het ontstoppen gebruiken ze een veer die kost 79,95 euro per meter!!! En ze van tevoren niet hoeveel meter deze in het riool moet. Reken maar uit wat je dan kwijt bent. Google op ontstoppingsvrij.nl of op Supplies International BV en zie wat daar uit komt.

5 mei 2022

Ook hier bij ons aan de deur geweest

Ook hier bij ons aan de deur geweest. Alleen getekend voor de opdracht. Na een half uur prutsen wilde meneer 2500 euro hebben. Zou 25 meter gefreest hebben, terwijl het max 12 meter was naar het riool. Helaas heb ik 500 euro betaald en hem daarna het huis uitgezet. Vervolgens blijft hij irritant op de oprit staan, totdat ik 112 had gebeld. Vervolgens sturen ze via de email een factuur voor het rest bedrag. Een factuur op naam van een bedrijf wat ik niet de opdracht verstrekt heb. Tevens is het factuur niet rechtsgeldig omdat adres gegevens ontbreken. En op het factuur vermelden ze niet eens een rekeningnummer dus waar het geld naar toe moet mag joost weten.

30 april 2022

OPLICHTERS!!! ontstoppingsvrij.nl I.L Sanitair en Installatie

Wat hadden we graag gewild dat we deze reviews eerder hadden gevonden. Op een of andere manier laat google het nummer van ontstoppingsvrij bovenaan staan als je zoekt op een loodgieter. Ze rekenen belachelijk hoge voorrijkosten, starttarief en geven onjuiste aantal meters door. De monteur was zeer onbeleefd en agressief als we niet meteen zouden betalen. Je voelt je echt in het nauw gedreven door dit soort malafide praktijken. Na het betalen, hebben we meteen gebeld naar het nummer en kregen geen gehoor meer. Op emails werd ook niet gereageerd. Ondertussen hebben we op social media diverse oproepen geplaatst en waarschuwen we andere om niet via dit bedrijf (die trouwens onder de naam I.L Sanitair en Installatie in Breukelen in de KVK staat) je ontstopping te regelen. Het bedrijf komt ook de garantie niet na. Bij ons is alles nog steeds verstopt. Via radar zagen we hoe we een rechtszaak kunnen aanspannen. En er is aangifte bij de politie gedaan (die doen niet direct iets, maar bij vele aangiftes gaan ze een bedrijf wel in de gaten houden). Hopelijk gaat dit bedrijf snel ten onder.

29 april 2022

Oplichters! Alarmbellen

Wc verstopt door een toiletblokje: balen! We konden er zelf net niet bij en tevergeefs meerdere trucjes geprobeerd. In paniek toch maar snel een loodgieter gebeld op Tweede Paasdag en het werd alleen maar erger. Les geleerd: bekijk altijd eerst de reviews!!

Tijdens het telefoongesprek werd aangegeven dat er een monteur tussen 3-5 uur langs kon komen. Standaard waren er voorrijdkosten van €35, de monteur kon ter plaatse pas een prijsindicatie geven. Tijdens het telefoongesprek werd niks gemeld over dubbele kosten i.v.m. de feestdagen.

Je raadt het vast al... Geen goed einde.
Ten 1e: de monteur kwam te laat (half 6) (geen werkkleding? shirt met merk Stanley erop).
Ten 2e: belachelijk hoge prijs voor het ontstoppen. De monteur had een prijs berekend van €400, voor een toiletblokje?! We kregen ook niet de indruk dat de monteur voldoende inspectie deed alvorens de prijs op te maken. Hij stond daar met een iPad te slingeren, legde uit dat er sowieso al opstartkosten van €169 waren en wij waren maar dom dat we de prijsopbouw van €400 niet begrepen.
Ten 3e: de extra toeslag voor een feestdag. Ik kan me best voorstellen dat hier extra kosten aan zitten verbonden, maar 1. dit had aan de telefoon bekendgemaakt moeten worden (anders hadden we toch wel een dag gewacht) en 2. ja echt, dit kwam nog bóvenop die belachelijk hoge prijs van €400. Wilden we dit niet betalen? Dan moesten we opeens €90 aan voorrijdkosten betalen.
Ten 4e: mijn vriend en ik gingen hier niet mee akkoord en toen werd de sfeer dreigend. Ik stelde kritische vragen en gaf aan dat ik op de consumentenbond hele andere gemiddelde bedragen voor een verstopt toilet zag. De monteur viel enorm respectloos met hard volume tegen mij uit. Ik gaf ook aan dat ik nog met de werkgever wilde bellen om de voorwaarden op te helderen, immers was ons geen feestdagentoeslag medegedeeld en waren de voorrijdkosten €35. De monteur werd nog bozer dat ik met de klantenservice wilde bellen en gaf aan dat we maar moesten haasten en betalen zodat hij verder kon. Toen ik aangaf een klacht in te dienen, zei hij dat ik dat maar moest doen. Hij behandelde ons zwaar respectloos, enorm slechte service!
Ten 5e: de klantenservice biedt 0 service. Ik belde de klantenservice terwijl de monteur hier nog was om de prijs op te helderen. De monteur probeerde de klantenservice in te lichten; ze spelen dus onder 1 hoedje. Aangezien ik nu vanaf een andere telefoon belde, werd niet meteen herkend dat ik belde. Ik informeerde daarom opnieuw naar de werking van ontstoppingsvrij.nl en de kosten. Precies hetzelfde verhaal als daarvoor: €35 voorrijdkosten en de monteur bekijkt daar de prijs. Toen kwam de klantenservice erachter dat hier al een monteur was en veranderde het verhaal opeens. Ik gaf aan dat de €35 voorrijdkosten niet overeenkwam met de €90 voorrijdkosten, waarop de klantenservice erbij verzon dat er nog annuleringskosten waren. Toen ik vroeg of zij konden bemiddelen met de monteur, werd aangegeven dat wij het zelf maar moesten oplossen. Achteraf via factuur betalen? Ook niet mogelijk. Niet betalen? Dan zouden ze deurwaarders op ons afsturen. Ik heb een klacht ingediend en zou binnen 2 werkdagen teruggebeld worden. Dit is, voorspelbaar, niet gebeurd.

Aangezien wij ons niet veilig voelden in ons eigen huis, heeft mijn vriend maar die €90 via een Tikkie (schimmig?) betaald. De monteur gaf achteraf aan dat hij er ook best €350 van had kunnen maken (ook schimmig?). We waren blij dat de monteur weg was. Als we achteraf de reviews lezen, had het financieel nog veel erger kunnen aflopen als we wel akkoord waren gegaan met de belachelijk hoge prijs. We hopen enorm dat er niet nog meer gedupeerden volgen.

Ontstoppingsvrij.nl zijn oplichters

Ontstoppingsvrij.nl zijn oplichters. Rekening van 2700 Euro voor 45 min werk. Grote druk op ons uitgeoefend op snelle en directe betaling, incl dreigen met incassobureau en huis niet willen verlaten. Geef niet toe, betaal niet.

20 april 2022

Verzameling persoonsgegevens voor colletieve rechtzaak aangifte

Helaas ook vorige week opgelicht door dezelfde partij.
Getekend voor een start tarief van 169,- euro + 35 euro voorrijd kosten.
Hierna belachelijk hoog bedrag moeten afrekenen waar we het totaal niet mee eens waren maar werden verplicht te betalen anders zwaaide er wat.

meerdere dagen bezig met juridisch advies te ontvangen en hoe dit het beste aan te pakken en willen graag contact gegevens ontvangen van andere gedupeerden over dezelfde firma zodat we collectief een gezamelijke aangifte kunnen doen en met ze allen deze partij voor de rechter kunnen slepen.

We mogen geen contact gegevens hier op de website plaatsen dus als u op faceboek kunt zoeken naar ( stop onstoppingsvrij.nl ) en daar uw gegevens kunt achterlaten + uw verhaal zullen wij contact met uw opnemen en dit voorleggen aan de advocaat.
Meld ook uw klacht bij de ACM zij hebben al aardig wat berichten binnen gekregen over deze firma en elke melding erbij maakt de zaak sterker.

Bij voorbaat dank.
Dhr Jansen

20 april 2022

Ook ik was zo dom er in te trappen

Ook ik was zo dom er in te trappen. Aantal dagen geleden WC die niet goed doorliep. Inmiddels geen echt probleem meer, maar toch maar preventief gevraagd om te beoordelen of er een probleem was. Volgens twee slecht Nederlandssprekende jongens moest het riool zeker schoon gefreesd worden. Kosten zouden tot 400,- kunnen oplopen. Je moet vooraf voor de opdracht tekenen. Achteraf blijkt dat je daarmee juridisch carte blanche geeft voor ongelimiteerde kosten. Uiteindelijk 1060,- voor drie kwartier werk. Dit is onvervalste ouderwetse oplichterij.

19 april 2022

Zeer slecht werk geleverd.

Helaas, ik ben er ook in getrapt. ruim 1300 euro en de gemeente de schuld geven. tevens ook een lekkende wc pot en schade aan mijn deuren achter gelaten.
Gemeente laten komen, die wisten mij te vertellen en ook aan te tonen dat het probleem wel degelijk in het huis ligt. Ik geeft ze 1 kans om uit mijn coulance het bedrag minus voorrij kosten en onderzoek kosten terug te betalen anders schakel ik mijn rechtsbijstand in.

15 april 2022

Is dit jouw bedrijf?