Ontstoppingsvrij Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,1

Zelfde hier, dure rekening zonder oplossing. Heb wel een kvk nummer op mijn factuur staan 89005937. Sluit me graag aan bij een eventuele aanklacht. Mail me eventueel mhiemstra81 @hotmail.com

Bij mij hetzelfde als bij iedereen. Kreeg peperdure rekening voorgeschoteld voor werkzaamheden van minder dan een uur. Zogenaamd per meter betalen. Ik dacht in eerste instantie ook dat ik met RRS beld... Toon meer

Ze hebben een zooi achter gelaten en na 40 minuten werken een handtekening afgedwongen en 1000 euro geëist. Angst!!! Omdat de betaling blijkbaar niet lukte nogmaals moeten betalen met een ander... Toon meer

De kosten voor het ontstoppen van een wastafel in een douche kunnen gigantisch hoog oplopen als de prop wat dieper in de leiding zit. Prijs loopt op per m1. Als je dan mogelijke een tweede wast... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Dit bedrijf licht mensen op!
Ze hebben ons opgelicht voor 2200 euro!
We zijn boos en hebben de politie ingeschakeld! Ook gaan we het programma BOOS inschakelen waar we directe contacten mee hebben.
Dit zaakje gaat opgelost worden!!!
Ze zijn nog lang niet van ons af.

7 april 2022

Volkomen opgelicht

Ga niet met deze mensen in zee. Ze zijn bij ons langsgekomen om voor ons een verstopping in de douche op te lossen. Had eerst hier moeten kijken, maar goed. Veel te duur. In eerste instantie een tarief gekregen, maar achteraf was het vele malen duurder. Zijn voor een uurtje werk meer als 2000 euro lichter gemaakt. Schandalig hoe ze misbruik maken van mensen in nood.

4 april 2022

Helaas te laat deze reviewpagina…

Helaas te laat deze reviewpagina gelezen... De heren waren amper een half uur bezig en rekenden in eerste instantie meer dan 600 euro. Ze laten je iets tekenen aan het begin om de prijs vast te stellen, hoge prijs x aantal meters. Het aantal berekende meters was achteraf een inschatting, maar veel te hoog. Kwestie van welles nietes... Na onenigheid uiteindelijk iets van 400 euro betaald, maar dat is nog teveel voor wat ze hebben gedaan.

4 april 2022

oplichters

vandaag waren ze bij mij! 35,= ex BTW voorrij kosten geen probleem. Heb ik netjes betaald, zonder bon natuurlijk! Maar om even, in de overigens niet verstopte riool, te kijken met een zeer dure camera kost 637,= meneer..whahahahhahaaa doei, dit zijn echt .....(vul zelf maar in)

31 maart 2022

Ga aub niet met dit bedrijf in zee!!

Ga aub niet met dit bedrijf in zee!!
Uiteindelijk voor 3 kwartier werk 740 euro moeten betalen. De voorrijkosten van 35 euro zijn een lokkertje. Je betaalt uiteindelijk teveel voor ontstoppen per meter, extra arbeid en starttarief. Ook het gebruik van de waterzuiger kost 80 euro. Niet van tevoren aangegeven.
Kortom: oplichters.

14 maart 2022

Zeer slechte ervaring bedrijf werkt met…

Zeer slechte ervaring bedrijf werkt met onderaanemers zeggen dat ze het probleem oplossen.
De eerste onderaannemer kon het probleem niet oplossen kosten € 300,- Er moest iemand anders komen die het wel kon oplossen kosten € 500,-
Het probleem leek opgelost.
Je krijgt geen garantie als na een paar weken de verstopping toch niet goed is verholpen.
Ze kunnen nu iemand langs laten komen voor € 200,_
Dit is echt oplichterij!
Ga nooit met dit bedrijf in zee!!!!

11 maart 2022

Ontzettende oplichters

Deze jongens komen langs en beloven het voor een normale prijs op te lossen. Uiteindelijk lossen ze niets op en presenteren ze een prijs van vaak 1000 euro of hoger.
Ze maken online expres reclame onder de namen van andere bedrijven in de hoop zo klanten te stelen die verwachten een normaal bedrijf over de vloer te krijgen.
Wij hebben ons geld terug, maar trap hier NOOIT in en ga niet met deze oplichters in zee!

8 maart 2022

Pas op: je haalt het pure kwaad in huis…

Alles wat hier is genoemd klopt: vorige week langsgeweest. Probleem niet opgelost, €35 voorrijdkosten en daarna €159 voor eerste half uur. Je tekent in vertrouwen op blanco iPad voor €300 zodat monteur verder kan (dom, maar dit gaat zo slinks…) en moet vervolgens €1.400 aftikken voor 45 min, omdat de prijs per meter blijkt. Als je aangeeft dit niet te doen begint de dreigende sfeer. ‘Klantenservice’ heeft dan ineens nummerherkenning en is ondertussen ingeseind door monteur. Je krijgt iemand anders aan de lijn dan de ‘correcte dame’ die je kreeg toen je de afspraak maakte. Het hele zaakje stinkt van alle kanten, letterlijk en figuurlijk! Ook totaal geen kennis van zaken en monteur brengt meer schade aan dan toen hij startte. Sfeer zo dreigend dat ons kind van 8 het huis is ontvlucht naar opa en oma en nachten niet sliep. Dit nooit meer! Het probleem is ook niet opgelost. Een grote farce, dit ‘bedrijf’, waar monteur en ‘klantenservice’ onder een hoedje spelen en je echt het pure kwaad in huis haalt en je problemen erger worden.

8 maart 2022

Pure oplichting, kijk uit

Meld je factuur bij eerlijkrioolontstoppen . nl. Kijk ook even op de site wat hun voor je kunnen doen en bekijk zeker even de video op hun website waarin uitgelegd word wat ze voor je doen en hoe groot dit probleem is. Deze tip zag ik ergens in de zee van slechte reviews dus ik dacht ik breng hem weer even in het licht.

Ik heb in december 2021 870 euro betaald voor een rioolafvoer die verstopt zat. Ook heb ik contact opgenomen met het programma BOOS op youtube. Helaas hier niks van meer van gehoord na een eerste gesprek over het onderwerp.

3 maart 2022

Bijzonder slecht

Bijzonder slecht, als het probleem niet is op is opgelost (en dat gebeurt helaas) kun je fluiten naar je maand garantie, de ingezette bedrijf komt niet meer.

27 februari 2022

Niet mee in zee gaan!!!!

Gebeld. Ze zijn er dezelfde dag nog. Dat is fijn. De monteur rekent een bedrag voor van ongeveer 300 euro. Ik ga akkoord. Vervolgens na een half uurtje werk krijg ik een factuur van 839,13. Belachelijk!!!!!! Niet mee in zee gaan!!!!!! De monteur die bij mij kwam was van A.Y. Sanitair & Installatie. Misleidend! Kosten per onderdeel lieten ze wel zien, maar het totaalbedrag was uiteindelijk ruim het dubbele van wat voorgerekend werd!

24 februari 2022

Bij ons niet anders dan bij de andere…

Bij ons niet anders dan bij de andere reviewers. Wij hadden een verstopping en er werd van tevoren werd gezegd als het meezit 300 euro. Vervolgens is de monteur 2 uur bezig geweest in de toilet terwijl mijn man al meerdere keren aan had gegeven het via een afvoerpijp in de garage waarschijnlijk beter zou lukken. Uiteindelijk was het inderdaad via de afvoer in de garage zo voor elkaar. Vervolgens wilde de monteur dat er 1700 euro zou worden afgerekend omdat het zogenaamd zo tegen viel. Gelukkig laat hij zich niet zo voor de gek houden en weigerde meer 't betalen dan 500 euro. Gezien de ondeskundigheid was dit waarschijnlijk ook veel te veel. Toen de monteur weer vertrokken was bleek de toilet niet goed terug geplaatst en met doorspoelen beland de hele inhoud van de stortbak op de grond. Na meerdere keren gebeld en beloftes dat er contact opgenomen gaat worden om dit op te lossen helaas nog geen monteur gezien.
In zo'n situatie ben je blij dat er iemand komt om het oo te lossen maar ik zou vooral adviseren om nog even verder te zoeken voor een ander bedrijf ook al moet je langer wachten.

20 februari 2022

Oplichterspraktijken!!

Oplichterspraktijken!!

Pas op: dit bedrijf zorgt dat je problemen groter worden. Ze vragen veels teveel geld en uiteindelijk moet je zelf contact zoeken en dan vertellen ze dat je geen garantie meer hebt. Zeer onbeschofte klantenservice, nooit en nooit meer!!

4 februari 2022

Oplichters ! Zeer slechte ervaring !!!!

Zeer maar dan ook zeer slecht ! Geen andere woorden voor ! Iets meer dan 6 weken geleden mijn gootsteen laten ontstoppen voor €476,- voor 30 min werk, dit vond ik al een behoorlijk bedrag, maar nu is mijn verstopping weer helemaal terug! 5x met ze gebeld,geven aan het probleem alleen tegen betaling op te lossen en anders niks voor ons te kunnen doen ! Omdat de garantie maar 1 maand is, dat snap ik nu wel aangezien het probleem weer helemaal terug is, en ze dus prutswerk afleveren,zou ook niet een langere garantie geven als je weet dat je zulk slecht werk bij de klant aflevert. De telefoongesprekken die mijn vriend en ik hebben gehad waren met zeer onbeschoft personeel ! Om dit probleem op te lossen zou ik nog eens €200,- moeten betalen ( wat ik natuurlijk niet ga doen ) en we nu dus nog met een probleem zitten en een ander bedrijf moeten inschakelen! Ik zelf als bedrijf zou naar de klant toe gaan omdat het niet om maanden na de verstreken garantietermijn gaat, maar hier staan ze absoluut niet voor open. Ik snap wel dat 88% van de klanten deze slechte recensies schrijven. Dit bedrijf is niet meer te redden en hoop dan ook dat ze snel stoppen met dit soort praktijken.

4 februari 2022

Doe het niet!!!

Onze regenpijp was volgens een loodgieter verstopt alleen kon deze loodgieter ons wegens tijdgebrek niet helpen. Dus ben ik online gaan zoeken naar een loodgieter en kwam bij ontstoppingsvrij uit. Ze konden snel langskomen. Netjes op de afgesproken tijd. Wit busje (zonder belettering), jongeman die wat interessant met een tablet aan het draaien was. € 35 euro (excl BTW) voorrijkosten. Heeft even op de regenpijp geklopt en gaf aan dat de regenpijp niet verstopt zat maar dat de regenpijp vervangen moet worden. Dat zou uitkomen zo rond de € 500 euro. Het doorspuiten van de regenpijp zou rond de 2- 300 euro kosten. Omdat ik er geen goed gevoel bij had heb ik het hierbij gelaten en heb ik besloten niet verder in zee te gaan met ze.
Uiteindelijk kon ik een bedrag van € 42,35 aftikken voor de voorrijdkosten.
Helaas deze beoordelingen te laat gezien (normaal check ik dit soort bedrijven wel maar helaas nu dus achteraf gedaan).
Een gewaarschuwd mens telt voor 2, mensen ga niet met dit bedrijf in zee!

2 februari 2022

Pure oplichterij!

Pure oplichterij!
Uurtje werk en dan een rekening betalen van 665,-.
Grote mond krijgen als we daar wat van zeggen. Dreigend en intimiderend gedrag vertonen maar gelukkig zijn we daar niet gevoelig voor maar kan me heel goed voorstellen dat er mensen zijn die dat wel zijn.
We hebben uiteindelijk 300,- gegeven en dat was een aanbetaling zei hij en de rekening komt achteraf nog. Bedrijf weer gebeld en gezegd dat we er werk van gaan maken een daarop mochten we het resterende bedrag laten zitten. We laten het er niet bij zitten en gaan via een advocaat en ACM proberen of ze hier iets mee kunnen doen. Het is toch te gek voor woorden dat er zoveel slechte ervaring zijn en dat dit bedrijf nog bestaat. Schandalig!!

31 januari 2022

Oplichters

Oplichters! 850 euro betalen om een wc te ontstoppen. Gelijk afrekenen, dreigend in je woning.Niet mee in zee gaan.
OPLICHTERS❗️❗️❗️❗️

29 januari 2022

Kunnen Kassa of Radar helpen?

We riepen de hulp van dit bedrijf in, omdat onze afvoer verstopt dreigde te raken. Bij binnenkomst gaven ze hun prijs op per meter, namelijk € 59.95, die ze bij afrekening verdubbelden. Ineens ging het niet per meter, maar per meter heen en terug. Wij betaalden ruim € 1400,00 voor een uurtje werk en kunnen nu nergens terecht met onze klacht.
Tijd om Radar of Kassa in te schakelen. Wie doet er met ons mee.

28 januari 2022

Is dit jouw bedrijf?