Zelfde hier, dure rekening zonder oplossing. Heb wel een kvk nummer op mijn factuur staan 89005937. Sluit me graag aan bij een eventuele aanklacht. Mail me eventueel mhiemstra81 @hotmail.com
Bij mij hetzelfde als bij iedereen. Kreeg peperdure rekening voorgeschoteld voor werkzaamheden van minder dan een uur. Zogenaamd per meter betalen. Ik dacht in eerste instantie ook dat ik met RRS beld... Toon meer
Ze hebben een zooi achter gelaten en na 40 minuten werken een handtekening afgedwongen en 1000 euro geëist. Angst!!! Omdat de betaling blijkbaar niet lukte nogmaals moeten betalen met een ander... Toon meer
De kosten voor het ontstoppen van een wastafel in een douche kunnen gigantisch hoog oplopen als de prop wat dieper in de leiding zit. Prijs loopt op per m1. Als je dan mogelijke een tweede wast... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk, hoe hebben wij hier in kunnen lopen… de monteur die kwam gaf een prijsopgave die wel heel vreemd was met prijzen per meter maar het drong niet goed tot ons door wat hij exact bedoelde. Ik was weg en mijn man moest meteen afrekenen. Meer dan €500.- kwijt voor een simpele gootsteen ontstoppen en op de rekening geen gegevens, geen adres, telefoon nummer of e-mail. We zijn gewoon opgelicht. Ik heb het adres achterhaald van het bedrijf en een brief geschreven. Geen enkele reactie. Harde les, lees voortaan eerst alle reviews voor je zomaar met een bedrijf via internet afspreekt…
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk!! Dat deze zogenaamde dienstverleners nog niet opgepakt zijn!!! €35,- voorrijkosten ex BTW!!
Weekend toeslag en dan €49,- per meter.....Zou uitgekomen zijn op €600,-. Oplichters en inderdaad verdienmodel is , Wij bellen telefoonniste zegt alleen maar dat er voorrijkosten zijn en de rest met de monteur zal worden besproken en dat ik ook nog mag annuleren wanneer ik de kosten te hoog vind. Over de dan wel te moeten betalen annulering kosten rept ze niet. Schandalig!! Uiteindelijk wel weggestuurd natuurlijk €84,- lichter. En probleem nog aanwezig ;-(( Aanpakken die oplichters!!
OPLICHTERS
OPLICHTERS! Zoals alle andere reviews hieronder… bel ze niet. Ze zetten je ter plekke voor het blok en onder druk. 800 euro voor ontstopt moeten betalen. Dit moet gestopt worden.
NOOIT DOEN!!
NOOIT DOEN!!
Had ik maar eerder naar reviews gekeken. De man had weinig verstand van zaken en kwam met een prijs van >€600 incl. Btw. Vorig jaar heb ik RRS een vergelijkbare klus voor €180 euro laten doen. Meneer wilde toen wel tegemoetkomen t voor de helft te doen!. Ik was er helemaal klaar mee en moest alsnog naast de €35 OOK NOG €40 betalen voor t afzeggen van de opdracht, Totaal na 10 min en niets opgelost €90,- ARMER.
WAARDELOOS.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Voor verstopping in keuken 415,- moeten afrekenen. Had direct al twijfel over de hoogte van het bedrag (na wat onderzoek zou dit max 200 moeten zijn), maar monteur had allemaal mooie praatjes. Ontzettend stom dat ik hem wel heb betaald! Website ontstoppingsvrij.nl of nummer 085-30364558 nooit gebruiken!!
Veel te duur
De voorrijkosten zijn 35 euro, en het starttarief (wat dat ook mag zijn 169). Daarnaast betaal je voor de dienst die je nodig hebt. Als klap op de vuurpijl mag je ook nog even BTW erbovenop betalen, want de gecommuniceerde prijzen zijn zonder BTW. Heel stom van me om niet eerst even te zoeken naar wie het goedkoop kan, ik heb gewoon de eerste de beste aangeklikt. Ik hoop dat ik met deze review in ieder geval mesen kan behoeden van deze oplichtingspraktijken.
Helaas reviews gaan controleren na…
Helaas reviews gaan controleren na loodgieter die langs is gekomen. De praktijk lijkt van tactiek te zijn veranderd: ze geven nu een "eerlijke" prijsinschatting nadat je 43 euro voorrijkosten hebt gemaakt: gootsteen ontstoppen, tussen de 500 en 600 euro. Winstmodel lijkt nu te zijn om zo kort mogelijk binnen te zijn en bij alle klanten 43 euro op te halen..
Keiharde oplichting
Keiharde oplichting! Noooooit bellen. Wees gewaarschuwd! Laat alleen iemand komen met duidelijke vaste tarieven!!!
Trap er niet in!
Ontstoppingsvrij gebeld om ontstopping in badkamer te verhelpen. Telefonisch was afgesproken; voorrijkosten € 35,- en een starttarief van € 69,-. Monteur was vriendelijke man en kwam binnen de afgesproken tijd langs. Liet op zijn tablet ook een overzicht zien van allerlei kostenposten. En toen begon de ellende. Meldde dat hij wel 20 meter moest frezen in buis tot aan de straatzijde. Uiteindelijk ontvingen we een rekening van meer dan 2.000,-, vooral veroorzaakt door de 'spiraalkosten'. Plus een uurtarief van 169,-! Beduusd heb ik bedrag betaald. Ik moest tweemaal mijn handtekening zetten op de tablet. Eenmaal aan het begin en eenmaal aan het einde van het bezoek. Maar toen ik alles nog eens op een rijtje zette en verder onderzoek deed naar de betreffende spiraalveren, bleek dat deze kosten extreem hoog zijn. De medewerker klantencervice van ontstoppingsvrij.nl gebeld. Die verklaarde dat wij vrijwillig gebruik hadden gemaakt van de service en op de hoogte hadden kunnen zijn van de tarieven. Bovendien is van tevoren het exacte bedrag niet van tevoren te geven.Kortom, zij kon en wilde niets voor ons doen. Dubieuze praktijken: ik zag mijn handtekeningen op de factuur bij bepalingen die niet op de tablet stonden. En de monteur heeft ook nog eens de muur van de badkamer beschadigd."Kunt u eenvoudig met schoonmaakmiddel schoonmaken", was zijn antwoord. Blijkt beschadiging in de muur te zijn. Door de botte houding zijn we gedwongen hier een zaak van te maken. Aanvulling: nader onderzoek leert dat deze oplichters ook werken via namen waarin de woorden afvoer, gootsteen en ontstopping voorkomen. zoals Afvoerontstopping.nl, Ontstoppingsmeester.nl. WEES GEWAARSCHUWD!!!
opgelicht
Ik schrijf normaliter nooit reviews, maar deze keer kan ik het niet bij laten.
1600 euro lichter en geen oplossing, bellen ook niet meer terug.
Advies: zeker geen zaken meer mee doen, ik voel me opgelicht.
Uurtarief is 318 EUR plus BTW! Liegen over garantie en misbruik handtekening
Als je een prijsopgave krijgt, ben je al 35 euro lichter. HALF uurtarief 159 EUR! (dus uurtarief van 318 EUR een goede dokter of advocaat!) En daar komt BTW bij! En ze willen geen uurtarief geven aan de telefoon! "Ter plekke wordt eerst gekeken naar het eufel en krijgt u een prijs opgave voordat ze starten met de werkzaamheden." Ik nog naief: "Maar is het uurtarief zo hoog dat ik honderden euros kwijt ben?" En het antwoord was: "Nee hoor." Toch koste het mij 234,74 EUR voor 15 minuten werk. "Er zit wel garantie op van 6 maanden" Maar nu ik de kleine letters lees op de factuur: Dat is alleen bij 150 EUR extra bijbetaling en dat hetb ik natuurlijk niet gedaan. Er staan nog meer kleine letters op de factuur die ik graag vooraf had gelezen. Ze hebben mij gedurende het werk 2 maal om een handtekening gevraagd op de tablet. Hier stond verder niet bij waar het voor was. Ze hebben die handtekeningen nu op de factuur geplakt alsof ik getekend heb voor de tekst met de kleine lettertjes. NOOIT MEER!
Wel op tijd en snel goed verholpen. Andere loodgieters zijn pas over meerdere dagen beschikbaar helaas.
Behalve slechte service wordt er…
Behalve slechte service wordt er geprobeerd je op te lichten door kosten per meter te noemen en wordt er gedreigd met boren en frezen… De beste man kwam zonder enige gereedschap binnen en er werd gelijk een hoog bedrag genoemd.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. We hebben ze weggestuurd toen er een indicatie van €450,- werd gegeven. Daarna alsnog kosten van €110.- wegens annuleren. Helaas heeft mijn partner dit betaald. Zoek verder, kijk bijvoorbeeld naar RRS Nederland Diemen. Die hebben het voor €110,- opgelost binnen een uur.
Veel te duur
Monteurs kwamen netjes op tijd, hebben gekeken naar het keuken afvoer probleem en gaven een prijsindicatie. 35 euro voorrijkosten en 159 euro starttarief! 80 euro Kosten voor spiraal en waterzuiger kwamen er nog even bovenop (dat is ex btw). Na lange discussie en eigen onwetendheid toch akkoord gegeven. Een vervelende nasmaak aan overgehouden. 30 min werken…voor 331 euro in totaal (incl.btw). Goede nieuws is ik denk dat ze het probleem hebben opgelost. Maar mijn advies, zoek aub verder.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Let op: op de site staat geen bedrijfsnaam, geen inschrijving bekend bij de KvK. Domein staat in Duitsland geregistreerd.
Afgelopen zaterdag loodgieter van…
Afgelopen zaterdag loodgieter van Ontstoppingsvrij laten komen voor een doostromend toilet. Indicatie 250 euro. Hij heeft een uur lopen prutsen met een schroevendraaier en rekende bij vertrek bijna 650 euro. Schandalig en pure oplichterij! Ga nóóit met dit bedrijf in zee...... Overigens werkt hun email ook niet.
Oplichterij
Oplichterij. Rekenen extreme kosten al voordat ze beginnen. 4-5 keer duurder dan een gewone onstoppingsservice.
Verstopping wasbak
Waar je bij veel bedrijven een vast tarief hebt voor het eerste half uur, verzint dit bedrijf de prijzen waar je bij staat. Heb het "kantoor" gebeld met de vraag wat voor prijzen hun hanteren, en wat blijkt alleen de monteur weet de prijs, en dit zouden ze nergens kunnen vinden op het"kantoor"..
De leiding van onze wasbak zou verstopt zitten in het gezamelijke afvoer/riool. Dit is verholpen dmv een spiraal, kosten hiervan 89 per meter en hij zat 6 meter diep, het hele ratteplan bij elkaar zou €681!!!! Kosten voor 20 minuten werk. Hier zijn we niet mee akkoord gegaan en na een heletijd discuseren hebben we uiteindelijk 300 betaald. Dit is nog steeds schandalig veel voor z'n korte tijd. Toen we de monteur benaderde dat dit zaakje stink ging die fel in de verdedeging. TRAP ER NIETIN MENSEN!!! heb je een vermoede bel gelijk de politie, teken nooit iets vooraf wat niet zeker is qua prijs
ZEER SLECHT BEDRIJF!
ZEER SLECHT BEDRIJF!!
GEEN ZAKEN MEE TE DOEN EN KOST JE HOOP GELD, EN NIKS VERHOLPEN!!
NIET AAN TE BEVELEN!
Beneden elk peil
Met 35 Euro voorrijkosten denk je een betaalbare loodgieter te hebben. Fout: eerste half uur kost 160. Vervolgens een uur lopen hannesen om een verstopping vanuit de gootsteen te verhelpen. Meer dan 300 Euro lichter, afvoer nog steeds verstopt maar lekt nu wel.