Jeg har deltaget i kurset GDPR i praksis - compliance og dokumentation, som Økonomi & Personale Academy afholdte. Underviser var Rami C. Sørensen og han gjorde det relativt svære stof, forståeligt og... Toon meer
Relevant kursus og god underviser Var på kursus i Ansættelsesretten - nye regler mv. 2019. Der var en del emner og områder vi skulle igennem men de var alle relevante og blev formidlet på en spændend... Toon meer
Rami er en dygtig og engageret underviser, der holdt mig aktiv ohne Ende. Spændende og lærerigt, jeg kan virkelig bruge dette dagskursus til noget. Lokale, forplejning etc. var også helt i top. Hv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En praktisk implementering. af ferieloven Et fint kursus, dog blev ferieloven gennemgået lige lovligt meget, hvilket gjorde, at den praktiske implementering, blev gennemgået en tand for hurtigt,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Økonomi & Personale Academy udbyder kurser, netværk og uddannelser inden for økonomi- og personaleområdet. Siden 1999 har mere end 50.000 ansatte inden for den private og offentlige sektor deltaget på vores kurser. Vores kunder vælger i gennemsnit at deltage på mere end 5 forskellige kurser over en periode på ca. 3 år. Over halvdelen af vores kunder vælger at tage kurserne som en del af et uddannelsesforløb. Flere og flere af vores kunder ser det desuden som en styrke at supplere løbende kursusdeltagelse med et medlemskab af vores faglige netværk.
Gydevang 39-41, 3450, Allerød, Denemarken
- 70 270026
- op@opkurser.dk
- opkurser.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Har altid synes godt om de kurser…
Har altid synes godt om de kurser Økonomi og Personale udbyder
Godt kursus i Ferieloven
Godt kursus i Ferieloven - kompetent underviser - eneste minus, der mangler indholdsfortegnelse i materialet, så det let kan bruges som opslagsværk.
Aktuelt og kompetent
Kompetente undervisere og aktuelt indhold.
Stort udbytte.
Brugbart kursus
Super godt og udbytterigt kursusforløb…
Super godt og udbytterigt kursusforløb indenfor HR jura.
Service og underviser helt i top
Anbefales
Altid en positiv oplevelse.
Kvalificeret undervisere
Brugbart materiale udleveres

Altid relevant
Jeg har været på flere kurser, og det har altid været kompetente undervisere, og relevant/opdateret materiale
Super gode kurser
Super gode kurser. Formår at gøre fremstillingen underholdende på trods af at emnerne kan være i den "tørre" ende.
Rigtigt gode kurser med meget…
Rigtigt gode kurser med meget kompetente undervisere!
De har forskellige kurser
De har forskellige kurser, som også altid er UP to date med de nye regler og love, så man får altid noget med hjem, som man kan bruge i praksis.

Informativ og underholdende
Vi havde fornøjelsen at være med på 2 kurser og de var begge:
Informative, underholdende og helt nede på jorden så alle kunne være med.

Antwoord van Økonomi & Personale Academy
Jeg har lige været på et kursus…
Jeg har lige været på et Excel kursus og det var en positiv oplevelse - god underviser og fint materiale. Jeg kan kun anbefale Økonomi & Personale Academy.

Antwoord van Økonomi & Personale Academy
Super godt og lærerigt kursus
Super godt og lærerigt kursus, som jeg fik rigtig meget ud af .
Dygtig underviser ved Philip Aalund.

Antwoord van Økonomi & Personale Academy
Meget seriøst og kompetent foretagende
Meget seriøst og kompetent foretagende. Har kun mødt dygtige og engagerede undervisere, så man kommer altid klogere hjem.
Desuden holder de deres kurser på topprofessionelle steder, som forstår at sætte rammerne for gode undervisningsforhold.

Antwoord van Økonomi & Personale Academy
Rigtigt godt og veltilrettelagt kursus
Rigtigt godt og veltilrettelagt kursus, som jeg fik stor glæde af. Stor ros til Philip Aalund, som var en fremragende og samtidigt underholdende underviser

Super god indføring i persondata - I ansættelsesretten
Lokale, forplejning etc. var også helt i top. Hvis jeg måtte ønske mig noget, ville et hæve-/sænkebord være en gave for os med de dårlige rygge.

Persondata - i ansættelsesretten
Fint kursus. Gennemarbejdet materiale og Jon kunne sit materiale.

Regnskabsanalyse
Materialet på kurset var super godt. Kompendiet vi modtog fungerer rigtig godt som opslagsværk. Dygtig underviser.

Antwoord van Økonomi & Personale Academy
Lees meer over geverifieerde reviews.