Super produkt. Jeg købte recovery boots som virkelig hjælper til lymfedrænage og tunge hævede ben. Samtidig har Optima Sport en kundeservice i verdensklasse. Jacob er meget venlig og serviceminded... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En lynlås på mine boots var gået i stykker, skriver i den forbindelse til Optima sport’ kundeservice og inde for 10 minutter hjalp de mig til en ny venstre støvle som var gået i stykker.
Bedrijf heeft geantwoord
Som tidligere prof idrætsmand med mange gamle skader, er restitution nøglen til succes og et liv uden smerter. Jeg har altid valgt Optima Sport, fordi de er revolutionerende, nytænkende og god på kva... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Simpelthen verdensklasse service Havde et pr spørgsmål pr mail - som Jacob svarede på endda på en søndag . Dagen efter en kort snak , blev bestilt og havde mine recovery boots 24 timer efter 💪og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens athleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.
Sønderbrogade 34 1. sal, 7100, Vejle, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Optima Sport
Der var fejl på den ene lynlås på et saunatæppe.
Kontaktede dem og de sagde om vi kunne finde em ordning på det. Sker til dem hvad jeg mente men hørte ikke noget fra dem. De mente at det ikke betød noget for brugen og at jeg godt kunne lyne det op. Selv om at det godt kunne bruges køber mand da ikke noget nyt der ikke er i orden
Lavede en reklamation på det og de skrev tilbage at de heller ikke få den op og at de ville sende et nyt.
Lars
Det var jer der spurgte om vi kunne fnde en løsning men svarede ikke på mit forslag.

Antwoord van Optima Sport
Det er meget lækkert sauna tæppe men måske man skulle laver en ny styre boks til sauna tæppe. Da den er lidt gamle dags men ellers
Lækkert

Antwoord van Optima Sport
Virkelig glad for mit nye saunatæppe som jeg modtog i fredags, har brugt det hver dag siden, virkelig afslapning og godt for krop og sjæl, et rigtig godt køb

Antwoord van Optima Sport
Har købt et saunatæppe hos Optimasport, som blev leveret få dage efter bestilling.
Det er et super produkt som man nemt/hurtigt kan benytte og virker perfekt efter hensigten - hvilket er at lindre en gigt-ramt krop.
Vil helt klart anbefale Optimasport.

Antwoord van Optima Sport
Recovery Boots fra Optima Sport er helt fantastiske! Jeg føler mig dejligt afslappet efter jeg har brugt dem, fuldstændig som en normal massage.
Designet er meget simpelt, så det går hurtigt at tage af og på, og man skal ikke rode med at tilkoble luftventilerne, da de permanent sidder i bukserne.

Antwoord van Optima Sport
Hurtig levering og nem ombytning til anden størrelse

Antwoord van Optima Sport
Virkelig god oplevelse at handle hos Optima Sport. Vi købte Recovery Boots K8. De virker som rigtig god kvalitet. Dog er de noget lange for folk med korte ben, selvom det er de korteste som vi købte. Men super at man så bare kan slå et af kamrene fra. Hurtig levering og meget hjælpsomme. Svarede på mails både om aftenen og i weekenden.

Antwoord van Optima Sport
Modtog mine Recover boots meget hurtigt, har nu brugt dem i en uge og jeg finder resultatet rigtig tilfredsstillende.
Fik rigtig fin service og er meget tilfreds.
Bh
Mette

Antwoord van Optima Sport
Super gode efter en cykel tur
Gode til lymfedræning efter lymfer er blevet fjernet efter prostakræft 👍
Kan varmt anbefale dem 👍

Antwoord van Optima Sport
Bruger recovery boots + isbad fra Optima Sport og jeg er virkelig glad for det. Recovery boots'ene hjælper mig med hurtig restitution efter træninger og isbadet ligeledes, især i sommermånederne hvor det er varmere. Kvaliteten er i top og det er super lækre produkter til en god pris.

Antwoord van Optima Sport
Fremragende service og et produkt der bare spiller.

Antwoord van Optima Sport
Lees meer over geverifieerde reviews.