Opzeggenbij

Het opzeggenbij werkt bij hun zelf zeer omslachtig. In de mail zit een link verwerkt daar kun je binnen 12 uur opzeggen alleen na een paar uur werkt deze link al niet meer. Communicatie loo... Toon meer

Opzeggen ging erg vlot maar ik vind het opzeggen wel erg duur. Dit had ik in eerste instantie niet gezien want anders had ik het waarschijnlijk niet via deze website gedaan.

Ik heb gister een brief gehad per post Dat ik 29,95 moet gaan betalen + 9,00 administratie kosten voor het opzeggen van een lidmaatschap en er staat nergens dat ik daar voor moest betalen Staa... Toon meer

Smerige vieze gore oplichters. Bah bah, flink geld betalen om bij Google bovenaan te komen staan als je zoekt op “opzeggen bij” en dus komen alle mensen bij deze frauduleuze website uit. Een bedrijf w... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ook ik ben er helaas ingetrapt zeer…

Ook ik ben er helaas ingetrapt zeer onduidelijk dat de dienst niet gratis is.
Gelukkig zie ik dat ik niet de enigste ben, maar je voeld je behoorlijk beetgenomen.
DUS WEES GEWAARSCHUWD!!!
Let goed op anders ben je gewoon €29,95 kwijt waar ze weinig voor hoeven te doen.

8 januari 2023

KIJK UIT - DIT KOST GELD (30 EU)

Staat niet aangegeven van te voren dat dit geld kost. Ging ervan uit dat de brief naar mijn mail werd verstuurd maar hier stond ineens een vergoeding van 30EU in! Heb het gelijk geannuleerd - maar wees gewaarschuwd je hebt maar 12 uur om te annuleren.

5 januari 2023

Trieste oplichtingspraktijken!

Waarom staat er geen waardering van 0 sterren? In april 2022 via hun mijn abonnement op laten zeggen bij Ouders van Nu. Zelf geen tijd om 30 minuten in de wacht te staan bij Ouders van Nu, koop ik een service van €29,95 bij hun. Er vanuit gaande dat het geregeld zou worden heb ik gewacht tot de bladen niet meer thuis zou krijgen.

Nu, kreeg ik ineens weer een afschrijving van het nieuwe kwartaal voor het blad. Meteen stop gezet en gaan bellen, wat blijkt?? Nooit een opzeg brief door hun ontvangen van Opzeggenbij.nl en dus mijn abonnement nooit opgezegd. En als je dan Opzeggenbij belt krijg je handige Wessel aan de telefoon die dan zegt dat hun het wel degelijk hebben verzonden naar de 3e partij die het vervolgens mij Ouders van Nu dropt...

Puntje bij paaltje dus voor €115 gedupeerd omdat hun een service verkopen die geen service is!!! En tegemoet komen? Ho maar!! Trieste oplichtingspraktijken!

4 januari 2023

Oplichters

Oplichters. Na enkele dagen (wanneer het annuleren van de opzegbrief niet meer mogelijk is) krijg je overwacht een factuur van 30 euro. Staat niet duidelijk aangegeven op de website. Wel in hun algemene voorwaarden, maar die leest toch niemand. Ze weten goed genoeg waar ze mee bezig zijn, de fraudeurs, maar dat ze maar niet denken dat ik ga betalen.

4 januari 2023

Mijn 16 jarige kleindochter heeft hun…

Mijn 16 jarige kleindochter heeft hun een abonnement laten opzeggen. Ook niet beseffen dat het 30 euro zou kosten. Hoe zo fit for free opgezegd. Ik heb het maanden later opgezegd. Nu willen ze 70 euro. Voor wat? Ze hebben helemaal niks gedaan. Wat een smeriger oplichters. Blij dat ik niet de enige ben die kwaad is.

3 januari 2023

Ook ik lijk erin getrapt te zijn, contactgegevens beschikbaar

Ook ik lijk erin getrapt te zijn. Ik had hier de persoonsgegevens/telefoonnummer van de jonge eigenaar/directeur van deze website gedeeld en dat is niet toegestaan. De jonge eigenaar heeft vervolgens bij trustpilot een melding gemaakt om zijn gegevens uit mijn recensie te laten verwijderen.

Deze gegevens zijn gelukkig openbaar te raadplegen via de site van de kamer van koophandel. Je vraagt gewoon een uittreksel op en ziet dan dat de directeur ook een onderneming is. Als je vervolgens gegevens van de directeur raadpleegt vind je meteen het telefoonnummer van de vestiging. Als je dat belt blijkt het om het privé nummer van de jonge directeur te gaan. Alles bij elkaar kost het je 5 euro. Nog altijd minder dan de 30 die je hem moet betalen.

Nadat ik hem via social media en op zijn privé gsm had benaderd heeft hij snel mijn factuur gecrediteerd.
Ik zou hem ook benaderen. Helaas mag ik ingevolge de wet en de regelgeving niet faciliteren in het beschikbaar maken van zijn gegevens.

3 januari 2023

Maak van te voren aub de kosten helder...!

Hoe kan dit bedrijf verbeteren?
Door iig de kosten transparant en helder te communiceren vooraf. Als dat wordt gedaan zal het bedrijf niet lang meer bestaan....

Dit is echt pure oplichterij. Ongelooflijk dat het bestaat...!

30 december 2022