Opzeggenbij

Het opzeggenbij werkt bij hun zelf zeer omslachtig. In de mail zit een link verwerkt daar kun je binnen 12 uur opzeggen alleen na een paar uur werkt deze link al niet meer. Communicatie loo... Toon meer

Opzeggen ging erg vlot maar ik vind het opzeggen wel erg duur. Dit had ik in eerste instantie niet gezien want anders had ik het waarschijnlijk niet via deze website gedaan.

Ik heb gister een brief gehad per post Dat ik 29,95 moet gaan betalen + 9,00 administratie kosten voor het opzeggen van een lidmaatschap en er staat nergens dat ik daar voor moest betalen Staa... Toon meer

Smerige vieze gore oplichters. Bah bah, flink geld betalen om bij Google bovenaan te komen staan als je zoekt op “opzeggen bij” en dus komen alle mensen bij deze frauduleuze website uit. Een bedrijf w... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een oplichters!

Wat een oplichters! Ik heb ook de fout gemaakt om even snel tussendoor mijn BNN-Vara abonnement op te zeggen. Bij de eerste hit op google 3x doorklikken en het was gepiept. 2 weken later kreeg ik een factuur van 30 euro voor hun diensten... en dat voor het opzeggen van een abonnement van 3 euro per jaar. Het schijnt wel op hun site te staan, maar zo neergezet dat je er gemakkelijk overheen leest. Applaus voor het verdienmodel! Ik hoop dat ze bij opzeggers.nl trots zijn op de manier waarop ze geld verdienen.

1 januari 2023

Oplichterij, geen gebruik van maken!!!

Oplichterij waarbij niet duidelijk wordt aangegeven dat er kosten in rekening worden gebracht. Ook nog eens achteraf! En uiteindelijk is de dienst niet eens geleverd en heb ik alsnog zelf op moeten zeggen!
Ik vind 1 ster eigenlijk al te veel! Trap hier niet in!!!

1 januari 2023

Ik had via deze site mijn donatie aan…

Ik had via deze site mijn donatie aan milieudefensie opgezegd aangezien ik het niet meer kon betalen komen ze ineens met een 30 euro voor de brief ik zie nu deze reviews dus ga niet betalen hopen dat daar geen gezien van komt

Trap er niet in!

Ik ben zo dom geweest om al deze reviews pas achteraf te lezen. Hoe is het mogelijk dat dit een legaal bedrijf is wat pas achteraf vermeld dat je VOOR EEN BRIEF €29,95 moet betalen en dat niet vooraf vermeld? Dan zou namelijk niemand meer gebruik maken van deze "service". Schandalig om op deze manier je geld te verdienen, maar dat kan en mag dus in Nederland.

Oplichters

Verkeerde opzeglink geklikt vanuit google resultaten. Hoppa, 30 euro lichter voor het vesturen van een brief voor een opzeggen die ik ook direct had kunnen regelen op de website van het goede doel (zonnebloem). Goed idee, een slaatje slaan uit goede bedoelingen van mensen!

één grote boeverij

Het zijn echt verschrikkelijke oplichters. Het is absoluut niet te zien dat je €30 euro betaald voor het versturen van een brief. De incasso komt ook pas achteraf en niet vooraf met een iDeal betaling. Je kan ze niet bellen en uiteraard reageren ze niet per e-mail behalve dat ze hun automatische betalingsmailtjes uitsturen. Wat een enorme boeverij. Ik kan me voorstellen dat iemand zo'n verdien model heeft en kan leven met de gedachte dat hij of zij andere mensen oplicht. Ik hoop met deze review andere mensen te behoeden voor deze wanpraktijken. Trap er niet in! Ik hoop dat er snel iets aan gedaan wordt. Daarnaast zijn 2 van mijn 3 opzegbrieven ook niet eens opgezegd.... ellende

30 november 2022

Oplichters!!!

Oplichters!!!! Ineens rekening van €30 kreeg ik wat op hun websites niet was vermeld!

28 december 2022

Wat een geldklopperij

Wat een geldklopperij! Ik was in de veronderstelling zelf mijn lidmaatschap opgezegd te hebben bij Sortcity. Sneaky doorgelinked naar Opzeggenbij en daarna kreeg ik rekening van 29.95. Protest aangetekend, daar werd negatief op gereageerd en ik krijg maar herinneringen gemaild. Echt oplichterij!

4 december 2022