Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke bestill noen fra nettsiden! Måtte få sendt en vare på nytt da den første var helt håpløs, får da samme melding om forsinkelser… Gikk opp to strl i varen, men strl var helt identiske så har nå... Toon meer

Contactgegevens

1 ster

Heeft 0% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Scam!!

Scam!!! Fikk aldri varen, de svarer heller ikke på mail!! Rapporter de her?!

8 april 2026

STYR UNNA DENNE MØKKEN

jeg blir så forbannet! bestilte en genser for en og en halv måned siden, den har ikke ankommet. jeg har sendt dem flere mailer, men får ikke noe svar. styr unna disse jævla svindlerene.

2 januari 2026

Svindel

Svindel, dropshipper-e. De selger varene fra Temu, 3-4 ganger dyrere. Produkt på bildet er ikke i samsvar med det man får. Bør unngås. Først red flag - de er ikke explicite med retur adressen, som er i Kina.

29 december 2024

Svindel

Svindel. Har bestilt tøj for over en måned siden. Penge er blevet trukket men jeg har aldrig modtaget en ordrebekræftelse eller andet. Til gengæld har jeg modtaget en falsk toldopkrævning med reference til købet. Helt igennem svindel.

26 december 2025

Lavmål

Først gikk det over en måned over varslet leveringstid. Når varene endelig kom stemte det dårlig med beskrivelse og inntrykket var dårlig håndtverk og lav kvalitet på materialer.
Ved henvendelse om retur eller reklamasjon er det ingen svar å få. Dette minner om svindel mer enn nettbutikk ligg unna!

4 december 2025

Produkter fra Kina

Dessverre var jeg ikke helt observant tidlig på morgenen da jeg bestemte meg for å bestille. Nettadressene er også ganske mistenkelige siden det ender på .com, det gjør det enda mer suspekt. Alle varene du bestiller her kommer fra Kina, og de er i samme kvalitet som på AliExpress og Temu, bare at du betaler ekstra for et firma i Nederland. Det er derfor ikke verdt å bestille herfra. Alle produktene er falske.

30 augustus 2025

Useriøst Aktør

Hei,

skulle sende varene tilbake, men fikk aldri retur instruksjoner eller retur lappen, som jeg har flere ganger bedt om!

Jakkene som jeg har bestilt er ikke som på bildene og kvaliteten er langt unna fra bra..., dessuten er minste størrelsen alt for stor!

Denne såkalte kundeservice er hverken tilgjengelig på telefon eller E-Mail ... !

Nå skal jeg kontakte banken min angående refusjonen og vurderer å sende saken over til advokaten min!

Jeg anbefaler alle å holde stor avstand fra denne Online-Butikken!!!!

Hilsen

M. Hammer

20 oktober 2025

Svindel

Kjøpte en genser3.11. Mottatt 19.11. Genseren samsvarte overhodet ikke med annonsen. Ingen vaskeanvisning eller varedeklarasjon. Tynn og slimete i kvalitet. De reklamerer med 30 dagers betenkningstid. Sende e mail og sa jeg ville ha returlapp og ønsket refusjon. De lovet at dette skulle de ordne opp i. Siden har jeg ikke hørt noe fra de til tross for diverse mailer jeg har sendt. Så styr unna Oslo mote. Oppleves som ren svindel.

19 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ett mindre seriøst sted finner mann…

Ett mindre seriøst sted finner mann ikke, mann får ikke retur og refusjons svar og varen stemmer ikke med beskrivelsen, og svarene mann får på oppgitt mail har ingenting med spm og gjøre og kommer ett slags tett frase som bare gjør meg forbanna, så jeg går til politiet med dette selv om det sikkert er til null nytte.!
Fy for ett MØKKA STED HÅPER ALLE SER DETTE OG STYR UNNA DENNE BEDRIFTEN.! Horer hele gjengen som stjeler pengene dine mot temu varer.!
Takk for meg!

24 november 2025

Svindel

Svindel, temu kvalitet uten mulighet for retur, svar osv... helt ubrukelig.

21 november 2025

STYR UNNA OSLOMOTE

STYR UNNA OSLOMOTE! Varen vi mottok var IKKE den som stod avbildet. Den hadde heller ingen påsydd varedeklarasjon og vaskeanvisning. STYGT OG HELT UBRUKELIG PLAGG! Når du vil ha pengene igjen, er det en robot som svarer. "Kundeservice" glimrer 100% med sitt fravær. SVINDEL fra ende til annen!!!

27 november 2025

Ren og skjær svindel

Ren og skjær svindel. Varene var ikke som beskrevet,og de svarer ikke på mail vedrørende retur. Når man leser andres vurderinger,ser jeg ingen grunn til å sende i retur da man ikke får pengene sine uansett.

25 november 2025
Logo Oslomote

Antwoord van Oslomote

Hello, we are so sorry for your bad experience. We are willing to provide you with a 75% discount for your next order, provided that you remove or change your review to 3 stars or higher. Once the review is updated, we will send over your discount code immediately.

Best,
Team oslomote.com

Ren Svindel

- Feil størrelse

- Feil farge, produktet ligner ikke på bildene i det hele tatt. Materialet virker som ren plastikk, en langt billigere variant enn det som finnes på Temu

- Retur må du betale selv, varen skal sendes helt til Asia

- Kundeservicen virker automatisk generert uten reell hjelp

- Dette føles som ren svindel. Selskapet er ikke norsk og kredittkortselskaper burde vurdere å blokkere kjøp derfra

4 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Genseren jeg bestilte var for stor og…

Genseren jeg bestilte var for stor og fargene samsvarte ikke med bilde. Sendte beskjed til oppgitt e-post om ønsket retur, men fikk bare et standardsvar som ikke hadde noe med retur å gjøre. Jeg leser andres kommentarer og skjønner at OsloMote burde anmeldes til politiet. Hvem er den første som gjør det? Guri Bjørklund

1 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

OSLOMOTE ER IKKE VERDT EN ENESTE …

OSLOMOTE ER IKKE VERDT EN ENESTE STJERNE!!

Damekåpe i ull viste seg å være 88% polyester og 12% elastone OG så absolutt IKKE ut som den kåpen I ULL som jeg dessverre kjøpte. Helt forferdelig!!!

15 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikke feil størrelse og lang…

Fikke feil størrelse og lang leveringstid. Prøvde å returnere men da må vi dekke kostnadene selve ( lagret er i utlandet Malaysia) Hvis ikke varen kommer framme så så får vi ingen ting.

1 september 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.