Billige piratkopier fra Kina Skulle kjøpe en genser jeg trodde var original, men den var en billig kopi fra Kina. Da jeg skulle returnere den ville de først gi meg rabatter også måtte jeg stå for fra... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Elendig produkt og elendig kundebehandling. Drenerer og har ingen oversikt. Om du skulle være så syndig at du vil returnere varer, så er det uthaling av tid og svada mailer, som legger opp til at du... Toon meer
SVINDEL! Nettsiden ser ut til å være fra Norsk… Nettsiden ser ut til å være fra Norsk firma. Dette er helt villedende. Varene er av meget dårlig kvalitet (virker ikke)levert fra Kina. Retur b... Toon meer
Advarsel!!!!
Jeg bestilte en skjorte før jul. Nettsiden så tillitvekkende ut, og anmeldelsene var alt fra helt greie til gode. Da jeg sjekket leveringsinformasjonen, viste det seg at ordren ble sendt fra Kina (Temu?), og fraktselskapet hadde et dårlig rykte. Ordren ble forsinket uten oppdateringer, og ble til slutt satt til levering etter jul i stedet for tidlig i desember.
Jeg forsøkte å kontakte Hansen Oslo, men telefonnummeret fungerer ikke, og kundeservice svarte ikke. Da jeg undersøkte nærmere, viste det seg at dette er en nederlandsk nettside som driver med dropshipping fra Kina. Jeg kontaktet dem igjen og fikk omsider et standardsvar – faktisk ti identiske kopier. Jeg prøvde å kansellere ordren, men de fortsatte bare å sende de samme "copy-paste"-svarene.
Jeg ringte banken min og blokkerte betalingen som svindel. Først da begynte Hansen å svare. De sa at hvis jeg beholdt varen (som omsider kom frem, forsent), skulle jeg få 25 % refusjon. Jeg sa ja til det, men nå – tre måneder senere – påstår de at betalingen fortsatt er blokkert, noe den ikke er. Jeg har sendt dokumentasjon fra banken, men nå har de sluttet å svare meg helt (ghosting).
Jeg kontakter nå Forbrukerrådet, for nå er tålmodigheten min slutt, og jeg akter ikke å gi opp denne saken! Ikke bestill fra disse svindlerne!
Styr unna.
Elendig produkt og elendig kundebehandling.
Drenerer og har ingen oversikt. Om du skulle være så syndig at du vil returnere varer, så er det uthaling av tid og svada mailer, som legger opp til at du skal bli lei.
Gir ei stjerne fordi at det er umulig og gi null.
ren svindel
ren svindel,
leverte produkt som ikke fungerte
Lover å "refunderer" beløpet, men selv etter 5 måneder er svaret
"jobber med dette i samråd med vår økonomi avdeling, takk for tålmodigheten"
Selger henter ikke retur, forbruker får regningen»
Oslo Hansen markedsfører seg som en norsk aktør overfor norske forbrukere, men retur håndteres i praksis til Kina. Dette kommer først tydelig frem når problemer oppstår.
Jeg benyttet angreretten i henhold til angrerettloven §§ 20–25. Selger ble varslet innen fristen, og varen ble returnert korrekt og innen lovpålagt tid. Returen ble levert til Posten med gyldig sporingsnummer, og dette er dokumentert.
Etter loven er forbrukers plikt oppfylt når varen er sendt tilbake på forsvarlig måte. Det stilles ikke krav om at selger faktisk mottar pakken. Risikoen for manglende henting eller mottak ligger hos selger.
I denne saken valgte selger å ikke hente returpakken, som nå er på vei tilbake. Dette er helt utenfor min kontroll. Likevel har Klarna opprettholdt betalingskravet, til tross for dokumentert og reell tvist.
Jeg finner det særlig kritikkverdig at Klarna viderefører krav i slike saker, når forbruker har oppfylt sine lovpålagte plikter. Som betalingsformidler har Klarna et selvstendig ansvar for å stanse krav ved saklig tvist.
Å fastholde betalingskrav i en slik situasjon innebærer at risiko flyttes fra profesjonell aktør til forbruker. Dette er i strid med grunnleggende forbrukerrettigheter og god forretningsskikk.
Billige piratkopier fra Kina
Billige piratkopier fra Kina
Skulle kjøpe en genser jeg trodde var original, men den var en billig kopi fra Kina. Da jeg skulle returnere den ville de først gi meg rabatter også måtte jeg stå for frakt tilbake til Kina selv- dvs at det er inge returrett på varer herfra. Det må kunde betale for selv. Dette er en kjent metode for å slippe returer. OBS OBS!!! Styr unna!!!!!!
IKKE bestill fra nettsiden
IKKE bestill fra nettsiden. Du får ikke det du bestiller og du får ikke returnert.
Ikke kjøp noe fra Oslo Hansen
Hei,
Ikke kjøp noe fra denne virksomheten! Kvalitet samsvarer ikke med bilder eller pris. Våren blir sendt direkte fra Kina til din postkasse og ingen mulighet for retur. De skriver det er mulig, men holder deg bare hen hvis du forsøker å få dem til å ta vare retur. Spør di meg tangere dette til luring
Avoid at all costs
These guys suck. They give the impression they are Norwegian but they are not. Don’t buy from here, they make Temu look like Tiffany’s.
Product photos do not match the rubbish they send you. Purchased a jacket that was covered in purple stains, they wouldn’t replace and expected me to pay for postage back to china
Utgir seg for å være en norsk butikk i…
Utgir seg for å være en norsk butikk i Oslo. Første røde flagg er sporingsinformasjon via track17.net – et kjent kinesisk fraktselskap fullt av svindlere. Produktet har stått fast i "Origin Airport" (Opprinnelsesflyplassen) i en uke. Én av de to e-postadressene for kundestøtte fungerer ikke. I tillegg support nr i Nederland fungere ikke.
Svindelbutikk som selger varer av lav…
Svindelbutikk som selger varer av lav kvalitet og gjør retur umulig i praksis, support er i beste fall Ai-assistert.
Styr unna
Dette er seriøst det dummeste jeg har…
Dette er seriøst det dummeste jeg har gjort. Litt ivrig i travel hverdag på å kjøpe en julegave. Burde absolutt sjekket på trustpilot før jeg var dust nok til å tro at det var en ok side. Fikk en helt annen vare en bestilt. Da jeg ville returnere var det så og si umulig. Da jeg endelig fikk returen gjennom, måtte jeg betale 400kr frakt, så var jeg ikke interessert i da jeg allerede hadde brukt 1000(!!!!) kroner på varen. Det er jo selvfølgelig min feil.. MEN da fikk jeg 600kr for å kjøpe noe annet slik at jeg skulle bli «fornøyd». Valgte noe jalla greier.. Så fikk jeg deretter beskjed at varen var utsolgt og at jeg kunne velge noe nytt. Jeg tenker det lureste jeg gjør nå er å lære av mine feil, og styre unna dette svindel opplegget.
Bestilte extern 8tb harddisk
Bestilte extern 8tb harddisk. Fikk en fake-disk som ikke kunne ta store filer. Ville returnere, men fikk beskjed om at jeg selv måtte betale for å returnere varen til China. Ingen forståelse for at de hadde solgt ett falskt produkt. Hold dere unna.
SVINDEL!
SVINDEL!
Nettsiden ser ut til å være fra Norsk…
Nettsiden ser ut til å være fra Norsk firma. Dette er helt villedende.
Varene er av meget dårlig kvalitet (virker ikke)levert fra Kina. Retur blir avvist etter 14dager angrefrist… og useriøs tungvint behandling innenfor 14 dager.
Firma følger med andre ord IKKE Norsk forbrukerlovgivning.
Styr unna firma Hansen Oslo
Absolutt ikke å anbefale
Absolutt ikke å anbefale, styr unna, umulig å returnere søppel varene fra de. Kundeservice er chat GPT eller noe sånt, svarer bare tull. Retur adresse er så lang og innviklet at Posten ikke akseptere retur adressen de oppgir
Jeg bestilte en høykvalitets vinterdyne…
Jeg bestilte en høykvalitets vinterdyne og fikk tilsendt et helt ordinært dynetrekk. Da jeg pr. e-post protesterte til firmaet og utba meg en forklaring, svarte de med svada / kverulering og tilbød meg at jeg for egen regning / utgift kunne sende varen til en adresse i Kina uten å få kostnaden dekket.
Svindel
Hold deg unna! Utgir seg for å være en norsk nettside med adresse i Nederland. Helt elendig mulighet for retur fordi kunde står ansvarlig for returkostander og retur sendes til Kina. Når jeg endelig fikk plagget, var det en stor skuffelse da det ikke lignet på bildene på nett, men en stygg kopi. Fraråder denne nettsiden på det sterkeste !
Dropshipping
Dropshipping!
Bestilte en dukke som de beskriver som håndlaget av myke, giftfrie materialer. Ble sendt fra 'Kina, i Temu-stil' og en liten, plastdukke som ikke lignet bestillingen kom.
Fraråder å bestille herfra!!
4tb "Portable ssd" jeg kjøpte her var…
4tb "Portable ssd" jeg kjøpte her var egentlig en 64gb micro sd kort. Utifra den opplevelsen er denne online butikken ikke anbefalt på det sterkeste. Styr unna.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.