Lees wat reviewers zeggen
svindelbutikk
svindelbutikk - skjønner ikke at nettsiden fremdeles er oppe. bestiller online. betaler. varene ankommer ikke, ingen kommunikasjon.
Helt elendig butikk !
Helt elendig butikk !! Bestilte en genser tidlig i desember,men fikk aldri genseren. Har prøvd å kontakte de i ettertid for å få igjen penger,men de svarer ikke. Bare svindel og lureri!!! Anbefales absolutt IKKE!!!!
Umulig å få kontakt - ren svindel
Fikk aldri varen, fikk ingen tilbakebetaling av penger betalt inn. Ingen mulighet til å komme i kontakt - alle mailadresser og telefonnr var ute av bruk. HELT ubrukelig - bare svindel !!
Bestilte en genser til julegave.
Bestilte en genser til julegave.. Enda ikke fått den. De svarer heller ikke på henvendelser. Styr unna!!!
Ikke fått genseren vi bestilte før jul.
Ikke fått genseren vi bestilte før jul.
Svarer ikke på mail.
Bare scam, styr unna!
Svindel!
Svindel!! Hold dere unna!! Bestilte en genser for 500 kr for 2,5 mnd siden. Både penger og genser er borte
Har venta på varen eg bestilte i…
Har venta på varen eg bestilte i november...fekk mail at bestillingen va registrert....men ennå ikke fått den..etterlyst den på mail.får svar som andre at di ska svare innen 24timer.men har d travelt så opptil 72t..må ikke sende fler mail for da havne mailen min nederst....jeg har purret på di..men skjønner nå at både varen og pengene vil forbli tapt...SÅ STYR UNNA!!!
Mary Anne fra Jørpeland.
Bestilte jakka på nov 07 2025
Bestilte jakka på nov 07 2025, og har ikke fått jakka enda. Svindel.
Jeg bestilte armbånd ble aldri levert
Jeg bestilte armbånd før jul valgte express levering i håp om at det kom fram i tide. Jeg bestilte den 15 desember 2025. Status på siden er at ordre er bestilt men ikke sendt. Når vi kom til januar sendt jeg mail fikk ikke svar sendt ny mail med ønske om og heve kjøpe og beskjed om at jeg tar sak vidre via bank eller forbruker myndighetene. Fortsatt ikke svar. Reklamere i banken min på kjøpe og etter 4 dager var pengene ført tilbake til min konto av min bank. Så dette er en advarsel hold dere langt unna denne nettbutikken. og et tips til dere andre som ikke får varen dere har bestilt lever reklamasjon til banken så får dere pengene tilbake.
Svindel. Styr unna!
Svindel. Bestilte varer 30 okt. Ennå ikke fått de , og de er umulige å komme i kontakt med.
Klokkeren scam - styr unna.
Bestilte julegave 25. november. To måneder etter er varen fortsatt ikke sendt, og Klærigo svarer ikke på mail.
Klokkeren scam - så styr unna.
Svindel
Vi bestilte en genser for ca 600kr (bestilte 11. desember) og har enda ikle fått den. Jeg sendte flere mailer og de svarte en gang, at hvis jeg sendte fler e-poster da havner jeg bakerst i køen og at det var mange som bestilte akkurat da. Har sendt flere e-poster og de svarer meg ikke etter den gang. Anbefaler å ikke bestille fra denne siden for alt er scam og de svarer ikke på mailer vi sender dem!
Svindel rett og slett
Svindel rett og slett, har ikke fått kjolen jeg bestilte tidlig i november 25, fikk trusler om at jeg ikke må sende mail for da kom jeg bakerst i køen . Blir ikke mer netthandel på meg annet enn fra de jeg kjenner godt. 90% er svindel og billige kina (temu) varer. Her må myndighetene på banen og få tatt disse svindlerne. De tjener millioner , alle andre som oppfører seg slik blir tatt og får bøter eller fengselstraff, men disse nettbutikkene kan holde på.
Jeg bestilte en kjole til litt under…
Jeg bestilte en kjole til litt under 600 kr, 25. desember. Jeg tenkte ikke over å sjekke anmeldelsene men når jeg først så dem så prøvde jeg å sende mail til dem for å kansellere og da fikk jeg tilbake svar at saken er tatt i mot men at jeg ikke måtte sende flere mailer for da havnet sakene min bakerst i kø igjen. Det er en trussel spør du meg. For jeg venta noen dager men fortsatt ikke fått noen bekreftelse på kansellering og har sendt flere nye mailer men ikke fått noe svar. Bare svindel!!
Ikkje bestill i fra denne nettsiden!
Ikkje bestill i fra denne nettsiden!! Bestilte ein genser i fra Klærigo i November og har enda ikkje fått den. Lureri heile nettsida!
Ikke motatt bestilling. 1 mnd
Bestilt og betalt genser 13.12.25
Ikke motatt og ingen svar på mail.
Skuffende.
Kun bullshit
Bestilte herfra for over en mnd siden, og det har enda ikke kommet noe som helst.
Har sendt kanskje 4 emails, uten et eneste svar.
Aldri kjøp fra denne drittplassen.
Svindel
Bestilte vare 06.12, fortsatt ikke ankommet eller noen kommuniksasjon 11.01. Klassisk svindel å lage en nettside om ser norsk ut men er bare svindel.
Bestilte for kr 1000 2.12.2025
Bestilte for kr 1000 2.12.2025. Ikke mottatt varer og svare ikke på mail. Svindel?
Svindel
Hadde jeg lest alle de dårlige meldingene før jeg bestilte, og betalte, hadde jeg vært i underkant av kr,600,- rikere. Bestilte 9.desember og har ikke mottatt noe som helst, bare et forslag om å bestille mer. Sjønner at det hos mange. inkl. meg, står idiot i panna på, men det blir ikke mer netthandel på meg. Alt for mange reinspikka svindelforetak Sende bilde,glem det, og dere har jo bestillingen og bekreftet den
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.