Product goed ontvangen. Helaas is de deken niet bevallen zoals gewenst dus wou het terugsturen. Uiteindelijk is de deken weer terug gestuurd door otazy naar mij. Proberen contact te leggen maar je kon... Toon meer
Geen levering, Geen contact van de verkoper, geen informatie dat het product niet op voorraad is. Geen betrokkenheid.
Mijn zoon (ass&adhd) slaapt nu heel rustig onder deze verzwaringsdeken terwijl hij eerder moeilijk in slaap kwam en vaak wakker werd. Absoluut een aanrader. De deken werd dezelfde dag nog (zonder ext... Toon meer
Product zoals omschreven, echter te zwaar voor ons om onder te slapen. Dekbed nu teruggestuurd en lichtere versie besteld. Echter komt deze met dezelfde koerier namelijk "red je pakketje" maar deze... Toon meer
Otazy verhelpt slaapproblemen door middel van verzwaringsdekens.
Nederland
- info@otazy.com
- otazy.nl
De verzwaringsdeken is prima, service kan beter
De verzwaringsdeken is prima.
Vervelend is dat op de website van Otazy bij de bestelling verplicht een toevoeging aan het huisnummer moest worden ook al was dat niet van toepassing. Op een mail die ik daarover direct gestuurd heb werd pas 2 dagen later gereageerd, nadat ik in volle galop achter de mijn huis voorbij rijdende bezorger was aangerend. In de mail die ik als antwoord kreeg stond: “het product is bezorgd”. Excuses voor de overlast zouden wel op zijn plaats zijn geweest. Kortom, goed product, klantvriendelijkheid laat te wensen over.
Mijn nachten zijn veranderd door deze…
Mijn nachten zijn veranderd door deze verzwaringsdeken. Ook tijdens mijn rust moment overdag kruip ik er graag onder. Ik voel me begrepen, omhelst, geknuffeld en veilig. Als ik mijn normale deken pak dan voelt het niet meer normaal. Ik ben er ontzettend snel aan gewend.
Het oogmasker was echt heel gek in het begin, maar ook daar ben ik inmiddels heel erg blij mee!
Vlotte snelle levering
Vlotte snelle levering. Doos enorm gedeukt, maar dat maakte voor de deken niet uit.
Supersnelle en keurige levering!
Supersnelle en keurige levering! Mooie kwaliteit verzwaarde deken!
Na een telefonisch contact werd ik…
Na een telefonisch contact werd ik vriendelijk behandeld door een werknemer, die mij doorverwees naar een slaapcoach die mij terug zou bellen.
Ik werd dezelfde dag teruggebeld, wat fijn was. Alleen na mijn verhaal kort bij haar neer te hebben gelegd en dat we nog geen resultaat met de verzwaringsdeken hadden, gaf ze aan dat het voor onze dochter duidelijk moest zijn dat er 's nachts net als andere kinderen geslapen moest worden en we haar niet de aandacht moesten geven. Ik vond dit erg kort door de bocht, niet verder kijkend of doorgevraagd naar mogelijke oorzaken, trajecten die we al doorlopen hebben. Dit vond ik erg jammer, aangezien we al 4 jaar tegen het slaapprobleem aanlopen en we al vanalles geprobeerd hebben.
Grandioos.
Grandioos.
Waarom heb ik deze deken al miet jaren eerder ontdekt??
Ik heb hem nu 3 weken en de slapeloosheid is voorbij!
Waar ik al járen 2 á 3 keer per week uren wakker lag nu nog niet één keer!
Heerlijk uitgerust wordt ik wakker!
Goed en snel geleverd,ben blij dat we…
Goed en snel geleverd,ben blij dat we het verzwaringsdeken hebben gekocht.
Onze dochter van 10 jaar met ASS vind het heerlijk om eronder te slapen, het geeft haar veiligheid en meer rust.
Product was snel afgeleverd
Product was snel afgeleverd. Het pakketje was heel goed ingepakt. Product was van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.
Tot nu toe positief.
De verzwaringsdeken nu 4 dagen uitgeprobeerd. Eigenlijk te kort om een goed oordeel te kunnen geven. Tot zover redelijk positief, ik hoop dat dat zo blijft of, eigenlijk, nog beter gaat worden. Wel erg zwaar om in de hoes te krijgen maar heel fijn dat deze 1-persoons deken in een gewone dekbedhoes past! Ik mis de strikken ook niet om de deken op zijn plaats te kunnen houden. Snelle levering!
Snel in huis
Snel in huis, geeft direct rust bij het slapen. Vraag mij alleen een beetje af of het niet te warm zal worden bij warmere dagen, ik zweette namelijk wel.
De hoes van katoen voelt wel heerlijk zacht aan.
Snelle service
De recent gekochte verzwaringsdeken werd vlot geleverd, ondanks een fout van de bezorgdienst. Maar ook de fout van de bezorger werd correct behandeld.
Paar weken terug deze deken voor mijn…
Paar weken terug deze deken voor mijn jongste besteld. Zeer tevreden over. De oudste wilde ook zo’n deken, dus dezelfde besteld.
Niet gewoon hoe snel die bezorging is
Niet gewoon hoe snel die bezorging is! Ik hab s morgens 11 uur besteld, s middags 17u was t thuis!
Ook telefonisch prima geholpen net als via de mail.
Goed bedrijf!
Erg tevreden over de deken
Erg tevreden over de deken. Hij is zwaar en geeft geen warmte af, waardoor ik hem zonder problemen onder mijn dekbed kan leggen. Ik word er sneller moe en rustig van, maar helaas is mijn slaapkwaliteit niet verbeterd. Het helpt me wel om tot rust te komen en sneller in slaap te vallen.
Tevreden
Hele fijne verzwaringsdeken van Otazy.
Goede kwaliteit. Snel geleverd in een stevige tas zodat de deken ook goed meegenomen kan worden op vakantie (bijvoorbeeld)
Een wonderdeken!
Ik kan niets anders dan volle lof geven voor zowel de verzwaringsdeken als voor Otazy. De deken in de ochtend besteld en laat in de middag was het er al! De ervaring met de deken gaat onze verwachtingen ver te boven. Enige spijt is dat we dit niet jaren geleden ontdekt hebben! Overigens, de kwaliteit van de deken is uitstekend!