Top firma. Mooi product, prima klanten service. Zeer behulpzaam en klant vriendelijk
We kunnen er een heel verhaal van maken maar ze doen precies wat ze zeggen, ik klik op bestel en betaal, twee dagen later staat er een prachtige Eames stoel achter mijn bureau. Ze leveren snel en... Toon meer
Updated: 1e beoordeling: - Stoel besteld; de ontvangst werd vervolgens gepland op 29/12. Een paar dagen later op 18/12. De dag erna op 18/01. En de dag daarna op 5/12. - Vandaag is het 5/12.... Toon meer
We are very happy to welcome you to OurEdition.com. OurEdition.com has been created for the love of furniture. We aim to help you find your dream interior.. Choose from our carefully selected collection and create the interior of your dreams. We buy our products straight from the supplier, so we can guarantee superior quality and quick delivery.
Nederland

Antwoord van Ouredition
Topservice en snelle levering. Jammer dat op de poten van de stoelen enkele krassen of zwarte puntjes zaten.
Prima website, snelle levering, prettige betalingsvoorwaarden dus aanbevelingswaardig
+ Product in orde
- 3 x levertermijn uitgesteld
- 1x betalingsherrinering ,was al lang voldaan
De levering duurt lang, want op zich niet erg is als er beter over gecommuniceerd zou worden. Nu iedere dag de mail checken of er nieuws is
Helaas had ik een kwaliteitsprobleem aan een product.
Furnaround kwam direct met een oplossing. Zo leer je een bedrijf pas kennen!. 10 punten Furnaround! Ik bestel nooit meer ergens anders!
Super snelle levering top qualiteit helemaal tevreden

Antwoord van Ouredition
Helaas hebben we geen goede ervaring met Furnaround. Onze enige order die we bij hen hebben geplaatst heeft een dubbel zo lange levertijd gehad door onverklaarbare, meerdere vertragingen. Toen het eindelijk (na maanden!) geleverd werd, bleek er een onderdeel kwijt te zijn, waardoor we nog langer moesten wachten. De medewerkers bleven vriendelijk, maar compensatie bleek minimaal. Toen we uiteindelijk het product retour stuurden, bleken er ook nog eens kosten bij te komen. Dat heeft wel geleid tot compensatie. Kortom: geen goede ervaring deze keer, nodigt niet uit tot een volgende bestelling bij Furnaround.

Antwoord van Ouredition
De bestelde stoelen waren de volgende dag al in huis ! Geweldige service en ook snelle reactie op vragen omtrent betaling. Kortom een echte aanrader!

Uitstekend!
Ik heb hier voor het eerst iets besteld maar zeker niet voor het laatst: mooi design, goede kwaliteit, uitstekende service. Perfect gewoon!

Antwoord van Ouredition
Hoewel de levertijd van 4 maanden lang is (was bekend op moment van bestellen) was de aflevering op het afgesproken tijdstip binnen. De fauteuil is van topkwaliteit. Achteraf betalen, zeker vanwege de lange levertijd en verzending vanuit Hong Kong was prima geregeld!

Antwoord van Ouredition
5 maanden moeten wachten op m'n stoel. Werd tussentijds niet geïnformeerd daarover. Moest zelf driemaal bellen om te horen dat de levertijd verlengd was.

Antwoord van Ouredition
Op zich goed werk geleverd. Helaas soms duurt de response iets lang en ook is het product veel later geleverd dan wij hadden verwacht. Uiteindelijk is het allemaal goedgekomen. Spullen moesten uit China komen en dan is het begrijpelijk dat het wat langer duurt. Prijs kwaliteit, voor zover ik dat nu kan beoordelen is zeer goed.

Antwoord van Ouredition
Supervriendelijke en vlotte klantenservice!

Antwoord van Ouredition
je moet een 2tal maanden wachten op een eames lounge chair, maar de kwaliteit is prima, en de prijs natuurlijk ook

Antwoord van Ouredition
Hoewel de site een levering belooft op de volgende werkdag, was dit niet het geval. Volgens Furnaround was dit te wijten aan de koerierdienst (wat irrelevant is voor de klant, die een verbintenis aangaat met Furnaround).
Bovendien heeft de koerierdienst nav onze afwezigheid de levering (4 stoelen) op straat (!) laten staan zonder enige bericht of bewijs (en dit gedurende de ganse dag)

Antwoord van Ouredition
De stoelen die we besteld hadden waren er 1,5 dag later. Helemaal top.