We kunnen er een heel verhaal van maken maar ze doen precies wat ze zeggen, ik klik op bestel en betaal, twee dagen later staat er een prachtige Eames stoel achter mijn bureau. Ze leveren snel en... Toon meer

Helaas hebben we geen goede ervaring met Furnaround. Onze enige order die we bij hen hebben geplaatst heeft een dubbel zo lange levertijd gehad door onverklaarbare, meerdere vertragingen. Toen het ein... Toon meer

Updated: 1e beoordeling: - Stoel besteld; de ontvangst werd vervolgens gepland op 29/12. Een paar dagen later op 18/12. De dag erna op 18/01. En de dag daarna op 5/12. - Vandaag is het 5/12.... Toon meer

1. Meubelwinkel

We are very happy to welcome you to OurEdition.com. OurEdition.com has been created for the love of furniture. We aim to help you find your dream interior.. Choose from our carefully selected collection and create the interior of your dreams. We buy our products straight from the supplier, so we can guarantee superior quality and quick delivery.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Top firma

Top firma. Mooi product, prima klanten service. Zeer behulpzaam en klant vriendelijk

3 oktober 2022

Beste Albert Jan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons zo positief te beoordelen!

We zijn meer dan blij om te weten dat u tevreden bent met de producten en diensten die wij aanbieden.

We hopen in de toekomst van u te horen.

Met vriendelijke groeten,
Eleonora - OurEdition.com

prima!

klantencontact prima, levering 1 dag na bestelling, kortom top!

21 augustus 2022

Beste heer Alink,

Bedankt voor de vijf sterren!

We zijn blij te horen dat je onze diensten en snelle levering waardeert.

Geniet nog lang van je nieuwe bureaustoel en hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug!

Vriendelijke groeten,
Chen - Team OurEdition

Super service

Na 2 jaar een rugleuning kapot, gratis en snel een nieuwe geleverd, top!

19 september 2019

Hi Thijs,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met services.
Dat je nog lang gebruik kunt maken van de stoel en we verwelkomen je graag nog een keer op onze webshop!

Met vriendeljike groet,
Bryan

Zelden met een bedrijf zaken gedaan dat…

Zelden met een bedrijf zaken gedaan dat problemen zo adequaat en klantgericht oplost. Echt heel erg plezierig

9 juli 2019

Hi Charlotte,

Bedankt voor deze leuke review! We zijn blij om te horen dat je erg tevreden bent met onze services.
Geniet nog van je nieuwe aankoop en neem gerust opnieuw contact op als je nog verdere vragen hebt.

Stefan

Ik beveel dit bedrijf zeker aan

Ik beveel dit bedrijf zeker aan! Top service, snelle levering, correcte afhandeling van uw orde!

15 mei 2019

Hi Laurence,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en afhandeling.
Altijd goed om te horen dat klanten ons aanbevelen en dat wordt zeker gewaardeerd. Geniet van je nieuwe aankoop en we horen het graag als er verder nog vragen zijn.

Stefan

Super goede en snelle service!

23 november 2018

Hi Iris,

Bedankt voor je review en fijn dat u tevreden bent met onze service!
Wij hopen dat u nog lang zult genieten van uw meubilair en horen het graag als er verder nog iets is waarmee we u kunnen helpen.

Supersnel geleverd,furnaround…

Supersnel geleverd,furnaround communiceerd uitstekend en verleend goede service ,niets dan lof voor Furnaround.Ook mijn bestelde eetkamerstoelen voldoen uitstekend en ben blij met mijn aankoop.Zoek niet verder hier heb je volop keus en service👍👍

10 april 2018

Beste mevrouw de Beer,

Dank voor uw ontzettende mooie review en de waardering van de 5 sterren, hier zijn wij erg blij mee!
Wij hopen dat u nog veel plezier zult hebben van de geleverde producten.

Als u in de toekomst nog iets wilt bestellen, dan willen wij u daar graag bij helpen.

Uitstekend

Uitstekend , goede service en klantvriendelijkheid .
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

4 april 2018

Beste Peter,

Dank voor uw tijd om feedback te sturen over uw bestelling bij onze website Furnaround.com
Wij zijn erg blij te horen dat u te tevreden bent met onze service, het product en het contact.
Nogmaals dank voor uw mooie review!

Geniet van uw bestelde producten. Als u nog hulp nodig heeft, dan assisteren wij u daar graag bij!

Top Webshop!

Snelle levering, goede communicatie. Artikelen zijn van goede kwaliteit en ze geven 2 jaar garantie! Aanrader!

29 maart 2018

Beste Sasja,

Dank voor uw tijd om feedback te sturen over uw bestelling bij onze website Barcelonachair.nl.

Wij zijn erg blij te horen dat u te tevreden bent met onze service. Wij zijn bezig om de service nog
meer te optimaliseren zodat u nog sneller en beter geholpen zult worden. Door deze reviews kunnen
wij concluderen dat we op de goede weg zijn;)

Hanna Service agent

Erg leuke stoel gekocht voor eerlijke…

Erg leuke stoel gekocht voor eerlijke prijs. Mooi afgewerkt product.
De bestelling verliep goed. Er was veel zorg besteed aan de verpakking ter voorkoming van beschadiging. Ik ben erg tevreden.

23 maart 2018

Beste Transact Pro SIA,

Dank voor de mooie beoordeling en voor uw bestelling bij Furnaround.com.
Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van u bestelling.

Als wij u in de toekomst ergens anders mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag.

Goede keuze!

Goede keuze, mooie replica producten, makkelijk te bestellen, levertijd iets vertraagd! Niet voor een betaalde tijd besteld en dan volgende dag in huis maar twee dagen later!

Beste Bertha,

Wij zijn erg blij te horen dat u te tevreden bent met onze producten!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, alles altijd snel en correct geleverd

Beste Klaas,

Dank voor de korte maar mooie review en de waardering van de 5 sterren, hier zijn wij erg

Geweldige service!

Beste Carlo,

Bedankt voor uw review en bestelling! Geniet van uw bestelde producten.
Als u nog hulp nodig heeft, dan assisteren wij u daar graag bij!

Hanna Service agent

Snelle levering en reactie op E-mail.

15 maart 2018

Beste John,

Dank voor de mooie beoordeling en natuurlijk het kiezen en bestellen bij
Furnaround.com. Wat fijn om te horen dat de levering en service zo
goed is bevallen.

Geniet van uw bestelde producten. Als u nog hulp nodig heeft, dan
assisteren wij u daar graag bij!

heel erg tevreden

6 maart 2018

Beste Ellen,

Wij zijn erg blij te horen dat u te tevreden bent met onze service en prijs/kwaliteit.
Nogmaals dank voor uw mooie review!

Uitstekende website

Uitstekende website, mooi product, passende prijs,snelle levering, zeer professioneel verpakt. Kortom een tevreden klant.

1 maart 2018

Beste Frits,

Furnaround.com

Wij wensen u veel plezier van uw bestelling!

snelle service, prima product

Deze stoel wordt op allerlei sites aangeboden met verschillende soorten leer en kwaliteit. Opgelet dus wat u precies besteld en hoe belangrijk u dit materiaal vindt, want er zijn grote prijsverschillen. De service van Furnaround was verder uitstekend, dag na bestelling geleverd.

20 februari 2018

Beste Joost,

Bedankt voor uw review en bestelling!

Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe bureaustoelen.

Team

Dar stoel replica

Dar stoel replica. Een prima zitcomfort, makkelijk in elkaar te zetten. Ben heel erg tevreden.

15 februari 2018

Beste Angeline,

Dank voor de mooie beoordeling en natuurlijk het kiezen en bestellen bij
Furnaround.com. Wat fijn om te horen dat de Eames chair zo goed bevalt.

Geniet van uw bestelde producten. Als u nog hulp nodig heeft, dan
assisteren wij u daar graag bij!

Hanna Service agent

4 sterren zegt toch genoeg.

23 januari 2018

Beste dhr. Sneep,

Dank voor de korte maar mooie review en de waardering van de 4 sterren, hier zijn wij erg
blij mee. Wij hopen dat u nog veel plezier zult hebben van de geleverde producten.

Als u in de toekomst nog iets wilt bestellen, dan willen we u daar graag bij helpen.