Goede eerst ervaring
Goede eerst ervaring! Chauffeur was er op het afgesproken tijdstip. Al met al, goede ervaring!
Wij moesten 3 januari naar een…
Wij moesten 3 januari naar een Crematorium van en naar een station. De chauffeurs waren beide keren keurig op tijd. Op de heenreis van het station naar het crematorium meldde de chauffeur zich telefonisch om te zeggen waar we in de taxi konden stappen op het station. Goede ervaring, gaan we zeker weer doen.
chauffeur3 minuteun te…
Helaas de chaufeur komt 3 minuten te vroeg en rijd meteen weer weg er zitten hier nu 2 invaliden te wachten op die prutser hele dag naar de fillesteinen alle afspraken in het honderd!!!!! super respect voll begravenis !!!echte afrader noooit meer ov taxi
Eerste ervaring met ov-taxi...
Eerste ervaring met ov-taxi van station Haarlem naar concertgebouw Phil aldaar. 3 Dagen, dus ruim van tevoren geboekt en dit ging uitstekend en had er alle vertrouwen in. Maar de ellende begon al bij het vinden van de taxi plaats, die buiten niet aangegeven was. Vervolgens kwam de taxi niet opdagen op het afgesproken tijdstip. Na 10 min. wachten gebeld: taxi was onderweg. Na nog eens 10 min. wachten nog een keer gebeld, maar geen gehoor en ben toen maar gehaast gaan lopen (bang het concert te missen), omdat inmiddels alle gewone taxi's weg waren, dus geen alternatief meer voorhanden. Voor iemand met ernstige copd een ramp; ik neem niet voor niets een taxi voor 1 km...
Halverwege (een half uur na het afgesproken tijdstip) werd ik alsnog door de taxichauffeur gebeld, die erg nonchalant en ongeïnteresseerd reageerde. Kwam nog net op tijd, maar totaal uitgeput aan en heb daar de hele avond last van gehad. Eenmalige, zeer slechte ervaring en zal het vanwege de onbetrouwbaarheid, die ik gewoon niet kan hebben in mijn situatie, niet gauw nog een keer aandurven.
Na een klacht ingediend te hebben, is uiteindelijk wel mijn geld teruggestort.
Nooit boeken bij Ov.taxi!!! Is niet van de NS of OV.
Jammer dat het niet mogelijk is om 0 sterren te geven. Wat een drama-bedrijf!!! Eerst gebeld hoe ik moet boeken als er bussen zijn ingezet op het treintraject: moest ikzelf maar bedenken, want daar hielden zij zich niet mee bezig???!!!???
Vervolgens voor a.s. zondag om 13.15 uur een rit van station Maastricht naar het natuurhistorisch museum geboekt. De datum pakte de app, maar de tijd heb ik verschillende keren opnieuw moeten invullen, want als ik het overzicht bekeek vóór het versturen, stond 'ie ineens op een hele andere tijd. Uiteindelijk stond alles goed. Nog tekst bijgevoegd voor de chauffeur dat er tussen Sittard en Maastricht bussen worden ingezet (is alleen in het weekeind), en we wat later kunnen aankomen. En daarna op "verzenden" getikt.
Word ik net gebeld door het taxibedrijf dat ze klaar staan. Nu? Dat was een boeking voor a.s. zondag!!!
Ik weer bellen met Ov.taxi: staat 'ie bij hun in de boeken voor vandaag om 16.30 uur!!!???!!! En bewijs maar eens dat je het anders hebt ingevuld, en het op moment van verzenden goed stond.
En nee, daar kunnen zij niets aan doen, want ik zal het wel verkeerd hebben ingevuld. Dus moet ik maar opnieuw boeken.
Nou, dat nooit meer!
Twee dagen achtereen gepoogd een…
Twee dagen achtereen gepoogd een OV-taxi te boeken van Noordwijkerhout naar station Hillegom. Op dag 1 was het systeem niet in staat de ritprijs te berekenen en kon niet geboekt worden. De Chat-service wist niet te vertellen hoelang deze storing zou duren.
Op dag 2 hetzelfde probleem, maar de Chat service beweerde dat het boekingssysteem normaal functioneerde.
Kortom twee tevergeefse pogingen om te boeken. Uiteindelijk een dure taxi van €30 moeten nemen.
OV-taxi is dus waardeloos en NS moet zich schamen dit systeem in de NS-app aan te bevelen.
Geen goede ervaring helaas.
Bij de reservering zijn niet de juiste gegevens overgenomen, ergo, ik ben € 24 kwijt. Het nummer om te wijzigen of annuleren, moet telefonisch, is niet bereikbaar.
Onbetrouwbaar
Je kunt makkelijk reserveren. De bevestiging komt via sms en email binnen. Fantastisch, goed geregeld.
De volgende ochtend komt de taxi niet en blijkt er een email van annulering erachter aan te zijn gekomen….geen sms! Waardeloos. Dan nog beweren in die email dat ik ben gebeld! Er is gisteravond na de reservering niet met mij gebeld, (gegevens gecheckt en deze kloppen) omdat ik de telefoon naast mij had liggen en de call niet valt te zien in de belgeschiedenis. Ik heb mijn trein en daarmee mijn werkmeeting op lokatie gemist, ik kon niet meer aansluiten. Ze zouden de app moeten aanpassen. Ik vind de ondernemer aansprakelijk voor de schade als gevolg van het missen van de trein, omdat de per internet bestelde taxi helemaal niet kwam. Onbetrouwbaar.
Service nul komma nul
Rit werd geannuleerd middag voor vertrek. Een 2e keer sta je op station Geldermalsen om 18.15! Reserveren 1 uur vooraf terwijl in de ns voorwaarden 30 minuten staat. Daarnaast is aanmelden app niet mogelijk. De SMS verificatie werkt niet bij deze amateurs.
Ongelooflijk dat dit soort bedrijven een vergunning krijgen. Met dank aan de privatisering. NS interesseert het geen mallemoer.
Bij OV Taxi zijn het prutsers
Bij OV Taxi zijn het prutsers. Ik had drie dagen van tevoren een taxi besteld om me van het station naar mijn afspraak te brengen en later weer van mijn afspraak naar het station. Word ik 2 uur voor mijn eerste taxirit gebeld dat mijn mijn tweede rit was geannuleerd vanwege een gebrek aan capaciteit en dat ze nog andere taxibedrijven hadden gebeld, maar er nergens capaciteit was. Voordat ik kon vragen hoe het dan zat met de eerste taxirit, werd het gesprek al beëindigd. Toen ik terugbelde kreeg ik te horen dat ook mijn eerste taxirit was geannuleerd vanwege geen capaciteit. Gelukkig heb ik zelf wel een redder in de nood gevonden die me van het station heeft opgehaald en me later weer naar het station heeft gebracht. Maar OV Taxi zal ik nooit meer boeken.
Avond voor vertrek wordt bestelling geannuleerd
Een week geleden een taxi besteld, krijg ik de avond voor vertrek een annulering. De vervoerder in het betreffende gebied heeft helaas geen capaciteit om de geboekte rit uit te voeren. Nu moet ik last minute nog iets regelen. Totaal onbetrouwbare taxi service.
onmogelijke planning OV-taxi
Voor 22 mei 08.15 ov-taxi besteld
Deze belde 8.20 dat deze 5 min. later zou zijn.
was er tegen 8.30.
Rit: binnen Amersfoort naar Station. alwaar wij 9.00 moesten zijn.
Eenmaal in busje??, zei taxichauffeur dat hij eerst maar Baarn moest!!!. Niet dus, en gezegd dat wij anders aansluiting zouden missen. Chauffeur heeft dit vervolgens ook gedaan en volgende klant gebeld dat taxi zeker 15 min, later kwam.
Nog opmerkelijker dat voor een rit binnen Amersfoort er een taxi uit UITHOORN moest komen!!! Wie dit snapt mag het zeggen.
2 keer een reservering gedaan
2 keer een reservering gedaan, (van station naar vliegveld en van vliegveld naar station). Beide keren door ov-taxi geannuleerd ivm "geen capaciteit". 1 keer een dag van tevoren, en 1 keer 2 uur van tevoren. Ik moet het ze nageven; het lijkt heel erg op de kwaliteit van het ov; komen ook niet of niet op tijd. Dit doen we nooit meer, totaal niet betrouwbaar. En niet fijn als je denkt het geregeld te hebben, bevestiging en alles
Beter zoeken naar een andere optie…
Via de app een OV taxi besteld voor een ritje van ons huis naar het station om kwart over 5 in de ochtend.
De avond ervoor rond 6 uur een belletje dat er geen taxi beschikbaar was, de betaling zou worden terug gestort
Ineens dus stress om nog op tijd iets anders te regelen, gelukkig zijn er nog betrouwbare opties, bedankt taxi Boute! (Zij waren ook nog eens goedkoper)
Vervolgens na 11 dagen ons geld nog niet terug dus vandaag gebeld.
Dan blijkt de annulering niet goed verwerkt te zijn.
Als het goed is krijgen wij het geld nog terug.
De houding van deze dienst is laconiek en ook best wel arrogant, wij gaan er geen gebruik meer van maken
Klachtbehandeling uitstekend
In een eerder review hebben we onze negatieve beoordeling geplaatst: ov taxi kwam niet opdagen. Hierover een klacht ingediend en restitutie geclaimd van het vooruit betaalde bedrag.
Hierop werd snel gereageerd, transparant ook over de overschrijding in tijd waarop de taxi alsnog kennelijk is voorgereden. En binnen 5 dagen restitutie van het vooruitbetaalde bedrag.
Helemaal mis
Het boeken ging goed over de NS-app. Betalen ook per ideal. Dan belt de bedrijf mij en door geen capaciteit kunnen ze geen auto sturen. Dus moest lopen bij regen en het geld is ook niet teruggestort. Zeker geen aanrader als je ook nog vooraf moet betalen. Klantenservice geprobeerd te bellen maar een premium nummer die niet in gebruik is. Mijn conclusie: helemaal waardeloos.
Niet nakomen afspraak
Vandaag taxi besteld, betaald en bevestiging ontvangen. Ca 15 min voor vertrek werd er gebeld dat de rit niet kon worden uitgevoerd. Met het advies maar ‘n reguliere taxi te bestellen. En dat is helaas in Dalfsen niet mogelijk deze moet dan uit Zwolle komen dus m.a.w. qua kosten voor n rit van 9 km onzin.
Waardeloos
Terwijl ik al onderweg was wordt mijn taxi geannuleerd. Had vier dagen van tevoren gereserveerd en betaald. Vanwege capaciteitsproblemen. En die zien ze een uur voor tijd aankomen? Er stond ook nog in de mail dat ze geprobeerd hadden te bellen wat een grove leugen is. Wat een onbetrouwbaar bedrijf!
Was op tijd
Was op tijd, chauffeur vriendelijk, maar ik schrok van de staat van de taxi: vies, even stofzuigen schoonmaken helpt veel; kapotte onderdeel achterkant passagiersstoel - bij de zitplaats achterin voor iemand met beenproblemen ( je kan er aan vast blijven haken). Adres bestemming was niet goed door of overgenomen. Ter plekke gecorrigeerd.
Moest naar een begrafenis plechtigheid en op tijd aanwezig zijn dus mijn aandacht had op moment deze ervaring een andere prioriteit.
Drama.
Drama.
Taxi besteld en betaald, staat er niet.
Na 5 minuten eens bellen, tja, wacht maar 10 minuten is het antwoord. Daar betaal je dan 20 euro voor, voor een ritje van 10 minuten en dan mag je gaan wachten op de taxi.
10 minuten gewacht, nog niets...
Dus maar gecancelled. Nu het drama van geld terug krijgen.
Uber is sneller en goedkoper is de les...