Lees wat reviewers zeggen
Jeg bestod begge køreprøve første gang, tak til min kørelærer Øzkan, som har hjulpet med at finpudse mine fejl. Tak for en god service, kan klart anbefale ham som kørelærer.
Jeg bestod begge køreprøve første gang
Tak Øzkan for de mange sjove og…
Tak Øzkan for de mange sjove og hyggeligt kørelektioner. Tak for alle de gange du har været efter mig med fejlene kan varmt anbefale dig til alle.
Jeg havde den bedste oplevelse med…
Jeg havde den bedste oplevelse med Øzkan som kørelærer og vil anbefale ham hvis du har planer om at starte på kørekort. Tak for en god service, kommer til at savne vores hyggelige og sjove timer.
Özcan har været og er en af de bedste…
Özcan har været og er en af de bedste lærer, men også mennesker jeg har mødt. Han har virkelig taget mig langt og han har været opmærksom og god til at rette på selv de mindste fejl. Så hvis I vil have en god pg pålidelig kørelærer skal I vælge Özcan.
Mega god køreskole som jeg klart kan…
Mega god køreskole som jeg klart kan anbefale hvis du skal igang med kørekortet. Øzkan har på kort tid hjulpet mig igennem og alle lektioner både teoriundervisning og kørelektioner var total sjove og hyggeligt. Kommer sku til at savne det.
Øzkan, en virkelig god kørelære
At have taget kørekort hos Øzkan har været virkelig godt. Han spreder god stemning til køretimerne samtidig med at han er god til at lære fra sig så man føler sig klar til køreprøven. Udover er han meget fleksibel ift. afhentning og afsættelse til køretimerne.
100% bedste køreskole i dk
100% bedste køreskole i dk, har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos Øzkan og jeg kan kun anbefale at tage dit kørekort hos ham, de sjoveste teori timer nogensinde og mega hyggelige og sjove køretimer er bare i top hos Øzkan, man kan virkelig mærke på ham at han er en person der elsker sit job. Tager du dit kørekort hos ham kommer du ikke til at fortryde noget som helst, det bliver den bedste ting du gør. Igen kan varmt anbefale Øzkan aka danmarks bedste kørelærer :)
Mvh Lauge
Verdens bedste kørerlærer Øzkan
Verdens bedste kørerlærer Øzkan. Han tager sig godt af sine elever og hjælper en så man føler sig klar til at komme op. Han er en der både kan have humor med og samtid være alvorlig. Øzkan har en god personlighed som man kommer til at holde meget af og har svært ved at slippe :-)
Jeg vil starte med s
Jeg vil starte med sige tak til øzkan der har hjulpet mig igennem på kort tid, teoriundervisning var altid sjov og det gjorder at jeg mødt op hvergang og forstået tingene. Super service og altid hjælpsom kan klart anbefale øzkan
Øzkan er den bedste kørelærer i DK
Øzkan er den bedste kørelærer i DK. Han er så engageret i sit arbejde, at det er en fornøjelse at køre med ham. Kan kun anbefale!! God service, svare med det samme og man kan altid regne med ham.
Øzkan er en rigtig god og behaglig…
Øzkan er en rigtig god og behaglig kørelærer med de fedeste teori timer og kører timer og det gjorder at jeg på kort tid bestod begge mine prøver. Han kan varmt anbefales
Aller bedst køgerskole på vestegnen…
Aller bedst køgerskole på vestegnen super god service til dags dato en god lærer til både i lokalet og på vajen kan varmt anbefale øsken.
Skide god køreskole
Skide god køreskole, begge prøver på kort tid i 1 forsøg og en skide god og behalig Kørelære. Forløbet gik hurtigt og nemt og blev hentede fra arbejde og kørt tilbage til arbejde hver køretime. Gode og sjove teori timer hvor man virkelig får lært en masse hurtigt.💪🏻
Kan varmt anbefale Øskan!!!!!
Øzkan!
Øzkan!
Fantastisk! Hyggelig!Behagelig! Kørelærer der både er tålmodig, og hjælpsom. Jeg ret meget stress på, og det har han været god til at håndterer.
Mange tak for hjælpen og de gode kørselslektioner! Kan klart anbefale ham
Sindssyg køreskole og sindssyg…
Sindssyg køreskole og sindssyg kørelærer. Ozkan han er virkelig god og hjalp mig virkelig meget. En mand der lægger følelser i sit arbejde. Jeg kan virkelig varmt anbefale.
Øzkan er verdensklasse kørerlærer
Øzkan er verdensklasse kørerlærer, med den fedeste humor! God service begge prøver i første hug. Han er røv nice, klar anbefaling!
Øzkan er en fantastisk
Øzkan er en fantastisk, sød og god kørelærer, som jeg klart kan anbefale! Han er engageret og lægger følelser i sit arbejde.
Igen… Klar anbefaling!
Øzkan har været en fænomenalt god…
Øzkan har været en fænomenalt god kørelærer, dygtig, sympatisk og enormt behagelig at køre med. Med ham kan man være sikker på at få et kørekort.
Øzkan var rigtig god til at undervise…
Øzkan var rigtig god til at undervise og hjælpsom undervejs og på kort tid fik jeg mit kørekort, alt fungerede som det skulle. Tak for den gode service. Jeg kan varmt anbefale ham
I dag har jeg færdiggjort min…
I dag har jeg færdiggjort min køreprøve, og jeg er super glad, for at begge mine prøver er overstået på så kort tid. Derfor vil jeg gerne rose min kørelærer Øzkan, for al den støtte og de sjove timer. Han kan klart anbefales.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.