Ik kreeg duidelijk bericht wanneer die zou worden bezorgd maar ik was niet thuis, maar toen ik aankwam bij me appartement lag het paket rustig in de hal op mij aan het wachten op de grond. Terwijl hij... Toon meer
Snelle en vriendelijke bezorger. Nog eens duurzaam op de fiets. Enige is wel dat de tijdsindicatie van bezorging heel breed is, handiger zou zijn in realtime volgen of een betere indicatie van ochte... Toon meer
Onprofessioneel en zeer slordig. Je kunt absoluut niet terugvallen op een klantenservice, want die is er gewoonweg niet. En als je iemand te pakket krijgt via de mail kunnen ze niks voor je betekenen.... Toon meer
We ship parcels extremely fast and sustainable to your front-door! We aim to make your delivery experience amazing and make you smile with every parcel we deliver.
Mr. Treublaan 7, 1097 DP, Amsterdam, Nederland
Eerste en meteen slechte ervaring. Mijn pakket werd beneden in de portiek gezet zo voor t grijpen. T is dat een buurman mij erop wees! Schandalig vind ik t, DHL heeft er ook een handje van nu ook Packaly. Waardeloos

Antwoord van Packaly
Ik kreeg bericht dat mijn pakket bezorgd was, hele straat afgelopen, bij niemand afgegeven. Totdat een buurvrouw mij vertelde dat ik achter de kliko (!) moest kijken (dat heeft ze ook meegemaakt) en ja hoor..... mijn pakket lag achter de kliko!! Zeiknat omdat het de hele middag al regent! En bedankt.......

Antwoord van Packaly
Pakketje door bezorger buiten op straat gezet (geen toestemming voor), daardoor was het pakket natuurlijk weg toen ik thuis kwam. Nu al weken lang gedoe om geld terug te krijgen zonder enige medewerking van packaly terwijl de fout bij hen ligt.

Antwoord van Packaly
Nadat ik een mail kreeg dat mijn pakket eraan kwam heb ik de bezorgdatum aangepast, omdat ik niet thuis zou zijn. Op de originele datum krijg ik toch een melding dat ze geprobeerd hebben te bezorgen. "Je kunt je bezorgdag wijzigen" staat er over de nieuwe dag, maar dat laat het systeem niet toe. Een dag later proberen ze het opnieuw (nog steeds niet de dag die ik had aangegeven), wat niet gelukt is. Nu gaat mijn pakket direct terug. Ook de klantenservice is waardeloos. Je kan alleen een standaard chatbotje door, waar je niks zelf kan typen.

Antwoord van Packaly
Pakketje werd gewoon in de hal beneden gedumpt waar iedereen binnen kan komen. Kon zo gestolen worden. Het lijkt mij een kleine moeite om even bij de buren aan te bellen en het daar te bezorgen als ik niet thuis ben.

Antwoord van Packaly
Een buurvrouw vond mijn pakket op de trap in een ander gebouw dan waar ik woon. Gelukkig was zij zo vriendelijk om het naar mijn appartement te brengen, anders had ik mijn pakket nooit ontvangen. Het ergste is dat ik een bevestiging kreeg dat mijn pakket was afgeleverd, terwijl het in werkelijkheid op straat lag. Als er een dief in de buurt was geweest, had die het zeker meegenomen. Vanwege deze verschrikkelijke service zal ik nooit meer een online bestelling bij Zara plaatsen omdat ze packlay gebruiken.

Antwoord van Packaly
Netjes bezorgd op de 1e etage. Dank je wel.

Geen pakketje!!!!
Ik kreeg (gister) half 5 een melding dat mijn pakket zo genaamd was aangenomen wat onmogelijk was aangezien er NIEMAND thuis was. Ik heb geen mail gekregen dat het bij buren was, thuis eenmaal gekeken en nergens dat pakket gezien. Vervolgens hoor ik van stradivarius dat het is “aangekomen” terwijl dit NIET zo is. Ik weet niet wat er gaande is maar dit slaat natuurlijk helemaal nergens op. Ik heb echt zo snel mogelijk dat pakketje nodig.

Antwoord van Packaly
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en het is op de afgesproken tijd geleverd.

Antwoord van Packaly
Bring my pakket to my door. Hé left it downstairs were Every body could take my pakket😡

Antwoord van Packaly
Ik kreeg keurig bericht via de mail wanneer het pakketje bezorgd zou worden met de mogelijkheid een andere datum te kiezen , wat ik ook gedaan heb. Pakket kwam op aan gegeven dag en tijdstip,dat was prima, de bezorger heeft bij mij aangebeld,ik woon op 6 hoog met lift, na een tijdje vroeg ik mij af waar de bezorger bleef,bleek hij het gewoon in de openbare benedenhal van de flat te hebben achtergelaten! Onacceptabel!!

Antwoord van Packaly
Tijdstip bezorging was keurig aangegeven. Vriendelijke bezorger.

Antwoord van Packaly
Altijd vriendelijke en aardig man

Antwoord van Packaly
Netjes afgeleverd aan de deur, tussen de tijd was wat aangegeven. Pakje zag er goed uit.

Antwoord van Packaly
Pakje tot twee keer toe niet geleverd. De dag daarna kwam het ineens vrijwel onaangekondigd. Gelukkig waren toen de buren thuis.

Antwoord van Packaly
Op zich prima, maar ik hoor graag eerder wanneer ze ongeveer gaan komen, niet een paar uur van te voren. Vervolgens waren ze zelfs bijna een uur eerder dan het aangegeven tijdslot. Dat was nu niet erg omdat we thuis waren 😉

Antwoord van Packaly
Eerst mijn werd mijn pakketje niet geleverd want bezorgen heeft een fout gemaakt.
Heeft bezorgd ingevoerd terwijl het niet bezorgd was
Na een onderzoek kreeg ik mijn pakketje dagen later,
Bezorger was te lui om pakket te leveren.
Heeft het in de lift gezet en is weggegaan.
Super slechte service !