"We tried the Bow Combat and teambuilding activity. It was awesome, more fun than expected, and harded than we thought. Got the same feeling as paintball but without the pain. Mo was awesome gui... Toon meer
Nena and Arthur were ANAZING !!! We had so much fun!! It is definitely an experience of a lifetime. Everything was so much well organised and exciting. I can’t wait to come again for the other games!!... Toon meer
Fed team dag for vores sælgere, hvor Mohammed og Albert sørgede for en fantastisk oplevelse. Personalet havde stort overskud, og sikrede at vi fik en oplevelse over vores forventninger. Vi komme... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Amusementscentrum
- Klimclub
- Verhuur van conferentie- en vergaderzalen
- Evenementenmanagementbedrijf
- Paintball-winkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Paintball- og eventcenter på Refshaleøen. Paintball, Laser Games, Laserlerdueskydning, Klatrestafet, Høvdingebold, Fodtennis, Sumobrydning, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodboldpool, Teambuilding, Game Room, Grillparty og Mødelokale
Refshalevej 177A, 1432, København K, Denemarken
- 3295 3535
- info@paintballarena.dk
- paintballarena.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Polterabend - ok men ikke mere
Polterabend, Lasertag. Værten var uentusiastisk omkring spillet, den effektive spilletid var mindre end planlagt, gearet fungerede ikke lige godt - sigtekorn der ikke virkede, nogle geværer man kunne ramme rigtig godt med, andre man ikke kunne.
Nena and Arthur were ANAZING !!
Nena and Arthur were ANAZING !!! We had so much fun!! It is definitely an experience of a lifetime. Everything was so much well organised and exciting. I can’t wait to come again for the other games!! 🤗👍❤️
Blå mandag for en flok skønne unge…
Blå mandag for en flok skønne unge mennesker. De blev taget godt imod og der var styr på tingene.
Saga og Oliver var FANTASTISKE til…
Saga og Oliver var FANTASTISKE til polterabend 🥳❤️ Flere af dem, tak ❤️
Super god oplevelse,
Super god oplevelse,
oplevelses værten Saga gør det fantastisk
Bow Combat
"We tried the Bow Combat and teambuilding activity.
Mo was awesome guide, and joined our bow combat since we were uneven number."
Service udover det forventede
Udover at være en fabelagtig vært, hentede Ali, uden vi selv spurgte om det, både is og stol til vores kammerat der forstuvede foden - yderst værdsat
Dårlig service & ikke vedligeholdte faciliteter
Paint Ball i sig selv er en fed oplevelse, og jeg synes Paint Ball Arena har mulighederne for at gøre oplevelsen rigtig god - det lykkedes de bare ikke med.
Vi var en polterabend på 19 stk., og havde booket 2 timer for lige omkring 8.500 kr. Jeg synes man med rette kan forvente noget til en pris på 475 kr. pr. mand.
Omklædningsrummet virkede beskidt, og man kunne låne sko - hvilket i sig selv er en god service - men de var meget beskidte, efter at andre gæster havde brugt dem. Men der er også så smattet, glat og ulækkert inde i selve arenaen, at man ikke kan byde folk at skøjte rundt i deres egne sko. Der var to af os der næsten kom til skade pga. dette - så man burde gøre rent, og sørge for det ikke er en glidebane.
Mange af de våben vi fik var glatte, og vi havde sågar en hvor hans hylster faldte af 3-4 gange, hvorefter han manuelt måtte samle kuglerne op imens vi var igang .. ydermere kan man ikke have briller på under maskerne, og banerne er så tætte op ad hinanden, at man nærmest intet kan høre + man kan forveksle lydene og folkene med banerne ved siden af.
Vi havde helt sikkert også værdsat en mere energifyldt og smilende vært, men vi kan have været uheldige.
Til den pris skal man forvente at udstyret er i orden, og at man ikke er begrænset i selve spillet, fordi man glider rundt. Så alt i alt en dårlig oplevelse, for et produkt som i sig selv ellers er mega fed! De burde få opdateret deres faciliteter, eller bare i det mindste få gjort hovedrent.
Tusind tak for en helt igennem…
Tusind tak for en helt igennem fantastisk oplevelse hos Paintball Arena
Vi holdt 9-års fødselsdag, og det blev en dag, vi ikke glemmer foreløbig. Mo og Nanna gjorde et helt særligt indtryk – de var nærværende, engagerede og virkelig gode til børnene hele vejen igennem.
Alt spillede: stemningen, aktiviteterne og den måde, de formåede at gøre det både trygt, sjovt og spændende for alle. Det var tydeligt, at de havde styr på det hele, samtidig med at der var plads til grin og gode oplevelser.
En kæmpe anbefaling herfra – vi kommer helt sikkert igen!
Vi holdte en dobbelt 9-års fødselsdag…
Vi holdte en dobbelt 9-års fødselsdag for alle drengene i klassen. Fantastisk oplevelse. Især Mo var virkelig sej, og god til at sikre en skøn dag for alle.
Fed team dag for vores sælgere
Vi kommer helt sikkert igen.
//BOLD Drinks
Vi havde booket tid til paintball og vi…
Vi havde booket tid til paintball og vi fik David som instruktør, han gjorde hele vores aften og var både sjov, imødekommende og mega venlig.
Kæmpe tak til jeres ansat David
Det var ærlig talt en skuffende omgang
Det var ærlig talt en skuffende omgang, vi var et hold på 9 gutter og vi havde i alle runder 1-2 gevære der ikke fungerede, flere gange oplevede vi instruktøren hælde vores kugler på gulvet og bede os tage nye, uden vi fik ekstra kugler, det sgu lidt sløj forretning man betaler for en pakke med eks antal kugler til og så de først 100-200 kugler bliver hældt i skraldespanden uden man sørger for at leverede det mistede antal, og så det ret sløjt at have så mange problemer og geværer der ikke er ordentligt vedligeholdt så man spilder ekstremt meget tid på at skifte gevær eller prøve og fikse problemet. Kommer ikke igen.
En rigtig god oplevelse med paintball…
En rigtig god oplevelse med paintball og rodeotyr, og vores vært Anton gjorder det mega godt!
Vi bookede et gaming rum der nok var…
Vi bookede et gaming rum der nok var det mest skrækkelige rum vi nogensinde havde set. Ødelagte bordtennis bat, helt beskidt, alle ting slidte. Til gengæld var paintball en 10/10 oplevelse. Så lad vær at booke deres gaming rum.
David var fantastisk
Vi var 8 der var ude at fejre en 20 års fødselsdag ude på Reffen. Vores instruktør David var rigtig god, hjælpsom og glad og gav både tryghed og god stemning i gruppen. Han gav input og gav os råd så det var sjovere. Vi giver 5 stjerner fordi det var det værd og det vi forventede.
De allerbedste rammer for en 12 års…
De allerbedste rammer for en 12 års fødselsdag. Drengene havde den bedste dag og de vil tale længe om hvor sjovt lasertag var. Gameroom fungerede også godt som afslutning på dagen. Frankie var den bedste vært. Probs til ham for at styre 12 drenge med gang i :)
Verdensklasse polterabend-aktiviteter
Laser Tag og sumo-stafet var begge geniale aktiviteter. Da vi blev færdige før tid, fik vi lov til bare at bruge faciliteterne frit resten af tiden med rodeo-tyr m.v. God vært og alt i alt en super oplevelse!
Lønforhøjelse
Fed aften med en oplevelsesvært i verdensklasse
Lees meer over geverifieerde reviews.