Paintball Arena Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe fornøjelse som altid, dog med et par ekstra guldkorn i dagens anledning! Vores instruktør Casper gør hele oplevelsen sjovere i dag. De små ting som at filme, tage billeder, rense masker mm.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse - vi kom 27 medarbejdere som skulle gennem teambuilding og der blev medarbejderne fulgt godt afsted af Noah og Frankly - begge gjorde at oplevelsen blev sjov, udfordre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi holdte polterabend for min søster. Det gik over alt forventning og alt spillede bare som det skulle. God stemning og mange grin Vi ønskede at der blev tager billeder og film når vi skulle... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Amusementscentrum
  2. Klimclub
  3. Verhuur van conferentie- en vergaderzalen
  4. Evenementenmanagementbedrijf
  5. Paintball-winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Paintball- og eventcenter på Refshaleøen. Paintball, Laser Games, Laserlerdueskydning, Klatrestafet, Høvdingebold, Fodtennis, Sumobrydning, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodboldpool, Teambuilding, Game Room, Grillparty og Mødelokale

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

158 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligste oplevelse ever!

Dårligste oplevelse ever!
I den store gamle hal var alt fedtet ind i olie (sandsynligvis fra Paintballbanen) man kunne ikke lægge tøj fra sig uden at det blev sovset ind, og alt var glat
Der var simpelthen FOR ulækkert
Vi så Rotter løbe hen over gulvet
Udstyr så slidt at det nærmes skulle have været kasseret
Vi skulle overtage udstyr ( hjelme) fra tidligere deltager uden at de på nogen måde har rene (de kunne som det mindste have udleveret hjelmhuer)
Personale var godt nok var i hallen, men var ikke til stede når aktiviteterne blev afviklet.
Derudover bare beskidt over alt
... og det er ikke billigt

4 september 2026
Logo Paintball Arena

Antwoord van Paintball Arena

Hej Kenneth

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at læse, at I har haft en så dårlig oplevelse hos os.

Vi vil gerne forholde os til nogle af de ting, du beskriver, men vi har desværre ikke mulighed for at identificere jeres booking ud fra anmeldelsen. Der er hverken navn, kundenummer, dato eller andre oplysninger, som gør det muligt for os at finde frem til, hvilket besøg der er tale om. Derfor kan vi heller ikke undersøge præcis, hvilket udstyr eller hvilken vært I har haft.

Ved paintball skal vores vært være til stede under aktiviteten, og vi følger derfor naturligvis op, hvis det ikke har været tilfældet.

Hvad angår maskerne, bliver vores udstyr rengjort efter brug. Maskerne bliver grundigt vasket, og hvis de har været våde, kan det skyldes, at de netop er blevet rengjort inden brug.

Vi vil også gerne være åbne omkring rotterne. Vi holder til på Refshaleøen, hvor der desværre generelt er et stort rotteproblem. Det er ikke noget, vi bare ignorerer: Vi er i løbende kontakt med kommunen, som kommer ud og bekæmper problemet med fælder hver uge. Vi gør altså, hvad vi kan for at håndtere det, selvom vi desværre ikke kan kontrollere forholdene på hele området omkring os.

Vi har desuden netop fået nye paintballgeværer, så hvis det er paintball, I har spillet, vil vi meget gerne undersøge, hvad I konkret har oplevet, da beskrivelsen af udstyret som så slidt, at det burde være kasseret, ikke stemmer overens med vores nuværende udstyr.

Vi tager selvfølgelig kritik af rengøring, udstyr og vores gæsters oplevelse alvorligt. Send os meget gerne en mail med jeres kundenummer til info@paintballarena.dk, så vil vi gerne undersøge jeres oplevelse konkret.

Fantastisk polterabend for min veninde

Fantastisk polterabend for min veninde
Vi havde en rigtig dejlig dag med masser af grin, god stemning og sjove aktiviteter. Alt gik over al forventning, og medarbejderen var super hjælpsom. (Aryan)
Han var også gode til at tage billeder og filme undervejs, så vi nu har en masse gode minder fra dagen.
Kan klart anbefales vi kommer helt sikkert igen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God vært og sjove aktiviteter

Vi havde en så fed oplevelse, da vi afholdte vores venindes polterabend her. Mega sjove aktiviteter. En stor tak til vores vært Aryan, som var meget hjælpsom med optagelse af billeder og videoer, og gjorde oplevelsen endnu bedre!
Vi kommer helt sikkert tilbage igen:)

29 augustus 2026

5 stjerner for en sjov oplevelse

Vi holdte polterabend for min søster sidste weekend og havde Asbjørn som vært. Han var super flink, serviceminded og var med til at gøre det til en sjov oplevelse. Alle hyggede sig og roste Asbjørn, så klart en anbefaling værd herfra!

22 augustus 2026

Polterabend for min søster

God stemning og mange grin

Vi ønskede at der blev tager billeder og film når vi skulle prøve aktiviteterne. Medarbejderne var super søde til at få taget rigtig mange film og billeder så nu har en masse forever minder.

Jeg kommer helt sikker igen

22 augustus 2026