Kæmpe fornøjelse som altid, dog med et par ekstra guldkorn i dagens anledning! Vores instruktør Casper gør hele oplevelsen sjovere i dag. De små ting som at filme, tage billeder, rense masker mm.... Toon meer
Vi havde en rigtig god oplevelse - vi kom 27 medarbejdere som skulle gennem teambuilding og der blev medarbejderne fulgt godt afsted af Noah og Frankly - begge gjorde at oplevelsen blev sjov, udfordre... Toon meer
Vi holdte polterabend for min søster. Det gik over alt forventning og alt spillede bare som det skulle. God stemning og mange grin Vi ønskede at der blev tager billeder og film når vi skulle... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Amusementscentrum
- Klimclub
- Verhuur van conferentie- en vergaderzalen
- Evenementenmanagementbedrijf
- Paintball-winkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Paintball- og eventcenter på Refshaleøen. Paintball, Laser Games, Laserlerdueskydning, Klatrestafet, Høvdingebold, Fodtennis, Sumobrydning, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodboldpool, Teambuilding, Game Room, Grillparty og Mødelokale
Refshalevej 177A, 1432, København K, Denemarken
- 3295 3535
- info@paintballarena.dk
- paintballarena.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hannibal var bare god og det hele var…
Hannibal var bare god og det hele var god oplevelse med paintball og sumo stafet
Fed dag med Hannibal som vært
Så god oplevelse og Mynthe var…
Så god oplevelse og Mynthe var fantastisk og god til de unge!
Dårligste oplevelse ever!
Dårligste oplevelse ever!
I den store gamle hal var alt fedtet ind i olie (sandsynligvis fra Paintballbanen) man kunne ikke lægge tøj fra sig uden at det blev sovset ind, og alt var glat
Der var simpelthen FOR ulækkert
Vi så Rotter løbe hen over gulvet
Udstyr så slidt at det nærmes skulle have været kasseret
Vi skulle overtage udstyr ( hjelme) fra tidligere deltager uden at de på nogen måde har rene (de kunne som det mindste have udleveret hjelmhuer)
Personale var godt nok var i hallen, men var ikke til stede når aktiviteterne blev afviklet.
Derudover bare beskidt over alt
... og det er ikke billigt

Antwoord van Paintball Arena
Helt fantastisk 9 års børnefødselsdag…
Helt fantastisk 9 års børnefødselsdag for hele klassen. Vores vært var så god og alle havde det så sjovt. Børn og voksne
We had a blast
We had a blast. Noah was a great teamleader! Will be back!
Fantastisk polterabend for min veninde
Fantastisk polterabend for min veninde
Vi havde en rigtig dejlig dag med masser af grin, god stemning og sjove aktiviteter. Alt gik over al forventning, og medarbejderen var super hjælpsom. (Aryan)
Han var også gode til at tage billeder og filme undervejs, så vi nu har en masse gode minder fra dagen.
Kan klart anbefales vi kommer helt sikkert igen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God vært og sjove aktiviteter
Vi havde en så fed oplevelse, da vi afholdte vores venindes polterabend her. Mega sjove aktiviteter. En stor tak til vores vært Aryan, som var meget hjælpsom med optagelse af billeder og videoer, og gjorde oplevelsen endnu bedre!
Vi kommer helt sikkert tilbage igen:)
5 stjerner for en sjov oplevelse
Vi holdte polterabend for min søster sidste weekend og havde Asbjørn som vært. Han var super flink, serviceminded og var med til at gøre det til en sjov oplevelse. Alle hyggede sig og roste Asbjørn, så klart en anbefaling værd herfra!
Polterabend for min søster
God stemning og mange grin
Vi ønskede at der blev tager billeder og film når vi skulle prøve aktiviteterne. Medarbejderne var super søde til at få taget rigtig mange film og billeder så nu har en masse forever minder.
Jeg kommer helt sikker igen
Super god vært (Noah) og en god…
Super god vært (Noah) og en god fødselsdag for drengene.
Vi havde Emil som vagt og han var nice
Vi havde Emil som vært og han var nice! Mega fed paintballvært og ville til enhver tid anmode om ham igen
Rigtig god oplevelse med Hannibal som…
Rigtig god oplevelse med Hannibal som oplevelsesvært
Abdi var sgu syg nok!
Abdi var helt oppe at ringe
Abdi var helt oppe at ringe, hjernedød god vært 10/10
Abdi var 10 ud af 10! sindssyg oplevelse…
Abdi var 10 ud af 10 sindssyg oplevelse på alt jeg mener det!
Vi har været til polterabend
Vi har været til polterabend! Abdi var rigtig nice! mega fed oplevelse!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Kit var en god instruktør