Det var virkelig god oplevelse Stian spurgte ind til erfaring og formål med fittet. Han er interesseret i dig og vi fik rettet på klamper, greb, sadelhøjde. Vi blev enige om skoindlæg og ny breder... Toon meer
Klasse service, både ved booking af bikefit og under bikefit. Fantastisk oplevelse, det hele spillede bare og der var styr på det hele. Kunne ikke se ledige dage/tidspunkter, skrev til deres ch... Toon meer
Kæmpe skud ud til Stian og teamet. 2 timer i selskab med Palmares teamet er alle pengene værd. Stian viser en utrolig stor viden og kompetence indenfor cykling og bikefit. Kan se nødvendige just... Toon meer
Utrolig professionel og pædagogisk behandling til bikefit hos Daniel i dag. Man bliver taget godt igennem processen, føler sig godt tilpas og det er en god oplevelse. Fik en ny saddel med efter at hav... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Palmarès består af tre dele: personlig træning, butik og café. Den personlige træning indeholder ikke kun vejledning indenfor træning, men også alt det dertilhørende, som det mentale, kosten, test mv. Butikken deler lokale med caféen og danner ramme for tøj og udstyr i høj kvalitet fra mærker som Black Sheep og Wahoo.
Marmorvej 21, 2100, København Ø, Denemarken
- 26 24 70 96
- kontakt@palmares.dk
- palmares.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bikefit der føltes som en ny cykel
Jeg fik lavet Bikefit hos Daniel, og jeg synes virkelig det var en god oplevelse. Der var plads til den enkelte, om det så var en semiprof. eller en motionist som jeg selv.
Jeg kom med en cykel, opsat standard. Jeg følte at jeg gik derfra med en ny cykel takket være de ting Daniel skruede på, som jeg aldrig selv havde skænket en tanke.
De varmeste anbefalinger.
Vanvittig kundeservice og ekstremt…
Vanvittig kundeservice og ekstremt kompetent rådgivning.
God atmosphere og service samt høj…
God atmosphere og service samt høj faglighed og viden - jeg er meget glad for at jeg besluttede mig for at besøge Palmares for mit Bikefit
Fantastisk bikefit - bikefit er også for motionister🚴🏻♀️
Jeg har fået en super god behandling både før, under og efter mit bikefit.
Jeg kom og var meget frustreret over min cykel og gik derfra med en meget lys fremtid med min cykel.
Der blev lyttet til mine udfordringer og ønsker til hvad min cykel skal passe til.
Fantastisk bikefit session.
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Holder alt hvad der loves!
Var inde til bikefit hos Rasmus og må…
Var inde til bikefit hos Rasmus og må sige det var en super oplevelse at komme ind til bikefit! Det er den bedste investering til sig selv at få lavet. Alle spørgsmål blev svaret på, så man forstod det.
Kom derfra med en ny saddel og et par nye skosåler
Og resultaterne på cykelturene er allerede forbedret :-)
Så kæmpe anbefaling herfra
Jeg havde fornøjelsen af at gennemgå et…
Jeg havde fornøjelsen af at gennemgå et Bikefit med Rasmus mandag 3 Juni. Super kompetent gennemgang og vejledning. Alt blev gennemgået og testet og justeret flere gange.
Jeg kan klart anbefale et Bikefit hos Palmares.
Nemt at bestille og hurtigt levering
Super oplevelse
Stor anbefaling her fra. Fik lavet bikefit af Rasmus, som var meget professionel og tog sig tid til at sikre, at alle detaljer var på plads. Jeg er meget tilfreds med resultatet og oplevelsen hos Rasmus og Palmarés.
Super oplevelse med bikefit
Rigtig god oplevelse at få et bikefit. Der blev lyttet til mine personlige præferencer, og i fællesskab fandt vi en god position på cyklen.
Jeg fik lavet Bikefit af Rasmus.
Jeg fik lavet Bikefit af Rasmus.
Helt kanon service. God dialog igennem hele sessionen og med fokus på mine behov og ønsker, som forholdsvis ny cyklist. Klart anbefalingsværdigt.
Hurtig levering og dækkene køre super!
Fantastisk oplevelse!
Jeg havde fornøjelsen af at få lavet et bikefit hos Palmares af Daniel og Rasmus, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder, og de tog sig virkelig god tid til at sikre, at alle detaljer var på plads.
Der blev gjort små, men betydningsfulde justeringer undervejs, som gjorde en stor forskel for komfort og aero på cyklen. Der var ingen tvivl om, at de gik efter det bedste resultat for mig som kunde.
Jeg kan varmt anbefale Palmares til alle, der ønsker en professionel og dedikeret service inden for bikefit!
bike fitting
I'd recommend ! new positoin, many changes which seem coherent (I can't wait to ride with and see the benefits) and many explanations about the fixes and recommandation given for the future.
Professionel og alligevel enkel…
Professionel og alligevel enkel kommunkation. Fair pris og godt resultat.
Lees meer over geverifieerde reviews.