Via Facebook een advertentie van panda deals voor een gratis product, alleen met verzendkosten. Krijg ik daarna allemaal mails en brieven dat ik elke maand 18 euro nog wat moet betalen en anders incas... Toon meer

Ik kreeg onlangs een factuur van panda deals dat ik een open bedrag van ongeveer €18 heb open staan. Het leukste hiervan ik weet niet eens wat panda deals is. Nu krijg ik een mail van een deurw... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Word nu VIP voor €18.95 per maand. De eerste 14 dagen krijgt u van ons cadeau! Het VIP pakket loopt 3 maanden en stopt automatisch.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Schandalig wachten en dan krijg je nog…

Schandalig wachten en dan krijg je nog eens 108 euro verzendkosten nou dat is 107 euro en 108 euro verzendkosten ik ga wel voortaan terug naar shein want spullen zijn anders als op afbeelding lijm resten kleur stof en jurk xxl is trui pffff

26 februari 2024

Deze site is scam bogus

Deze site is scam bogus! Ik heb op 14 november 2023 een laser carver besteld en volgens 17 track is het afgeleverd op 24 januari 2024 Helaas niks ontvangen. Ik snap dan ook niet de 5 stars Trusted Site … MENSEN NIETS BESTELLEN HIER als het te mooi is om waar te zijn … dan klopt er iets niet EN OOK NIET MET TRUSTED CERTIFICATE van TRUSTPilot

25 januari 2024

Opgelicht, onbeschoft! Aangifte

Mijn zoon van 11 heeft iets besteld en wij keken mee. We dachten laten we het proberen.
Nu blijkt dat na bestelling er opeens nog eens 30 euro verzendkosten wordt gevraagd!! Dus we wilden annuleren. Dat
Lukt tot op heden niet.annuleringskosten werden gevraagd van enkele euro’s . Vond het vreemd en nu blijkt idd , voor niks betaald.
Geen reactie op mails, niet bereikbaar. Dus voor mijn gevoel opgelicht. Ben benieuwd of we geld nog terug krijgen.zojuist een reactie gehad op een bericht. Een bizarre brutale onbeschofte reactie. ( waar ik ook niets aan heb) Dit zijn echt oplichters.
Als je kind een account heeft gemaakt ; verwijderen!

19 augustus 2023

Grote oplichters! Creditcard fraude daarna

Via pandabuy had mijn zoon iets besteld. Nadat hij besteld was moest er nog 2 euro verzendkosten betaald worden. Dit kon alleen met creditcard. Nu blijkt dat het bedrijf welke ik de 2 euro moest betalen, bijna 60 euro van mijn creditcard heeft afgeschreven 3 dagen later. Grote oplichters

27 september 2022

Bestelling 23-04-2020 nog niet afgeleverd

Op 23-04-2020 iets besteld en op 30-04-2020 bericht ontvangen dat het artikel vanuit het externe magazijn zou zijn verstuurd met als volgende stap dat het pakket van Shanghai naar Nederland zou worden gevlogen...
Vervolgens niets meer vernomen en de link 'volg mijn zending' levert geen resultaat op. Navraag bij pandadeal.nl d.d. 16-06-2020 werd beantwoord met een automatisch gegenereerd nietszeggend standaardmailtje en een nieuwe email aan contact at pandadeal.nl van vandaag als herinnering werd zojuist onbestelbaar geretourneerd. Ik heb er weinig tot geen vertrouwen in dat het bestelde artikel nog zal worden uitgeleverd...

13 juli 2020

Ik ga aangifte doen want dit is…

Ik ga aangifte doen want dit is oplichting! Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen (5 april besteld) Als ik een bericht stuur krijg ik een standaard bericht terug dat ik akkoord ben gegaan met de algemene voorwaarden en dat levertijd tot 16 weken kan duren. Helaas van te voren geen reviews gelezen. Schandalig!

16 juni 2020

Hier nooit bestellen!!!

Schandalig slecht, 3 maanden gewacht op mijn pakketje (rok en jurk). Gisteren binnengekregen en tot mijn grote teleurstelling lijkt het niet eens op wat ik heb besteld, andere stof/print en waardeloze kwaliteit. Retour zenden naar China betekent nog meer kosten voor jezelf en dan is het nog maar de vraag of je je geld terug krijgt.

13 juni 2020

Ik wacht al een maand op een…

Ik wacht al een maand op een jurkjePanda neemt geen enkele verantwoordelijkheid, zei zeggen als het bestelde bij ons de deur uit is dan moet vervoerder er voor zorgen dat het aankomt.
Kortom eens maar nooit meer een zeer slecht bedrijf, niets bestellen is mijn advies het komt nooit aan.

4 juni 2020

Nooit meer kopen!

Zo teleurgesteld!
Mijn producten leken totaal niet op de foto's. Ik heb de fout gemaakt om niet te zoeken naar recensies, maar er vanuit te gaan dat het Belgische bedrijf was. Helaas was dit dus niet het geval.

Ik ga het proberen terug te sturen en al mijn geld terug te krijgen. Want net als alle anderen hier, ben ik gewoon belazerd.

23 mei 2020

Niet kopen

Niet kopen! Je besteld eigenlijk een slecht AliExpress product voor het driedubbele! Product komt absoluut niet overeen met de foto’s en is inderdaad maar een lapje stof. Je kunt je geld terug krijgen als je het retourneert naar China, wat nog meer kost dan het product zelf. Niet kopen dus! Ik ga aangifte doen en ervoor proberen te zorgen dat de site uit de lucht word gehaald

20 mei 2020

Ik heb het ook na weken ontvangen

Ik heb het ook na weken ontvangen. Kwaliteit mega slecht. Ben er helaas ook ingetrapt
Iemand ervaring met terug sturen of andere manier hoe ik geld terug kan krijgen. Ik zag dat iemand aangifte had gedaan en geld terug had gehad

26 mei

Door aangifte in t onderwerp te zetten en heel veel te mailen heb ik nu al t geld terug gehad zonder kleding terug te sturen.

20 mei 2020

Geen ster waard!!!!

Na maand eindelijk pakketje gekregen.Trekt totaal niet op wat ik besteld had.Het trekt op niks en heeft een kwaliteit van 0. Het is gewoon een lapje stof en is dan ook nog niet eens de kleur wat ik besteld had en dan is het nog eens misvormd ook. Is gewoon schandalig.Oplichters zijn het.

19 mei 2020

Geen ster waard!!!

Precies dezelfde ervaring als alle andere mensen. Pakketje wel aangekomen maar niet meer dan een lapje stof. Pure oplichterij.
Ik had ook een twijfel gevoel bij de site,
maar toch overstag gegaan. Niet kopen!!!

17 mei 2020

Had weken terug mooi jurkje besteld

Had weken terug mooi jurkje besteld , kreeg een waardeloos jurkje wat er totaal niet op leek uit China... na lang denken wanneer ik zo'n lelijk waardeloos jurkje zou hebben besteld denkend aan Ali express. Viel het op zijn plaatst dat dat mijn mooie jurkje wel moest zijn. Durf het niet te retourneren aangezien je zelf hoge kosten naar China moet betalen en krijg ik dan de rest van mijn geld wel terug !? Diep triest bedrijf dit

9 mei 2020

Ik ben totaal niet tevreden met mijn…

Ik ben totaal niet tevreden met mijn aankoop en wil het dus graag retourneren. Hiervoor heb ik wel een mail ontvangen van PandaDesigns, maar het retourneren is een grote chaos. Het is totaal niet duidelijk hoe ik het pakket nu terug moet sturen. Doe NIET je aankoop hier.

9 mei 2020