Schandalig wachten en dan krijg je nog eens 108 euro verzendkosten nou dat is 107 euro en 108 euro verzendkosten ik ga wel voortaan terug naar shein want spullen zijn anders als op afbeelding lijm res... Toon meer
Deze site is scam bogus! Ik heb op 14 november 2023 een laser carver besteld en volgens 17 track is het afgeleverd op 24 januari 2024 Helaas niks ontvangen. Ik snap dan ook niet de 5 stars Trusted Sit... Toon meer
Via Facebook een advertentie van panda deals voor een gratis product, alleen met verzendkosten. Krijg ik daarna allemaal mails en brieven dat ik elke maand 18 euro nog wat moet betalen en anders incas... Toon meer
Ik kreeg onlangs een factuur van panda deals dat ik een open bedrag van ongeveer €18 heb open staan. Het leukste hiervan ik weet niet eens wat panda deals is. Nu krijg ik een mail van een deurw... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Word nu VIP voor €18.95 per maand. De eerste 14 dagen krijgt u van ons cadeau! Het VIP pakket loopt 3 maanden en stopt automatisch.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
oplichters
staat er op fb dat iets gratis is meld je je aan heb je gelijk een lidmaatschap van 3 maanden echt belachelijk hoe kan ik zo snel mogelijk het opzeggen

OPLICHTERE!!!!
Op facebook stond gratis katten snacks heb de gegevens in gevuld en nu zitten we aan een vip abonnement ofzo vast van 18 euro in de maand dit hebben wij nooit aangevraagd en we moeten wel betalen echt wat is dit voor zaak? Voor de duidelijkeheid wij betalen niks en willen graag met rust gelaten worden

het opzeggen van pandadeals
Ben je opgelicht door pandadeals
Mail dan binnen 2 weken naar pandadeals
Dat je het abonnement wilt opzeggen
En ze moeten verplicht zonder dat je er enige reden voor hebt het opzeggen
Zeggen ze (bas) dat dat niet zo is.....
Dan moet je op pandadeals naar FAQ& Contacten
Rechts boven in naar punt 5
En daar staat je consument recht

oplichting
Het is een grote oplichting ik zag op fb een zakje katte snoepjes klik er op en zet me adres er neer om te laten opsturen zie ik dat ik verzend kosten moet betalen en klik het weg.
Krijg ik mail dat ik drie maanden lid moet worden en dan ik moet betalen . Nou dat denk ik niet . Betaal niks . Ze zeggen je heb mail gekregen dat je kan opzeggen nou heb geen mail ontvangen dus nep als de pest en ik zie dat ik hier niet de enige bent .
Wat een nep zooitje zeg bahh

kan account niet verwijderen
u zegt nu wel van binnen 14 dagen gratis uw account ontzeggen maar als nog gebeurd dit niet, medewerkers zeggen steeds dat het niet kan dus het word nu dubbel gezegd. ik vind u bedrijf chaotisch en problematisch,
Zeer spijtig vind ik dit.

Antwoord van Panda Deals
Goede service ervaren bij Panda deals.
Na vragen over t product vriendelijk te woord gestaan door de helpdeskmedewerker.
Tevreden
Handig
Gratis product bestelt en had het al binnen een paar dagen in huis.
OPLICHTERS !!!
Ik zag op facebook een advertentie over een gratis zonnebril, dus ik dacht oow leuk dus klikte erop. Vulde mijn gegevens in en drukte op OK. daarna kwam ik bij het stukje dat ik ineens 6,95 moest betalen toen had ik het weggeklikt en 2 weken later krijg ik ineens een brief dat ik lid ben voor 3 maanden en moet per maand 18,95 gaan betalen!
En nu ondertussen krijg ik al brieven binnen van van hoek en partners group bv een incasso bedrijf. maar dat schrikt mij niet af! Ben met mijn rechtsbijstand bezig en ben met aangetekende brieven over en weer aan het gaan. En als deze laatste brief en email niet helpen ga ik er een advocaat op zetten!!
Echt wat een oplichters !!
Antwoord op jullie antwoord panda deals :
Wat n smerige reactie hier onder zeg bah !!! Hoor wat jullie voor jullie antwoord hier tegen mij zeggen aan de telefoon! Zogenaamd als ik een advocaat ga in schakelen gaan jullie een rechtzaak tegen mij aanspannen was t eerste wat er tegen mij gezegd werd !! En ineens mag ik 1 maand betalen ipv 3 maanden en de incasso kosten hoef ik niet meer te betalen !! En krijg er zelfs nog een gratis zonnebril bij.. En het laatste wat panda deals aan mij vroeg was nu het geregeld is kan je dan ook je recensie van trustpilot halen. NOU NEE DUS IEDEREEN MOET WETEN WAT VOOR OPLICHTERS JULLIE ZIJN!!!!
Zou Facebook ook maar goed in de gaten houden want daar ga ik ook een aantal recensies op schrijven!
Ajuuuuuu panda deals !!

Super
Gister bij Panda Deals fiets gekocht met 28%! Ik kreeg een factuur met 27.65% korting. Heb vanmorgen gebeld en fin heeft het direct voor me opgelost!
Bedankt fin!