Panoramatravel Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk individuel rejse til Kirgisistan i sommerferien. Natur- og kulturoplevelserne var meget forskelligartede og af høj kvalitet, og det hele var meget vel tilrettelagt fra start t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu en virkelig spændende rejse t med Panorama Travel - denne gang til Azerbajian, Georgien og Armenien med en blanding af kultur, fremragende mad og u-turistet natur i Tusheti. Et stort plus ved Pa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en skøn familie bustur i Sri Lanka henover jul og nytår. Vores guide var vidende og imødekommende overfor vore ønsker. Chaufføren utrolig sikker i sin kørsel. Trods tyfoner og mængder af reg... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En præsentation af York engang Vikingernes hovedby i Danelagen. Hyggeligt hotel tæpper på gulvene, Upstairs and Downstairs og engelsk breakfast. God præsentation af byen lige fra romernes bymur ov... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau
  2. Culturele rondleidingen
  3. Excursiebedrijf
  4. Touroperator

Geschreven door het bedrijf

Vi er et rejsebureau som specialiserer sig i kultur-og naturrejser, som er pakket med oplevelser ud over alle grænser. Vi kan garantere små grupper (typisk max. 15 deltagere), så det er den personlige service og eksklusive oplevelser vi lægger vægt på. Vi møder lokalbefolkningen i øjenhøjde og får indblik i deres liv og kultur, og på vores naturrejser sørger vi for at vælge de absolut bedste steder at opleve det pågældende lands enestående natur. Vi skræddersyr desuden mange rejser til dem, der ikke ønsker at rejse i en gruppe. Vores portefølje er stor på disse rejser. Vi støtter både sociale projekter og bevaringsprojekter på flere af vores destinationer. Så når du rejser med Panorama Travel er du også med til at gøre en forskel for både mennesker og naturen. Vi bruger altid kvalificerede danske rejseledere, der sammen med lokale ekspertguider sikrer et højt fagligt indhold på rejserne. Vi bruger små hyggelige familiedrevne hoteller alle steder, hvor det er muligt, og lægger særligt fokus på beliggenhed og stemning. Alle vores rejser er tilrettelagt så de indeholder mange forskellige oplevelser, så der er noget for enhver. VI glæder os til at tilbyde dig oplevelser ud over alle grænser! Med venlig hilsen Søren og Rasmus og Christian (Panorama Travel)

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Faaantastisk rejse til Ecuador og Galapagos !

Panorama Travel har nogle rigtig gode værdier omkring personlig service, bæredygtighed, velstrukturerede rejser og masser af fantastiske oplevelser og 'eventyr'!
Har netop været på en rejse gennem Ecuador og Galapagos, hvor vi fik fuld valuta for pengene og mere til ! Det var også meget informativt - så det var nærmest som et lille 'højskoleophold'. Kan varmt anbefale Panorama Travel !

Kære Annette,
Mange tak for den enormt flotte anmeldelse! Den er vi virkelig glade og beærede over. Af hjertet tak.
Det glæder os at høre du har haft en god oplevelse med at bruge os som din rejsearrangør, både i forhold til service, programindhold og fagligt indhold undervejs på rejsen. Dejligt at du synes det ligeledes skinner igennem på vores rejser at vi går op i bæredygtighed.
Vi er altid ovenud lykkelige når vi får at vide at vores rejsende fik "fuld valuta for pengene og mere til". Skønt!
Endnu en gang tak for roserne.
Vi håber at se dig på en af vores andre spændende rejser i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veltilrettelagt og velgennemført rejse…

Veltilrettelagt og velgennemført rejse til Ecuador og Galapagos i februar 2023

Kære Susanne,

Tusind tak for den fine anmeldelse, den sætter vi enormt stor pris på!
Det glæder os at høre du havde en skøn rejse til fantastiske Ecuador og Galapagos, og var tilfreds med både service og indholdet i rejsen.
Vi håber at se dig på en af vores andre spændende rejser i fremtiden.

Fantastisk rejse til Ecuador og Galapagos

Levede fuldstændig op til mine forventninger. Fantastisk program. jeg var afsted på rejsen til Ecuador og galapagos.
super dygtig og flink rejseleder samt rigtigt gode lokale guider på turen også.
Programmet var fyldt med spændende oplevelser hver dag, og også flere uventede oplevelser som f.eks at fiske efter piratfisk i Amazonas som kun gjorde turen federe.
Der var styr på tingene og vi tjekkede uden problemer ind på de fedeste Hoteller med hver deres charme og stil.
Panorama Travel kan helt klart anbefales her fra!

Kære Mathias,
Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi enormt stor pris på!
Vi er ligeledes enormt glade for at høre du havde en vidunderlig rejse til Ecuador og Galapagos, som levede op til dine forventninger, både hvad angår oplevelser, den danske rejseleder, de lokale guider og hotellerne.
Vi håber at se dig igen i fremtiden på en af vores andre spændende rejser.
Endnu en gang tusind tak for roserne!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oman, det skønne og fascinerende land

Det var en stor oplevelse at opleve Oman med de fantastiske og varierede landskaber fra vilde bjerge ned til de indbydende Wadier, og videre til den gloende ørken.
At møde den Omanske kultur gennem meget kyndige og vidende guider.

14 februari 2023

Kære Joen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Den sætter vi virkelig stor pris på.
Og hvor er det dejligt at høre du havde en spændende rejse til Oman, der viste både sin skønne natur og fantastiske kultur for jer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på en spændende rejse en anden gang, med oplevelser ud over alle grænser!
Endnu en gang mange tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Gode oplevelser og standarter på rejsen

7 februari 2023

Kære Christina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af din rejse til Oman.
Det glæder os enormt at høre du var tilfreds med dine oplevelser og vores service.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på en spændende rejse igen, med oplevelser ud over alle grænser.
Endnu en gang et stort tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når en rejse bliver magisk.

Vi fik alle vores drømme om den rejse til Zanzibar opfyldt....og mere til. Vi følte os fra start til slut i trygge og sikre hænder. Det er meget tydeligt, at Rasmus og resten af flokken i firmaet virkelig brænder for det med at rejse selv og for at indfri folks drømme. Der var tænkt på alt hele vejen og vi er allerede i gang med at spare sammen til næste rejse med dem.

19 januari 2023

Kære Andreas,
Tusind tak for den flotte anmeldese! Den er vi meget taknemmelige for.
Det glæder os utroligt at høre at jeres bryllupsrejse levede op til jeres forventninger, og Zanzibar gav det bedste af sig til jer.
Vi glæder os til at arrangere jeres næste rejse med oplevelser ud over alle grænser.

Mvh

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oman november-december Det er et godt tilrettelagt program

Det er et godt tilrettelagt program. Vi var glade for at være 4 meget egen chauffør.
Chaufføren var både dygtig, vidende og godt selskab.
Vi fik virkelig god hjælp, da vi ville ændre hotel undervejs og ikke mindst, da flyselskabet aflyst vores returbillet.

20 november 2022

Kære Monica,

Mange tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi enormt stor pris på.
Ligeledes glæder det os meget at høre I havde en dejlig tur til skønne Oman, og at I var tilfredse med vores service i det hele taget.
Vi håber at byde jer velkomne på endnu en spændende rejse i fremtiden med oplevelser ud over alle grænser.
Endnu en gang tusind tusind tak for det flotte roser!

14 dage i Oman

Fremragende tilrettelagt rejse med mulighed for fleksibilitet. Fin service før, under og efter rejse.

20 november 2022

Kære Jette,

Mange tak for den flotte anmeldelse af jeres rejse til fantastiske Oman.
Det glæder os enormt meget at høre at I var tilfredse med vores service både før, under og efter rejsen.
Vi håber at se jer på endnu en spændende rejse med oplevelser ud over alle grænser i fremtiden.

Mange venlige hilsner og god jul

Whau for et panorama…

Særdeles veltilrettelagt rejseprogram visende mange facetter af livet og naturen i Oman

4 november 2022

Kære Gert,

Mange tak for den flotte anmeldelse af jeres rejse til Oman. Det glæder os utroligt meget at høre at I havde en god tur, og at I fandt rejseprogrammet veltilrettelagt.
Vi håber at byde jer velkommen på endnu en spændende rejse i fremtiden.

Uspoleret og fantastiske Oman

Fantastisk veltilrettelagt rejse til Oman for 2 vennepar. Alt fungerede fra afhentning i lufthavn, hoteller, 10 dage i 4-hjulstrækker med lokal chauffør ( lokal, engelsktalende og vidende Omani med humor!) i bjergene, i ørkenen med overnatning i beduintelt, til Turtle Beach med store havskildpadder, der lagde æg, og små nyklækkede der spurtede ud i vandet. Snorkeldyk på koraller med flotte fisk og skildpadder. Afslutning på luksushotel Al Bhustan Palace. Ikke en finger at sætte. Befolkningen imødekommende og hjælpsomme.

5 november 2022

Kære Peter,
Mange tak for den flotte anmeldelse af jeres rejse til Oman med os.
Landet er jo så givende i sig selv, og lokalbefolkningen det samme!
En autentisk historie og smuk natur, gør virkelig Oman til en fantastisk rejsedestination.
Så det glæder os virkelig at høre at det kom til udtryk på jeres rejse, og at den levede op til jeres forventninger.
Vi håber at byde jer velkommen i fremtiden på endnu en rejse med oplevelser ud over alle grænser.
Igen, tusind tak for anmeldelsen, den betyder rigtigt meget for os.

Pakistan med Panorama Travel

Vi hade en fantastik god rejse i Pakistan. Vi fik opleve meget smukke bjerge og møde rare lokale. Rejsen var godt sat sammen. Servicenivået var i top som altid med Panorama Travel.
Størrelsen på gruppen var perfekt (10 personer).
Når man rejser med Panorama Travel kan man altid være sikker på at få mange og unikke oplevelser.

30 september 2022

Kære Ingrid,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores grupperejse til Pakistan. En destination som jo er helt unik for Panorama Travel i Danmark.
Det glæder os meget at høre at du både syntes at Pakistan var et fantastisk rejsemål med dets smukke bjerge, og enormt søde mennesker.
Ligeledes glæder det os at høre at vores service niveau levede op til dine forventninger.
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på flere spændende rejser i fremtiden, med oplevelser ud over alle grænser!
Endnu en gang, tusind tak for de flotte roser, dem sætter vi virkeligt stor pris på.!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk rejse og super behagelig oplevelse

Min kæreste og jeg skulle til Peru, fantastisk tur!😄

Vi var begge to førstegangs rejsende, så vi ville gerne have at der var styr på tingene, hvor vi heller ikke rigtig selv skulle tænke så meget over turens fremgang.
Det var lige sådan en rejse vi fik!

Vi havde først bestilt et andet sted, men de svarede aldrig, så efter lang ventetid blev vi enige om at søge andet steds. Så vi var ret tidspresset, især i forhold til flybilletter.✅
Så fandt vi Panorama Travel, hvor deres rejsekonsulent Rasmus gav os den hurtigste service. Vi følte virkelig at han gav sig 110% for at sørge for, at vi kunne komme afsted til tiden og med de billigste billetter, da vi havde lidt stramt budget. Han svarede på alle vores spørgsmål, og kun fjerne de bekymringer man nu kan have i forbindelse med rejser.

Turen var forrygende. Vi fik set og oplevet alt det vi ville, bode på nogle dejlige hoteller og vi følte der var taget super godt hånd om os. Der var dejlig nem kontakt mellem os og deres samarbejdspartnere, hvilket var dejligt når ens fly på vej hjem blev aflyst.

Alt i alt en behagelig oplevelse alle punkter!

5 november 2022
Review zonder uitnodiging

Kære Frederikke,

Det glæder os meget at høre I havde en god oplevelse med at rejse ud i verden, særligt når det var første gang i rejser. Jeg håber det har givet blod på tanden til at opleve meget mere af den fantastiske verden vi lever i.

Så vil jeg gerne sige tusind tak for den flotte anmeldelse af jeres rejse, og jeres oplevelse med at købe en rejse hos Panorama Travel.
Vores rejsendes ønsker er vores ansvar, og vi forsøger altid efter bedste evne at sikre den absolut bedste oplevelse for jer som rejsende - det glæder mig at det også er jeres opfattelse.
Det er særligt vigtigt at man har god dialog med både jer som rejsende, og vores partnere når noget ikke går efter planen. Som da Lima lufthavn blev lukket pga. et uheld og alle fly derfor blev aflyst. Det glæder mig at vi hurtigt kunne finde en ny forbindelse til jer, så I kunne komme godt hjem til Danmark igen, og samtidig få en god afslutning på jeres rejse til Peru.

Jeg håber at byde jer velkommen på en rejse ud over alle grænser med Panorama Travel en anden gang, endnu en gang mange tak for roserne.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firenze med Ivan Sørensen

Alt med Ivan helt perfekt.

Alt med Panoramatravel: under al kritik!!!

24 oktober 2022

Kære Mette,

Vi har forgæves forsøgt at komme i kontakt med dig på telefonen for at få uddybet din anmeldelse her på trustpilot.

Det er meget usædvanligt for os at få en 1-stjernet anmeldelse. Det er vi selvfølgelig meget kede af. Derfor vil vi enormt gerne høre, hvad vi kunne have gjort bedre, for at du havde en god oplevelse på vores rejse til Firenze ligesom vores andre gæster.

Vi håber virkelig du vil tage kontakt til os, så vi kan komme nærmere, hvordan du præcist mener vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vi håber du vil tage kontakt til os, og vi vil fortsat forsøge at få skabt kontakt til dig.

Mange venlige hilsner,

En fantastisk Bådetur i regnskoven

En fantastisk Bådetur i regnskoven, Med 6 overnatninger på båden 10 turister. tre overnatninger i manaus,På super-Hotel god mad, Alt var som det skulle være.
Alt hvad Rasmus havde lovet var overhovedet, Blev hentet I lufthavnen på hotel, altid til at aftale tidspunkt, ingen problemer.
Når man har været ude at rejse med jer, har man altid lyst til at rejse igen 😃😃😃 hv Bente & Albert 🥰

27 oktober 2022
Review zonder uitnodiging

Kære Bente og Albert.

Tusind tak for den flotte anmeldelse af jeres rejse til Amazonas, Brasilien. Det glæder os meget at høre at I havde et dejligt eco-cruise på Amazonasfloden, og at I er tilfredse med både indhold, hotel, transport og service generelt.
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på flere i fremtiden med oplevelser ud over alle grænser.

Højskolen i Firenze - med Panorama Travel

Det var en rigtig dejlig oplevelse af Firenze - som by og med dets historie og de kunstneriske oplevelser sat ind i en flot kontekst. Det var virkelig "Højskolen i Firenze".
Et kritikpunkt var rejsen til og fra, men Panorama har beskrevet, at det skyldtes, at de oprindelige flyaftaler blev aflyst af flyudbyder.

24 oktober 2022

Kære Peder,
Mange tak for din flotte anmeldelse af jeres højskolerejse til Firenze. Det glæder os meget at høre at rejsen levede op til jeres forventinger og at i fik et godt indblik i både byens historie og kunstneriske oplevelser.

Det er naturligvis beklageligt at den oprindelige planlagte flyafgang blev aflyst af flyselskabet, men det er desværre ikke noget vi kan gøre meget andet ved, end at finde den bedste alternative rute.
Vi oplever desværre oftere efter coronaepedemien at flyselskaber ændrer deres planlagte afgange til enten andre tider, eller andre datoer, der desværre ikke passer med vores planlagte rejses program eller datoer. Men vi gør altid vores bedste for at sikre vores rejsende en let og smidig transport til og fra destinationen.

Endnu en gang mange tak for din flotte anmeldelse, vi håber at byde dig velkommen på en af vores andre spændende rejser i fremtiden.

En oplevelse for livet

Hos Panorama køber du ikke kun en rejse, men en oplevelse for livet. Det er første gang vi har købt en tilrettelagt rejse, men bestemt ikke sidste. Turen gik til Ecuador og Galapagos. Kompetente, engagerede rejseleder og guider tog os til steder, vi ikke selv vil finde. Gode overnatningssteder og et aktivt program + en primitiv, men fed oplevelse i Amazonas.
Forplejningen fungerede så fin. Jeg tåler ikke gluten og laktose, men det var der taget højde for og jeg kunne trygt “læne mig tilbage” og nyde.
Tak for en fantastisk rejse.

Kære Annette,

Mange tak for den enormt flotte anmeldelse! Den sætter vi virkelig enormt stor pris på.
Det glæder os at høre I havde fantastiske oplevelser i Ecuador og på Galapagos, og ligeledes at en tilrettelagt rejse var en god førstegangsoplevelse for jer.
Med Christian som rejseleder er man altid i trygge faglige hænder!
Endnu engang tusind tak for roserne, vi håber at se jer på en af vores andre spændende rejser med oplevelser ud over alle grænser.

Fantastisk program, manglende struktur

Fantastisk program for rejsen til Syrien; strukturerne omkring rejsen (info inden samt rejselederen) lader noget tilbage at ønske

17 oktober 2022

Kære Kira,

Mange tak for din enormt flotte anmeldelse, det sætter vi virkelig stor pris på. Det glæder os at høre du fandt programmet og rejsen til Syrien spændende. Et land der har været lukket i så mange år er nu endeligt åbent for alle at opleve og danne sine egne indtryk.
Vi forsøger altid at optimere vores rejser og vores service, og det vil vi fortsætte med fremadrettet.
Vi håber at se dig på en af vores mange andre spændende rejser, og endnu engang levere oplevelser ud over alle grænser.

Fantastisk rejse til Ecuador

Fantastisk rejse til Ecuador! Et kanon program undervejs hvor der var styr på det hele 😊

Kære Rasmus,

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores grupperejse til Ecuador med Galapagos. Det glæder os meget at høre alt du var tilfreds med rejsen, og at du følte både program og rejse var veltilrettelagt.
Vi håber at se dig på en af vores rejser en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et niveau bedre end andre dygtige rejseselskaber…

Jeg har været på mange fantastiske oplevelsesrejser, men Panorama Travel har alligevel formået at hæve niveauet. Velplanlagt, masse af oplevelser uden for det mest touristprægede og utroligt dygtige og behagelige rejseledere.

Jeg skal helt sikkert afsted med Panorama igen.

Kære Lotte,

Mange tak for roserne og den enormt flotte anmeldelse af vores grupperejse til Ecuador. Det glæder os virkelig at høre at du fandt rejsen spændende, og at din oplevelse af programmet netop svarer til vores mission - At give oplevelser ud over alle grænser!
Christian som var rejseleder på rejsen er enormt empatisk og virkelig faglig, så en rejse med ham giver rigtig gode forudsætninger for dejlige minder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores andre spændende rejser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En flott og spennende reise til Jordan

En flott og spennende reise til Jordan. Her opplever man sporene fra en fascinerende historie og kultur tusener av år tilbake. Vennlige mennesker og unike landskap.

13 oktober 2022

Kære Eva,

Mange tak for den flotte anmeldelse af rejsen til Jordan! Det glæder os at høre at i fik god mulighed i at fordybe jer i spændende kulturhistorie, nyde de smukke landskaber og blev betaget af den venlige lokalbefolk ning.
Vi håber at se jer på en af vores andre spændende rejser i fremtiden.