Vi havde en fantastisk individuel rejse til Kirgisistan i sommerferien. Natur- og kulturoplevelserne var meget forskelligartede og af høj kvalitet, og det hele var meget vel tilrettelagt fra start t... Toon meer
Endnu en virkelig spændende rejse t med Panorama Travel - denne gang til Azerbajian, Georgien og Armenien med en blanding af kultur, fremragende mad og u-turistet natur i Tusheti. Et stort plus ved Pa... Toon meer
Vi havde en skøn familie bustur i Sri Lanka henover jul og nytår. Vores guide var vidende og imødekommende overfor vore ønsker. Chaufføren utrolig sikker i sin kørsel. Trods tyfoner og mængder af reg... Toon meer
En præsentation af York engang Vikingernes hovedby i Danelagen. Hyggeligt hotel tæpper på gulvene, Upstairs and Downstairs og engelsk breakfast. God præsentation af byen lige fra romernes bymur ov... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er et rejsebureau som specialiserer sig i kultur-og naturrejser, som er pakket med oplevelser ud over alle grænser. Vi kan garantere små grupper (typisk max. 15 deltagere), så det er den personlige service og eksklusive oplevelser vi lægger vægt på. Vi møder lokalbefolkningen i øjenhøjde og får indblik i deres liv og kultur, og på vores naturrejser sørger vi for at vælge de absolut bedste steder at opleve det pågældende lands enestående natur. Vi skræddersyr desuden mange rejser til dem, der ikke ønsker at rejse i en gruppe. Vores portefølje er stor på disse rejser. Vi støtter både sociale projekter og bevaringsprojekter på flere af vores destinationer. Så når du rejser med Panorama Travel er du også med til at gøre en forskel for både mennesker og naturen. Vi bruger altid kvalificerede danske rejseledere, der sammen med lokale ekspertguider sikrer et højt fagligt indhold på rejserne. Vi bruger små hyggelige familiedrevne hoteller alle steder, hvor det er muligt, og lægger særligt fokus på beliggenhed og stemning. Alle vores rejser er tilrettelagt så de indeholder mange forskellige oplevelser, så der er noget for enhver. VI glæder os til at tilbyde dig oplevelser ud over alle grænser! Med venlig hilsen Søren og Rasmus og Christian (Panorama Travel)
Hverringevej 1, 5230, Odense M, Denemarken
- +45 70707316
- info@panoramatravel.dk
- panoramatravel.dk
Vraagt klanten om een review
Et rejsebureau særligt for de meget berejste
Hvis man vil ud på et ægte rejseeventyr, skal man tage med Panoramatravel. Mange af deres ture er til mere utraditionelle destinationer, hvilket går lige i rejsehjertet. Deres Pakistan-tur er super spændende og godt arrangeret, og jeg vil helt sikkert rejse med dem igen en anden gang - jeg glæder mig allerede 😀

Fin ekspedition
Fin ekspedition! Programmet blev overholdt nærmest til punkt og prikke, men kræver erfarne rejsende. Fremragende guider som løste alle udfordringer hen ad vejen.

Uganda Okt. 2022
Turen var fantastisk vi fik set en masse af Uganda og dyr som det kun er de færreste forundt at se, bl.a. skov elefant.
Turens højdepunkt var selvfølgelig chimpanse og gorilla trekking, sidst nævnte var dog væsentlig mere strabadserende end forventet, det med alm. god fysisk form holder ikke helt.
Alt i alt en fantastisk tur med en rigtig god og behagelig rejseleder med en kæmpe viden og interesse i dyrelivet.
Vivi & Carsten

Syrien - med Libanon
Jeg kom hjem for få dage siden fra rejsen "Syrien - med Libanon". Da jeg ikke er så vild med grupperejser, spurgte jeg om en pris på en individuel rejse. Prisen var fornuftig, så vi var to rejsekammerater, som var afsted sammen.
Panorama Travel har fuldstændig styr på tingene, så jeg er ovenud tilfreds og kan på det varmeste anbefale dem.
I forhold til sikkerheden så havde jeg en snak med Panorama Travel, inden jeg besluttede mig. Det gjorde, at jeg på forhånd havde fuld tillid til sikkerheden. Før og under rejsen følte jeg mig ikke utryg et eneste sekund.
Syrerne er nogle af de mest varme, imødekommende og hjertelige mennesker, jeg nogensinde har mødt på mine mange rejser.
Vi forlængede med nogle dage i Libanon, som også er et land med rigtig meget at byde på. Men eksotiske Syrien var en kæmpe oplevelse.
Hvis nogen vil have en ekstraordinær oplevelse, så book trygt med Panorama Travel.

Azerbaijan, Georgien and Armenien
The trip was catered to our requests, which gave us plenty of free time but good driver/guide services for the tours. Highly reliable and handheld support throughout. This will likely not be my last trip with Panorama tours.
Poul Henning Jensen

Juli 2022: Stor tryghed ved at tage til Sri Lanka
Vi har i juli 2022 været på en tur til Sri Lanka og Maldiverne med Panorama Travel. Vi har selv haft for vane at arrangere vores oversøiske rejser, så vi var spændte på hvordan Panorama Travel ville løse opgaven. Konklusionen er at det har de gjort fremragende. Vi er blevet lyttet til og har haft stor indflydelse på programmet, ligesom Panorama har været godt til at imødekomme vores specialønsker. Situationen var op til afrejse ekstra spændt grundet den politisk ustabile situation i Sri Lanka, men der var Panorama gode til en kontinuerlig dialog, hvor vi fik informationer direkte fra samarbejdspartnerne i Sri Lanka. Det gav os en stor tryghed, da vi tog afsted.
Baseret på vores oplevelser, så har Panorama Travel gjort et fremragende stykke arbejde og med et højt serviceniveau.

Super tur til Centralasien
Vi har haft en fantastisk rejse til Kirgisistan og Usbekistan
Panorama Rejser har skruet turen godt sammen og har været virkeligt opsatte på straks at følge op på - og løse - eventuelle problemer
De har nogle professionelle samarbejdspartnere og dermed gode guider på lokaliteten

Alt var som lovet
Alt var som lovet. Amazonjunglen med skib og guider i topklasse med et lille selskab på kun 14 personer. Det er luksus.
Både før og efter rejsen har vi haft god kontakt, information og tryghed til Panoramatravel. Deres koncept er lige os. Vi har ikke fundet deres lige og rejsen var alle pengene værd.
Varm anbefaling herfra.
Jette og Claus Pedersen

Antwoord van Panoramatravel
En perfekt skræddersyet rejse med…
En perfekt skræddersyet rejse med fremragende lokale guides.

Antwoord van Panoramatravel
Perfekt tilrettelagt rejse med top…
Perfekt tilrettelagt rejse med top oplevelser og supergode guider.

Antwoord van Panoramatravel
Jeg har haft en dejlig tur til…
Jeg har haft en dejlig tur til Madagaskar med Panorama Travel og det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser med dem. 😁

Antwoord van Panoramatravel
Det bliver et stort JA fra mig ...
Pakistan med Panorama Travel er mere end godkendt.
Her en måned efter jeg kom hjem efter den første danske grupperejse til Pakistan sidder jeg stadig med følelsen af at have besøgt en anden verden - på både godt og ondt. Et eventyr, de smukkeste, magiske bjerge, brusende floder, abrikosplantager og en befolkning, som lever langt under fattigdomsgrænsen set med danske øjne. Imødekommende og smilende mennesker, der var mindst lige så nysgerrige efter at betragte os danske turister, som vi var efter at se ind i deres verden. Forsigtig eller frimodigt blev vi spurgt om at stille op til selfies, for vestlige turister er bestemt ikke hverdagskost i det nordlige Pakistan.
Et af mine højdepunkter var turen til Fairy Meadows. Sikke et vue, frit udsyn til Nanga Parbat, verdens 9. højeste bjerg, det er ubeskriveligt smukt. Glemt er de mange ind i mellem halsbrækkende timer på vejene - tilbage står de mange fantastiske oplevelser.
Er du til storslået natur, magiske bjerge, krydret med en imødekommende befolkning - et eventyr, der lugter af ekspedition, så er Pakistan helt sikkert et must. Skynd dig at melde dig til Panorama Travels efterårstur til Pakistan. Jeg gav gerne 6 stjerner.

Antwoord van Panoramatravel
Kan kun anbefale Panorama Travel meget…
Kan kun anbefale Panorama Travel meget professionelt rejsebureau.
Meget kompetente rejseledere, som kan deres kram og deler ud af det.

Antwoord van Panoramatravel
Kan varmt anbefale at rejse med…
Kan varmt anbefale at rejse med Panoramatravel. Har været på tur til Sydafrika med kolleger og alt fungerede rigtig godt. Store naturoplevelser kombineret med super service og dejlige overraskelser gjorde turen helt perfekt.

med Panoramarejser til Napoli
Panorama arrangerede en uge for os i Napoli. Med besøg i Pompeji med privat transport og privat utrolig kompetent kvindelig guide i Pompeji. Desuden udflugt til omegnens talrige ruiner. Hotellet moderne og beliggende lige op ad det gamle kvarter, midt i byen. Man kunne gå til de fleste centrale kulturelle institutioner og oplevelser. Virkelig god tur.

På rejse til Ecuador
Jeg har været på tur med panorama travels. Og sikke en tur. Det var en super super KÆMPE fornøjelse. Professionelt, tjekket og helt igennem i orden. Alle guider (både dansk og lokale) var så fuld af viden og passion at jeg blev helt overvældet. Vildt fascinerende.
Hvis nogle skal afsted på en lidt anderledes rejse hvor oplevelserne kommer helt tæt på, så rejs med panorama travels. Kun varme varme anbefalinger herfra.
Simon Holmgreen.

Antwoord van Panoramatravel
Spændene roadtrip til Pakistan!
Spændene roadtrip til Pakistan!
Fantastisk natur og smilende venlige mennesker. De forhindringer som opstod undervejs parerades snildt av rejseleder, guider och chauffører.

Antwoord van Panoramatravel
Rejs til Pakistans bjerge og oplev en fantastisk natur.
Tak for en unik spændende rejse til det nordlige Pakistan. Hvor vi så næsten hver en lille flække på 16 dages roadtrip i firehjulstrækkere og små busser. Fantastisk flotte udsigter til nogle af verdens højeste bjerge blandt andet K2. Smukt Smukt. Vi mødte kun venlighed og imødekommenhed overalt.
En rejse man ellers ikke tilbydes hos andre udbydere. Vi var first-moovers efter coronaen, og blev passet godt på. Vi kørte på smalle veje i bjergterræn og passerede over gamle træbroer. Spændende og udfordrende. Alle femten deltagere tog det hele i stiv arm. Hoteller er af forskellig standard, lige fra gamle moderniserede flotte 1400 tals forter og til meget ydmyge overnatningsfaciliteter, hvor ikke alt fungerede. Panorama Travel og Søren Bonde som rejseleder, vil jeg anbefale til de eventyrlystne. Fem stjerner herfra.

Antwoord van Panoramatravel
At rejse til Syrien med Panorama travel kan på det varmeste anbefales
Jeg rejste med Panorama travel til Syrien og Libanon, og havde en fantastisk tur, hvor det både var muligt at være sammen med gruppen, men også at være ude på eventyr alene.
Det er fantastisk at det igen er blevet muligt at rejse til Syrien, og jeg følte mig 100% sikker på hele turen da Panorama travel hele vejen havde styr på alt og sikret alle nødvendige dokumenter, tilladelser og sikkerhed.
Syrien er et kontrastfuld og meget spændende land at rejse til og lokalbefolkningen er noget af det venligste jeg har mødt, en rejse til Syrien kan klart anbefales og Panorama travel er vist ind til nu et af de eneste rejsebureauer der udbyder rejser dertil.

Antwoord van Panoramatravel
Alt var planlagt til perfektion
Alt var planlagt til perfektion.
Vi var på 7 dages tur til Kariega Game Reserve, Sydafrika, og alt klappede som det skulle.
Vi var på de fedeste safariture med dygtige guider, men det var stadig et plus at have Rasmus (Panorama Travel) med da han ved ufatteligt meget om dyr og naturen generelt.