Altijd een topservice bij Panos. Wij, als school, bestellen bijna elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en steeds worden de broodjes op tijd geleverd. Altijd met hetzelfde vrolijke gezicht.... Toon meer

1' tot bijna roepend toe op de mensen dat we ZELF moeten bestellen aan de kiosk en met kaart betalen wtf ik betaal gelijk IK wil 2' echt schandalige prijzen en zogoed als geen garnaal op m... Toon meer

Ik ging naar de kassa op eten te bestellen maar de mevrouw heeft me genegeerd en heeft me twee keer overgeslagen en de twee mens achter me geholpen voor dat ze mij hielp dat was niet fijn. Ik had liev... Toon meer

De bediening aan de toonbank of beter gezegd geen bediening! Nadat we al voeding en drank hadden gebruikt wou ik graag nog een drankje bijbestellen. Stond een rij , spijtig maar ik schuif wel aa... Toon meer

2,3

Slecht

Deze keten is doorheen de jaren enkel achteruit gegaan

Heel lang geleden toen ik midden de jaren 90' nog een studentje was ging ik zeer regelmatig naar de PANOS voor een lekker warm worstenbroodje of een Martino. Welke vestiging ik ook ging was de zelfde kwaliteit er.

Maar jaar na jaar moest ik echter merken dat de prijzen duurder werden maar dat de kwaliteit steeds is achteruit gegaan. Je krijgt tegenwoordig een vaak nog wit uitziend, niet correct afgebakken broodje met weinig niet zo lekker beleg. En het smaakt meestal naar een smakeloze soppige deegbol.

De service varieert ook naargelang de vestiging waarbij degene in de stations vaak de vreselijkste zijn. Er heerst ook vaak totale chaos en het personeel zit er vaak duidelijk tegen hun zin.

Dit is dan ook de reden waarom ik al jaren niet meer een PANOS binnenstap. Heel heel uitzonderlijk (1-2 keer/jaar) als het niet anders kan stap ik er binnen voor een koffiekoek of 2 of een koffie maar zeker geen broodje meer.

Voor een broodje neem ik liever de tijd om naar een degelijke traiteur of zelfstandige broodjeszaak te stappen voor een broodje. Ik zal dan misschien een euro meer betalen maar mijn broodje zal ook 100x lekkerder zijn.

Om met een positieve noot te eindigen. De PANOS is niet de slechtste broodjeszaak in België. Die prijs heb ik al uitgereikt aan de SUBWAY.

8 maart 2025

Panos Gent Langemunt

Panos Gent Langemunt

Ik ben een rolstoelgebruiker, ik had een beroerte en verlamd de rechterarm.
Maar Ik plas.
Samen de verkoper en ik zijn in 2e verdieping ivm de werklift. De verkoper is zeer vriendelijk, charmant en behulpzaam.
Dankjewel!
P.S. Volgende keer ook Panos Gent Langemunt
Miranda
Zottegem

14 februari 2025

Panos in Heist op den Berg is het eten…

Panos in Heist op den Berg is het eten heel lekker. Maar heel onvriendelijk personeel de man die er werkt behandeld zijn klanten niet goed!! Zuchten , met ogen draaien gewoon onvriendelijk!!

17 december 2024

3,80€ voor 2/3 latte

Toen ik een latte bestelde om 17:06, zag ik dat die maar voor 2/3 gevuld was. Wanneer ik de werkneemster 2x hierop attent maakte en het ticket vroeg reageerde ze heel onverschillig “het ligt aan de machine”! 3,80€ voor een halve latte waar niks werd aan gedaan, wow. Het lijkt misschien klein maar als alles en iedereen zo begint dan wordt het alleen maar triestiger, terwijl ik echt een optimist ben. Het gaat om het principe. Alles wordt alsmaar kleiner, ook de bediening!

2 november 2024

geen goede ervaring bij Panos

geen goede ervaring bij Panos. Het personeel was niet erg vriendelijk en leek gehaast, ondanks dat het niet druk was in de winkel. Ik voelde me niet echt welkom en de service was behoorlijk onpersoonlijk. Er werd nauwelijks oogcontact gemaakt en mijn vragen werden kortaf beantwoord. De producten zelf waren prima, maar de houding van het personeel heeft mijn bezoek echt verpest. Hopelijk wordt hier iets aan gedaan, want de kwaliteit van het eten verdient betere service.

10 september 2024

Misleidende porties bij Panos: betaal voor groot, krijg klein

De koffie bij Panos valt zwaar tegen vergeleken met wat je elders krijgt. Een kleine koffie is nauwelijks groter dan een espresso en een grote koffie is vergelijkbaar met een kleine koffie van andere koffiezaken. Je betaalt voor een grote koffie, maar krijgt een kleine portie. VERSPIL JE GELD HIER NIET!

8 juli 2024

Koud eten

Ik en mijn vriend gingen een worstenbroodje eten. En we hebben in totaal 5,60€ betaalt en ze waren niet eens warm. Het vlees zag nog rood en was niet krokant. Ik koop nooit meer daar een worstenbroodje.

5 juli 2024

Panos Rail Brussel Zuid Fonsny is een klant kwijt

Ik ging daar regelmatig broodjes kopen. Een tijdje geleden kreeg ik zelfs, ongevraagd, een klantkaart. Omdat ik zo'n goeie klant was.
Vandaag, 16u45, koop ik twee broodjes: ik geef cash geld en vervolgens de klantkaart. TE LAAT. Mijn aankoop kan zogezegd niet meer geregistreerd worden. Oké. De medewerkster aan de kassa krijgt 0/10 voor haar klantvriendelijkheid en haar attitude. Ik zet daar geen voet meer binnen.
==========================================
Vandaag 20/06/2024 krijg ik een email van Gillis Oona van SSP The Food Travel Experts.
Ik mag een gratis koffie halen. 't Zal moeilijk zijn. Want, zoals reeds gezegd: mij zien ze in geen enkele Panos meer.
Oh ja. In die email vragen ze hun medewerkers steeds met respect te behandelen. De wereld op zijn kop!

13 juni 2024

Echt super slecht voor veel redenen

Het personeel was onbeleefd en het is al meerdere keren gebeurd (vooral in Brugge en Oostende station)
We hebben teveel moeten betalen want we hebben 2 muffins en een grote latte gekocht en ze vroeg voor €9 maar het was maar €6,80.
Ik ben extreem ontevreden en wil dat ze hier dringend iets aan veranderen want het is niet oke dat ze ons geld stelen.

6 april 2024

Deze zaak is niet klantvriendelijk en niet representatief voor de andere Panos winkels waar wij al jaren komen. Zeer slechte publiciteit

Zeer onvriendelijke bediening in Panos Rail. Antwerpen Centraal . Winkelpersoneel onderling aan het lachen en roepen. Wij moesten wachten. Op onze opmerking over het geroep, kregen we een boze reactie dat we niet multicultureel zijn. Ik wees op mijn latina dochter. We moesten het luid geschreeuw van de poetsvrouw accepteren omdat het haar cultuur is. Ik zei dat zij zich aan de winkelcultuur moest aanpassen. Reactie verkoopster: “Als het jullie niet aanstaat, moet je maar op een ander gaan!”. Spijtig genoeg had ik al betaald. Het heeft ons niet gesmaakt.

5 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?