Altijd een topservice bij Panos. Wij, als school, bestellen bijna elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en steeds worden de broodjes op tijd geleverd. Altijd met hetzelfde vrolijke gezicht.... Toon meer

1' tot bijna roepend toe op de mensen dat we ZELF moeten bestellen aan de kiosk en met kaart betalen wtf ik betaal gelijk IK wil 2' echt schandalige prijzen en zogoed als geen garnaal op m... Toon meer

Ik ging naar de kassa op eten te bestellen maar de mevrouw heeft me genegeerd en heeft me twee keer overgeslagen en de twee mens achter me geholpen voor dat ze mij hielp dat was niet fijn. Ik had liev... Toon meer

De bediening aan de toonbank of beter gezegd geen bediening! Nadat we al voeding en drank hadden gebruikt wou ik graag nog een drankje bijbestellen. Stond een rij , spijtig maar ik schuif wel aa... Toon meer

2,3

Slecht

Panos genk

Heel klant vriendelijk, snelle service. Voldoende zitplaatsen, aangename sfeer. En het personeel heeft altijd een lach op het gezicht

20 februari 2024

Panos City Oostende (Kapellestraat)

Ik kom al jaren bij Panos (in verschillende steden) en tot vandaag was steeds iedereen klantvriendelijk (dus deze review is niet voor de andere steden, maar wel voor Panos City Oostende).
Klantvriendelijk kent de mannelijke bediende in de winkel duidelijk niet.
Als de regel is dat er geen honden toegelaten zijn - geen probleem - maar laat niet eerst iemand aanschuiven, bestellen en betalen om nadien op een zeer onvriendelijke manier te zeggen dat ik buiten moet omdat ik 2 honden (Engelse Cockers) heb. Na het 1ste verzoek ben ik meteen braafjes buiten gaan wachten op mijn broodje. Toen de tijd passeerde en klanten achter mij hun bestelling ontvingen maar ik mijn broodje nog niet ontvangen had - terwijl ik, van buitenaf, al 3x had gezegd (op een vriendelijke manier b.t.w.) dat ik ook een broodje had besteld, maar de bediende mij negeerde...moest ik wel terug 2 stappen (!) (want groot is Panos City Oostende nu ook weer niet) binnen zetten met mijn honden om te melden dat ze mijn broodje waarschijnlijk vergeten waren.
Toen werd ik door 2 bedienden ( de onvriendelijke man van eerst en een vrouw) héél onvriendelijk behandeld...Het leek wel alsof ik een terrorist was...Echt erg! Er werd mij meerdere malen gezegd dat ik buiten moest. Ik probeerde meermaals uit te leggen dat ik buiten aan het wachten was, zoals gevraagd, maar ik wel effe binnen moest komen zeggen dat men mijn broodje waarschijnlijk vergeten was. Maar men bleef zo vaak herhalen dat ik buiten moest. Ik heb meerdere keren gezegd dat ik dit helemaal geen probleem vond om terug naar buiten te gaan maar dat ze mij dan wel ofwel mijn broodje, dat ik reeds betaald had moesten geven, ofwel mijn geld terug. Maar ze bleven enorm onvriendelijk! Ik had al meerdere keren ook uitgelegd dat ik helemaal alleen was met mijn honden (anders was het sowieso geen probleem om ze buiten te laten wachten). De man zei dat er een ´haakje´ buiten hing voor ze.
Dit had ik totaal nog niet gezien maar, sorry hoor, dat is een haakje voor een hond van 2 kg aan vast te leggen, niet voor 2 honden van 15kg. En ik kan mijn honden niet aan een ´niet-te-vertrouwen-haakje´ hangen in een overvolle winkelstraat op zaterdag.
Dus bij deze: Panos City Oostende, jullie gaan nooit nog ´hinder´ hebben van mij. Maar 1 goede raad: je kan de dingen ook op een andere/ klantvriendelijke manier zeggen en niet meteen doen alsof de klant een crimineel is.
Een vorming in klantvriendelijkheid zou geen weggegooid geld zijn voor deze 2 bedienden. En geen probleem, regels zijn regels ´als er geen honden mogen´ maar zeg het terwijl het baasje aan het aanschuiven is en nog geen bestelling heeft geplaatst en de betaling ervan heeft uitgevoerd.
En als mijn bestelling niet vergeten was door de bediende was ik netjes buiten blijven staan en was ik niet verplicht om binnen terug effe iets te gaan zeggen.
In het verleden heb ik al vaak in zaken van Panos vlug (samen met mijn honden) aangeschoven en besteld en steeds werd mijn bestelling vriendelijk afgeleverd en kreeg ik geen ´gedoe´ over mijn 2 Engelse Cockers die héél effe mee in de wachtrij stonden.

30 december 2023

Vandaag ging ik zoals altijd broodje…

Vandaag ging ik zoals altijd broodje halen bij Panos in Genk
Ik werk in de shopping en er is een bestel desk voor personeel dat in shopping werkt
Ik wilde daar bestellen maar onbeschoft vertelde ze me vandaag te druk we doen dit nu niet
Wanneer is die desk dan nuttig als er geen volk is

19 december 2023

Te duur

Service , bediening goed.
Tegenwoordig betaal je voor een broodje beetje groter dan gewone smartphone,met enkel dunne laag prepare zonder groenten, 4,60 euro
Is dit nog normaal?

16 november 2023

Ik vroeg een panini ham kaas met…

Ik vroeg een panini ham kaas met ketchup en ik kreeg een broodje met ham en kaas en ketchup en vervolgens vroeg ze wil je er groentjes op waarop ik zei nee en kreeg groentjes

23 oktober 2023

De kwaliteit van het eten gaat…

De kwaliteit van het eten gaat achteruit met de dag 'vroeger vers. Nu is de kwaliteit van het eten slecht en het verslechterd en verslechterd en............

6 oktober 2023

Nooit kom ik nog binnen in Panos …

Nooit kom ik nog binnen in Panos Turnhoutsebaan Deurne. Smerig en nog eens smerig, zijn dit de zelfde uitbaders. Schort zag nog zwarter als zwart, echt vuil ruimt de kar met afval leeg doet het in vuilbak zat letterlijk met handen in vuilbak en ging dan verder broodjes bedienen. achter toog kon je van op plaats waar je zat echt zien hoe smerig de grond was met afval brood kruimels . Heb mijn broodje niet verder op ge eten. En ik heb dit niet alleen gezien, er waren er nog die dit gezien hebben. nooit meer kom ik daar nog binnen

4 augustus 2023

Niet klantvriendelijk

Telkens hetzelfde: terwijl de kassierster met mijn bestelling en betaling bezig is, praat ze met haar collega's over allerlei dingen alsof ik als klant er niet bijsta. Zeer onbeleefd en onprofessioneel.

9 april 2021
Reviews in alle talen tonen. (66 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken