Bytte upp mig från en Paracon Spotter till en Paracon Supreme och kan inte vara annat än nöjd. Har använt stolen ett bra tag nu och det finns absolut inget att klaga på! Schysst komfort och schys... Toon meer

Beställde deras Rogue modelloch är väldigt nöjd. Bra kvalité på stolen, har haft den i snart två år och har inget att klaga på. Gillar att kunna variera arm-, rygg-, och nackstödet samt tiltningen p... Toon meer

1. Computer & laptop accessoires

Paracon grundades i 2016 och är ett varumärke som fokuserat på gaming. Vi designar och tillverkar ett brett sortiment av innovativ spelutrustning med fokus på exceptionell kvalitet till ett fantastiskt pris.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Paracon PEAK Gamingstol

Paracon PEAK Gamingstol, köp inte den har produkten, efter 2 veckor hade ramlat från den, hela ryggstöd kommet ut, från början gamingstol gungar och knarrar, inte alla hjul nuddar marken, ryggstöd är for kort, kanske passar till folk från Kina för att den kommer från Kina.

8 april 2026
Logo Paracon.se

Antwoord van Paracon.se

Hej Mateusz,

Jag beklagar att du har haft en dålig upplevelse med stolen. Det låter verkligen inte som den kvalitet eller upplevelse vi vill att våra kunder ska få.

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta en lösning på problemen med ryggstödet och stolen generellt. Kontakta oss gärna på info@paracon.se med ditt ordernummer samt gärna några bilder/videor på problemen, så tittar vi på ärendet så snabbt som möjligt.

Med vänliga hälsningar
Martin - Paracon.se

Snabb levererad

Snabb levererad. Stolen var lätt att montera ihop.Den motsvarade förväntningarna och barnbarnet blev överförtjust.

2 mei 2026

Suverän kundservice

Suverän kundservice! Fick tyvärr en transportskada, men när jag kontaktade Paracon och Martin så skickade han genast en utbytesdel. Är hur nöjd som helst, både med själva köpet och såklart med servicen jag fick. Rekommenderas varmt!

10 april 2026

Gamingstol från Paracon,

Hej,
Jag köpte gamingstolen till min sonson i julklapp .Är mycket nöjd. Den fungerar bra.Den var enkel att montera. Känns gedigen och stabil
Bra pris och kvalitet. Jag köpte en till stol till mitt barnbarns bror.
Kan rekomendera den. Snabb frakt.
Pia

13 januari 2026

Jag har ännu inte fått stolen

Jag har ännu inte fått stolen. Dumt att då fråga hur den är…

28 december 2025
Logo Paracon.se

Antwoord van Paracon.se

Hej Marie,

Jag ber om ursäkt för att du fick ett e-postmeddelande där du ombads att recensera stolen innan du hade fått den. Det var naturligtvis inte vår avsikt. E-postmeddelandet skickas automatiskt, eftersom vi är intresserade av att få feedback på våra produkter. Vi tog dock inte hänsyn till helgdagarna runt jul, vilket förmodligen är anledningen till att detta e-postmeddelande kom före stolen.

Jag hoppas att du kommer att bli nöjd med stolen när den anländer.

God jul.

Vänliga hälsningar,
Michael - Paracon.se

Snabb leverans

Snabb leverans, födelsedagspresent till barbarnet så inte öppnad ännu

13 november 2025