Paracon PEAK Gamingstol, köp inte den har produkten, efter 2 veckor hade ramlat från den, hela ryggstöd kommet ut, från början gamingstol gungar och knarrar, inte alla hjul nuddar marken, ryggstöd är... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Suverän kundservice! Fick tyvärr en transportskada, men när jag kontaktade Paracon och Martin så skickade han genast en utbytesdel. Är hur nöjd som helst, både med själva köpet och såklart med servic... Toon meer
Bytte upp mig från en Paracon Spotter till en Paracon Supreme och kan inte vara annat än nöjd. Har använt stolen ett bra tag nu och det finns absolut inget att klaga på! Schysst komfort och schys... Toon meer
Beställde deras Rogue modelloch är väldigt nöjd. Bra kvalité på stolen, har haft den i snart två år och har inget att klaga på. Gillar att kunna variera arm-, rygg-, och nackstödet samt tiltningen p... Toon meer
Paracon grundades i 2016 och är ett varumärke som fokuserat på gaming. Vi designar och tillverkar ett brett sortiment av innovativ spelutrustning med fokus på exceptionell kvalitet till ett fantastiskt pris.
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabb leverans, beskrivning och bilder stämde med verkligheten! Kan rekommendera rosa tyg!
Leveransen var snabb och produkten motsvarade mina förväntningar. Stolen var mycket bekväm och lätt att montera och sedan ställa in.
Sjukt bra bord och enkelt att följa instruktionerna för att sätta upp bordet. Allt som behövs kommer med bordet, finns även extra skruvar och annat ifall något skulle hända
Kommer aldrig någonsin köpa något från paracon igen. Köpte en gamingstol där fästet i armstöden som håller ryggstödet på plats gick sönder bara man luta sig bakåt lite grann. Mailar dem och får otrevligt bemötande där de skyller på mig. De skickar nya armstöd, samma sak händer igen efter någon månad. Värdelös kvalitet. Denna gång begärde jag att få tillbaka mina pengar, vill aldrig ha med dem o göra igen och skulle absolut aldrig någonsin rekommendera deras låg kvalitet skräp produkter och deras otrevliga kundservice
Paracon Supreme.
Mycket stol för pengarna.
Köpte den på rea för 2290 kronor.
Behaglig, snygg och många inställningsmöjligheter.
Trevlig kundtjänst och service.
Stolen jag beställde är verkligen perfekt!
De senaste veckorna har jag testat 15-20 stolar på marknaden och köpt två men där jag va tvungen att lämna tillbaka dem.
Det slutade med att jag köpte en supreme stol från Paracon och kände verkligen att den passade i hemmet! både funktionellt med alla ergonomiska möjligheter och att den är väldigt behaglig att sitta och luta sig i. Det var även ett VÄLDIGT bra pris för en sådan kvalitativ stol med tanke på att andra liknande stolar kostar minst 2000kr mer.
Utöver att stolen var perfekt och skön som jag sitter i nu, så var kundsupporten helt fantastisk samt utan tvivel. Jag tackar Martin C för hans snabba och kundinriktade svar!
/L
Väldigt skön stol och väldigt prisvärd!
Dock så började stolen knarra efter 1-2 veckor ungefär i det vänstra gångjärnet mellan ryggdelen och sittdelen då det gick metal mot metal. Dock löste jag det med lite smörjsprej så kan starkt rekommendera att tillverkarna kanske lägger lite fett eller en tunn plastbricka där i framtiden så detta inte händer.
Kom fram som den skulle alla delar var med. Hade absolut inga problem 10/10
Fin stol, om än lite hårdare än väntat. Smidig och snabb leverans!
Snabb leverans, smidig montering, snyggt utseende och billigt pris
Beställde en Paracon Brawler som reades ut och den fungerar riktigt bra !
Det var en kortare försening på grund av att schenker inte kunde köra ut den till mig samma dag som den kom till terminalen men den kom tidigt på måndag morgon på utsatt leveranstid.
Efter att ha haft den ett par dagar så kan jag säga att sätet är lite speciell då kudden är fastare mot ryggen/svanskotan och mjukare mot låren/knäna som gör det lite speciellt när man sitter långa sessioner
Snabb leverans.
Mkt nöjd med gaming stolen.
Lätt att montera.
Förutom det så är den snygg med!
Super nöjd!
Rekommenderar den helhjärtat!
Värdelös kundservice. Betalde extra för en utlovad leverans som ej dök upp. Frågade om leverans nästkommande dag men nej. De vägrar leverera och mannen i kundtjänst var fruktansvärt oprofessionellt och nedvärderande, hade ingen känsla alls för hur man bemöter kunder.
Köpte ett gamingbord.
Först fick vi uppleva väldigt lång leveranstid, mycket beror tyvärr på Schenkers hantering i Sverige.
Angående själva skrivbordet blev vi väldigt besvikna. Det upplevs inte alls så stabilt som på bilderna, benens infästning mot skivan är ändrat till det sämre samt att det är delad skiva på skrivbordet.
Det framgår inte att skivan är delad i 3st olika delar!
Nöjd me gaming stol som jag köpt, snygg o skön att sitta på. Synd att det inte fanns hemleverans annars skulle det ha vart 5 stjärnor.
Stolen är bra då vi har en som tidigare. Bra kvalitet.
Betygen blev bara tre pga ingen hemleverans den vi har tidigare fick vi hem levererat för två år sedan. Oavsett vikten borde man kunna välja hemleverans om man betalar för det. Hade gett en 5 stjärna om man fick hemleverat denna gång. Tänkt om man inte kan bära pga rygg ont eller något annat? Fast ryggont fick min man bära den. Tack vare det blev hans rygg värre. Alla har ju inte bil. Hur tänkte ni här?
Lite minus oxå packningen med produkten va dåligt. Skruvar som lossnar och åker runt i förpackningen. Lite lätt reva blev det på ryggen pga av det.
Är 100% nöjd med allt!
Smidigt att göra köp på hemsida, bra betalningsalternativ, snabb leverans och superfin stol 🙌🏼 Har inget att klaga på alls!
Tog 1 1/2 vecka för bordet att komma till schenker terminalen. Men sen tar det ytterligare en vecka att köra ut bordet från terminalen till mig….. terminalen ligger i Luleå och jag bor i Piteå. 5 mil mellan. Så äckligt lång leveranstid om dom skickar med Schenker. och jag fick inte ens köra själv till terminalen och hämta de, så nu fick man åka å köpa nå begagnat skräp för man kan inte sitta vid datorn på golvet……

Antwoord van Paracon.se
Jätte bra! Beställde direkt i början på året. Den skickades och levererades inom 4 dagar. Jätte skön stol och dessutom snygg!
Lees meer over geverifieerde reviews.