In de track & trace geven ze een datum en tijd van bezorging aan. Ik die dag wachten en wachten, maar geen bezorging. Ik zie in de track & trace dat de datum twee dagen later is gezet. OK, het... Toon meer
Ze zijn geen enkele afspraak nagekomen. We hebben uren moeten wachten tot dat het pakket uiteindelijk opgehaald werd en vervolgens heeft het bijna een week geduurd voordat het bezorgd werd (binnen NL!... Toon meer
Al verschillende hebben wij een probleem met de parcelhome brievenbus. Er wordt zéér slecht gecommuniceerd met de klantendienst per email of per messenger. Dit lijkt ook wel een éénmanszaak precies.... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
BELOOF GEEN DINGEN ALS JE ZE NIET WAAR KUNT MAKEN.
In de track & trace geven ze een datum en tijd van bezorging aan.
OK, het is druk, dus twee dagen later: Hetzelfde verhaal, ik wachten en wachten, maar geen bezorging en wat zie vervolgens in de track & trace: ja hoor bezorging over drie dagen.
BELOOF GEEN DINGEN ALS JE ZE NIET WAAR KUNT MAKEN.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Mijn pakketje van een webwinkelaankoop was 12 dagen onderweg naar Spanje. Telkens moeten bellen dat er ergens iets fout ging. Dan liep het transport weer door tot de volgende scan, gaat weer fout, hadden het niet aangemeld bij de volgende vervoerder. Weer 4 dagen geen transport. Eindelijk komt het aan in mijn woonplaats maar wordt niet bezorgd . Blijft weer 3 dagen liggen. Dan bellen... weten ze niet waar het is? Zelf oponderzoek... Blijkt dat het pakketje geen aanhuisleveringscode heeft. Moet het ergens op een depot ophalen, maar heb geen bewijs van de vervoerder dat het mijn pakketje is. Bellen naar hoofdkantoor van vervoerder.... mag het na 12 dagen zelf ophalen ze zijn open tussen 8 en 10. Heb nog nooit zo een onwetende medewerker van Parcel.nl mee gemaakt. Geef mij maar DHL, in 4 werkdagen van Nederland naar Spanje en 30% goedkoper!!!
Reageren niet op mijn verzoek
Reageren niet op mijn verzoek. Mijn pakket ligt al 5 dagen ergens te wachten in Nederland , terwijkl het naar Spanje moet. Heb dit nooit eerder mee gemaakt. Gaat naar Bad Bentheim en dan terug naar Enschede voor verzending naar Spanje. T&T ligt al 5 dagen stil
Bezorgt ondanks herhaaldelijk klagen…
Bezorgt ondanks herhaaldelijk klagen niet aan de deur waar wel voor betaald wordt
Zet de pakjes van de hele flat in openbare ruimtes en is dan diefstal gevoelig
Dit duurt al twee weken ,maar waarschijnlijk langer
Het zijn pakjes van DHL Parcel
Zeer Arrogant!!
Mijn pakje afgeven aan mensen die 500…
Mijn pakje afgeven aan mensen die 500 meter verder wonen op 13 juni ik woon op 83 en het pakje was bezorgd op 84,b6.
Ik ben slecht ter been.
En dan schrijven ze het ligt bij de buren
Dit is geen service meer, bagger bedrijf.
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Ze zijn mijn pakket kwijt en zeggen al dagen dat ]e aan het zoeken zijn. Emails worden niet op gereageerd. Absoluut geen aanrader als je zakelijk pakketten wilt laten bezorgen door hun.
Claim wordt ook niet op gereageerd, maar heb hierdoor zelf wel kwade klanten. En loop omzet mis.
Slechter dan slecht
Eigenlijk nog geen één ster waard.
Volgens site bezorgd, maar geven zelf al aan dat dat kan zijn zonder dat het pakket pas later bezorgd word.
Moet je zelf aan tonen dat ze niet geweest zijn door middel van camera beelden. Woon in een gesloten portiek met meerdere woningen dus geen deurbel camera.
Mocht het wel bezorgd zijn Moet je zelf maar uitzoeken waar.
Slechter dan slecht.
Slechte service
Voor de derde keer bestelling niet geleverd door dit bedrijf!
Geen briefje in de brievenbus (zoals wordt verondersteld door iedereen) en op tijdstip dat zij zeggen geweest te zijn niemand vastgelegd op de deurbel. Bovendien bewoners gewoon thuis.
Al 5 dagen aan het wachten op mijn…
Al 5 dagen aan het wachten op mijn pakket en blijkt Dat het nu maar voor volgende week zal zijn.een pakketje Nederland Belgie is blijkbaar een helse opdracht voor die mannen
Van hartje Amsterdam naar de Bijlmer
Dan woon je hartje Amsterdam, en dan brengen ze het de Bijlmer, heeft mij een volle uur gekost om daar te komen, en nog een volle uur terug. 2 uur tijd kwijt geweest om een pakketje op te halen. Moet toch niet gekker worden dit!
moest een pakje naar familie in Turkije…
moest een pakje naar familie in Turkije sturen . Ben heel netjes geholpen bij de balie, ze hebben de douanepapieren ingevuld en ze waren een stuk goedkoper als PostNL . Pakje is netjes met een dikke week bij mijn Tante in Kayseri aangekomen
Onbetrouwbaar
Voor de derde keer Greetz bestelling niet geleverd door dit bedrijf!
Geen briefje in de brievenbus (zoals wordt verondersteld door Greetz) en op tijdstip dat zij zeggen geweest te zijn niemand vastgelegd op de deurbel. Bovendien bewoners gewoon thuis.
HEB NOOIT MIJN REEDS BETAALDE…
HEB NOOIT MIJN REEDS BETAALDE BESTELLING GEHAD.
WEL MAIL VAN AFLEVERING!
GEEN BRIEFJE IN DE BUS.
WAS ALTIJD THUIS
HEB GEEN BEL GEHOORD!
Voor de 3 de maal wat besteld via de…
Voor de 3 de maal wat besteld via de gameshop bezorging door parcel wordt niet gedaan ( de volgende dag) Krijg alleen dat er een vertaging is. Maar nu 4 dagen verder na de bestelling is er nog niks geleverd. Dit bij ieder bezorging via dit waardeloze bedrijf
Super slecht ervaring
Super slecht ervaring
De bezorger kwam om 11:15 in de avond aanbellen we waren aan het slapen iedereen werd wakker
We hebben niet geopend we wisten niet wie dat is
Hij ging bij ons buren aanbellen om ons pakketje af te geven! Wat een idiot
Een dag later heb ik de klantenservice gebeld de man aan de line was super agressief hij wou niet eens luisteren
Hij zijn wij bezorgen niet in avond en jij bent foutief bezig!!!
Wat een verschrikkelijk slechte…
Wat een verschrikkelijk slechte klantenservice in de naam van Martijn. Met veel geduld heb ik getracht mijn probleem met de verzending te melden. Ik heb inderdaad een paar keer gebeld en werd vervolgens door Martijn afgeboekt alsof ik een klein kind was. Hij had totaal geen zin om met me te praten, werd heel onvriendelijk en gewoon onbeschoft. Voor mij nooit meer Parcel!
Je ziet het aan de reviews: een grote teleurstelling.
Gewoon niet reageren wanneer mensen een probleem hebben, is ook een werkwijze. Maar wel een enorm slechte en teleurstellende.
Een maand geleden is een pakketje van mij "verdwenen". Een buur had hem voor mij aangenomen en in het trappenhuis gelegd. Daar heeft iemand anders het helaas ontvreemd. Ik werd doorgestuurd van de bezorgdienst naar de klanten"service" van Parcel.nl om erachter te komen om wat voor pakketje het gaat, van welke afzender.. Maar een maand later heeft Parcel.nl nog altijd niet gereageerd en ik kan ze niet bereiken.
Met zoveel slechte reviews en onopgeloste problemen mag je jezelf eigenlijk geen bedrijf meer noemen. Ik hoop dat Parcel.nl snel een evaluatiemoment inplant en de taken doorgeeft aan een bedrijf dat wel functioneert.
Parcelhome dienstverlening
Onze brievenbus wil niet openen met de app of met de gegenereerde codes in de app. Niets lijkt te werken. Soms lijkt er ook een batterij probleem te zijn.
Onze Parcelhome is amper 2 jaar oud, en ondertussen al 1x vervangen wegens een slecht sluitende deur.
Ronduit slecht
Ook wij hebben een slechte ervaring met dit bedrijf. Afspraken worden niet nagekomen of plotsklaps, zonder berichtgeving vooraf, gewijzigd. Bij een vermissing wordt er niet of veel te laat actie ondernomen. Het ligt dan overal aan, behalve aan Parcel.nl. Bij een claim geeft men niet thuis. Pakketten blijven soms gewoon staan. Je moet dan zelf actie ondernemen om er achter te komen waarom dat het geval is. Als je dan überhaupt al iemand telefonisch te pakken krijgt, dan is het antwoord: "De bus zat vol..." of iets van soortgelijke strekking. Parcel is telefonisch zeer moeilijk of soms helemaal niet te bereiken en als je al de ene service desk medewerker te pakken krijgt, heeft het met enig serviceniveau niets te maken. Er wordt niet teruggebeld als dat wordt verzocht, men komt afspraken niet na etc.etc.. De gedachte binnen dit bedrijf is dat je blij mag zijn dat je klant mag zijn van Parcel.nl......
Meerdere malen zijn er pakketten…
Meerdere malen zijn er pakketten zoekgeraakt, na veelvuldig mailen naar de status mag je dan een claim indienen. Maar op het moment dat er een claim kan worden ingediend geeft men bij Parcel niet thuis.
Dus niet alleen ben je de goederen kwijt maar ook je tansportkosten mag je gewoon betalen.
Op vragen wordt gewoon dan niet meer gereageerd.
Het heeft ons een aantal klanten gekost, vandaar voor ons geen Parcel.nl meer.