Parently Reviews

4,6

Jag är supernöjd med min upplevelse hos Parently! Vi hyrde en löparvagn från Thule och det har fungerat helt perfekt från start till mål. Vagnen var i toppskick, leveransen gick smidigt och det var en... Toon meer

Använde Parently under en längre vistelse i Stockholm med vår dotter - suverän service! Vi hyrde resesäng och bilstol, båda kom i superbra skick. DHL strulade till det med leveransen men då levererad... Toon meer

Produkten, en Bugaboo Ant, kom i god tid och de hörde även av sig innan då den skulle komma i en annan färg än den jag beställt. Tycker verkligen detta är ett fantastiskt koncept då jag i mitt fall ba... Toon meer

Otroligt nöjd av den snabba servicen jag fick , jag reserverade en vagn dagen innan jag skulle utomlands och de kunde ordna en vagn dagen efter. Ännu smidigare när jag skulle lämna tillbaka vagnen und... Toon meer

1. Kinderwinkel
  2. Circulaire distributiedienst

Parently är en cirkulär prenumerationstjänst av nya och återanvända premium baby och barnprodukter. Betala endast för vad du använder när du använder det.

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Blazing fast delivery

I was looking out for a baby carrier for the next day travel. Due to COVID situation, I wanted to avoid going to stores as much as possible but there were no options availble online. By chance I recalled about Parently advertisement that I sad seen at BVC. I visited the site, did a quick chat explained what I was looking for and got the carrier delivered to me next well before time.
The good thing is that I was earlier about to buy an expensive carrier just for one time travel but Parently came as a pocket friendly solution.
I must say that they are simply awesome!

7 november 2020

Väntar på återkoppling av beräknad…

Väntar på återkoppling av beräknad tidpunkt för leverans. Saknade vissa steg i köpprocessen, tex att betala för fler månader direkt. Önskar enkel å tydlig info för retursedel/steg... ifall produkt ej passar elr jag vill byta tex

21 augustus 2020