1. Cosmetica en parfums leverancier

Parfumeboksen er din parfume-destination i Danmark. Vi tror på, at den rigtige duft ikke bare er et accessoire – den er en signatur, en stemning, et øjeblik der bliver hængende. Vi udvælger originale parfumer med omhu fra klassiske ikoner til udvalgte nicheparfumer. Alle vores parfumer er 100% originale – vi forhandler aldrig kopier eller replikaer. Har du spørgsmål til en duft eller brug for rådgivning? Vores team hjælper gerne – kontakt os på 30 74 80 80 (man-fre 10-13) eller via vores kontaktside på parfumeboksen.dk.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

4,0

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Alle de nostalgiske parfumer de har…

Alle de nostalgiske parfumer de har tilgængelige, og endda til priser som man kender dem i gamle dage som min mor elsker (også mig selv). Det kan jeg virkelig anbefale, og selvom leveringstiden tog en dag mere en angivet, fik jeg pænt besked pr mail og det er altså god service👌🏼🤩

16 juli 2026

Utrolig god service

Utrolig god service, som man efterhånden ikke oplever mange steder online. Jeg bliver mødt af serviceminded hjælp da jeg var i tvivl om min ordre var gået igennem, og der blev fulgt op på det efterfølgende. Tusinde tak, jeg handler helt sikkert herfra igen!!

16 juli 2026

Jeg bliver jo nødt til at give en…
Jeg bliver jo nødt til at give en stjerne da man ikke kan give 0. Jeg bestilte den 9/6-26 2 stk parfumer. Vi har den 11/6. Intet sendt, der bliver ikke svaret på mail. Kundeservice nummer går på voicemail selv når man ringer indefor de angivne tider. Meget uprofessionelt. Har svært ved at tro på de 3 andre gode anmeldelser som er herinde. Ihvertfald ikke det jeg oplever, pengene er trukket fra min konto 😡

16 juni 2026

Jeg bliver jo nødt til at give en…

Jeg bliver jo nødt til at give en stjerne da man ikke kan give 0. Jeg bestilte den 31/5 2 ck parfumer. Vi har den 10/6. Intet sendt, der bliver ikke svaret på mail. Kundeservice nummer går på voicemail selv når man ringer indefor de angivne tider. Meget uprofessionelt. Har svært ved at tro på de 3 andre gode anmeldelser som er herinde. Ihvertfald ikke det jeg oplever

10 juni 2026

SUPER OPLEVELSE

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det! Det er så rart at få en venlig medarbejder i røret og få den hjælp, man har brug for. MANGE TAK! Jeg fik desværre ikke fat i dit navn 😊
Derudover har I nogle skønne produkter!

22 mei 2026