Wat een super snelle levering ! En eerlijk ik geloofde mijn dochter niet . Maar kreeg fles allesreiniger van haar mee ,en ik was verbluft van het resultaat! Echt de geur blijft zeer laag ruikbaar... Toon meer
Het bestellen op de website gaat heel gemakkelijk, ook staat er netjes bij vermeld wanneer het product dat je wilt kopen ongeveer verwacht wordt. Dit vond ik zelf erg fijn om te weten. Ik ben erg be... Toon meer
Ik zag de reclame en wilde het uitproberen. Ik had geen hoge verwachtingen! Maar bij de eerste keer gebruik werkte het als een tierelier. Ik doe er niet alleen de ramen mee, die trouwens schitterend e... Toon meer
Ten eerste is het heel gemakkelijk om een keuze te maken en toe te voegen aan je winkelwagen. Daarnaast zijn de producten van parfumello echt geweldig. Eerst was ik was sceptisch, maar uiteindelijk... Toon meer
- #1 van de 10 beste bedrijven in Geuren- en aromaleverancier
Parfumello.com: Waar Geuren tot leven komen Bij Parfumello.com zijn we op een missie om jouw dagelijkse omgeving te veranderen in een aromatische reis vol genot. Onze website is jouw portaal naar een betoverende wereld van geurige creaties, met een uitgebreide collectie van hoogwaardige producten die je zintuigen prikkelen en je omhullen met heerlijke aroma's. Onze kernproducten omvatten een scala aan geparfumeerde reinigingsartikelen, waaronder vloerparfum, geparfumeerde allesreinigers, geurboosters en nog veel meer. Elk product is met zorg geselecteerd en vertegenwoordigt de essentie van verfijning en elegantie, om je huis te transformeren in een plek van rust en inspiratie. Bij Parfumello.com geloven we in de kracht van geuren om herinneringen op te roepen, stemmingen te beïnvloeden en persoonlijke verhalen te vertellen. Daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie. Met dit merk bieden we een breed scala aan geurprofielen, van fris en bloemig tot warm en kruidig, zodat je de perfecte geur kunt vinden die bij jouw persoonlijkheid en omgeving past. Bij Parfumello.com staat klanttevredenheid centraal. We streven ernaar om je niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook een naadloze en plezierige winkelervaring te laten ervaren. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om door ons assortiment te bladeren, producten te vergelijken en snel en veilig af te rekenen. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Welkom bij Parfumello.com, waar geuren tot leven komen en waar we geloven dat elke geur een nieuw verhaal vertelt. Verwen je zintuigen, verfraai je leefruimte en laat je betoveren door de magie van geuren die je hier zult ontdekken. Jouw reis naar aromatische perfectie begint hier.
Haarlem, Nederland
- Info@parfumello.com
- parfumello.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle verzending
Snelle verzending, makkelijk te bestellen en heerlijke producten!

Heerlijke luxe reinigingsspray
Heerlijke reinigingsspray. Doet wat het belooft en ruikt heerlijk. En de glasreiniger is helemaal fantastisch. Poetsen wordt gewoon een klein feestje 🥳

Blij verrast.
Heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar wat ik al heb gebruikt ben ik zeer tevreden. Het geeft een mooie glans en het ruikt heerlijk. En de ramen spay is echt geweldig.Het verwijderd moeiteloos vlekken.

Gemakkelijke bestellen.
Gemakkelijke bestellen..
Gemakkelijk betalen..
Hoppelijk top product...
Volgt later..

Antwoord van Parfumello
Ik heb nog nooit zulke schone…
Ik heb nog nooit zulke schone streeploze ramen gehad

Antwoord van Parfumello
Super easy en snel in gebruik
Super easy en snel in gebruik. Streeploos schoon. Echt blij ermee.

Zeer goede producten
Zeer goede producten. Echter jammer dat de vloerreinigers van klein formaat zijn. Als je het elke dag gebruikt (in de robot stofzuiger die ook dweilt) dan ben je er gauw door heen. Maar verder top het ruikt fantastisch. Voor mij altijd de ibiza!!

Antwoord van Parfumello
Overzichtelijk en gemakkelijk te…
Overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen

Heerlijke geuren
Heb de mix nude set pakketen gekocht voor mezelf en als cado voor m'n schoondochter. Beide superblij met alle luchtjes. Heerlijke geuren en de glasreiniger is echt TOP.

Antwoord van Parfumello
Super makkelijk te bestellen.
Super makkelijk te bestellen.. leuke bundels om te testen en super dat je al snel een gratis product bij je bestelling krijgt

Tot nu heel prima
Tot nu heel prima, ben benieuwd naar mijn bestelling.

Antwoord van Parfumello
Makkelijke website en met een berichtje…
Makkelijke website en met een berichtje via instagram mega snel geholpen. Dit heeft de doorzetter gegeven om te bestellen

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Frisse geuren
Blijven lang hangen
Zojuist mn bestelling thuis bezorgd en al gebruikt
Zalig die geur
SUPRBLIJ

Manhattan geurlijn
De heerlijke geurlijn van Manhattan zorgt voor een langdurige, luxe geurbeleving. Ik heb meteen de hele set gekocht!

Goed product ga er zeker nog bestellen
Goed product ga er zeker nog bestellen

Antwoord van Parfumello
Heel goede ervaring met bedrijf
Heel goede ervaring met bedrijf. Geweldige geuren...duidelijke website

Antwoord van Parfumello
Zo blij met alle artikelen
Zo blij met alle artikelen, het huis ruikt zo lekker elke dag. Zelfs mijn opvang kindjes zeggen dat de tafel en stoelen lekker ruiken als ik ze schoon gemaakt heb.

Antwoord van Parfumello
De produkten zijn geweldig.ze ruiken…
De produkten zijn geweldig.ze ruiken zeer aangenaam.en maken geen vegen.en prikt niet aan de handen.echt top top

Antwoord van Parfumello
Ik vind de producten goede schoonmaken…
Ik vind de producten goede schoonmaken en mijn huis ruikt lekker