Parfumello Reviews 1.139

TrustScore 5 uit 5

4,8

Wat een super snelle levering ! En eerlijk ik geloofde mijn dochter niet . Maar kreeg fles allesreiniger van haar mee ,en ik was verbluft van het resultaat! Echt de geur blijft zeer laag ruikbaar... Toon meer

Het bestellen op de website gaat heel gemakkelijk, ook staat er netjes bij vermeld wanneer het product dat je wilt kopen ongeveer verwacht wordt. Dit vond ik zelf erg fijn om te weten. Ik ben erg be... Toon meer

Ik zag de reclame en wilde het uitproberen. Ik had geen hoge verwachtingen! Maar bij de eerste keer gebruik werkte het als een tierelier. Ik doe er niet alleen de ramen mee, die trouwens schitterend e... Toon meer

Ten eerste is het heel gemakkelijk om een keuze te maken en toe te voegen aan je winkelwagen. Daarnaast zijn de producten van parfumello echt geweldig. Eerst was ik was sceptisch, maar uiteindelijk... Toon meer

1. #1 van de 10 beste bedrijven in Geuren- en aromaleverancier

Parfumello.com: Waar Geuren tot leven komen Bij Parfumello.com zijn we op een missie om jouw dagelijkse omgeving te veranderen in een aromatische reis vol genot. Onze website is jouw portaal naar een betoverende wereld van geurige creaties, met een uitgebreide collectie van hoogwaardige producten die je zintuigen prikkelen en je omhullen met heerlijke aroma's. Onze kernproducten omvatten een scala aan geparfumeerde reinigingsartikelen, waaronder vloerparfum, geparfumeerde allesreinigers, geurboosters en nog veel meer. Elk product is met zorg geselecteerd en vertegenwoordigt de essentie van verfijning en elegantie, om je huis te transformeren in een plek van rust en inspiratie. Bij Parfumello.com geloven we in de kracht van geuren om herinneringen op te roepen, stemmingen te beïnvloeden en persoonlijke verhalen te vertellen. Daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie. Met dit merk bieden we een breed scala aan geurprofielen, van fris en bloemig tot warm en kruidig, zodat je de perfecte geur kunt vinden die bij jouw persoonlijkheid en omgeving past. Bij Parfumello.com staat klanttevredenheid centraal. We streven ernaar om je niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook een naadloze en plezierige winkelervaring te laten ervaren. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om door ons assortiment te bladeren, producten te vergelijken en snel en veilig af te rekenen. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Welkom bij Parfumello.com, waar geuren tot leven komen en waar we geloven dat elke geur een nieuw verhaal vertelt. Verwen je zintuigen, verfraai je leefruimte en laat je betoveren door de magie van geuren die je hier zult ontdekken. Jouw reis naar aromatische perfectie begint hier.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastische glasreiniger

Fantastische glasreiniger! Nog nooit zo streeploos ramen gelapt!!!en ik heb heel wat ramen in mijn leven gelapt! Blij mee!

11 juni 2026

Antwoord van Parfumello

Dit is echt zo’n bericht waar we blij van worden!
Heel wat ramen gelapt én dan deze match.
Streeploos, helder, klaar.
Dankjewel voor het delen.
Geniet van die blinkende ramen!

Liefs 🌸

Zalige geurtjes de floral boetiek is…

Zalige geurtjes de floral boetiek is men favoriet en de manhatan ,de strijkspray maakt strijken ook een plezier het enige wat ik nog mis in de lijn is een intereurspray eentje dat dan ook wel even zo zalig blijft hangen om zo net nog even op te frissen voor het bezoek binnen komt .

6 juni 2026

Antwoord van Parfumello

Wat ontzettend fijn om te horen!
Florence + Manhattan = echt een mooie combi.
En dat strijken ineens leuk wordt… dat is zo fijn om te horen.
De roomsprays verwachten we binnen korte tijd weer op voorraad te hebben.
Dankjewel voor je enthousiasme en geniet ervan!

Liefs 🌸

Ik heb eerder het starterspakket…

Ik heb eerder het starterspakket besteld en was gelijk enthousiast over de heerlijke geuren . Ik had verwacht dat de werking van de producten onderschikt zouden zijn in vergelijking met de geurbeleving. Maar dat is dus niet zo. Het is een beetje verslavend om niet gelijk alle geuren te willen uitproberen .

Antwoord van Parfumello

Wat leuk om te horen Nicole!
Eerst de geur, daarna de verrassing.
En dan wil je eigenlijk alles proberen.
Mooi om te horen dat je zo enthousiast bent geworden.
Dankjewel voor je bericht en geniet ervan!

Liefs 🌸

Mijn vorige bestelling was snel…

Mijn vorige bestelling was snel binnen.zo blij mee schoonmaken maakt het een stuk leuker en het ruikt ook nog eens enorm lekker.
Nog maar een bestelling gedaan voor iemand cadeau te doen.

7 mei 2026

Antwoord van Parfumello

Dit is precies die Parfumello beleving Wendy!
Snel in huis, schoonmaken dat ineens leuk wordt en dan ook nog die heerlijke geur.
En dat je het cadeau doet… dat vinden we zo leuk om te horen!
Dankjewel voor je leuke bericht!
Veel plezier met geven en geniet ervan!

Love the wellness

Heerlijke geur die ook een tijd blijft hangen in huis

Antwoord van Parfumello

Wat leuk om te horen Erica!
Dat is precies wat we willen: geur die niet zomaar verdwijnt, maar blijft hangen als een fijne sfeer in huis.
Dankjewel voor je bericht 🤍

Liefs 🌸

Makkelijk te bestellen super heerlijke geurenen de volgende…

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis. Ruikt super lekker. Heel blij mee. En niet veel nodig, dus je doet wel even met de flessen.
Heb al de volgende bestelling gedaan, zodat ik op de boven en benedenverdieping alles hebt staan.

Antwoord van Parfumello

Dit is echt zo’n fijne beleving Irene!
Makkelijk bestellen, snel in huis en die geur die alles overneemt.
En slim ook… boven én beneden volledig Parfumello-ready.
Dat “je doet er lekker lang mee” horen we graag.
Dankjewel voor je leuke bericht!

Liefs 🌸

Ik ben erg tevreden over vooral de geur…

Ik ben erg tevreden over vooral de geur Dubai 😍

Antwoord van Parfumello

Dubai is echt zo’n geur die binnenkomt!
Warm, aanwezig, en meteen een fijne sfeer in huis.
Fijn dat je zo tevreden bent.
Dankjewel voor je bericht!

Liefs 🌸

Heb alles al van Penthouse serie en ga…

Heb alles al van Penthouse serie en ga nu een nieuwe proberen. goede ervaring ermee en snelle levering.

1 juni 2026

Antwoord van Parfumello

Penthouse fan.. we begrijpen je helemaal!
Zo leuk dat je nu een nieuwe geur gaat proberen.
Dat ontdekken blijft het leukste deel.
En snelle levering + goede ervaring = precies zoals het hoort!
Dankjewel voor je bericht.
Veel plezier met het ontdekken van een nieuwe geur!

Gewoon top

Gewoon top. Werkt snel en zonder strepen.

Antwoord van Parfumello

Wat fijn om te horen Serena!
Snel resultaat, mooi schoon en klaar.
Beter kan het niet.

fijne website

fijne website
uitleg over producten duidelijk
producten zijn heel fijn en ruiken vooral heerlijk
dit is mijn eerste bestelling ben heel benieuwd

Antwoord van Parfumello

Wat leuk om te lezen Tanja!
Duidelijke website, fijne producten en die heerlijke geuren… dat is een goede start.
En je eerste bestelling, dat voelt altijd als een klein cadeautje aan jezelf.
We zijn benieuwd wat je ervan gaat vinden.
Dankjewel voor je bericht!

Liefs 🌸

Mijn ramen zijn nog nooit zo…

Mijn ramen zijn nog nooit zo schoon!!!normaal veel strepen maar nu niet meer .Het is bovendien makkelijk in gebruik geen water.en zelfs zonder water.Ik ben echt heel tevreden!!!

1 juni 2026

Antwoord van Parfumello

Dit is precies zo’n moment Udia!
Ramen zó schoon dat je bijna twijfelt of er glas zit.
Geen strepen, geen gedoe, gewoon een mooi resultaat.
Dankjewel voor je enthousiasme.
Geniet van die blinkende ramen!

Liefs 🌸

Dit product ruikt heerlijk en schoon!

Dit product ruikt heerlijk, het blijft langer hangen in kleine ruimtes. De glasspray werkt ook echt streeploos, met de juiste doek. Je zou minder moeten poetsen maar het ruikt zo lekker en extra schoon. Het produkt zit dan ook in te kleine flessen. Ik ben nog wel benieuwd naar de vloer reiniger die ga ik nog bestellen.

Antwoord van Parfumello

Dit is zo’n fijne review om te lezen Bianca!
Frisse geur die blijft hangen in kleine ruimtes.
En streeploos glas met de juiste doek, precies de combi die het moet zijn.
En dat “ik poets expres wat vaker omdat het zo lekker ruikt”… we love it!
Die vloerreiniger gaat je ook zeker verrassen.
Dankjewel voor je enthousiasme!

Liefs 🌸

Ik ben super tevreden echt waar ik…

Ik ben super tevreden echt waar ik poetst nu heel graag Mvg Joy

5 juni 2026

Antwoord van Parfumello

Dit maakt ons echt blij Joy!
Dat poetsen ineens iets is waar je zin in hebt… dat is precies de vibe die je wilt.
Dankjewel voor je bericht.
Geniet van elk fris moment!

Snelle levering en ruikt fantastisch

Snelle levering en ruikt fantastisch

Antwoord van Parfumello

Wat leuk om te horen Annelies!
Snelle levering én een geur die fantastisch is.
Dat is precies waar we het voor doen.
Geniet ervan en veel schoonmaakplezier!

Liefs 🌸

Allereerst blijken de 3-in-1 zoeken…

Allereerst blijken de 3-in-1 zoeken precies dezelfde te zijn die de Action verkoopt. Voel ik mij al héél belazerd onder. Verder zijn de ramen absoluut niet helder na het gebruik van het schuim; laat een vage grijze waas achter!

Antwoord van Parfumello

Dankjewel dat je de tijd neemt om dit te delen Ellen!

Wat jammer om te horen dat onze producten niet hebben gedaan wat je ervan verwachtte.
We willen graag één punt toelichten: onze 3-in-1 Perfection Cloth is niet hetzelfde als die van Action. Deze doek is speciaal ontwikkeld voor Parfumello en onderscheidt zich door de aangepaste vezelsamenstelling, unieke weefstructuur, geïntegreerd glansdraad voor extra vuilopname, een groter formaat en de luxe afwerking in onze eigen kleuren en verpakking. Het lijkt misschien vergelijkbaar, maar de materialen en opbouw zijn echt anders.

Wat betreft de ramen: vervelend dat je een waas hebt ervaren, dat is niet de bedoeling. Een tip die in de praktijk vaak goed werkt: bij licht vervuilde ramen direct na het aanbrengen uitwrijven voor een streeploos resultaat. Bij iets hardnekkiger vuil helpt kort laten inwerken juist beter.
We raden daarbij onze 3-in-1 Perfection Cloth aan, omdat deze optimaal samenwerkt met onze producten. Samen vormen ze echt een sterk duo.

Mocht je nog vragen hebben of willen dat we met je meekijken, stuur gerust een mail naar support@parfumello.com. We helpen je graag verder.

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst! Een email gekregen dat mijn bestelling geleverd werd maar niets ontvangen. En nemen dan ook niet eens contact. Raar.

Antwoord van Parfumello

Dankjewel voor je review Micheline!
We snappen dat dit vervelend is.
We hebben je bestelling nagekeken en gezien dat het pakket onderweg beschadigd is geraakt en daardoor retour is gekomen naar ons.
Zodra het bij ons binnen was, hebben we direct een nieuw pakket voor je verstuurd.
We hebben je hierover ook al geïnformeerd.
We hopen dat je het snel ontvangt en er alsnog van kunt genieten.
Excuses voor het ongemak en dankjewel voor je geduld.

Life changing !

Het is echt een verandering in je dagelijkse schoonmaakbeleving !
Echt fantastisch ! Nu al de 2e set met andere geuren besteld, ik zou het iedereen aanraden

Antwoord van Parfumello

Dit is precies wat we willen horen Els!
Dat schoonmaken ineens geen “moeten” meer is maar echt een genietmoment wordt.
En nu al je tweede set besteld!
Dankjewel voor je enthousiasme.
Geniet van alle nieuwe geuren.

Liefs 🌸

Duidelijke beschrijving op de website

Duidelijke beschrijving op de website. Middelen ruiken ontzettend lekker en blijven idd lang hangen. Heerlijk!

Antwoord van Parfumello

Wat ontzettend leuk om te lezen Danielle!
Duidelijke info, lekkere geuren én die lange geurbeleving… precies de combi waar we op mikken.
Geniet van elke spray en elk schoonmaakmoment.

Ruikt lekker

Ruikt lekker

Antwoord van Parfumello

Zo goed om te horen Vera!.
Als het lekker ruikt, zit je altijd goed.
Geniet ervan en veel schoonmaakplezier!