ParkMan Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

App'en opkræver gerne betaling for parkering i Kødbyen selv om man blot skal bruge P-skive der! Området markeres fejlagtigt som grøn zone. Viste omvendt 0 kr betaling i blå zone et par gader v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

There was a technical problem with the app, which eventually resulted in me getting a fine in Copenhagen. When I took the matter to the ParkMan's team, they were very quick to respond, acknowledge the... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

It's unfortunate that they don't accept payment by Dankort when operating in Denmark (when all other parking companies do). The support was OK though in the end 👍 PS "Dankort er et nationalt debet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Læs her og og bliv advaret! Vi parkerede og brugte ParkMans og GPS'ens lokation, som vi plejede på ydre Nørrebro. Det undrede os da vi alligevel fik en parkeringsbøde. Det viste sig så, at vi havde be... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Openbare parkeerplaats
  6. Parkeergarage
  7. Parkeerplaats

Geschreven door het bedrijf

ParkMan er det hurtigst voksende parkerings fællesskab. Slut dig til fællesskabet af andre bilister, parkeringsselskaber og byer som deler information for at gøre byerne lettere tilgængelige og mere attraktive. ParkMan blev etableret som et redskab for at skabe bedre kommunikation mellem parkeringsvirksomheder, kommuner og motorister, og derved skabe et sundere forhold hinanden imellem. Ved at levere parkerings information til motorister i realtid, kan private parkeringsudbydere, og kommuner starte en mindre revolution i forhold til at forbedre trafikadministrationen, og gøre byerne mere fremkommelige og fornøjelige.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

41 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tak for god behandling

ParkMan (Martin) er HURTIG til at svare, når man henvender sig. Kunden får en god behandling, som er med til at opretholde opfattelsen af RETFÆRDIGHED.

12 december 2022

Hej Helle

Tak for din flotte anmeldelse - den er værdsat.
Vi er altid glade for at kunne hjælpe :)

Mvh Martin,

Nej tak til Parkman

Jeg modtog desværre en parkeringsafgift, idet app’en ikke har været funktionsdygtig, da jeg registrerede parkeringen. Jeg har 6 køretøjer tilknyttet min profil via Parkman og betaler dagligt parkering. Da jeg henvendte mig til kundeservice fik jeg oplyst nedenstående som årsag:

A) Forældet app-version installeret på telefonen (problemet er i disse tilfældet blevet løst ved at opdatere til seneste app-version)

B) Forældet OS-version installeret på telefonen (problemet er i disse tilfældet blevet løst ved at opdatere til seneste OS-version)

C) Mobildata frakoblet på telefonen (problemet er i disse tilfældet blevet løst ved at tilkoble Mobildata på telefonen under Indstillinger)

D) Mobildata frakoblet specifikt for ParkMan-app'en (problemet er i disse tilfældet blevet løst ved at tilkoble Mobildata for ParkMan-app'en under telefonens indstillinger for selve app'en – på Android-telefoner findes dette menupunkt som regel under Applikationer eller Programmer i telefonens indstillinger, og på iOS-telefon på listen over installerede apps på telefonen under menupunktet Indstillinger)

Ingen af ovennævnte årsager lå til grund for udfald i app’en.

Parkman var ikke interesseret i at hjælpe yderligere eller stå til ansvar.

Derfor er jeg selvsagt ikke længere bruger af app’en og vil klart anbefale de andre udbydere til betaling af parkering.

13 december 2022

Hej Johan
Jeg er ked af, at du har oplevet, at appen ikke var funktionsdygtig.
Det er ikke noget, vi har modtaget andre sager omkring.
Jeg vil dog påpege, at når appen ikke er funktionsdygtig, er det op til brugeren selv, at skaffe gyldig parkeringstilladelse på anden vis.
Her må vi henvise til parkeringsautomat eller anden parkerings app.
Det er anbefalet, at man ikke forlader området, førend man har bekræftelse på, at ens parkering er gyldig.
Skulle vi opleve generelle nedbrud, kan vi ikke stå til ansvar for, at man ikke kan bruge appen til at betale, når andre betalingsmetoder er tilgængelig.

Vh, Martin

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Justice

It was okay, the website says something and the employees says something else.

11 december 2022

Hi Robert

Thanks for your review.

I'm sorry to hear, that you don't feel we've lived up to our promises.
If you feel like your case has not been reviewed properly, you are most welcome to contact us again.

Kind regards Martin,

Velfungerende app

Velfungerende app. Har ikke oplevet nogle problemer.

4 december 2022

Hej Michelle,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive denne fine anmeldelse, det sætter bi pris på.

Vh. Andreas,

Rigtig fin app

Rigtig fin app, fungerer altid godt - den er designmæssigt brugervenlig og lys. Af den grund foretrækker jeg den frem for andre alternativer.

3 december 2022

Hej Birgith,

1000 tak for de fine ord omkring vores app, det sætter vi skam pris på :)

Appen fungerer perfekt - God service

Appen fungerer perfekt. Jeg havde et spørgsmål til kundeservice, som de løste hurtigt og effektivt.

27 november 2022

Hej Wivi,

Mange tak anmeldelsen, godt at høre du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Suveræn oplevelse hos ParkMan

Suveræn oplevelse hos ParkMan. Appen fungere tiptop. Har 2 gange haft glæden af at snakke med Andreas, hvor han begge gange har givet mig den bedste service jeg nogle sinde har fået

4 december 2022

Hej Oliver,

Mange tak for de fine ord omkring vores tidligere samtaler, er glad for at høre du er godt tilfreds.

Bedste parkerings app + kundeservice

Appen fungere som den skal, eneste gang jeg har haft problemer med den er når jeg selv har dummet mig, dog har kundeservice altid ville hjælpe mig efterfølgende, Anders klare det suverænt!

1 december 2022

Hej Finn,

Godt at høre det hele fungere som det skal. Vi står altid klar til at hjælpe :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg vil absolut ikke råde nogen til at…

Jeg vil absolut ikke råde nogen til at benytte ParkMan Appen.
Vi har holdt 5 timer og benyttet appen og alligevel fået en bøde, fordi Appen desværre er så dårligt programmeret at den har beregnet at vi holdt på Østerbro og ikke Frederiksberg. Dårligt udviklet app. Desværre. Den er slettet og jeg vil råde alle til ikke at benytte den. En dyr fornøjelse.

2 december 2022

Hej Megen,

Beklager den triste situation :(
Hvis du skriver en mail ind til os på : support@parkman.dk vil jeg gerne undersøge din sag nærmere, dog har vi ligesom andre apps kun adgang til din telefons GPS signal, hvilke er derfor vi har implementeret en bekræftelses skærm hvor man bekræfter følgende : Tid, Sted, og Bil.

ADVARSEL

ADVARSEL: Parkman opkræver parkeringsafgift for elbiler på offentlige parkeringspladser i København.

29 november 2022

Hej Asker,

Beklager den triste oplevelse, dette er dog noget alle P-Apps gør i Københavns kommune da man som El-bil ejer slet ikke skal starte sin app, hvilke også fremgår på deres hjemmeside.

Vh. Andreas.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God stil og god kundeservice

Jeg oplevede idag en fantastisk kundeservice fra Parkmans side, da jeg havde lavet en fejl der desværre resulterede i en kedelig hilsen i forruden. Jeg skrev til Parkman og forklarede situationen, og selvom det var mig der havde lavet en fejl, så var de imødekommende og hjalp mig selvom de nemt kunne have afvist mig. Tak for en god behandling

30 november 2022

Hej Anders,

Mange tak for de fine ord og tak for den behagelige samtale via mail.

Kundeservice i top

Andreas, customer care manager, gav os den venligste kundeservice og en god oplevelse. Kæmpe ros

8 november 2022

Hej Nehruja,

Mange tak for de fine ord, det varmer :)
Er glad for din oplevelse med vores support var god.

Du ønskes en god dag.

Tyveri for min konto!

Tyveri for min konto!
App virker ikke, har ikke brugt appen
Trukket penge
Og vil ikke give pengene tilbage
😠

3 november 2022

Hej Jesper,

Beklager at dette er din opfattelse af situationen.
Dog har vi en helt anden opfattelse.
Da du ringede ind til bekræftede du, at du havde været på lokationerne på tidspunkterne parkeringerne var foretaget. Vi prøvede og havde en ordentlig dialog med dig angående dette men du blev ved med afbryde samt true min kollega. Da jeg efterfølgende overtog sagen, ændrede du historie, samt begyndte at true samt afbryde mig, hvorefter vi bad dig ringene tilbage når du var faldet ned, hvilke du ikke gjorde.

Quick and Nice service

Quick and Nice service, helped with what I had problems with

15 november 2022

Hi Casper,

Thanks for the kind review, I'm happy that you are satisfied with the help we provided you :)

Kind regards,
Andreas, ParkMan

Hurtig og imødekommende!

Hurtig god service, personlig og imødekommende. Meget langt fra mine fordomme om parkeringsselskaber. Tak for det!

9 november 2022

Hej Per,

1000 tak for den fine anmeldelse og snakken, er glad for vi fandt en fin løsning :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nemt at finde ud af

9 november 2022

Hej Leif!
Tak for din anmeldelse - den er værdsat :)
Vi er glade for, at du er tilfreds med dit brug af ParkMan.
God weekend!

Fantastisk kundeservice

Har brugt ParkMan i flere år og har altid været yderst tilfreds. Jeg var idag inde i det indre Kbh at parkere, og glemte at ændre nummerpladen i appen til min nye bil, og fik derfor en P-bøde. Jeg kontaktede ParkMan og fik at vide at jeg kunne skrive en klage til Københavns kommune og se om de evt. ville godskrive mig bøden.
Men som plaster på såret ville ParkMan give mig kr. 500,- på min konto som jeg nu kan parkere for. Fantastisk service jeg ikke havde forventet. Jeg anbefaler på det varmeste ParkMan appen.

4 november 2022

Hej Mikkel

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den sødeste unge mand i…

Fik hjælp af den sødeste unge mand i dag 🙂 han sørgede for at jeg ikke får flere mails på finsk, dejligt nemt og hurtigt 🤗

18 oktober 2022

Hej Camilla,

1000 tak for de fine ord omkring vores samtale i går :)

Vh. Andreas,

God app

God app, virker hver gang og er let at gå til

16 oktober 2022

Hej Thomas,

Mange tak for de fine ord.

Vh. Andreas.