ParkMan Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

App'en opkræver gerne betaling for parkering i Kødbyen selv om man blot skal bruge P-skive der! Området markeres fejlagtigt som grøn zone. Viste omvendt 0 kr betaling i blå zone et par gader v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

There was a technical problem with the app, which eventually resulted in me getting a fine in Copenhagen. When I took the matter to the ParkMan's team, they were very quick to respond, acknowledge the... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

It's unfortunate that they don't accept payment by Dankort when operating in Denmark (when all other parking companies do). The support was OK though in the end 👍 PS "Dankort er et nationalt debet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Læs her og og bliv advaret! Vi parkerede og brugte ParkMans og GPS'ens lokation, som vi plejede på ydre Nørrebro. Det undrede os da vi alligevel fik en parkeringsbøde. Det viste sig så, at vi havde be... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Openbare parkeerplaats
  6. Parkeergarage
  7. Parkeerplaats

Geschreven door het bedrijf

ParkMan er det hurtigst voksende parkerings fællesskab. Slut dig til fællesskabet af andre bilister, parkeringsselskaber og byer som deler information for at gøre byerne lettere tilgængelige og mere attraktive. ParkMan blev etableret som et redskab for at skabe bedre kommunikation mellem parkeringsvirksomheder, kommuner og motorister, og derved skabe et sundere forhold hinanden imellem. Ved at levere parkerings information til motorister i realtid, kan private parkeringsudbydere, og kommuner starte en mindre revolution i forhold til at forbedre trafikadministrationen, og gøre byerne mere fremkommelige og fornøjelige.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

41 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ikke kunder mere hos Parkman

Parkerer ved koncerthuset og starter en parkering. Da jeg kommer ud og vil standse parkering, ser jeg at de slet ikke dækker denne parkeringsplads.
Alligevel modtager jeg en opkrævning for parkering. Da jeg ikke vil betale, sender de mig til incasso.
Parkman har altid været vores fortrukne P app. Nu er de slettet hos os alle.
Det kostede jer kun 270 kr at miste adskillige loyale kunder.

27 december 2022

Hej Søren,

Jeg er ked af at høre, at du har denne opfattelse, og at vi mister dig som kunde.

Når først en parkering er startet, uanset om den matcher de faktiske forhold, så har P-udbyderen dog til enhver tid krav på betaling i overensstemmelse med, hvad der bekræftes via appen. Vi har derfor hos ParkMan desværre hverken mulighed for eller myndighed til at træffe beslutninger om annullering eller refusion. Vi har en juridisk forpligtelse til at overlevere betaling i overensstemmelse med den P-billet, der blev leveret til det registrerede køretøj.
ParkMan giver dig ikke et forkert sted, men giver dig de nærmeste områdekoder via GPS'en på din telefon. Vi har ikke udviklet GPS'en, men anvender derimod den GPS, som telefon producenten har lavet.
For at sørge for du har valgt den korrekte områdekode så anbefaler altid at orientere sig via de blå eller sorte skilte med regler og vilkår, da der - udover områdekoden - kan forekomme særlige vilkår; p-skive påbudt, tidsbegrænset parkering, særlig p-tilladelse, mm., du skal være opmærksom på.

Vh. Martin

Bad customer service

Bad customer service, they charged me a fee even I was explaining how I shouldn't have gotten..

19 februari 2023

Hi Aris,

As we mentioned in our emails there was added a reminder fee of 75 kr. to your outstanding bill after we had sent 6 reminders and gave you 17 days to pay this, and there was therefor nothing we could do.

Kind regards, Andreas

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Trods frustrationer over et inkasso…

Trods frustrationer over et inkasso varsel, hvor jeg skrev lidt surt til kundeservice.
så formåede de i kundeservice at give mig et rigtig godt svar, med god information.
Tak for det.

13 februari 2023

Hej Lars,

Tak for den fine anmeldelse, det varmer.

Vh. Andreas,

Bruger venlig

Super nem at bruge

13 februari 2023

Hej Maja,

Dejligt at høre du er tilfreds med appen :)

Svindler firma

Svindler firma, du skriver den 15, at betaling ikke kunne gennemføres, og den 17 bliver der lavet et gebyr på 75. Ikke noget med 2 uger eller anden frist som et alm firma. Hold jer væk hvis i kun kigger på jeres mail en gang om ugen. De sender ikke notifikation på telefon selv om de har dit nr.

18 januari 2023

Hej Rune,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse hos os.
Du refererer til vores rykkerproces, som foregår fuldt automatisk.
Der sendes påmindelse om betaling d. 1, 7, 13 og d. 17. Såfremt betalingen ikke er sket inden d. 17, vil der pålægges et gebyr på 75 kr.
Jeg håber dette skabte afklaring.

Vh. Martin,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig venlige og svarede hurtigt på…

Utrolig venlige og svarede hurtigt på min henvendelse og gjorde virkelig meget for at være imødekommende.

13 januari 2023

Hej Birthe,

1000 Tak for de fine ord omkring vores kundeservices afdeling, det sætter vi stor pris på :)

Parkman

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold kæft en dårlit app og reklame 👎

12 januari 2023

Hej Anders,

Vi er kede af at høre du ikke er tilfreds med vores app samt reklame. Du er mere end velkommen til at kontakte os på support@parkman.dk og give os konstruktiv kritik :)

App needs to restart

App needs to restart. And during the restart it changed position.
Has to pay both bills now. The company has no interest in service in any way. Only look for profit.
Will never use Parkman again- what a fraud company

12 januari 2023

Hi Søren,

The information you have written here is completely false. You have already been informed about this from both ParkMan and the area provider, you started a parking in a cheap zone and parked in a more expensive.
Afterwards you decided the threaten my college, here is the exact message you sent him :
"Ja FUCK dig. Skal nok gøre mit for at få budskabet spredt mest muligt I de forskellige netværk. Og hvis jeg nogensinde finder dig på gaden, skal jeg nok gøre mit for at ødelægge ikke bare din dag."

We here at ParkMan does not tolerate any kinds of treats, and will go forward with this matter.

We have also informed you that we (ParkMan) are not permitted to issue refunds on parkings, this can only be done by the provider which the parking was started in.

Andreas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde et problem med…

Jeg havde et problem med parkeringsanlægget. ParkMann tog mine problemer alvorligt og hjalp mig gennem problemet.
Virkelig hod service

21 december 2022

Hej Dorte,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at have haft mulighed for, at kunne hjælpe!

Martin

Super betjening

Har haft en dårlig oplevelse med parkzone omk parkeringsområde, som var dårlig skiltet da jeg troede jeg holdt på et ParkMan område og derfor havde sat min app derfra til..men den blev løst til UG af ParkMan

31 oktober 2022

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse - vi er altid glade for, at kunne hjælpe!

Martin

Fungerer altid

Fungerer altid, er nem at bruge.

25 december 2022

Hej Marie

Tak for din anmeldelse - den er værdsat.
Vi er glade for, at du er glad for at bruge os - det håber vi, at du bliver ved med.
Vh Martin / ParkMan

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fint

Parkering over flere døgn virkede fint

25 december 2022

Hej Michael

Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt virkede som det skulle.

Vh Martin / ParkMan

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Parkeringsafgift af Europark trods kvittering af ParkMan?

Jeg har fået en parkeringsafgift af Europark, trods det at ParkMan fandt bilen ved AKKC, registrerede ankomst og sluttid og kvitterede med 0 kr, da det var efter kl. 19 på en hver dag. Hvordan kan det ske?

19 oktober 2022

Hej Lars,

Beklager den uheldige oplevelse, i situationer som dette anbefaler vi altid at man tager kontakt til os via mail : support@parkman.dk.
Hvis du navngiver mailen "TrustPilot" så skal jeg nok kigge på din sag i løbet af dagen :)

Hellere en p-afgift end Parkman

Kan se der er flere med samme oplevelse. Er røget i inkasso pga mislykkedes betaling. Parkman påstår at de har sendt 3 påmindelser med sms i december sidste år, det kan jeg desværre ikke modbevise. Nu er 21,35 kr blevet til 421,35 kr. Parkeringen er mere end et år siden. Tager hellere en p-afgift end jeg vil bruge Parkman igen.

15 december 2022

Hej Daniel,

Som nævnt i vores tidligere samtale så er der blevet sendt 3 påmindelser til dit telefonnummer, efterfølgende sender Intrum et brev afsted på vores vegne uden gebyr, først ved anden brev kommer der gebyr, så der har altså været massere af muligheder for at løse dette.

Beklager du har fået en dårlig opfattelse af situationen.

Super nemt at bruge

Super nemt at bruge. Ville dog ønske de havde licens til flere områder, da jeg ikke er særlig glad for de andre udbyder.

13 december 2022

Hej Merve

Tak for de fine ord!
Vi er glade for at høre, at vi er dine foretrukne udbyder, og arbejder på højtryk for, at det skal forblive sådan.
Vi arbejder også løbende på at udvide vores dækning, så vi håber, at vi i endnu højere grad opfylder vores brugeres forventninger i fremtiden :)

Mvh Martin,