Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service hos Parkman. Kunne ikke stoppe parkeringen på App. Prøvede alt men tiden kørte videre. Efter forsøg i 2 dage lykkedes det endeligt, men der var regningen løbet op på 554kr. Parkman var så... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg pakerer idag ved Helsingør Domkirke, og starter min pakering kl 11.12. Jeg har en aftale, den varer 1,5 time. Da jeg kommer retur har jeg fået en pakeringsafgift i forruden?????????? Jeg st... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Parkman bruger Intrum til inkasso. Jeg har prøvet at kontakte Intrum for at få informationer om en P-afgift. De refererer til et journalnummer, men når jeg oplyser dette, kommer jeg ikke videre. Man k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kæmpe ParkMan fan. Det er nu 2. gang at jeg har oplevet ekstraordinær god venlig og personlig betjening af medarbejder Lisa. Den største anbefaling herfra. Håber der snart måtte blive endnu f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Parkeerplaats
  5. Motorfietsparkeerplaats
  6. Openbare parkeerplaats

Geschreven door het bedrijf

ParkMan er det hurtigst voksende parkerings fællesskab. Slut dig til fællesskabet af andre bilister, parkeringsselskaber og byer som deler information for at gøre byerne lettere tilgængelige og mere attraktive. ParkMan blev etableret som et redskab for at skabe bedre kommunikation mellem parkeringsvirksomheder, kommuner og motorister, og derved skabe et sundere forhold hinanden imellem. Ved at levere parkerings information til motorister i realtid, kan private parkeringsudbydere, og kommuner starte en mindre revolution i forhold til at forbedre trafikadministrationen, og gøre byerne mere fremkommelige og fornøjelige.

3,2

2 sterren
1 ster

Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supergod dialog med Lisa omkring en…

Supergod dialog med Lisa omkring en bøde i et andet p-firma hvor jeg nok var blevet lidt vildledt af betaling for parkeringen til ParkMan - dialogen førte at ParkMan dækkede halvdelen af bøden
ParkMan kunne have været ligeglade men Lisa (ParkMan) kompenserede - tak for det 🙏

5 december 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at du havde en god dialog og at vi kunne hjælpe med at finde en fair løsning i en lidt ærgerlig situation.

Vi bestræber os altid på at møde vores brugere med forståelse og ordentlighed – også selvom sagen vedrører et andet p-firma. Dejligt at høre, at du oplevede netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team Parkman, Lisa

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

App viser forkert områdekode. du får stadig bøde

App viser forkert områdekode på kortet. Jeg parkeret på Køge havn. og brugte parkman. Den viste det rigtigt område på kortet og jeg betalte. 3timer sener kommer jeg ud til en p-bøde. Det viser sig at Parkman bruger forkert områdekode på det viste område. og ja, jeg kunne havde kikket på skiltede, men jeg stolede på at Parkmans app viste rigtigt områdekode, når nu jeg kunne se at den viste rigtig på kortet (jeg var der, hvor appen viste på kortet).
så lad være med at bruge Parkmans app, den viser forkert områdekode og taget penge. men du får stadig en p-bøde.

10 november 2025

Hej Jesper,

Vi forstår godt, at det er frustrerende at modtage en p-bøde, når man har betalt for parkering i appen. Det er dog altid parkantens ansvar at sikre sig, at de oplysninger, der står på de fysiske skilte på stedet, stemmer overens med det område, man starter parkering i via appen.

Hvis skiltene på stedet ikke matcher den områdekode, der vises i appen, skyldes det, at vi ikke tilbyder parkering i netop det parkeringsområde. Appens kortvisning er vejledende og kan i visse tilfælde overlappe nærliggende områder, men den gyldige parkering afgøres altid af skiltningen på stedet.

Vi anbefaler derfor altid at tjekke områdenummeret på skiltet, før parkeringen startes, så man er sikker på at parkere korrekt.

Har du spørgsmål eller ønsker, at vi kigger nærmere på sagen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi gerne.

Team Parkman, Lisa

God og hurtig service!

18 november 2025

Antwoord van ParkMan

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede god og hurtig service. Det betyder meget for os.

Dårlig - fraråder en hver

Jeg vil gerne dele min meget dårlige oplevelse med Parkman, som har gjort mig ekstremt frustreret. Efter at have flyttet fra EasyPark til Parkman, troede jeg, at jeg ville få en bedre parkeringsoplevelse. Jeg betalte 60 kr. for parkering, og alt så fint ud. Skærmen bekræftede, at jeg var på den rigtige adresse, men alligevel fik jeg en bøde på over 900 kr.!

Jeg forsøgte at kontakte Parkman for at få hjælp, men de nægtede at hjælpe mig og sagde bare, "det er livet." Det føles som en direkte dårlig service og en mangel på ansvarlighed. Det er en fejl, jeg aldrig vil begå igen. Jeg kan ikke anbefale Parkman til nogen, hvis de er ligeglade med deres kunder og ikke står ved det, de tilbyder. Lær af mine fejl og vælg en bedre parkeringsløsning!

14 november 2025

Hej Emma,

Tak fordi du deler din oplevelse – selvom det gør os oprigtigt kede af at høre, at du har haft en så frustrerende situation. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores brugere skal have.

En parkeringsafgift på trods af betaling er naturligvis meget ubehagelig, og vi forstår, hvor urimeligt det kan føles. Vi beklager, hvis du oplevede, at vores kundeservice ikke gav dig den hjælp eller forståelse, du havde forventet. Det er ikke den standard, vi stræber efter.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere for at se, hvad der er gået galt, og om der er noget, vi kan gøre for at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os direkte med dine oplysninger på Support@parkman.dk så vi kan gennemgå forløbet i detaljer og finde en løsning.

Tak igen for din feedback, den hjælper os med at blive bedre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig svartid, virkelig behagelig medarbejder. 5 stjerner til Lisa!!

13 november 2025

Hej Rasmus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet super service, hurtig svartid og en behagelig dialog.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team ParkMan, Lisa

Tempoet og enkeltheden

30 oktober 2025

Hej Troels,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på tempoet og enkeltheden. Det betyder meget for os, at oplevelsen er hurtig og nem for vores brugere.

Tak fordi du bruger vores service!

Team ParkMan, Lisa

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er nu med i koret over frustrerende…

Jeg er nu med i koret over frustrerende modtagere af inkassomeldinger fra Intrum for Parkman. Jeg har aldrig fået en faktura, og jeg kan ikke se i Intrums brev hvilken parkering, der skulle være tale om på 97 kr. Pga rykker blev den til 197,- i sidste uge, og nu er den steget til 697, fordi jeg ikke var på e-boks da. Det er modbydelig forretningsgang. I al kommunikation bør man jo retfærdiggøre sit krav ved at vedhæfte den forteelse, der er tale om. Ellers er det jo ren Kafka! Når jeg logger ind m nemID hos Intrum har de ingen sager om mig. Når jeg bruger det login in og kodeord, de skrev i brevet, melder den fejl. Catch-22 i hvad jeg ellers opfatter som en retsstat. Jeg har ikke Parkmans app.
Update en time senere: min datter fortæller nu, at hun parkerede med Parkman i sommer og slettede siden appen. Åbenbart inden, betaling var trukket. Derfor er den endt hos mig. Så retfærdigvis gælder min brok her ikke selve Parkman, men Intrum.

28 oktober 2025

Hej Claus,

Mange tak for din besked og for at dele din oplevelse.

Det lyder som en meget frustrerende situation. Selvom inkassoprocessen håndteres af Intrum og ligger uden for vores direkte kontrol, vil vi naturligvis gerne hjælpe så godt vi kan, når en sag vedrører en parkering gennem ParkMan.

Som du selv har forklaret, skyldes sagen en tidligere parkering foretaget gennem din datters ParkMan-konto. Det forklarer, hvorfor brevet er kommet fra Intrum, selvom du ikke selv bruger appen.

Vi er glade for, at årsagen blev opklaret – og vi tager din feedback om kommunikationen videre internt, da det er vigtigt for os, at vores brugere altid har klarhed over deres sager.

Har I brug for hjælp til at se selve parkeringen, kvitteringen eller yderligere detaljer, hjælper vi naturligvis gerne. Du er velkommen til at skrive til os med registreringsnummeret eller andre oplysninger, så undersøger vi det med det samme.

Tak fordi du tog dig tid til at beskrive oplevelsen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skal nu betale 210 for en parkering i sommers, på 28,- kr!!!

Jeg modtager en inkassosag fra Intrum, oprettet af ParkMan, fra en parkering i Fields d. 10.8 på beløb 28,- kr, som jeg aldrig har hørt noget om før nu!!
De svarer på min mail, men kan ikke give mig noget konkret, ej heller dokumentation. Det er simpelthen SÅ ringe. Nu må jeg betale 210,- kr for at der ikke skal begynde at tikke renter på fra d.d. DET ER SIMPELTHEN IKKE I ORDEN, AT MAN IKKE HAR NOGEN FORM FOR RETSSIKKERHED I DETTE P-INFERNO..

16 oktober 2025

Hej Sisse,

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse – vi forstår fuldt ud, at det er frustrerende at modtage en inkassosag, når man ikke har fået kendskab til parkeringen forinden. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen af vores brugere skal have.

Vores procedurer er sådan, at betalinger for parkeringer trækkes samlet den 1. i måneden efter, at parkeringen har fundet sted. Hvis en betaling ikke kan gennemføres – for eksempel på grund af kortproblemer – sendes der automatisk flere adviseringer via SMS til det telefonnummer, parkeringen er oprettet med. Først når der ikke kommer nogen reaktion på disse adviseringer, bliver sagen overdraget til vores samarbejdspartner Intrum.

Vi kan altid fremsende dokumentation for, hvilke adviseringer der er sendt og hvornår, hvis du ønsker det. Det gør vi netop for at skabe gennemsigtighed, når der opstår tvivl om kommunikationen.

Når sagen først er overdraget til Intrum, skal betalingen ske direkte til dem for at undgå yderligere gebyrer. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen på Support@parkman.dk, så vi kan hjælpe med at finde al den relevante information og sikre, at alt stemmer korrekt.

Vi beklager meget den ulejlighed, sagen har medført, og vi tager din feedback alvorligt. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation og påmindelser, så ingen står i en lignende situation fremover.

BENYT IKKE ParkMan’s APP :0(

BENYT IKKE ParkMan’s APP til BETALINGSPARKERING NOGEN STEDER I DANMARK. HVORFOR?
For det første fordi ingen kundeservice pr. telefon!!!

For det andet: ParkMan trækker åbenbart ikke betalingen for parkeringen på dagen men først måned efter ???
Jeg parkerede 7. maj 2025 og åbenbart trækkes betalingen for parkeringen først i juni. Mit betalingskort udløb i juni 2025!! MEN jeg troede jo, at de trak beløbet i maj!!!

ParkMan påstår i vores mailkorrespondance, at de har fremsendt sms’er 1/6, 1/6, 8/6 og 8/6. De datoer har jeg netop modtaget fra ParkMan, men ingen tekst medsendes?

For det tredje: Her midt oktober modtager jeg et brev fra INTRUM på ParkMan’s vegne med trusler om RKI på grund af ubetalt regning.
ParkMan kan jeg IKKE RINGE til, da det ikke er muligt for privatkunder … INTRUM oplyser ikke deres tlf.nr. i det fremsendte brev! Efterfølgende finder jeg det, men det er umuligt at komme igennem på grund af travlhed!
De skriver i brevet, at al henvendelse og betaling er mulig via deres selvbetjening.intrum.dk via MitID eller loginoplysninger. Jeg har ikke MitID og jeg kommer ikke ind via loginoplysningerne.

Jeg spørger bare, hvorfor er det ikke bare muligt at ringe til ParkMan’s kundeservice? Jeg fandt en mailadresse til ParkMan og skrev til den. MEN hvad hjælper det, når der venligst bliver henvist til INTRUM.
Alligevel skrev jeg retur og modtog så mailsvar med datoer for fremsendelse af sms’er - ingen tekst …

Jeg orker ikke mere og har betalt de 301 kr. for en parkering i København til 110 kr. + 16 kr. ( ParkMan’s servicegebyr) siden 75,- kr. (Rykkergebyr pr. 31/5 2025). Og nu naturligvis med 100 kr. på lagt i rykkergebyr til INTRUM.

Jeg har ikke tidligere benyttet mig af ParkMan, men fordi min vanlige parkeringsAPP drillede, opdagede jeg flere andre udbydere på skiltet, MEN jeg vidste ikke, at betalingen for parkeringen ikke blev trukket straks efter, som min vanlige udbyder gør!

Jeg er blevet den erfaring rigere og min pung fattigere. Hvorfor skriver jeg herinde, når jeg lige har betalt den ubetalte regning?? Det gør jeg, fordi jeg har en tro på, at kundeservice, som kan kontaktes via et oplyst telefonnummer, gør en stor forskel og at jeg som kunde følger mig ekspederet med respekt, ligeværdighed og gennemskuelighed!

Jeg havde ikke og har stadig ikke tænkt mig at snyde nogen eller udlade at betale for en tjeneste - her en enkelt parkering.

Og her et sidste spørgsmål, er sms’er gangbare som dokumentation i dagens Danmark fremsendt kun med dato og ingen tekst i forhold til at true med inkasso? Er der ikke en bestemt procedure som skal følges?

En opringning havde gjort underværker i denne uheldige situation OG undladt mig for skulle skrive en elendig anmeldelse af ParkMan pga. EN parkering - øv øv øv :0(

21 oktober 2025

Hej Heidi,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse så grundigt.

Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi er kede af, at du har haft en uheldig oplevelse i forbindelse med din parkering. Det er bestemt ikke vores ønske, at nogen skal stå tilbage med den følelse.

Hos ParkMan bliver betalinger for parkeringer ikke trukket enkeltvis på selve dagen, men samlet den 1. i den efterfølgende måned. Det betyder, at parkeringer foretaget i maj bliver trukket den 1. juni.

Vi er klar over, at det kan virke anderledes end hos nogle andre udbydere, men vi kigger ind i om vi kan gøre denne proces tydeligere og mere brugervenlig.

Hvis en betaling ikke kan gennemføres – for eksempel fordi betalingskortet er udløbet, sender vi adviseringer via SMS til det telefonnummer, som parkeringen er oprettet med. Der sendes flere påmindelser, før en sag eventuelt overgår til vores inkassopartner Intrum. Vi kan altid fremsende selve SMS-teksterne, hvis man ønsker at se, hvad der er sendt, og hvornår.

Det er rigtigt, at vi ikke har et åbent telefonnummer til privatkunder, men vi er nemme at fat på via mail og chatfunktionen på vores hjemmeside. Her besvarer vi henvendelser i åbningstiden, og hvis man ønsker at blive ringet op, skal man blot skrive sit telefonnummer i beskeden – så ringer vi dig op. På den måde sikrer vi, at alle sager bliver håndteret på bedste vis og med den nødvendige dokumentation ved hånden.

Når en sag først er overdraget til Intrum, skal betalingen ske direkte til dem, men man er altid velkommen til at kontakte os, hvis man har spørgsmål. Vi kan hjælpe med at finde frem til de relevante oplysninger og sørge for, at kommunikationen med Intrum forløber korrekt.

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse og at sagen har udviklet sig, som den gjorde. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, for det giver os mulighed for at forbedre vores kommunikation og gøre vores processer endnu mere gennemskuelige.

Snyd og bedrag

Parkman har et lidt for godt samarbejde med inkassofirmaet intrum. Jeg har betalt for to parkeringer i appen, men får pludselig en rykker med rykkergebyr i e-Boks på en betaling, som man ikke i kan finde i min app. Dvs. Det er et andet telefonnummer og kontooplysninger, der har tilføjet min bils oplysninger i appen, hvilket jeg ikke har vidende om. Juridisk set har i ikke ret til penge fra mig, da jeg har betalt det jeg har tilmeldt mig. Men jeg kan ikke stå til ansvar for hvad andre opretter i min bils oplysninger. Så i må I lade den person, hvis kort er tilknyttet til, betale regningen!

16 oktober 2025

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at det kan virke urimeligt, når man modtager en rykker, selvom man selv har betalt sine parkeringer korrekt. Vi vil derfor gerne forklare, hvordan processen fungerer.

Når en parkering registreres, sker det altid ud fra bilens nummerplade. Det betyder, at hvis en anden person har oprettet en parkering i vores app med din bils oplysninger, vil adviseringer om eventuel manglende betaling blive sendt til det telefonnummer, som parkeringen er oprettet på.

Hvis betalingen herefter fortsat udebliver, overgår sagen til inkasso, og inkassosagen sendes til den registrerede ejer af bilen. Det skyldes, at vi som udgangspunkt kun har adgang til ejeroplysninger via Motorregistret – og derfor juridisk er forpligtet til at rette henvendelse til ejeren.

Vi kan godt forstå, at det kan være frustrerende, især hvis du ikke har haft kendskab til, at en anden har oprettet parkeringer på din bil. I sådanne tilfælde vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere, så du ikke bliver holdt ansvarlig for en fejlregistrering.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på Support@parkman.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ingen kundeservice for privatkunder

Ingen kundeservice for privatkunder, det er ikke ok.

Men efterfølgende må jeg sige, at der svares straks tilbage på emails fra Parkman

2 oktober 2025

Hej Knud,

Tak for din feedback.

Vi bestræber os altid på at besvare vores kunder hurtigst muligt. Det er korrekt vi kun har telefon til erhverv. Det kan være vi skal kigge ind I at ændre dette!

Du er altid velkommen til at benytte vores chat funktion for direkte og hurtig kommunikation.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fået en hjælp og en imødekommen som var…

Fået en hjælp og en imødekommen som var rigtig god, ved en dobbelt registrering ved operaen.
Tak for hjælpen

11 augustus 2025

Hej Benny,

Vi er glade for din oplevelse med ParkMan er positiv, tak for at dele dette!

Vores kundeservice bestræber sig altid på hurtig kommunikation og personlig service.

Alt godt!

Alt godt. Har kun gode ting at sige.

4 augustus 2025

Hej Jonathan,

Vi er glade for din oplevelse med ParkMan er positiv, tak for at dele dette!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God app og god kommunikation!

Intet at klage over her. God og funktionel app og god kommunikation fra medarbejderne. 👍

8 augustus 2025

Hej Joachim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det betyder meget for os at høre, at du er glad for appen, og at vores team har leveret god kommunikation. Vi arbejder hele tiden på at gøre ParkMan endnu bedre, så det er dejligt at vide, at indsatsen bliver værdsat.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tænk at man ud over parkerings afgiften…

Tænk at man ud over parkerings afgiften skal betale et servicegebyr.

5 augustus 2025

Hej Noam,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi forstår godt, at et servicegebyr kan virke ærgerligt oven i parkeringsafgiften. Gebyret dækker de omkostninger, der er forbundet med at drive og vedligeholde brugervenlig parkeringsløsning.

Vi sætter stor pris på din feedback og tager den med i vores arbejde med at gøre ParkMan endnu bedre for alle brugere.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

4 ud af 5

Parkman tog betaling for parkering i et område de ikke har ret til.
Det resulterede i, at jeg fik en bøde fra det firma som ejer pladserne.
Jeg agiterede, at jeg var i god tro da parkman opkrævede betaling for at jeg kunne holde der.
Efter noget skriverier frem og tilbage medgav parkman min anke og returnerede bøden + 50 kr. i app'en for den betaling der blev ulovligt opkrævet af mig.

De 4 stjerner er for, at lytte til min klage. Den manglende er, at sådan en fejl som jeg oplevede aldrig bør forekomme.

10 juli 2025

Hej Søren

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for din kommentar og prøver altid at imødekomme vores kunder bedst muligt. Den situation du var ude for er selvfølgelig ikke noget vi håber sker igen. Vi bestræber os på at rette op på sådanne fejl til fremover.

Vh. Lisa

Indbetalte penge p.g.a

Indbetalte penge p.g.a. fejl, kan ikke annulleres 😱 Det er godt nok for dårligt.

16 juni 2025

Hej,

Hos ParkMan er det ikke muligt at indsætte penge på forhånd. Vi trækker kun beløbet fra dit kort, når du har parkeret.

Hvis du har spørgsmål eller oplever noget, der virker forkert, er du meget velkommen til at kontakte os på support@parkman.dk – så kigger vi gerne nærmere på det.

Virkelig god service

Virkelig god service. Min gamle mor har mistet sit dankort og samtidig er hun under en sygdoms behandling, som gør lette ting, lidt svære at løse. Hun havde et lille bitte udestående med parkman, som hun pga det tager 3 uger at få et nyt kort, ikke kunne betale online.
Det blev løst af Isabell fra Parkman kundeservice på en hurtig og fin måde.

16 juni 2025

Hej Lars,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at have ydet en god service. Det betyder meget for os at høre din feedback.

Vh. Isabelle

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har aldrig haft parkman appe

Jeg har aldrig haft parkman appen. Men har har modtaget inkasso opkrævning, med trusler om foderet. Det må gå dårligt for firmaet, når de skal opfinde kunder.
Der bliver heller ikke svaret på mail.

3 december 2024

Hej Anita,

Vi beklager rigtig meget, at din mail ikke blev modtaget korrekt af os, og du ikke fik svar på din henvendelse. Vi har rakt ud til dig nu og forsøgt at rette op på fejlen bedst muligt. Vi arbejder altid på at forbedre os, og vi lærer altid af disse situationer.

Vh. Isabelle
ParkMan

Lees meer over geverifieerde reviews.