App'en opkræver gerne betaling for parkering i Kødbyen selv om man blot skal bruge P-skive der! Området markeres fejlagtigt som grøn zone. Viste omvendt 0 kr betaling i blå zone et par gader v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
There was a technical problem with the app, which eventually resulted in me getting a fine in Copenhagen. When I took the matter to the ParkMan's team, they were very quick to respond, acknowledge the... Toon meer
It's unfortunate that they don't accept payment by Dankort when operating in Denmark (when all other parking companies do). The support was OK though in the end 👍 PS "Dankort er et nationalt debet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Læs her og og bliv advaret! Vi parkerede og brugte ParkMans og GPS'ens lokation, som vi plejede på ydre Nørrebro. Det undrede os da vi alligevel fik en parkeringsbøde. Det viste sig så, at vi havde be... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
ParkMan er det hurtigst voksende parkerings fællesskab. Slut dig til fællesskabet af andre bilister, parkeringsselskaber og byer som deler information for at gøre byerne lettere tilgængelige og mere attraktive. ParkMan blev etableret som et redskab for at skabe bedre kommunikation mellem parkeringsvirksomheder, kommuner og motorister, og derved skabe et sundere forhold hinanden imellem. Ved at levere parkerings information til motorister i realtid, kan private parkeringsudbydere, og kommuner starte en mindre revolution i forhold til at forbedre trafikadministrationen, og gøre byerne mere fremkommelige og fornøjelige.
Jyllingevej 64C, 2720, Vanløse, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord
Som kunde hos Parkman har jeg haft en rigtig positiv oplevelse. Deres service er både professionel og personlig, og jeg har altid følt mig godt taget hånd om. Parkman har gjort parkering nemt og bekvemt, og deres app fungerer perfekt til at finde og betale for parkering. Jeg sætter stor pris på, hvordan de gør det let at få adgang til parkeringsmuligheder uden stress. Desuden har deres kundeservice været super hjælpsom, hver gang jeg har haft spørgsmål. Jeg kan helt klart anbefale Parkman som en pålidelig og brugervenlig løsning til parkering.

Antwoord van ParkMan
Positiv oplevelse! Vi tog kontakt til Parkman omkring en uberettiget bøde.. det har man sjældent held med men Parkman var imødekommende og vi fandt en god løsning.

Antwoord van ParkMan
Jeres app viser ikke korrekte p-zoner = p-bøde til mig og samtidig indkrævning for time parkering? Har henvendt mig til jeres support omkring p-afgift for 10 dage siden og afventer stadig svar - useriøst!

Antwoord van ParkMan
Hurtigt og uddybende svar. Forståelse for parkeringsregler frustrationer, af en bilist der vover sig ind i Aarhus byområder engang imellem. Tak for det.

Antwoord van ParkMan
Hurtig tilbagemelding og godtgørelse - (rabat på næste P sted) vedrørende opkrævet gebyr - et sted hvor der var 2 timers fri/gratis parkering. Tak!

Antwoord van ParkMan
It’s very strange that the max payment in Slotscenteret Odense is Dkr 200 for 24 hours but still I pay 240 every morning for just 12 hours.
My college told me he pays only 39,00 for the same time as it’s free after 20:00 in the same parking, but pays with credit card. We always arrive at 19:00.
Really a scam to use this app
Jeg har netop fået en opkrævning på næsten kr. 600,- ud af det blå. Tilsyneladende fordi der i 2022 var en betaling på kr. 78,14,- der ikke gik igennem på et udløbet kort.
Jeg har intet hørt fra dem - ingen rykkere eller kontakt. Og jeg var ikke klar over jeg skyldte pengene og siden har jeg gennemført 7 - som i SYV - betalinger i samme app. Den seneste i juni sidste år.
NU - næsten tre år senere - har de sendt mig til opkrævning hos Intrum, der sender en opkrævning med renter og gebyrer på OVER kr 500,-
Ingen varsler, ingen overholdelse af gældende danske regler for rykkerskrivelser, men et brev hvor det kommer til at koste mig kr. 600,- at parkere for kr. 78,14,-
DET ER VANVID! Der er masser af andre apps, vælg dem, så du ikke pludselig får voldsomme gebyrer og trusler din vej.

Antwoord van ParkMan
Jeg havde en uheldig oplevelse med en P-afgift, hvor der var en misforståelse mellem det registrerede parkeringssted i app’en og stedet, hvor afgiften blev udstedt. Efter at have kontaktet ParkMan blev min sag hurtigt og professionelt håndteret. Jeg er meget imponeret over deres høje serviceniveau og vil uden tvivl fortsætte med at bruge ParkMan. Stor ros til deres kundeserviceteam for at levere en løsning med både venlighed og professionalisme! 👏
– Kim

Antwoord van ParkMan
Scam app vi brugte den til at parkere et sted, den modtog betaling og sagde det var rød zone der efter fik vi dog en bøde, ville aldrig sige nogle skulle bruge denne app hold jer fra den
Redigeret: nu har jeg fået svar fra dem, de bliver ved med at skrive de ikke kan stå til regnskab for hvor godt en gps virker, det eneste problem med det er at det intet har med gps at gøre fordi man kan ændre placeringen til at være præcis der hvor man vil have den.

Antwoord van ParkMan
Vil nok bare bruge easypark fremover, det sjovt nok mere easy.
Jeg havde betalt, jeg havde gjort præcis som jeg skulle af en eller anden årsag har min app registreret den forkerte by by, men ikke betalingen. På trods af skriveri kvitteringer og så videre var der ingen forståelse af hente🤷♀️🤨🤨

ADVARSEL:
Parkman tryller en parkeringsudgift på 14,17 Kr. om til en udgift på 36,52 Kr. med bl.a. gebyrer, som IKKE oplyses på forhånd. Det er en stigning på 158 %. RENT TYVERI !
Kun 10 % af parkeringsbeløbet samt 5,- Kr. gebyr oplyses på forhånd. Beløbet bliver så 20,60 Kr.
Hvor de sidste 15,92 Kr. kommer fra kan de IKKE oplyse.

Rigtig god service.
Jeg havde fået valgt en forkert parkering, så jeg kom til at betale for at parkere et sted hvor, jeg ikke skulle betale. Jeg sendte en mail til kundeservice og dagen efter fik jeg er høfligt svar og pengene retur. 😊

Antwoord van ParkMan
Det startede med en dårlig oplevelse, som jeg forelagde for parkman. Jeg fik hurtig og kompetent behandling af sagen og en kompensation jeg er tilfreds med.

Antwoord van ParkMan
Misvisende information. Det er decideret forkert hvad de svarer ved klage ang parkeringsregler. Hvad er det for et firma der ikke har en kundeservice man kan ringe til. Parkerings-appens svar på Ryanair - nul kundeservice

Antwoord van ParkMan
Fik en P-bøde hvor Parkman tilsyneladende dækkede - men det gjorde de ikke. Parkman udstedte så en kreditnota på beløbet.

Antwoord van ParkMan
Stol ikke på ParkMan AAP, den kostede mig kr. 875,00 fordi den ikke viste den rigtige GPS position.

Antwoord van ParkMan
Hurtigt svar på min henvendelse. Kulance betaling af p-afgift.

Antwoord van ParkMan
Ringer uopfordret til virksomheder og prøver at sælge deres løsning. Dette er i strid med markedsføringsloven/forbrugerombudsmanden, og derfor ville jeg seriøst overveje som privatkunde, om jeg ville lægge mine penge her.
Mit firma er endda reklamebeskyttet, og burde overhovedet ikke kontaktes.
Når man pointere, at det er ulovligt, begynder de at diskutere, og mener at de har ret til at ringe rundt.
Overvej en anden løsning. Er altid selv blevet behandlet godt af EasyPark.