ParkMan Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

App'en opkræver gerne betaling for parkering i Kødbyen selv om man blot skal bruge P-skive der! Området markeres fejlagtigt som grøn zone. Viste omvendt 0 kr betaling i blå zone et par gader v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

There was a technical problem with the app, which eventually resulted in me getting a fine in Copenhagen. When I took the matter to the ParkMan's team, they were very quick to respond, acknowledge the... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

It's unfortunate that they don't accept payment by Dankort when operating in Denmark (when all other parking companies do). The support was OK though in the end 👍 PS "Dankort er et nationalt debet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Læs her og og bliv advaret! Vi parkerede og brugte ParkMans og GPS'ens lokation, som vi plejede på ydre Nørrebro. Det undrede os da vi alligevel fik en parkeringsbøde. Det viste sig så, at vi havde be... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Openbare parkeerplaats
  6. Parkeergarage
  7. Parkeerplaats

Geschreven door het bedrijf

ParkMan er det hurtigst voksende parkerings fællesskab. Slut dig til fællesskabet af andre bilister, parkeringsselskaber og byer som deler information for at gøre byerne lettere tilgængelige og mere attraktive. ParkMan blev etableret som et redskab for at skabe bedre kommunikation mellem parkeringsvirksomheder, kommuner og motorister, og derved skabe et sundere forhold hinanden imellem. Ved at levere parkerings information til motorister i realtid, kan private parkeringsudbydere, og kommuner starte en mindre revolution i forhold til at forbedre trafikadministrationen, og gøre byerne mere fremkommelige og fornøjelige.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

41 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som kunde hos Parkman har jeg haft en…

Som kunde hos Parkman har jeg haft en rigtig positiv oplevelse. Deres service er både professionel og personlig, og jeg har altid følt mig godt taget hånd om. Parkman har gjort parkering nemt og bekvemt, og deres app fungerer perfekt til at finde og betale for parkering. Jeg sætter stor pris på, hvordan de gør det let at få adgang til parkeringsmuligheder uden stress. Desuden har deres kundeservice været super hjælpsom, hver gang jeg har haft spørgsmål. Jeg kan helt klart anbefale Parkman som en pålidelig og brugervenlig løsning til parkering.

21 maart 2025

Hej Niklas,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores app, og at vores service er hjælpsom. Det betyder meget for os at høre din feedback, og vi takker dig for at du bruger ParkMan!

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse! Vi tog kontakt til Parkman omkring en uberettiget bøde.. det har man sjældent held med men Parkman var imødekommende og vi fandt en god løsning.

23 januari 2025

Hej Lasse,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre du har haft en positiv oplevelse med vores kundesupport og er tilfreds med løsningen
Tak fordi du bruger ParkMan!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ParkMan app viser ikke korrekte p-zoner = bøde til bruger og samtidig indkrævning for time parkering?

Jeres app viser ikke korrekte p-zoner = p-bøde til mig og samtidig indkrævning for time parkering? Har henvendt mig til jeres support omkring p-afgift for 10 dage siden og afventer stadig svar - useriøst!

14 maart 2025

Hej Martin,

Vi er kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med ParkMan, det er aldrig hensigten. Vi vil gerne understrege, at vi hos ParkMan ikke kan garantere nøjagtigheden af den enkelte telefons GPS, som også er beskrevet i vores brugsbetingelser. Forbrugeren er ansvarlig for at sikre, at alle oplysninger stemmer, før de bekræfter oplysningerne og starter parkeringen. Hvis du vil henvende dig til vores support igen, vil vi svare dig hurtigst muligt.
Vi håber ikke du oplever flere problemer med vores app, og takker for din feedback.

Hurtigt og uddybende svar

Hurtigt og uddybende svar. Forståelse for parkeringsregler frustrationer, af en bilist der vover sig ind i Aarhus byområder engang imellem. Tak for det.

28 februari 2025

Hej,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler dig hørt & hjulpet af vores kundeservice, og for at vi kunne være behjælpelige.
Tak fordi du bruger ParkMan.

Hurtig tilbagemelding og godtgørelse

Hurtig tilbagemelding og godtgørelse - (rabat på næste P sted) vedrørende opkrævet gebyr - et sted hvor der var 2 timers fri/gratis parkering. Tak!

5 maart 2025

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, og vi er glade for at vi kunne være behjælpelige.

Tak fordi du bruger ParkMan.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

It’s very strange that the max payment…

It’s very strange that the max payment in Slotscenteret Odense is Dkr 200 for 24 hours but still I pay 240 every morning for just 12 hours.
My college told me he pays only 39,00 for the same time as it’s free after 20:00 in the same parking, but pays with credit card. We always arrive at 19:00.
Really a scam to use this app

5 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brug ikke denne app - den kan koste dig dyrt

Jeg har netop fået en opkrævning på næsten kr. 600,- ud af det blå. Tilsyneladende fordi der i 2022 var en betaling på kr. 78,14,- der ikke gik igennem på et udløbet kort.

Jeg har intet hørt fra dem - ingen rykkere eller kontakt. Og jeg var ikke klar over jeg skyldte pengene og siden har jeg gennemført 7 - som i SYV - betalinger i samme app. Den seneste i juni sidste år.

NU - næsten tre år senere - har de sendt mig til opkrævning hos Intrum, der sender en opkrævning med renter og gebyrer på OVER kr 500,-

Ingen varsler, ingen overholdelse af gældende danske regler for rykkerskrivelser, men et brev hvor det kommer til at koste mig kr. 600,- at parkere for kr. 78,14,-

DET ER VANVID! Der er masser af andre apps, vælg dem, så du ikke pludselig får voldsomme gebyrer og trusler din vej.

3 februari 2025

Hej Patrick,

Vi er kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med ParkMan, det er aldrig hensigten. Jeg har sendt dig en mail angående sagen, vi undskylder meget den fejl der er sket og vil gerne trække sagen tilbage. Hvis du vil svare på mailen eller kontakte os igen på support@parkman.dk får vi det klaret. Tak på forhånd.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor ros til deres kundeserviceteam

Jeg havde en uheldig oplevelse med en P-afgift, hvor der var en misforståelse mellem det registrerede parkeringssted i app’en og stedet, hvor afgiften blev udstedt. Efter at have kontaktet ParkMan blev min sag hurtigt og professionelt håndteret. Jeg er meget imponeret over deres høje serviceniveau og vil uden tvivl fortsætte med at bruge ParkMan. Stor ros til deres kundeserviceteam for at levere en løsning med både venlighed og professionalisme! 👏
– Kim

27 januari 2025

Hej Kim,

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, og vi er glade for at vi kunne være behjælpelige. Tak fordi du bruger ParkMan.

Du ønskes en god dag :)

Scam

Scam app vi brugte den til at parkere et sted, den modtog betaling og sagde det var rød zone der efter fik vi dog en bøde, ville aldrig sige nogle skulle bruge denne app hold jer fra den

Redigeret: nu har jeg fået svar fra dem, de bliver ved med at skrive de ikke kan stå til regnskab for hvor godt en gps virker, det eneste problem med det er at det intet har med gps at gøre fordi man kan ændre placeringen til at være præcis der hvor man vil have den.

13 januari 2025

Hej Lauritz,

Jeg havde betalt

Jeg havde betalt, jeg havde gjort præcis som jeg skulle af en eller anden årsag har min app registreret den forkerte by by, men ikke betalingen. På trods af skriveri kvitteringer og så videre var der ingen forståelse af hente🤷‍♀️🤨🤨

30 december 2024

Hej Trine,

Vi er kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med ParkMan, det er aldrig hensigten. Jeg vil gerne understrege, at vi hos ParkMan ikke kan garantere nøjagtigheden af den enkelte telefons GPS. Forbrugeren er ansvarlig for at sikre, at alle oplysninger stemmer overens med de faktiske forhold, før de bekræfter oplysningerne og starter parkeringen.
Jeg beklager at du ikke føler dig hørt, og takker for din feedback.

ADVARSEL

ADVARSEL:

Parkman tryller en parkeringsudgift på 14,17 Kr. om til en udgift på 36,52 Kr. med bl.a. gebyrer, som IKKE oplyses på forhånd. Det er en stigning på 158 %. RENT TYVERI !

Kun 10 % af parkeringsbeløbet samt 5,- Kr. gebyr oplyses på forhånd. Beløbet bliver så 20,60 Kr.

Hvor de sidste 15,92 Kr. kommer fra kan de IKKE oplyse.

14 december 2024

Hej Hans,

Vi er meget kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med ParkMan. Vi er i gang med at undersøge hvad der er gået galt med din faktura, hvis du har mulighed for at kontakte os igen vil vi gerne refundere det overbetalte beløb. Tak på forhånd.

Rigtig god service

Rigtig god service.
Jeg havde fået valgt en forkert parkering, så jeg kom til at betale for at parkere et sted hvor, jeg ikke skulle betale. Jeg sendte en mail til kundeservice og dagen efter fik jeg er høfligt svar og pengene retur. 😊

13 december 2024

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi takker mange gange for de fine ord og er enormt glade for at høre, at du finder vores service godt.
Du ønskes en god dag.

Vh. Isabelle,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det startede med en dårlig oplevelse

Det startede med en dårlig oplevelse, som jeg forelagde for parkman. Jeg fik hurtig og kompetent behandling af sagen og en kompensation jeg er tilfreds med.

4 december 2024

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at vi kunne hjælpe lidt med den ellers dårlige oplevelse.
Du ønskes en god dag, og tak for du bruger ParkMan!

Hurtig tilbage svar

27 november 2024

Hej Anja,

Mange tak for din anmeldelse. Vi takker og er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service.
Du ønskes en god dag!

Misvisende information

Misvisende information. Det er decideret forkert hvad de svarer ved klage ang parkeringsregler. Hvad er det for et firma der ikke har en kundeservice man kan ringe til. Parkerings-appens svar på Ryanair - nul kundeservice

15 november 2024

Hej Claus,

Vi er meget kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med ParkMan. Vi forstår godt det er irriterende at føle, at man ikke kan komme igennem. Selvom vi ikke har en telefon kundeservice til vores privatbrugere, har vi altid vores chat, hvor en medarbejder er til rådighed efter få minutter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en P-bøde hvor Parkman…

Fik en P-bøde hvor Parkman tilsyneladende dækkede - men det gjorde de ikke. Parkman udstedte så en kreditnota på beløbet.

8 november 2024

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse. Vi takker og er glade for at høre, at vi kunne hjælpe lidt på situationen.
Du ønskes en god dag!

Stol ikke på ParkMan AAP

Stol ikke på ParkMan AAP, den kostede mig kr. 875,00 fordi den ikke viste den rigtige GPS position.

10 oktober 2024

Hej Ivan,
Vi er meget kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med ParkMan, det er aldrig hensigten. Jeg vil gerne understrege, at vi hos ParkMan ikke kan garantere nøjagtigheden af den enkelte telefons GPS, som også er beskrevet i vores brugsbetingelser. Du er ansvarlig for at sikre, at alle oplysninger stemmer overens med de faktiske forhold, før du bekræfter oplysningerne og starter parkeringen.
Dog arbejder vi altid på at forbedre vores app og vi takker for din feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt svar på min henvendelse

Hurtigt svar på min henvendelse. Kulance betaling af p-afgift.

31 oktober 2024

Hej Lars,

Du ønskes en god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I strid med markedsføringsloven.

Ringer uopfordret til virksomheder og prøver at sælge deres løsning. Dette er i strid med markedsføringsloven/forbrugerombudsmanden, og derfor ville jeg seriøst overveje som privatkunde, om jeg ville lægge mine penge her.
Mit firma er endda reklamebeskyttet, og burde overhovedet ikke kontaktes.
Når man pointere, at det er ulovligt, begynder de at diskutere, og mener at de har ret til at ringe rundt.
Overvej en anden løsning. Er altid selv blevet behandlet godt af EasyPark.

18 september 2024