ParkMan Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

App'en opkræver gerne betaling for parkering i Kødbyen selv om man blot skal bruge P-skive der! Området markeres fejlagtigt som grøn zone. Viste omvendt 0 kr betaling i blå zone et par gader v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

There was a technical problem with the app, which eventually resulted in me getting a fine in Copenhagen. When I took the matter to the ParkMan's team, they were very quick to respond, acknowledge the... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

It's unfortunate that they don't accept payment by Dankort when operating in Denmark (when all other parking companies do). The support was OK though in the end 👍 PS "Dankort er et nationalt debet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Openbare parkeerplaats
  6. Parkeergarage
  7. Parkeerplaats

Geschreven door het bedrijf

ParkMan er det hurtigst voksende parkerings fællesskab. Slut dig til fællesskabet af andre bilister, parkeringsselskaber og byer som deler information for at gøre byerne lettere tilgængelige og mere attraktive. ParkMan blev etableret som et redskab for at skabe bedre kommunikation mellem parkeringsvirksomheder, kommuner og motorister, og derved skabe et sundere forhold hinanden imellem. Ved at levere parkerings information til motorister i realtid, kan private parkeringsudbydere, og kommuner starte en mindre revolution i forhold til at forbedre trafikadministrationen, og gøre byerne mere fremkommelige og fornøjelige.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

41 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får opkrævning fra inkassofirmaet…

Får opkrævning fra inkassofirmaet Intrum uden på forhånd at have fået rykker eller advarsel fra Parkman. Årsagen til manglende betaling er fejl på betalingsanlægget, som jeg ikke blev gjort bekendt med. I øvrigt fremgår det ikke, hvor parkering skulle have fundet sted, så jeg har ikke kunnet tjekke om jeg har været på stedet. Dårlig kundebetjening.

19 september 2024

Hej Frank,

Jeg er ked af du har haft en dårlig oplevelse med ParkMan. Vi sender altid sms påmindelser om at betalingen ikke er gået igennem, til det telefonnummer knyttet til ens konto. Jeg beklager hvis du ikke har modtaget denne, men derefter bliver sagen sendt videre til vores samarbejdspartnere Intrum. Vi sendte dig også oversigten over parkeringen efter dit ønske.

Vh. Isabelle

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har parkering på Landsdommervej…

Har parkering på Landsdommervej københanv nv. har talt med parkering københavn ankom 9,39 kørte 12,22 hvis jeg have ikke brug parkman app havde det været gratis. jeg brugte parkman app og måtte betale 53. kr.
Man har tilbudt at jeg kan få 25 kr.. tilbage. det virker som svindel

28 augustus 2024

Hej Jan,

Som min kollega forklarede dig via mail, har du holdt på et område hvor der ikke er noget gratis parkering. Vi valgt dog at være søde og give dig ca halvdelen af beløbet tilbage af ren god vilje.

Det skal lige siges at alle apps bruger den samme prisstruktur da de er fastsat af udbyderen.

Nem parkering app 👌

17 juli 2024

Hej Kristina,

Mange tak for din anmeldelse. Vi takker mange gange for de fine ord og er enormt glade for at høre, at du finder vores app nem og bruge.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres forretning virker er l*** til man…

Deres forretning virker er l*** til man kan ikke man modtager ikke deres faktura og så kommer man til inkasso og har skrevet til dem tre gange vedrørende Deres sag og ringe til dem utallige gange for at få dem til at slette en rykker for noget som man slet ikke har modtaget en faktura for der bare er blevet sendt direkte til inkasso fakturaen skulle være et abonnementgebyrer på første måneds samarbejde på 60 kr som nu er havnet på 600 kr

16 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Læs her og og bliv advaret

Læs her og og bliv advaret! Vi parkerede og brugte ParkMans og GPS'ens lokation, som vi plejede på ydre Nørrebro. Det undrede os da vi alligevel fik en parkeringsbøde. Det viste sig så, at vi havde betalt for parkering 20 meter længere nede ad gaden, og bilen var placeret i en zone, hvor Københavns Kommune opkræver parkeringsafgift. Vi måtte derfor betale bøden, men ParkMan var så flinke, at de har givet os halvdelen af bøden som kredit til fremtidig parkering. Tak for det ParkMan!

9 juli 2024

Hej Danny,

ParkMan kun for erhvervskunder

ParkMan kun for erhvervskunder
Jeg har været flittig bruger af ParkMan men nu kan privatkunder ikke komme i kontakt med dem, jeg har sendt 3 mail og brugt deres chat men intet svar. Jeg er blevet opkrævet for parkering i et område hvor ParkMan ikke dækker. Jeg må nu se mig om efter anden app.
Kun erhvervskunder kan ringe til ParkMan.

Hej Andreas
Ved ikke hvor du har sendt mails, ikke til mig det er så urigtige oplysninger du kommer med, direkte løgn. Hvis ikke jeg var færdig med ParkMan er jeg det nu.

8 juni 2024

Hej Ingelis,

Som nævnt i din tidligere anmeldelse kan jeg ikke se at vi har nogle ubesvaret mails fra dig, alle dine 3 mails er der blevet svaret på inden for et par hverdage.

Dine chats har vi desværre ikke kunne svare på da du har haft skrevet uden for vores åbningstider.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Altid bøvl og sikke gebyrer

Hver gang man skal bruge app'en så ved man bare, at der er bøvl på vej.
Holder man på en adresse med "gratis" parkering i en periode - så ledes parkeringen et sted hen, hvor der er betaling.
Virkelig flot og meget opfindsomt.
Kontaktes Parkman - så er det ens eget ansvar.
Jamen tak for ingenting herfra....
Mht jeres svar:
Forudsigeligt, at det selvfølgelig ikke har noget med jer og jeres app at gøre.
Selvfølgelig er det min telefon og mine indstillinger.
Klart 👏
Tror jeg prøver en anden app fremadrettet.

14 juni 2024

Hej J.W,

Vi vil gerne forklare, at inden parkering igangsættes via app'en, vises parkeringsudbyderen og prisen for parkeringen baseret på den estimerede parkeringstid, som brugeren har indstillet i appen.
Det er vigtigt, at du ved at igangsætte parkering bekræfter, at alle oplysninger, herunder parkeringssted, bil, tidspunkt og parkeringsudbyder, er korrekte.

Lokale forhold skal naturligvis altid overholdes. Formålet med denne bekræftelse er at sikre, at alle oplysninger er korrekte, inden parkeringen påbegyndes, og det er både til brugerens og ParkMans fordel.

Hvis din telefons GPS-enhed fejl-detekterer din placering, har du altid mulighed for og pligt til at rette placeringen manuelt. Du er ansvarlig for at sikre, at alle oplysninger stemmer overens med de faktiske forhold, før du bekræfter oplysningerne og starter parkeringen.

Vi vil gerne understrege, at vi hos ParkMan ikke kan garantere nøjagtigheden af den enkelte telefons GPS, som også er beskrevet i vores brugsbetingelser.

Vh, Andreas

Super god

Super god, men kunne ikke ændre min mailadresse og måtte derfor opsige konto og oprette igen med ny mailadresse.
Eller fungerer det hele ok.

3 juni 2024

Hej Kaare,

Alt er bare så okay

Alt er bare så okay

31 mei 2024

Hej Margit,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig fin service om henvendelse på…

Utrolig fin service om henvendelse på et svar om en kontrolafgift. Tak for kulancen til Simon

27 mei 2024

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at Simon kunne hjælpe på den ellers kedelige situation. Vi håber ikke du vil komme ud for samme episode igen!

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Vh. Andreas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ParkMan yder en rigtig god service

ParkMan yder en rigtig god service. Jeg er meget tilfreds med deres hjælp i forhold til de uoverskuelige parkeringsforhold i Aarhus.

24 mei 2024

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at Sebastian kunne hjælpe på den ellers kedelige situation. Vi håber ikke du vil komme ud for samme episode igen!
Vi ønsker dig en rigtig god dag.

God og effektiv

Den fungere rigtig godt, og så er den rigtig brugervenlig. Den bedste parkeringsapp jeg har prøvet

22 mei 2024

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse. Vi takker mange gange for de fine ord og er enormt glade for at høre, at du finder vores app intuitivt.

Meget fleksibel

Meget fleksibel.
Fantastisk

16 mei 2024

Hej Ali,

Mange tak for de fine ord. Vi er yderst glade for at høre, at du syntes om vores app

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lige i overkanten med fees

Vil lige skrive om, hvor meget servicegebyr man betaler med ParkMan. Jeg har brugt app’en mange gange, men er chokeret over, hvor mange % man samlet betaler for en parkering.
Den ene parkering blev det 125% samlet i fees, den anden 35% samlet i fees.
Synes at det ligger lige i overkanten.

1 mei 2024

Hej Marianne,

Vi er kede af at du finder vores servicegebyr dyrt og vi beklager hvis der har været forvirring omkring prisens udregning.
Vores priser følger parkeringstaksterne, som er fastsat af de enkelte P-udbydere. Udover dette har vi et administrationsgebyr på 5 kr. + 10% af selve parkeringsprisen pr. parkering. Dette gebyr er uafhængigt af parkeringens varighed og vil altid blive lagt oven i selve parkeringsprisen. Denne information er tilgængelig både på vores hjemmeside og i appen.
Vi beklager, hvis dette ikke har fremstået klart, men vi vil gerne pointere, at mange ParkMan-brugere alligevel sparer penge ved at kunne stoppe parkeringen præcist på minuttet i stedet for at skulle betale for hele timer.
Hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@parkman.dk hvor vi sidder klar til at svare dig :slightly_smiling_face:

Øv øv

Jeg har brugt parkman til en 30 min parkering på Østerbro. Glemte at standse parkeringen, da jeg kørte. Har nu fået regning på 795 kr. Parkman mener at jeg fejlagtigt har indstillet min parkering til 5 dage. Der er ingen klageinstanser andre end ….parkman.
Betal ved kasse 1.
Vil aldrig bruge pakeman igen :-(

1 maart 2024

Hej Connie,

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Dsv. er du kommet til at bekræfte et meget sent sluttidspunkt i app’en. Lige så snart, at man bekræfter en parkering, har parkeringsudbyderen krav på betaling.
I dette tilfælde er det Københavns Kommune. Der er altså ikke som sådan en fortrydelsesret, når det kommer til parkeringer. I praksis vil det sige, at du ikke kan fortryde en afsluttet parkering, men har du en parkering i gang, kan du stoppe parkeringen i appen, og således fortryde den fremtidige parkeringstid. Det vil sige, at der kræves betaling frem til, at ydelsen fortrydes.

Vi vil derudover gerne påpege, at skulle man vælge et sluttidspunkt 24 timer (eller senere) hen i fremtiden, vil app’en meddele at man er i gang med at sætte en længere parkering af slagsen. Derudover vil app’en (hvis man tillader notifikationer) efter 24 timer gøre en opmærksom på at parkeringen nu stadig er aktiv.
Vi forstår at det er en yderst uheldig situation du er endt i, hvorfor vi også overførte en kredit til din ParkMan konto på de 795 kr. da du skrev din første mail til os. Kreditten har som nævnt ingen udløbsdato og vil automatisk blive brugt på dine fremtidige parkeringer fra dagen den blev overført.

Vi håber at du aldrig vil opleve en lign. situation igen og kreditten på de 795 kr. vil hjælpe i fremtiden.
Du ønskes trods omstændighederne en rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort tak til Simon fra ParkMan…

Stort tak til Simon fra ParkMan Customer Care
Tak for at afhjælpe, en ikke helt 'normal' oplevelse, med ParkMan appen!
Der var forståelse og afgørelsen kom samme dag efter lidt korrespondance frem og tilbage.

12 april 2024

Hej Katarina,

Mange tak for de fine ord. Vi er yderst glade for at høre, at vi kunne hjælpe lidt på situationen, efter en ellers kedelige oplevelse.
Vi håber ikke det vil gentage sig - du ønskes en rigtig god dag :)

Vi parkerede ved AUH

Vi parkerede ved AUH. Da vi kører derfra er vi overbeviste om der står på et skilt at betalingen automatisk bliver trukket. Den bliver ikke forsøgt trukket med det samme, og et par uger efter skifter jeg dankort. I stedet for at gøre mig opmærksom på at de ikke kan trække pengene, sætter de blot gebyrer på af flere omgange, indtil de sender en e-boks besked om at min 18 kr parkering nu koster over 100 kr. Det er simpelthen urimeligt dårlig service ikke at hjælpe.

31 januari 2024

Hej Daniel.

Vi er meget kede af at høre om denne oplevelse.
Som udgangspunkt skal vi sende påmindelser før en sag overgår til Intrum, hvorfor vi meget gerne vil undersøge din sag nærmere.
Du bedes venligst skrive til os på support@parkman.dk og oplyse os dit sags. nr. så kigger vi på det.