Todella sujuvat ja selkeät nettisivut oman tietokoneen rakentamiseen. Tilauksen jälkeen informoidaan hyvin asiakasta missä vaiheessa tietokoneen rakentaminen etenee. Koko hankintaprosessi tehty asi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Stor omhu med information hele vejen igennem. PC hardware helt ok. Leveret til tiden. Win11 installation fungerede ok. Installation af MS Office fejlede. Fik god hjælp fra PCSpecialist og fik in... Toon meer
Der var konstante opdatering angående bygge processen og fremskridt med projektet. Modtog en hel fuldstændig færdig maskine med en let forstående opstarts guide. Skulle blot koble den til, følge den... Toon meer
We are very happy with the product and the website tool that helped us put it together. Very user friendly. We are less happy with delivery time. While we understand that covid-19 has caused problems... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Producent af speciallavede højkvalitets computere og bærbare. Skræddersy din ideelle gaming PC eller bærbar ved hjælp af vores avancerede konfigurator.
Contactgegevens
Trompenburgstraat 4, 6412 ZH, Heerlen, Nederland
- 78 72 94 66
- info@pcspecialist.dk
- pcspecialist.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
kan virkelig anbefale at handle hos dem :)
Hver opmærksom på at pc er kommer fra…
Hver opmærksom på at pc er kommer fra England og deres levereringstider er lange, min alm pc fik jeg efter 1 måneden de skrev selv 12 til 15 dage.

God oplevelse
God information gennem hele forløbet m.h.t byggetid og levering.
Rigtig god service
Rigtig god service! God til at forklare hvad der foregår med produktionen og især under COVID-19 situationen. Hvor stort set alle grafik i 30-serien var udsolgt.
Eneste minus var at man kunne gå op til 2 dage før respons nogen gange.
Sælger computere med ukompatible dele.
Købte en 32core Threadripper pc, med 128gb ram. (ca 30.000)
Bestilte 3200 (1600mhz ram).
Computeren var ustabil og slukkede. Jeg fandt hurtigt ud af at det var fordi det ram de havde sat I ikke var supportet af det motherboardet.
Når det kører den "rigtige" hastighed, rebooter maskinen. Hvis man sætter hastigheden ned er computeren stabil.
Havde en -lang- support tråd, hvor en person ikke rigtig vil indrømme det er et problem, ej heller vil tilbyde at sende noget ram der rent faktisk passer til den computer de har solgt mig - alt sammen på trods af at jeg har prøvet at vise dem kompatibilitetslisterne for det motherboard de har puttet i ikke indeholder den ram de har sat i.
Han vandt, til sidst gav jeg op og lever nu med at mit ram ikke kører det som jeg har betalt for det skal kunne køre.
Det er ikke iorden.

Antwoord van PCSpecialist
Holder ikke holde det lovede
Har bestilt en RN50 mini PC med angivet op til 15 dages byggetid, dvs at den skulle bygges den 14. dec. 2020 og leveres få dage efter. Jeg har nu fået en mail, at de mangler en komponent, og leveringstiden er usikker. Da vi er tæt på brexit med meget usikre ekstra leveringsomkostninger (told, moms, gebyrer) ønsker jeg at afbestille ordren. Min mail om dette besvares af en robot, og de er umulige at komme igennem til på telefon. Det er rigtig dårlig service.
Opdatering: Har netop hørt fra Martin fra Support, som har annuleret min ordre. Derfor har jeg opgraderet min servicevurdering. Jeg er stadig skuffet over, at den oprindeligt forventede levering ikke holdt.

Antwoord van PCSpecialist
ikke et sted jeg vil handle
ikke et sted jeg vil handle når de ikke har styr på specs på udstyret.. På deres hjemmeside står der "ARES Elite" er udstyret med en Ryzen 5 3600 med 4 kerner.... det er en 6 core prosessor... Det er amatør agtigt!

Kan klart anbefales
Let overskuelig hjemmeside, hurtig levering, løbende statusopdateringer, hjælpsom kundeservice og udmærkede priser.
Er ganske tilfreds - det kan helt klart anbefales
Hurtig levering, godt produkt og overskuelig hjemmeside.
Gnidningsfrit
Hele processen fra bestilling til levering får topkarakter.
Jeg blev nøje instrueret omjring eventuelle forlængede leveringsfrister grundet corona, og derudover blev jeg løbende opdateret med leveringsstatus.
Ingen service og mangelfuldt produkt...
Fik en bærbar hvor grafikkortet ikke virkede. Bestilte en RMA hvor de skulle hente min bærbar.
De hentede den en dag senere end der stod, hvilket resulterede i at jeg var nødsaget til at arbejde 10 timer den dag i de mellemrum de påstod de ville hente den på min arbejdsadresse, selvom de aldrig kom.
Nu er der går nogle dage siden de hentede bærbaren og trods jeg gennem tracking kan se at de HAR modtaget bærbaren, så står den som ikke modtaget inde på PCS egen hjemmeside.
Det der egentlig frustrere mig mest i denne efterhånden lidt langtrukne sag, er manglen på kontakt og kundeservice.
Jeg har ringet en mange gange i deres åbningstider og kan aldrig komme igennem. Jeg får kun svar på mine mails få gange, og de svarer aldrig på alle mine problemer men føjer dem til siden og svarer kun på det der er belejligt for dem. Undskyldninger er der heller ikke noget af.
Er så træt af at vente på at komme igennem på telefonen, jeg har ventet på hold i timevis og lyttet til den dumme melodi.
Har spildt så mange timer af mit liv på det her firma og har fået et mangelfuldt produkt.

Fantastisk computer til pengene
Fantastisk computer til pengene, og en hurtig og effektiv behandlingstid 👌
PC Specialist - bærbar
Komplet god oplevelse. Godt bestillingssystem. Fin ordrebehandling og overholdt leveringstid.
God service fra ordreafgivelsesfasen…
God service fra ordreafgivelsesfasen til levering.
Quick and professional service
Quick and professional service, quality components!
Fortrinlige hjælp til førstegangs bygger
PCSpecialist har været gode til at svare på 'dumme' spørgsmål og guidet igennem en oplevelse der kan være skræmmende, da der er så meget man skal være opmærksom på når man bygger sin egen PC første gang. En meget brugervenlige side. De har været gode til at være serviceminded- og at imødekomme ønsker.
Deres brugervenlighed er specielt iøjnefaldende da der orienteres om ens build er kompatibel med de dele man vælger, og dermed giver mulighed for at undersøge tingene til bunds, som under min udvælgelse af firma er PCSpecialist eneste der rent faktisk regner dit build's watt forbrug ud, uden at du skal bruge sekundære websider og indtaste diverse CPU, GPU's specifikationer der kan være forvirrende for førstegangs byggere.
Leveringstiden kan være længe, men kan betale sig for at komme hurtigere frem i køen, uden problemer. Det var et valgt jeg tog, og siden at jeg har modtaget min PC, har den virket perfekt. PCSpecialist går ikke på kompromis med at kvalitetstjekke din PC, selvom den hurtigt kommer igennem deres system.
Jeg vil klart anbefale dem. Jeg vil også anbefale PCSpecialist at de udbygger- og uddyber deres informationsbokse omkring de forskellige dele der udgøre en PC. Det var netop dette der skilte dem fra andre firmer, og jo mere hjælp- og uddybet bokse til at guide folk igennem, er klart et plus!
Meget tilfreds
Jeg har været meget tilfreds med hele oplevelsen ved at købe computer gennem PC Specialist.
Det var rigtig fedt at jeg kunne se, hvor langt i processen min computer var, og jeg følte mig tryg og at der var styr på tingene under hele processen. Bygningen af computeren gik forholdsvis hurtig og jeg havde bestilt og modtaget den inden for 28 dage, hvilket jeg synes er flot.
Jeg ville dog ønske at deres kundeservice kunne svare lidt hurtigere, så der ikke skal gå dage før man får svar, hvilket sommetider var tilfældet.
Dejligt at alt bestilling og kundeservice var på dansk.
Jeg vil med glæde anbefale andre til at bruge PC Specialist
Computeren var ikke sat ordentligt op…
Computeren var ikke sat ordentligt op med Windows ellers er alt som det skal være.
Great service and build, but slow build process. Would buy again.
Great service and build.
From order to delivery it takes a while, but they give regular updates on the expected build date.
If I have anything to complain about it would be a wrongly connected case fan (connected to pump pin instead) that was constantly spinning at max RPM upon delivery.
Lees meer over geverifieerde reviews.