Fantastiskt! De var snabba och transparenta hela vägen, och höll mig uppdaterad om vilket stadium datorn befann sig i under byggprocessen. Kommunikation och service var utmärkt från början till slut.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Enkelt beställningsförfarande och tydlig information om vilken status beställningen har - vidare ger PCSpecialist löpande information hur jag ska ta emot och få igång min beställda dator - inte helt n... Toon meer
Datorn är jättefin och fungerar som den ska! Älskar den! Det enda negativa var att två delar inte fanns på lager så fick byta ut dem och betala mellanskillnaden, men är glad att det löste sig och att... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tillverkare av specialbyggda datorer och laptoppar med hög prestanda. Skräddarsy din perfekta PC eller laptop för gaming med vår avancerade konfigurerare.
Contactgegevens
Trompenburgstraat 4, 6412 ZH, Heerlen, Nederland
- 0406-286 229
- info@pcspecialist.se
- pcspecialist.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Väldigt bra från A till Ö!
Väldigt bra rakt igenom! Datorn fungerar perfekt. Valet av komponenter dubbelkollades redan på hemsidan för kompatibilitet, sedan får man följa hela processen dag för dag när de bygger datorn, testar den, man får bilder under loppet. Sedan skriver de när de skickar datorn. Toppbetyg!
Bra byggd dator
Bra byggd dator. Trevligt att få uppdateringar under tiden datorn byggdes. Bra användargränssnitt för konfiguration av datorn. Datorn fungerar utmärkt.
Enkelt och tydligt
Enkelt och tydligt att välja komponenter utifrån egna önskemål.
Tydliga uppdateringar om händelseförloppet innan leverans.
Och datorn fungerar perfekt!
Rekommenderas varmt
Ville ha en mindre dator och fastnade…
Ville ha en mindre dator och fastnade för denna firmans valfrihet. Det tog lite tid att få grejerna men info var perfekt och jag fick besked när datorn passerade de olika stationerna. Bygge testning osv... Lite smågrejor drar ner betyget. Men jag är väldigt nöjd. Blir spännande att se hur garanti fungerar om något skulle ske. Måste ge ups en elego. Funkade perfekt trots att jag flyttade leveransdag. Priset är ok.
Ljög om att varorna hade returnerats efter att jag begärt pengarna tillbaka
Jag köpte en dator från PCSpecialist och även om de på sin webbplats annonserade 5–6 dagars leveranstid, tog det 3 veckor innan den kom fram. Men det värsta är inte det: när datorn väl levererades var den helt trasig och fungerade inte.
Jag förstår att det förmodligen inte är deras fel utan att UPS klantade till det. Men efter att jag kontaktade PCSpecialist för att få datorn returnerad och reparerad, satt de i över två veckor utan att ge några uppdateringar. Så om man räknar ihop tiden det tog att leverera datorn första gången och den extra tiden för reparationen, har det gått mer än en månad.
Därför bad jag om återbetalning och nu säger de att det kommer ta så lång tid att de inte ens kan ge ett datum för när pengarna kommer tillbaka. Dessutom visade deras webbplats efter att jag returnerat datorn att allt de begärt tillbaka (datorn och strömkabeln) hade kommit in, men när jag senare begärde återbetalning ändrade de plötsligt statusen för strömkabeln till “inte returnerad”. Som tur är har jag en skärmdump från deras webbplats innan ändringen, som bekräftar att de faktiskt tog emot kabeln tidigare. Det känns som en onödig petighet bara för att jag valde att avbryta ordern efter att ha väntat en evighet på att problemet skulle lösas.
Min rekommendation är att inte köpa något där. De tar inte bara evigheter på sig att leverera och fixa problemen, utan försöker även skapa hinder när man vill avboka. Det verkar som att det här fallet får avgöras av ARN och jag kommer kontakta min bank för att få pengarna tillbaka.

Antwoord van PCSpecialist
Enkelt att förstå
Väldigt bra montering och kabeldragning…
Väldigt bra montering och kabeldragning av datorn. Det enda negativa är långa tiden mellan beställning och leverans om man inte är beredd att betala en duktig slant för snabbare byggtid.
Great PC assembly
Great PC assembly. This was my first time buying an assembled PC and it was quite easy and the whole experience reduces the stress of making a mistake with the expensive PC components. 5 stars.
Bra webbsida
Bra webbsida
Bra kundsupport
Tydlig information kring status och leverans.
Känns bra att få en dator utifrån egna…
Känns bra att få en dator utifrån egna specifikationer. Hittills fungerar allt som det ska.
Bra men kunde vara bättre
Jag uppskattar friheten som man får när man bygger en dator via PCSpecialist - bara välj dina grejer så sätts allt ihop åt dig på rätt sätt. Även ett stort plus att de ser över att allt funkar innan de skickar datorn!
Det betyder dock att man måste lita på att de gör ett bra jobb, vilket de gjorde i mitt fall utöver en liten sak jag stör mig på. Insidan av chassits ruta har en stor klisterlapp med PCSpecialist skrivet på sig, och under den har det lämnats fingeravtryck. Det finns inget sätt för mig att tvätta bort dem och de syns ganska tydligt. Jag får hoppas att det inte kommer gå mig för mycket på nerverna...
Oacceptabel produkt
Om vi bortser från att datorn skickades med trasiga komponenter så har ni även aktivt ljugit. Datorn är inte testad då grafikkortet inte satt fast vid leverans. Sen att ni vägrar att göra en vettig kompletering.

Antwoord van PCSpecialist
Jag är mycket nöjd med allt
Bra val för den som inte vill bygga sin dator själv men ändå vill påverka specifikationen! Jag blev trött på dåligt dimensionerade komponenter i färdig byggda datorer och hamnade här i stället.
Mycket noggrannt förberedd PC
Mycket noggrannt förberedd PC, ser hellre att det tar tid och att datorn är i rätt skick än att den kommer direkt och kanske crashar eller har problem.
Företaget var enormt kommunikativa och…
Företaget var enormt kommunikativa och färdigställde beställningen snabbt. Förhandsvisningsfunktionen var uppskattad och transporten var smidig.
Perfekt byggd maskin
Perfekt byggd maskin i enligthet med min spec och förväntningar. Snabba och relevanta svar på mina frågor gällande min konfiguration.
The delay was worth it
Apart from some delays in the build, the PC itself was absolutely gorgeous, easy to install and configure.
Especially appreciated the back and forth from the company and the customer support.
Pålitliga
Blir det strul med en dator har dom grym service - de hämtar upp datorn hemma utan konstigheter och skickar tillbaka den när det är klart.
Bra service och för en specialbyggd…
Bra service och för en specialbyggd dator väldigt snabb och bra leveranstid.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.