Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiskt! De var snabba och transparenta hela vägen, och höll mig uppdaterad om vilket stadium datorn befann sig i under byggprocessen. Kommunikation och service var utmärkt från början till slut.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt beställningsförfarande och tydlig information om vilken status beställningen har - vidare ger PCSpecialist löpande information hur jag ska ta emot och få igång min beställda dator - inte helt n... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ville ha en mindre dator och fastnade för denna firmans valfrihet. Det tog lite tid att få grejerna men info var perfekt och jag fick besked när datorn passerade de olika stationerna. Bygge testning o... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Datorn är jättefin och fungerar som den ska! Älskar den! Det enda negativa var att två delar inte fanns på lager så fick byta ut dem och betala mellanskillnaden, men är glad att det löste sig och att... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronica en technologie

Geschreven door het bedrijf

Tillverkare av specialbyggda datorer och laptoppar med hög prestanda. Skräddarsy din perfekta PC eller laptop för gaming med vår avancerade konfigurerare.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Excelent service and product

I contacted 2 times the live chat service and they solved my problem perfectly and in a very good way! The deliver service was good, the packaging was good, the computer works properly for now (as far as I could test).

23 november 2021

Blandad upplevelse

Datorn var lätt att konfigurera på webbplatsen, men säljsidan funkade inte, och kundservice behövde manuellt skapa min adress. Det var inte möjligt att göra ett företags-inköp trots att jag köpte till ett företag och handlat på PCspecialist tidigare. Datorn tog lång tid hos dem att sätta ihop, och sen behövde man trilskas med Fedex som inte hade fått korrekt info. När datorn väl kommit fungerade det mesta bra förutom Bluetooth-enheten. Överlag positivt men många små brister som kunde ha fixats.

12 november 2021

Kära Customer,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension av din upplevelse med PCSpecialist,

De senaste veckorna det tagit lite längre tid än vanligt för att få våra kunders system byggda, testade och skickade på grund av ett antal faktorer. Vi har vidtagit åtgärder för att hantera detta och förväntar oss att vara tillbaka till vår normala servicenivå inom kort.

Det är tydligt i det här fallet att vårt system som hanterar kundleveransadresser inte har fungerat som förväntat. Jag ber om ursäkt för den frustration som denna situation utan tvekan har orsakat. Vi håller givetvis på att utreda grundorsaken till problemet internt.

Vänliga Hälsningar
PCSpecialist

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Easy to build a PC even for the non-tech-savvy

Putting together a PC was easy, even for someone like me who has close to 0 knowledge about PC parts. I loved that they inform you if parts don't work well together or if you have the option to go with a cheaper power supply part because your specific build doesn't need as much power. The PC itself is beautiful (especially the cable management!!!), and everytime I contacted customer service to ask a (probably stupid) question, I got a quick and clear reply. Would absolutely recommend!

30 oktober 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Långa leveranser och sen återkoppling

De visar hur många dagar de har i snitt på sin leverans men när du beställer gör de om det till arbetsdagar dvs de tar fler dagar än det står. Långa leveranstider om man jämför med konkurrenterna. Jag betalade direkt men ändå låg ärendet i 4dagar och väntade på godkännade av betalning. Här hav i 4 dagar vi kunde sparat. Ärende ligger länge i samma status och info om att någon av dina delar är slut kommer väldigt sent, det borde dem se mycket tidigare. Supporten efter man fått datorn är bra och man får hjälp.

26 oktober 2021

Kära Honzik,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension av din upplevelse med PCSpecialist.

Acceptera vänligen våra ursäkter för förseningen av ditt system under transporten, vi tittar kontinuerligt på att förbättra prestandan för vår leveranstjänst och återkoppling som din är avgörande för att säkerställa att vi kan göra detta.

Vänliga hälsningar
PCSpecialist

Snabb respons från Supporten

Snabb respons från Supporten efter en skaddad låda/nätaggregat under frakten.
Inga problem med datorn eller prestandan

Paketet som datorn kommer i och skyddet runtomkring skulle dock kunna ändras till bättre skydd för stöttar

21 oktober 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vid uppstart av dator visas vit skärm…

Vid uppstart av dator visas vit skärm och jag kan ej använda datorn. Drygt en vecka efter mejl till kundservice med bilder och video har jag fortfarande ej fått någon återkoppling på ärendet.

Till PCSpecialist försvar, vill jag som kund påpeka att deras kundtjänst i Sverige består av en enskild person som gör ett toppenjobb med de resurser denna har. Man får väldigt informativa och utförliga svar när denne inte är belamrad med övriga ärenden och det märks att man vill göra kunden nöjd. Detta resulterar såklart i aningen lång svarsitd som påpekat ovan, men sällan har jag behövt vänta längre än en vecka max, och då handlade detta om att deras tekniker hade varit sega med att ge besked. Har i nuläget fått min laptop tillbakaskickad utan kostnad och inväntar utfallet på felsökningen.

17 oktober 2021

Antwoord van PCSpecialist

Först och främst vill jag tacka dig för att du tog dig tid att dela din feedback. Vi är ledsna att höra om din senaste erfarenhet av PC Specialist. Vi är mycket ledsna att höra att du har haft en sådan dålig erfarenhet och jag vill klargöra att detta inte är enligt PC Specialist standard. Vi vill lösa dina problem, men vi kan inte hitta ditt konto. Vänligen skicka ett e-postmeddelande till info@pcspecialist.se som anger ditt beställningsnummer. PCSpecialist

Stationär PC

Smidig hemsida och val av produkter. Enkel betalning och relativt snabb hantering och leverans utav produkten.
Ett minus dock är att chassit som valts först hade utgått och fick inte någon info om detta förrän jag ringde in efter produkten varit i hantering i 30 dagar och fick då välja ett annat chassi.
Förutom det kan jag bara ge positiv feedback till PCSpecialisten!

8 oktober 2021

Mycket smidig upplevelse

Mycket smidig upplevelse, välja delar gick smidigt, likaså betalning. Kundservice var mycket vänliga och effektiva med att svara när jag hade frågor. Det skickades också uppdateringar under hela tiden som den byggdes ihop vilket jag uppskattade. Jag tycker den var lite slö precis när jag startade den första gången och när jag installerat nya program, men båda dessa löste/löser sig med en omstart bara, så jag klagar inte, då även med det är den helt klart snabbare än min förra dator.

5 oktober 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sena leveranser och dålig intern organisation

Vid första kontakt utlovades leveranstider som sedan inte kunde hållas, information om ändrad leveransadress efter ett brytdatum togs inte heller hänsyn till. Ordern delades upp på två sändningar, vilka båda blev kraftigt försenade och skickades till rätt adress först vid påtryckning (Ena paketet missades dessutom helt att skickas ut på grund av något tekniskt fel i logistik). Kundtjänsten i Sverige var otillgänglig i perioder så jag var tvungen att ständigt förklara hela händelseförloppet för olika individer på den internationella kundtjänsten. Alla var trevliga och service-minded - brister i leveranskedjan och organisation behöver dock åtgärdas.

1 oktober 2021

Lång leveranstid, bra produkt

Det framgick inte riktigt att grejorna skruvas ihop i England, så på grund av Brexit tog det därför längre tid än förväntat innan paketet äntligen dök upp. Men som tur är fungerar datorn till full belåtenhet.

27 september 2021

Datorn är snygg

Datorn är snygg, snabb och väldigt tyst trots de 5 fansen. Tyvärr tillverkades datorn i England och leveranstiden var mycket lång. :(

28 augustus 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bara maskin, men dålig leveranstid

Bara bra upplevelse när jag väl fick datorn, men leveranstiden var otroligt lång. Utlovad leveranstid var 16-19 dagar, men blev 41 dagar, varav bara transporten tog 10 dagar mot utlovad tre dagars transport.

13 augustus 2021

Excellent customer support.

Excellent customer support.

Helped me with all detailed questions and answers very promptly. Product is excellent I am writing this review from the new PC. Build is very well done and PC has no bloatware or other unwanted programs. Perfect for those who want a TOP of the line product.

12 augustus 2021

Jättenöjd med min PC

Jättenöjd med min PC, allt är toppen. Komponenterna, packningen, kundservice etc.
Ända problemet var att Windows inte fungerade & jag behövde installera om det. Sedan funkade det fint. Riktigt bra, snygg, och tyst pc.

8 augustus 2021

Är väldigt nöjd

Är väldigt nöjd, allt fungerade. Kunde även ändra i min order och allt blev rätt. Var lite rädd för att leveransen skulle dra ut på tiden, nu i semestertider, men det gick väldigt fort. Fredag skickades och var framme en dag innan preliminär ankomsttid på onsdagen. Bra!

Själva förproduktionen och byggandet tog förstås lite tid, men det var jag förberedd på. Så det gjorde inget, den som väntar på något gott....

Datorn fungerar f ö väldigt bra. Tack!

2 augustus 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.