Pehmea Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Ik ben heel vakkundig en snel geholpen. Tevens hebben zij buiten de opdracht extra materialen verstrekt om uit te proberen. Top service!

1. Kledingwinkel

Pehmea | Wear nature. 100% Merinowol onderkleding voor motorrijders

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hele fijne kleding

Hele fijne kleding ! Model en maatvoering klopt, het aller belangrijkste is dat merinowol doet wat het beloofd ! 5 dagen de kleding gedragen, in de nacht laten luchten; geen geuren, Top. Ik heb een t-shirt met lange mouwen en een lange broek gedragen onder de motor kleding. Het is precies genoeg, warm genoeg en je merkt het dunne laagje bijna niet. Ik ben heel tevreden en ben blij dat ik nu een goede set heb aangeschaft. Alle andere meuk heb ik weggedaan.

13 mei 2026

Merinowol en 35 graden

Net 4 dagen met de motor in de Eifel en Luxemburg gereden met een merinowollen shirt onder de doorwaaijas. Ook bij 35 graden zit dat lekker. Het is natuurlijk wel warm maar het kleeft niet aan je lichaam, geeft geen geurtje af en is zelfs bij een bezweet lichaam makkelijk uit te trekken. ‘s Nachts buiten hangen aan een kapstok en ‘s morgens is het terug fris zonder geurtjes. Zowel bij koude als warmte erg aangenaam. Topkwaliteit , topservice en zijn geld meer dan waard.

27 juni 2026

Aanrader

Fijne communicatie met Peter over mijn bestelling via motorrijders.nl. Maatvoering is prima, kwaliteit is prima. Gewoon een aanrader om hier je merinowollen benodigdheden te kopen.

29 mei 2026

Kwaliteit is goed

Pakketaanbieding besteld via Motorrijders.nl. Producten kortgeleden ontvangen, en weet nog niet hoe 't na enige tijd gebruik is. Kwaliteit is goed. Maatvoering (XL bij mij) zeker niet te klein, als 't na wassen iets zou krimpen dan zal dat geen probleem zijn. Alleen de lange onderbroek is bovenin nogal wijd. Sokken zijn dikker dan verwacht dus dat is oke. Mailcontact is goed.

1 juni 2026

Prettig contact

Prettig contact, hele goede service en erg tevreden over de merino (onder)kleding! Zit heerlijk onder de motorkleding. Echt een aanrader!

25 mei 2026

Fantastische kwaliteit

Peter geeft altijd gelijk antwoord en houdt je goed op de hoogte van de bestelling die je hebt gedaan.
Kwaliteit 5 sterren. Mijn man vindt dit de beste motor-onderkleding die je kan krijgen. Sokken uitstekend! Die handschoenen, daar zweert hij bij.
Top dus!

10 juni 2026

Erg goede en snelle service

Erg goede en snelle service. Op vragen wordt goed meegedacht en snel geantwoord, dat maakte bijvoorbeeld een keuze maken voor de maat makkelijker.

9 mei 2026

Meedenken

Meedenken, niet de goeie maat besteld, twee dagen later de juiste maat al binnen, had de eerste bestelling nog niet eens teruggestuurd.
TOP

29 mei 2026

Aanvankelijk sceptisch over deze…

Aanvankelijk sceptisch over deze aanbieding. Is Merinowol niet veel te kwetsbaar? Zitten er naden op de (onder)broek? Pehmea (Peter) de vragen gesteld en direct antwoorden! Hij is zo overtuigd van de kwaliteit dat hij een set gratis zal toesturen! Dragen en wanneer het niet bevalt? "Daar praten we later over" Pakket snel ontvangen en mee op een motortrip van +/_ 1800 km. Temperaturen van 5°C met regen en hagel tot +30°C in de volle zon! Met opzet de kleding langer gedragen als gebruikelijk. Zou toch niet gaan ruiken door anti bacteriële behandeling?! En dat doet het ook niet na 7 dagen dragen! Onderweg gewassen en zeer snel droog voor de overige 5 dagen van deze tour! Kortom, ik ben overtuigd van de bruikbaarheid, comfort en kwaliteit van Phemea Merinowol en de service van Peter! Heb inmiddels nog een complete set besteld. Na + 50 jaar op de motor toch nog nieuws ontdekt! Praktische tip: Bestel een maatje kleiner als normaal. Kleding valt redelijk ruim en moet naar mijn gevoel aansluitend op de huid liggen.

16 mei 2026

Heel goede kwaliteit

Heel goede kwaliteit wollen ondergoed en sokken. Ik draag het met veel plezier. Ook heel goede service gekregen. Top!

1 oktober 2025

Top kwaliteit Merinowol

super kwaliteit, kriebelt niet en zorgt dat het niet te koud is. ideaal voor tijdens het skieen en wandelen tijdens kou. Mountain shirt valt mooi ruim. sokken ook zeer goed. & super snel geleverd. aanrader.

4 februari 2026

Top kwaliteit Merino onderkleding

Vorig jaar voor het eerst sokken, onderbroek en hemd met lange mouwen gekocht. Koel in de zomer en warm in de winter is geen loze reclame kreet. Ik wou mijn vrouw verrassen met haar eigen hemd omdat ze die van mij vaak aantrekt. Dus bij Peter een bestelling geplaatst. Krijg ik een mailtje terug of het geen heren hemd moest zijn gezien mijn eerdere bestelling. Kijk , daar hou ik van. Een ondernemer die nadenkt voordat hij iets verstuurd. En nog een heel fijn presentje in de doos voor mijzelf als goedmaker voor de wat langere levertijd ivm vakantie.
Top service, top producten en een heel vriendelijke ondernemer.

3 januari 2026

Echt een aanrader !

Heb zojuist voor de 3e keer een bestelling geplaatst . In eerste instantie heb ik de merinowollen sokken en onderkleding gekocht voor op de motor , maar het bevalt zo goed dat ik het al dagelijks gebruik. Ik heb geen last meer van stinkende en broeierige zweetvoeten. Echt een aanrader !👍
Tevens een compliment voor de snelle reactie bij vragen of opmerkingen.👌

1 december 2025

Onlangs heb ik voor het eerst gekocht

Onlangs heb ik voor het eerst merinowollen motorkleding ontdekt - en ik ben verkocht. Deze onderkleding voelt ongelooflijk zacht aan op de huid, zonder het kriebelige gevoel dat je soms bij wol verwacht. Zelfs tijdens lange ritten blijft het comfortabel warm, zonder te oververhitten. Wat me echt verbaasde: het blijft fris, zelfs na een dag zweten onder mijn motorpak. Geen nare geurtjes, Ideaal voor zowel frisse ochtenden als warme
namiddagen onderweg. Het is de perfecte basislaag voor elke motorrit. Eens geprobeerd, wil je niets anders meer. Kortom: merino is de onzichtbare luxe die elke motorrijder verdient
Trouwens fijne webshop, duidelijke communicatie en snelle service!

31 oktober 2025

Zoals je verwacht in een fysieke winkel maar dan online

Ik heb veel websites bezocht op zoek naar 100% merino wol shirt en lange onderbroek voor mijn komende Schotland rit (oktober 2025). Uiteindelijk Pehmea gevonden...en maar goed ook.
Service 100%, kwaliteit 100%, meedenken 100%
Een webshop zoals het naar mijn idee zou moeten zijn. Het gemak om online te bestellen maar met de service die je verwacht in een fysieke winkel zoals meedenken over de maat, vriendelijk contact met een leuke dosis humor. Een echte aanrader!

2 september 2025

Aanrader!

Voor het eerst besteld bij dit bedrijf, snelle levering, duidelijke communicatie. Zeker een aanrader als je goede pure producten zoekt, en duidelijke communicatie wil. Er was netjes navraag gedaan aan mij of het klopte wat ik had besteld met advies erbij. Handschoenen voor mij en mijn man besteld, goede rek erin, niet te strak en zitten heel fijn. Ik gebruik ze om in andere handschoenen te dragen en kreeg de tip ze dan binnenstebuiten te dragen, zodat de stiknaad dan eventueel niet irriteerd. Goede tip! Ook sokken besteld en gratis producten erbij gekregen om te testen. Echt super!

5 augustus 2025